19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#12569 Tényleg szeretem az ilyet XD nehéz ám megcsinálni ilyen egységesre. Hálám jeléűl küldök egy ilyet meg egy vidit ahol végig van :)
-
Bence00111 #12568 egyébként Narutónak szólt. Szereti at ilyet:D -
Bence00111 #12567 Nemtom mi bajod Gerge. Narutónak teccik :D -
#12566 Ez bitangjó Bence :) Köszönöm. ^_^ -
#12565 büszke lehetsz magadra -
Bence00111 #12564 Találtam egy Narutos animációt:D -
#12563 Mert már van? XD -
#12562 Ha majd le lehet tölteni ki lesz ide írva és akkor fel fog tűnni.
Egyébként nem lesz Barkas pack. -
Tiger 2 #12561 A Barcas pack-ot honnan lehet letölteni ??? -
#12560 A térképből jobban látszik:) -
Norbee police akcióban. Épp frontűlisan ütköztem vele. Látszik is talán a guminyomokból, hogy ki szállt el igazán XD -
#12558 estefelé leszek msnen akkor átküldöm ill meghallgatnám az ötletet a garázsra -
#12557 Norbee! jó lett a garázs rájöttem, ha érdekel h h lett jó majd msnen elmondom vagy privibe nekem mind1.... -
Drift Elek #12556 THX -
#12555 Az a rendőrautó amit megszépítettél forgalomba kész van? Nekem teljesen eltünt nemtom miért a régi :D -
#12554 Meg ha két ellentétesen villogó fényt teszel az is világítani fog. -
#12553 Igen azóta én is rájöttem csináltam is villogó terelőtáblákat italyra -
#12552 A frekvencia értéke 20 körül van akkor simán világít :) villognak a zöld és a piros helyzetjelzők és világítanak a lángcsóvák meg a díszkivilágítás. Ez az a cucc tudod amit nem tudtunk régebben, hogy mire lehet jó mtKi2-ben. Szépeket lehet vele csinálni. Kicsit átalakítottam a repülési útvonalakat is :) -
#12551 Remélem világítanak is nem csak villognak:) -
Ez hiányzik belőle aki nem szedte le az LS féle verziót egy éve :) Addons-ba << Megcsináltam a helikoptert is. Az is fel van szerelve már jelzőfényekkel :D Remélem Pedro tudja használni őket. -
Drift Elek #12549 a Le Mansot hogy kell berakni? -
- Le Mans légibemutató. verseny indndításkor marhajó, amikor kötelékben repülnek :D ügyes ez a Pedro, tényleg jó ötlet volt ez a légibemutató a játékon belül. Lehetne bonyolultabbat is bár ez is alig követhető szemmel mert 350 km/órával száguldanak az f18-asok :) -
- LeMans-i légibemutató. Sikerült beüzemelnem a fényeket és a lángcsóvát is :D elküldöm postán Pedro Boticas-nak. Remélem beleteszi kémbe :) -
Bence00111 #12546 Most küldelek el a francba. Ez csak egy próbapálya hülyeségből. Van egy drift special az a nem próba. Ha tudsz már pályát csinálniakkor ugass mer addig leszarlak. Lehet h tudsz modelezni de Norbee simán lealáz benne. Az se semmi h idejössz és az öregebbeket leugatod. -
Le Mans 24 órás futam és az nfs-Porsche legenda már a WR2-ben. Történelmi áttekintés játékon belül is lehetséges :D -
#12544 Az ovit ne bántsuk :D a legtöbb magyar ott még tudott élni... XD -
#12543 ovi powa^^ -
#12542 Szerintem nem a sebesség korlátozásban van a jövő. Inteligens figyelőrendszert kellene kiépíteni ami kiszűri a hülyéket az ittas vezetőpket és a szőke nőket és így a balesetek száma nullára redukálható. Csak annyi lenne, hogy ha a gép érzékeli, hogy valaki nem 100-on vesz részt a vezetésben akkor leparokl az út mellé és megvárja míg helyreáll a béke az agyakban XD -
zroland #12541 Nagyember...!!?? Atikah..Naruto több mindent tett le az asztalra mint gondolnád..éjjel nappal moddol, halálra hajszolja magát a játékér, EREDMÉNYESEN.
Más: http://www.origo.hu/itthon/20090505-kozlekedesbiztonsag-nem-teljesulnek-a-kituzott-unios-celok.html
Ezt olvassátok el...főleg az alsó részt.
2010-2020 között be akarják vezetni, hogy az autók 120km/h-s maximális sebességre legyenek képesek... :O stb...érdekességek.
Én elképzeltem egy 7000cm3-as mercit, ami 110-ről 120-ra még kb. 1,5 sec alatt gyorsul, és utána hirtelen beáll 120-ra XD Érdekes lenne... -
#12540 Modelezd le nekem a szájhősök terét 1 az ötvenben alulnézetből. De egy kocsit is betehetsz a gémbe ha sikerül. Mindkettővel kaphatsz egy kis megbecsülést és egyikkel sem növeled a figyelmeztetéseid számát. Persze a munka az nem vonzó tudom XD de jó készen látni abban biztos lehetsz -
#12539 Mit modellezek neked nagyember? -
#12538 Atika te egyszerűen balfasz vagy. Sok ilyen szaladgál a világban és mindegyiknek nagy a szája. Felejtős mindahány és semmi nem marad utánatok aztán. A banra hajtasz hogy aztán legyen mit mesélj hasonlóan erős egyéniség haverjaidnak :P így is lehet csinálni de a wr2 topicban labdába sem rúgsz fiam. Itt a szájhősöknek nem terem babér XD (deszépen modtad Naru XD ) -
danyr #12537 ok, na ne offoljuk szét a wr2 tápicot :D -
#12536 Segítek neki ;) én az új Magnumot csinálom most. -
danyr #12535 Te ezt a TGX-et nem Notic(Hipnotic) csinálja? -
danyr #12534 hát te hogy kerülsz ide űrharcos ? xD -
zroland #12533 bocs...újonnan helyett boltban-t akartam írni -
zroland #12532 vedd meg...2000ft újonnan -
#12531 Mellékesen aki Anime fan az se lehet valami öreg.
ja honnan lehet leszedni a game-t? -
#12530 Atika: te egy tipikus mai fiatal lehetsz. Az a szájhősködős típus akinek mindenről van véleménye de lófaszt se csinál XD De szólj, ha nem így van. Vagy inkább ne is szólj. Simán csak mutasd be mire vagy képes NEM a szavak szintjén. Mellékesen jól néz ki az a kamion :D