19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Bazz tudjátok ki csinálta a fordítást? :O Hyako az a srác aki szokott írni itt is. Vazeee :D kicsi a világ. Azt írja, hogy csak az 1.3.3 verzióra jó. Neked milyen van levi?
    @ biliárd: ezteket neked
  • biliard10
    te meg szopd le
  • Szildramor
    biliárd: ezt neked
  • Szildramor
    GameHunter TEAM produkció :D itt találtok még párat. Jó munkásemberek ők is és persze ingyen ^_^ GH team << magyarítósok
  • biliard10
  • sovatalevi
    language,ott kiválasztottad?
  • biliard10
    de nem muködik
  • biliard10
    ok
  • biliard10
    be raktam a játék mapályába de semmit se csinál
  • sovatalevi
    telepíted,utána a játék könyvtárába rakod azt amit küldtem\letöltöttél.belepsz a játékba és ahol van a no ott van olyan h language.ott magyar és kész.
  • biliard10
    meg van de kéne egy kis segitség hogy kel a játékba be rakni ?
  • sovatalevi
    itt a magyarositas linkje is.azt hiszem ez az amit kuldtem.
  • biliard10
    ok
  • sovatalevi
    kuldom privatba!!!
  • biliard10
    levi tudsz linket kuldeni rula mert ha igen nagyon nagyon és még nyagyon meköszönöm
  • sovatalevi
    hat nekem magyarul van.persze magyarositast toltottem.persze a googleban kerestem napokig.
  • Rezs
    Ha jól tudom a 7z meg ilyen önkitömörítős csomagokhoz kötelező jelszót megadni különben nemtudod becsomagolni a filejaidat (és ők pedig *nak rá, hogy milyen spiwer bírja kinyitni)
    Szerintem... aztán majd kijavítanak, ha nincs igazam.
  • Szildramor
    akkor meg mért nem azt írod? Lehet hogy fórumon divat ez a szardobálás, de nálunk wr2 topikban más van divatban. Ez egy baráti közösség és leszel szives kívül hagyni a fórumokon menőnek számító "nagy" lendületet. Nem hallottam magyarításról, de nem is kerestem soha. Bár biztosan van, ha a c11 részeket is lefordították már
  • biliard10
    ja magyaritásra goondoltam
  • zroland
    jah, amúgy ha jól emlékszel régebben fenntvoltál nekem msn-en, nemis tudom miért tiltottalak le...
  • zroland
    magyar mod fiacskám? És mi ez a parasztozás? google a barátod;)
    Magyar mod alatt magyarítást értesz, vagy mit?

....pihentagyú....
  • Szildramor
    ennyit a magyarról...
  • biliard10
    anyád
  • Szildramor
    elfogyott. Tessék megtanulni kínaiul. Ott van a jövő :P
  • biliard10
    akk adjál egy hires magyar nyelv modot mert mindenki szarijkm a fejem re
  • Szildramor
    unatkozol biliárd? Szar lehet neked. Van egy ilyen magyar mondás: "unja magát" és van alapja kéremszépen. Mert az unatkozik, aki unja magát... inkább csinálj valamit ami wr2-vel kapcsolatos. Szarkeverő szájhősökből épp elég ül a parlamentben így is. Tessék leállni a faszlógatással
  • biliard10
    na ide figyel b... ki velem te ne szorakoz te paraszt PARASZT ba...... ki roh.... ret... hogy a szádba a fasz... aanyád paraszt bu...
  • biliard10
    na fel veszlek msn re és meg beszéljök ok:
  • zroland
    hallod...hogy küldjek neked ilyen kisközséget? kérj másvalakit...nekem nem megy:D
    Lassú a netem egy egész község feltöltéséhez..talán 1-2 ház...
  • biliard10
    ja és ez a morul mörul rolandnak XD
  • biliard10
    de ha kapok linket akor eszt fogom csinálni
  • biliard10
    köszi roland de nem tudom mi az sajna de nem kapok a linket? mert ha nem akor eszt fogom csinálni
  • Opelfan
    Köszönöm, már megtaláltam, éppen azt írtam, hogy tök hülye módom van ez az egész kivitelezve. Mert ha spyware vagy valami kártékony baromság ellen védi a progit akkor megértem, ha rejti a kódot és mondjuk kép formában adja meg, de ez így tiszta hülyeség, hogy a "feltételek"-nél van rögzítve ráadásul karakterekkel, mert így bármilyen kártékony hülyeség megtalálja illetve kiollózza mint mi... ezért nem ér így semmit szerintem.

De köszi szépen még egyszer!
  • miky92
    Csa.Amikor telepíted Van egy olyan oldalon ahol a felhasználási feltételek vannak meg hogy ki készítette. Ott menj a lap aljára és ott van hogy password.Rem megtalálod ha nem irj
  • Opelfan
    Megoldottam hirtelen, próbából beleolvastam az írásba éppen most... istenem mekkora egy szar... oda írja bele ráadásul kiollózható formában... ennek aztán sok értelme volt... baromság.
  • Opelfan
    Sziasztok! Leszedtem egy kocsit az új Mégane coupe-t. Hát lehet csak én vagyok ennyire béna de nem tudom kicsomagolni... semmi readme txt stb nincs a mappába, mi a rák lehet a telepítési kód? Egy köcsög exe fila az egész... de rohadtul felidegesít, hogy mi a f*sznak csinál az bármit is aki ilyen b@lfasz módon teszi közzé. Komolyan ez az első amivel gondom van mert gőzöm nincs honnan lehetne a kódot megszerválni.

Valaki tudna segíteni nekem ebben?
  • zroland
    hali!
    Ha megmondod mi az a morul, és van olyan, akkor küldök
  • biliard10
    hellosztok valaki tud kuldeni egy biztosan létezö magyar nyelv morul? (linket vakarok)
  • Szildramor

-olyat csak privből szerzel ^_^
  • BillyG
    Helo. Tudna valaki segiteni? Honnan lehet leszedni reg-es Z-Mod-ot?