19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Carmester
    Ez a Rocky Pass.
  • zroland
    miky92: nekemis volt ilyen gond, úgy tudtam "orvosolni" hogy amikor kiválasztottam az autót kb. 5* nyomtam enter-t, és elindult!

Fatal: asszem rocky pass a neve, de az 100% hogy tomwin-ék konvertálták nfs4-ből!
  • [HUN]FaTaL
    Ez melyik map?
  • miky92
    Feltettem már sokszor a játékot de az addons pályákat nem indítja el ezt írja ki: load operatin failed. Mi a gond? Hogy lehetne megoldani hogy müködjön? Segítsetek légyszi!
  • Szildramor

ennek a bmw-dnek kellene belső nézet. Marhaszép szerintem. Lehetne ennek is belső nézetet csinálni. Szép modell: igazán megérdemli a kis német XD
  • Szildramor

-ezt már szivesen kipróbálnám :) belső vézetet megcsinálom neki ha kell. Annak a mostwantedes BMW-dnek is lehetne csinálni. Jó kis modell. Ugye nem álltál le teljesen csak téli szüneten voltál? :)
  • Szildramor
    Mindkiller inkább kocsikat linkelj plíz :D Azt az audit amit egyszer feltettél azt jó lenne mégegyszer látni :)
  • Szildramor
    most ment magyaron kibaszott szar szinkronnal. úgy elbaszni egy sorozatot művészet. De ebben mindig is jók voltak XD
  • Rezs
    Naruto csoki? Nagyon komoly!
  • Szildramor
    Inkább valami tokaji aszut fényképezz legközelebb. A royal tokaji a legfinomabb szerintem. Naruto royal tokajit inna minden ébredés után ha lenne rá elég pénze, de a ninjak élete nem a pénzbőségről szól :D
  • Bence00111
    majd lesz
  • aerolive
    #11993 / | #11991: kép(ek) van(nak)?
  • Mindkillers
    Egy Tokaj környéki kis falucska egyetlen szál Coop boltjában találtam...

• Bence00111
    ja. Norbee mondta h a km-órát sem lehet letölteni. De utána lelehetett.
    most jó. remélem! egyébként milyen a lada? jó vagy inkább jószar?
  • zroland
    na magáhó' tért
  • zroland
    Bence! vaz 2104: "Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből."
  • Bence00111
    New lada 2104 vaz 2104
  • Bence00111
    Meg egy új lada 2104 es. lada :)
  • Bence00111
    Új Km-óra :) km/h
  • sovatalevi
    nekem is volt ez a gond.ujratettem a jatekot es ment.
  • miky92
    Hello. Valaki tudna segíteni? Amikor kiválasztom mondjuk a polishroads pályát vagy akármelyik más addons pályát ezt írja ki Load operation failed. Mi lehet a gond? Segítsen valaki.
  • sovatalevi
    milyen programmal?
  • [HUN]FaTaL
    Slt azaz csak a notebookommal vagyok a melóhelyről, ráadásul most éppen Linux alatt, itt nincs még fent a wr és fejből nem emlékeztem a kiterjesztésre. :D
  • Rezs
    Köszönöm! *.slt a neve
  • [HUN]FaTaL
    Traffic/Streets/palyanev.str (vagy a másik fájl, amelyik szöveges, nem jut eszembe). Ott vannak felsorolva hogy milyen autó megy az adott pályán és a sűrűségét lehet valahogy szabályozni a mögötte lévő számok között.
  • Szildramor
    Csinálj neki :D semmi idő alatt megvan
  • sovatalevi
    ezt letoltottem,de nincs beleulnezet.azert kosz
  • gerge93
    nevében ott van :D de tudom h van csak azt nem h ez e az
  • sovatalevi
    valaki nem tud belulnezetes dodge charger general lee-t?
  • Rezs
    options - traffic - low / normal / roush hour :)
    Engem az érdekelne, hogy a forgalomban résztvevő autók listáját hogyan lehet változtatni.
  • Szildramor
    -Data pont hu az tényleg bevált. Még a letöltések számát is mutatja. Próbáld ki max váltasz másra :)
    -Levi: forgalmat változtatni lehet de nemtudom még hogyan :D majd rájövünk arra is
  • Jamirofan89
    Biztos jó helyre másoltad őket? Tudod... \Playlogic\World Racing 2\Addons\Autos
  • sovatalevi
    forgalmat hogy lehet szabajozni?
  • Rezs
    Na ezért nemjó h nem találkozunk msnen... Én is megcsináltam egy transit mentőt. De nemtudom feltölteni hwrmt-re.. valami gebasz van vele még mindig.
    Ezt írja ki:
    "Sikertelen feltöltés. Túl nagy fájl vagy nem megengedett fájltípus?"
    (mindezt egy 68kb-s jpg-re)
  • miky92
    Nem jelennek meg az addons kocsit. Tudna valaki segíteni?
  • Bence00111
    találtam olyat hogy: performance patch
  • Bence00111
    Forgalmat csinálgatok :)
  • Bence00111
    közlekedés javítás polish-on :)
  • Adaminho
    Okés! Köszönöm előreis
  • Szildramor
    -Gerge: este fele megyek csak fel mert rohangásznom kell egész nap. Majd beszélünk :)
    -Arty: annyira nem vészes. Van egy videóm róla: itt azért több látszik belőle. Japan félkész A víz textúráját meg lehet csinálni PS-el, kis maszkolás és kész is :)
    -Adaminho: estére megcsinálom a javítot verziót és csinálok új linket. Érdemes várni estig mert javítottat kaphatsz. Ki szeretne javítottat annak csinálok egy mini packot majd és akkor nem kell annyit leszednie ^_^