19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    hát sajna összegyógyult a két autópálya :D versenyeket nem tudom átalakítani valamiért. Írjak Kromnak vagy van valami ötlet? így is tudom csinálni messze van a vége csak a versenyek az a C11 nitro pályára vannak szabva az stKit-ben meg a saját versenyeimet látom. De lehet hogy annak köszönhetem, hogy egyáltalán elindult a pálya. Fenébemá. Ez már tényleg magas :)
  • Szildramor
    Érdekes erre következtettem én is de nem fogadta el. Megnézem lehet összeakadt a másik autobahn track fileével. Azért nem is indult el eleinte. Köszi :)
  • gerge93
    versenypontokat raksz le és ahol az első versenypontot rakod le ott lesz a kezdőpont csak jól rakd le pl ne a levegőbe legyen ne menjen át a házon bár az már csak szépséghiba(ugyse csinálsz olyat csak jólesett írni:D)... :D legalábbis nekem így szokott sikerülni... eddig bevált :D
  • Szildramor
    Hogyan lehet a kezdőpontot megadni pályán? Textúrák már rendben lesznek, már csak pár kis hibát kellene megoldanom. Ezt nem találtam sehol eddig
  • gerge93
    na nálam már jobb, de néhány fontosabb tanácsok:
    - válaszd szét a dolgokat fű, aszfalt, homok, föld....
    - tegyél objects dolgokat, azért nem volt jó, min. 1 legyen letéve és am is szebb, ha nem papírfa van hanem szépen kidolgozott...
    és egy gyors kép, h tényleg működik:
    nem mégsem nemjó a képfeltöltő xDDD
  • Bence00111
    szerintem jó pálya:D a fákat le lehet cserélni? vagy a játékban jól nézki?
  • Szildramor
    De az Akina az jó nem? :) nem mintha különbégeket tennék a két pálya között, driftelni lehet mindkettőn :D
  • Mindkillers
  • Mindkillers
    @Gerge!

Helló! Feltöltöttem az egyik pályámat,PM ben elküldem a linket,szeretném ha megnéznéd miért nem működik,mi az amit nem csináltam meg jól.Előre is köszi!

• zoliii
    Sziasztok!

Mikor lesznek már fent az új verdák: Suzuki Swift, Ignis, Dacia, stb.?
    Suzuki Kizashi is jöhet :D Ez lesz a Japán Q7-es :D
  • Szildramor
    Az lesz :) Igaziból is nagy. Láttam egyet Margit hídnál. Akkora kereke volt mint egy traktornak de annyira nem nagy mint az a régi wr2-es. Az már inkább kamion XD kijavítottam a manga arcát. Aki szeretné itt megtalálja -> Javított itt <<
  • biliard10
    http://grandtheftauto.filefront.com/file/_RollsRoyce_Phantom_2003;56990 ez lene az
  • Szildramor
    -Gerge linkelte a címet, de talán a marhahosszú is nyitva van. Az még egy szép darab :)
  • Bence00111
    milenne ha megcsinálnám én? Csak kéne egy link egy szép modelről.
  • biliard10
    aha de am köszi hogy megcsinálod de lesz belseje?
  • Szildramor
    Át kellene tenni GTA-ból. Nekem csak egy hónap mulva lesz időm ilyenekre. Autópályát is szüneteltetem. A fák és bokrok hiányoznak róla. Ez az LS valaki akié az oldal volt mindenét törölte az összes pályákat meg a honlapot is. Csinált egy új oldalt és azt is törölte egy hónapja. Agyára ment a nap vagy nemtudom mi lelte ^_^
  • biliard10
    de am neked naruto nincs saját kocsid?
  • biliard10
    de jo f... ki van veluk :(
  • Szildramor
    törölték az oldalt ahonnan le lehet tölteni. sajnos
  • biliard10
    sziasztok valaki tudja honan lehet letölteni a roll-roycet ? a world racing 2 höz ? ((((UJJ VVAAGGYYOOKK))))
  • Szildramor
    undorgrund forevör :D
  • Szildramor
    Még két bizonyíték :)

• Szildramor

- kicsit holdbéli táj de használható :)
  • Bence00111
    Sztem nem lehet ilyen egyszerű. :) Próbáltam elmentettem betettem wr2 be de nem ment. De nem lenne rossz:D
  • gerge93
    nm. müködik? :D
  • Szildramor
    Köszi :)
  • gerge93
    stkittel utolsó lehetőséggel nyomj a puzzle darabra egy balegérgombot és kitölti magának majd mentsd el
  • Szildramor
    Hogyan lehet Addon mappába pályához SC2 filet csinálni? Át szeretném tenni a C11-es autópályát. Láttam a lengyeleknél, de egy éves késéssel adnak ki mindent. Nincs kedvem kivárni :)
  • zoliii
    Sziasztok!

A Suzuki Swiftet, honnan lehet letölteni, meg az újabb verdákat?
  • Szildramor
    Jó lesz: köszi :) az alsó kép egy Novitec Rosso
    tuning a tied meg agy pont olyan, mint a model. Valahol a kettő közé lőttem be a kerekeket. Kicsit jobban fekszi az utat látszatra :D egy ilyen felni kellene mint amiket ezekre használnak
  • norman001
    ezt én csináltam ezt a képet és ebbe ültem
  • norman001
    ez jó lesz ez a kép?
  • Szildramor
    Kerék arányai milyenek voltak? Találtam egyet, de lehet hogy PS-elt volt :)
  • norman001
    Ilyenbe ültem rohadt jó kis gép.
  • Szildramor

-lehet hogy én érzem csak úgy, de ez ami piacra készült formaterv lehet. HA bekapcsolva hagyom az indexet: akkor sokkal életszerűbben néz ki a lámpa. Olyan üres azzal az egy fényszóróval. Majd ha valaki szeretné európaivá varázsolni: csak töröljétek és az én lelkem is nyugodtabb marad XD
  • [HUN]FaTaL
    Hú ez kurvajó :D Ha kész lesz kéremideazonnal:D
  • Bence00111
    király. Ez mihez van? Csak úgy?
  • Rezs
  • Bence00111
    BMW M3
  • Szildramor
    Az olaszpack 2-es is készül. Már csak pár simítás van és megosztom. A Scuderia GT már kész van. Igyekeztem élethűbbre csinálni remélem sikerült :)