19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#12649 Bazz tudjátok ki csinálta a fordítást? :O Hyako az a srác aki szokott írni itt is. Vazeee :D kicsi a világ. Azt írja, hogy csak az 1.3.3 verzióra jó. Neked milyen van levi?
@ biliárd: ezteket neked
-
#12648 te meg szopd le -
#12647 biliárd: ezt neked -
#12646 GameHunter TEAM produkció :D itt találtok még párat. Jó munkásemberek ők is és persze ingyen ^_^ GH team << magyarítósok -
#12645 -
#12644 language,ott kiválasztottad? -
#12643 de nem muködik -
#12642 ok -
#12641 be raktam a játék mapályába de semmit se csinál -
#12640 telepíted,utána a játék könyvtárába rakod azt amit küldtem\letöltöttél.belepsz a játékba és ahol van a no ott van olyan h language.ott magyar és kész. -
#12639 meg van de kéne egy kis segitség hogy kel a játékba be rakni ? -
#12638 itt a magyarositas linkje is.azt hiszem ez az amit kuldtem. -
#12637 ok
-
#12636 kuldom privatba!!! -
#12635 levi tudsz linket kuldeni rula mert ha igen nagyon nagyon és még nyagyon meköszönöm -
#12634 hat nekem magyarul van.persze magyarositast toltottem.persze a googleban kerestem napokig. -
#12633 Ha jól tudom a 7z meg ilyen önkitömörítős csomagokhoz kötelező jelszót megadni különben nemtudod becsomagolni a filejaidat (és ők pedig *nak rá, hogy milyen spiwer bírja kinyitni)
Szerintem... aztán majd kijavítanak, ha nincs igazam. -
#12632 akkor meg mért nem azt írod? Lehet hogy fórumon divat ez a szardobálás, de nálunk wr2 topikban más van divatban. Ez egy baráti közösség és leszel szives kívül hagyni a fórumokon menőnek számító "nagy" lendületet. Nem hallottam magyarításról, de nem is kerestem soha. Bár biztosan van, ha a c11 részeket is lefordították már -
#12631 ja magyaritásra goondoltam
-
zroland #12630 jah, amúgy ha jól emlékszel régebben fenntvoltál nekem msn-en, nemis tudom miért tiltottalak le... -
zroland #12629 magyar mod fiacskám? És mi ez a parasztozás? google a barátod;)
Magyar mod alatt magyarítást értesz, vagy mit?
....pihentagyú.... -
#12628 ennyit a magyarról... -
#12627 anyád -
#12626 elfogyott. Tessék megtanulni kínaiul. Ott van a jövő :P -
#12625 akk adjál egy hires magyar nyelv modot mert mindenki szarijkm a fejem re
-
#12624 unatkozol biliárd? Szar lehet neked. Van egy ilyen magyar mondás: "unja magát" és van alapja kéremszépen. Mert az unatkozik, aki unja magát... inkább csinálj valamit ami wr2-vel kapcsolatos. Szarkeverő szájhősökből épp elég ül a parlamentben így is. Tessék leállni a faszlógatással -
#12623 na ide figyel b... ki velem te ne szorakoz te paraszt PARASZT ba...... ki roh.... ret... hogy a szádba a fasz... aanyád paraszt bu... -
#12622 na fel veszlek msn re és meg beszéljök ok: -
zroland #12621 hallod...hogy küldjek neked ilyen kisközséget? kérj másvalakit...nekem nem megy:D
Lassú a netem egy egész község feltöltéséhez..talán 1-2 ház... -
#12620 ja és ez a morul mörul rolandnak XD -
#12619 de ha kapok linket akor eszt fogom csinálni -
#12618 köszi roland de nem tudom mi az sajna de nem kapok a linket? mert ha nem akor eszt fogom csinálni -
#12617 Köszönöm, már megtaláltam, éppen azt írtam, hogy tök hülye módom van ez az egész kivitelezve. Mert ha spyware vagy valami kártékony baromság ellen védi a progit akkor megértem, ha rejti a kódot és mondjuk kép formában adja meg, de ez így tiszta hülyeség, hogy a "feltételek"-nél van rögzítve ráadásul karakterekkel, mert így bármilyen kártékony hülyeség megtalálja illetve kiollózza mint mi... ezért nem ér így semmit szerintem.
De köszi szépen még egyszer! -
miky92 #12616 Csa.Amikor telepíted Van egy olyan oldalon ahol a felhasználási feltételek vannak meg hogy ki készítette. Ott menj a lap aljára és ott van hogy password.Rem megtalálod ha nem irj
-
#12615 Megoldottam hirtelen, próbából beleolvastam az írásba éppen most... istenem mekkora egy szar... oda írja bele ráadásul kiollózható formában... ennek aztán sok értelme volt... baromság.
-
#12614 Sziasztok! Leszedtem egy kocsit az új Mégane coupe-t. Hát lehet csak én vagyok ennyire béna de nem tudom kicsomagolni... semmi readme txt stb nincs a mappába, mi a rák lehet a telepítési kód? Egy köcsög exe fila az egész... de rohadtul felidegesít, hogy mi a f*sznak csinál az bármit is aki ilyen b@lfasz módon teszi közzé. Komolyan ez az első amivel gondom van mert gőzöm nincs honnan lehetne a kódot megszerválni.
Valaki tudna segíteni nekem ebben? -
zroland #12613 hali!
Ha megmondod mi az a morul, és van olyan, akkor küldök -
#12612 hellosztok valaki tud kuldeni egy biztosan létezö magyar nyelv morul? (linket vakarok)
-
-olyat csak privből szerzel ^_^ -
BillyG #12610 Helo. Tudna valaki segiteni? Honnan lehet leszedni reg-es Z-Mod-ot?