World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.sor:2.és 4.autó
2.sor:6.autó
3.sor:3.és 5. autó
4.sor:1. és 4.autó
5.sor:6.autó
6.sor 4.autó
Persze!
Ezért vagyok itt 😊
Melyikre gondoltál?
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
---
Néha megyek 1-2 versenyt WR2-ben, mai napig imádom. A karrierben viszont már nem haladok, ahoz nincs elég erõm.
ezt csak úgy:

Forza.

<#vigyor>#vigyor>

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Jelenleg még sehonnan nem tölthetõk,ha elkészülnek teljesen és minden rendben megy,úgyis belinkeljük mint régen.
A méretét és a térbeli elhelyezését be kell lõni a wr2 miatt, sõt ezek legtöbbször nincsenek texturázva.
Elméletileg a DeepExploration megnyitja ezeket az lwo-kat ottmár lehet néhány dolgot kezdeni velük. Ha nem nyitja akkor kell a Lightwave hozzá.
Zmodeler1-hez is készült .lwo plugin, de nemmindig nyitja meg szépen, fõleg, ha felülete nem csak háromszögekbõl áll. (Ja és általában újra kell texturázni.)
Egy gyors próbaként meg lehet csinálni, hogy egyszerûen azt mondod az MtKit2nek, hogy "Load LWO -> MOX" aztán megnézed mi készült. Általában hibaüzenet jön ki, de ha szerencséd van bennvan a model moxban.
MSN?
Nálam ilyen is készül.
Leporoltam a régi projekteket tartalmazó dvd-t és láss csodát,miket találtam...
(KLIKK a képre hogy nagyobb legyen)

Valaki mutassa már meg, hogyhan kell😞
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Lesz benne 105, 120, 136Rapid, 120Turbo, és valószínüleg lesz egy szakadt rozsdás is(az még nemtudom melyik típus lesz).
És lesz külön fabia combi.