World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josku20
Hy még1 kérdés 1megás netem van elindítok neten 1 szervert miért nem tudnak hozzám Joinolni? pls segítsetek! és a másik kérdésemre is válaszoljatok! kösz! Hali

Josku20
Hy All! emberek segítsetek! Nekem miért nem jáccan vissza az Arab Drift Mod pályán ment versenyeket a játék?<#conf>

privbe elküldjem az msnem ott áttudnád küldeni õket?
csaó

1.sor:2.és 4.autó
2.sor:6.autó
3.sor:3.és 5. autó
4.sor:1. és 4.autó
5.sor:6.autó
6.sor 4.autó
Mindkillers
Helló!

Persze!

Ezért vagyok itt 😊

Melyikre gondoltál?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

csaó hallod ebbõl kéne nekem pár kocsi tudnál segiteni?
Köszi
ááá norbee miért kinzol minket????????????
Josku20
Hogy kell és milyen programokkal pályát készíteni akarok magamnak csinálni 1et pls írjátok le Pm-ben köszi Hali

arty
😄

---

Néha megyek 1-2 versenyt WR2-ben, mai napig imádom. A karrierben viszont már nem haladok, ahoz nincs elég erõm.

ezt csak úgy:

Forza.

Szildramor
Elkészült a Nexia V2 ->> letölthetõ itt HWRMT Külön köszönet Norbee-nak a 3D-s javításokért meg úgy minden másért is!!!

Szildramor
Gyönyörû felnik <#vigyor3> És ki van szélesítve hátul?? Nagyon király 😊

Rezs
Új kémfotó a Skoda-pack tesztelésrõl.
<#vigyor>

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
A lada fent van hwrmt-n.
Csak "BA3" néven szerepel.
Itt

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Köszi hogy válaszoltál de engem lejobban aza a lada izgat és még a fölsö 2,3,4 még ami érdekel azok le tölthetök onnan?Mert ha nem akkor türelemmel várok
Szildramor
én meg rajztanár vagyok és animebuzi így nekem is olyan amilyen 😄

arty
Krom zseni, az izlése meg ... olyan amilyen 😊

Forza.

Szildramor
Igen: NFSU 😄 Többek között Korm-nak is a kedvence, még egy pályát is áttett belõle Industrial Zone és hogy mit kell tudni Krom-ról??? Orosz, Moskvában lakik és õ csinált mindent amitõl ez a játék nagy lett. Itt látható miket köszönhetünk neki az NFS pályán kívül Tools by Krom

arty
beugrott az nfs undergo...

Forza.

Willi Betz
Ez jó!!<#worship>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Szildramor
Norman001 -> ezt a kettõt találtam pályaszerkesztõ meg az editor. Scenery Tool-Kit (v2.30) és Scenery Editor (v0.7) és egy kis Need For Speed 2 hangulat 😄 Csináltam egy driftelésre és versenyzésre is alkalmas editcart ennek a nissannak és persze kivilágítottam neonokkal ahol igény volt rá 3D-s modellen. Auobahn éjszakaifutam ->

Mindkillers
Bocsánat az elírásért, (Gibor)

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Ezek egy részét a HWRMT-rõl lehetett leszedni,csak Giróbor nem rakta fel õket az összeomlás után újra...

Jelenleg még sehonnan nem tölthetõk,ha elkészülnek teljesen és minden rendben megy,úgyis belinkeljük mint régen.

igen..ezt már próbáltam😞 hol hibaüzenet, hol semmi nem jelent meg😞 Kár pedig jó kis járgányok vannak....Skoda pack hol tart?😄

Josku20
Thx tényleg hibát írt ki! Na mind1 :s

Rezs
Ezek a modelek szépek, de wr2be ilyen állapotban nem mindig jók.
A méretét és a térbeli elhelyezését be kell lõni a wr2 miatt, sõt ezek legtöbbször nincsenek texturázva.
Elméletileg a DeepExploration megnyitja ezeket az lwo-kat ottmár lehet néhány dolgot kezdeni velük. Ha nem nyitja akkor kell a Lightwave hozzá.
Zmodeler1-hez is készült .lwo plugin, de nemmindig nyitja meg szépen, fõleg, ha felülete nem csak háromszögekbõl áll. (Ja és általában újra kell texturázni.)
Egy gyors próbaként meg lehet csinálni, hogy egyszerûen azt mondod az MtKit2nek, hogy "Load LWO -> MOX" aztán megnézed mi készült. Általában hibaüzenet jön ki, de ha szerencséd van bennvan a model moxban.

Josku20
Emberek pls help nekünk nem tudjuk hogy hogy kell a .lwo fájlokat bemásolni illetve telepítzeni a game-be elõre is köszi!

Josku20
Hát sorry nem ismeri fel egyik progi sem de ha meg tudok vmit írok priviben

Josku20
Cs jah wr2man-el v. MTkit-el! pill megnézem és leírom!

kemszi2
a Lancia 😊
hy jó kis gépek át tudnád küldeni valahogy vagy meg tudod mondani hogy honnan lehet leszedni?
Valaki rájött már hogy EZEKET hogy lehet konvertálni wr2-be? Szerintem nem lenne vele sok munka..mivel a modell kész! Csak egy kis belülnézet....😛😄

Rezs
egyik-másik talán használható<#vigyor>
MSN?

Rezs

Nálam ilyen is készül.

Mindkillers
Norbee! Megérkezett az eredeti játék,csak 1790; volt.

Leporoltam a régi projekteket tartalmazó dvd-t és láss csodát,miket találtam...

(KLIKK a képre hogy nagyobb legyen)

Alig várom a skodákat....a fabia combi 1.2HTP motorral lessz?<#nyes><#nyes><#nyes>
hello mindenkinek, akkor most tud valaki segítteni a texturázással?.........
hy milyen progival vagy progikkal kell csinálni pályát?légyszi segitsetekelöre is köszi!!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
És sokára lesz kész?😄 Fábia belülnézet...behalok😄
Valaki mutassa már meg, hogyhan kell😞

Rezs
Igaz... nem válaszoltam minden kérdésre. Lesz belsõnézet, koszolódás, néhol matrica, és wr2-es (lifegõs alkatrészes) törés.

És Norbee, Te csinálsz hozzá belülnézetet?😄

Szildramor
Nem: Norbee csinálja 😊 max editcarolok ha már elalszik szegény a gép mellett a sok melótól.

Azt gondoltam hogy skodák lesznek 😄 Belülnézetet Szildramor farag hozzá?😄

ChuckyHUN
és kb mikorra?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rezs
Mondjuk Skodák?
Lesz benne 105, 120, 136Rapid, 120Turbo, és valószínüleg lesz egy szakadt rozsdás is(az még nemtudom melyik típus lesz).
És lesz külön fabia combi.

A skoda pack-ban milyen kocsik lesznek?Lesz belülnézet is?😄

Szildramor
neked sértés az hogy feltételezem azt rólad, hogy jobbat csinálsz??? érdekes fogyasztói hozzáállás a világhoz 😄

Josku20
THX<#eljen>

12346
csak simán be kell másolni a fõkönyvtárba a két txt-t, aztán mennie kell.

12346
hát ebbõl pl egyik sem fogott meg😊 mellesleg ne jöjjön nekem senki ilyen nyomi szöveggel, hogy "te biztosan jobbat csinálsz". ennyi erõvel akkor semmirõl nem lehetne véleményünk.
a többit meg inkább hagyjuk:/