19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#12609 hát sajna összegyógyult a két autópálya :D versenyeket nem tudom átalakítani valamiért. Írjak Kromnak vagy van valami ötlet? így is tudom csinálni messze van a vége csak a versenyek az a C11 nitro pályára vannak szabva az stKit-ben meg a saját versenyeimet látom. De lehet hogy annak köszönhetem, hogy egyáltalán elindult a pálya. Fenébemá. Ez már tényleg magas :) -
#12608 Érdekes erre következtettem én is de nem fogadta el. Megnézem lehet összeakadt a másik autobahn track fileével. Azért nem is indult el eleinte. Köszi :) -
#12607 versenypontokat raksz le és ahol az első versenypontot rakod le ott lesz a kezdőpont csak jól rakd le pl ne a levegőbe legyen ne menjen át a házon bár az már csak szépséghiba(ugyse csinálsz olyat csak jólesett írni:D)... :D legalábbis nekem így szokott sikerülni... eddig bevált :D -
#12606 Hogyan lehet a kezdőpontot megadni pályán? Textúrák már rendben lesznek, már csak pár kis hibát kellene megoldanom. Ezt nem találtam sehol eddig -
#12605 na nálam már jobb, de néhány fontosabb tanácsok:
- válaszd szét a dolgokat fű, aszfalt, homok, föld....
- tegyél objects dolgokat, azért nem volt jó, min. 1 legyen letéve és am is szebb, ha nem papírfa van hanem szépen kidolgozott...
és egy gyors kép, h tényleg működik:
nem mégsem nemjó a képfeltöltő xDDD -
Bence00111 #12604 szerintem jó pálya:D a fákat le lehet cserélni? vagy a játékban jól nézki? -
#12603 De az Akina az jó nem? :) nem mintha különbégeket tennék a két pálya között, driftelni lehet mindkettőn :D -
#12602 -
#12601 @Gerge!
Helló! Feltöltöttem az egyik pályámat,PM ben elküldem a linket,szeretném ha megnéznéd miért nem működik,mi az amit nem csináltam meg jól.Előre is köszi!
-
#12600 Sziasztok!
Mikor lesznek már fent az új verdák: Suzuki Swift, Ignis, Dacia, stb.?
Suzuki Kizashi is jöhet :D Ez lesz a Japán Q7-es :D -
#12599 Az lesz :) Igaziból is nagy. Láttam egyet Margit hídnál. Akkora kereke volt mint egy traktornak de annyira nem nagy mint az a régi wr2-es. Az már inkább kamion XD kijavítottam a manga arcát. Aki szeretné itt megtalálja -> Javított itt << -
#12598 http://grandtheftauto.filefront.com/file/_RollsRoyce_Phantom_2003;56990 ez lene az -
#12597 -Gerge linkelte a címet, de talán a marhahosszú is nyitva van. Az még egy szép darab :)
-
Bence00111 #12596 milenne ha megcsinálnám én? Csak kéne egy link egy szép modelről. -
#12595 aha de am köszi hogy megcsinálod de lesz belseje? -
#12594 Át kellene tenni GTA-ból. Nekem csak egy hónap mulva lesz időm ilyenekre. Autópályát is szüneteltetem. A fák és bokrok hiányoznak róla. Ez az LS valaki akié az oldal volt mindenét törölte az összes pályákat meg a honlapot is. Csinált egy új oldalt és azt is törölte egy hónapja. Agyára ment a nap vagy nemtudom mi lelte ^_^ -
#12593 de am neked naruto nincs saját kocsid? -
#12592 de jo f... ki van veluk :( -
#12591 törölték az oldalt ahonnan le lehet tölteni. sajnos -
#12590 sziasztok valaki tudja honan lehet letölteni a roll-roycet ? a world racing 2 höz ? ((((UJJ VVAAGGYYOOKK)))) -
#12589 undorgrund forevör :D
-
#12588 Még két bizonyíték :)
-
- kicsit holdbéli táj de használható :) -
Bence00111 #12586 Sztem nem lehet ilyen egyszerű. :) Próbáltam elmentettem betettem wr2 be de nem ment. De nem lenne rossz:D
-
#12585 nm. müködik? :D -
#12584 Köszi :) -
#12583 stkittel utolsó lehetőséggel nyomj a puzzle darabra egy balegérgombot és kitölti magának majd mentsd el -
#12582 Hogyan lehet Addon mappába pályához SC2 filet csinálni? Át szeretném tenni a C11-es autópályát. Láttam a lengyeleknél, de egy éves késéssel adnak ki mindent. Nincs kedvem kivárni :)
-
#12581 Sziasztok!
A Suzuki Swiftet, honnan lehet letölteni, meg az újabb verdákat? -
#12580 Jó lesz: köszi :) az alsó kép egy Novitec Rosso
tuning a tied meg agy pont olyan, mint a model. Valahol a kettő közé lőttem be a kerekeket. Kicsit jobban fekszi az utat látszatra :D egy ilyen felni kellene mint amiket ezekre használnak
-
norman001 #12579 ezt én csináltam ezt a képet és ebbe ültem -
norman001 #12578 ez jó lesz ez a kép? -
#12577 Kerék arányai milyenek voltak? Találtam egyet, de lehet hogy PS-elt volt :) -
norman001 #12576 Ilyenbe ültem rohadt jó kis gép. -
-lehet hogy én érzem csak úgy, de ez ami piacra készült formaterv lehet. HA bekapcsolva hagyom az indexet: akkor sokkal életszerűbben néz ki a lámpa. Olyan üres azzal az egy fényszóróval. Majd ha valaki szeretné európaivá varázsolni: csak töröljétek és az én lelkem is nyugodtabb marad XD -
#12574 Hú ez kurvajó :D Ha kész lesz kéremideazonnal:D -
Bence00111 #12573 király. Ez mihez van? Csak úgy? -
#12572 -
Bence00111 #12571 BMW M3 -
#12570 Az olaszpack 2-es is készül. Már csak pár simítás van és megosztom. A Scuderia GT már kész van. Igyekeztem élethűbbre csinálni remélem sikerült :)