19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Tényleg szeretem az ilyet XD nehéz ám megcsinálni ilyen egységesre. Hálám jeléűl küldök egy ilyet meg egy vidit ahol végig van :)
  • Bence00111
    egyébként Narutónak szólt. Szereti at ilyet:D
  • Bence00111
    Nemtom mi bajod Gerge. Narutónak teccik :D
  • Szildramor
    Ez bitangjó Bence :) Köszönöm. ^_^
  • gerge93
    büszke lehetsz magadra
  • Bence00111
    Találtam egy Narutos animációt:D
  • Szildramor
    Mert már van? XD
  • Rezs
    Ha majd le lehet tölteni ki lesz ide írva és akkor fel fog tűnni.
    Egyébként nem lesz Barkas pack.
  • Tiger 2
    A Barcas pack-ot honnan lehet letölteni ???
  • Rezs
    A térképből jobban látszik:)
  • Szildramor

Norbee police akcióban. Épp frontűlisan ütköztem vele. Látszik is talán a guminyomokból, hogy ki szállt el igazán XD
  • Rezs
    estefelé leszek msnen akkor átküldöm ill meghallgatnám az ötletet a garázsra
  • gerge93
    Norbee! jó lett a garázs rájöttem, ha érdekel h h lett jó majd msnen elmondom vagy privibe nekem mind1....
  • Drift Elek
    THX
  • Szildramor
    Az a rendőrautó amit megszépítettél forgalomba kész van? Nekem teljesen eltünt nemtom miért a régi :D
  • Rezs
    Meg ha két ellentétesen villogó fényt teszel az is világítani fog.
  • Rezs
    Igen azóta én is rájöttem csináltam is villogó terelőtáblákat italyra
  • Szildramor
    A frekvencia értéke 20 körül van akkor simán világít :) villognak a zöld és a piros helyzetjelzők és világítanak a lángcsóvák meg a díszkivilágítás. Ez az a cucc tudod amit nem tudtunk régebben, hogy mire lehet jó mtKi2-ben. Szépeket lehet vele csinálni. Kicsit átalakítottam a repülési útvonalakat is :)
  • Rezs
    Remélem világítanak is nem csak villognak:)
  • Szildramor

Ez hiányzik belőle aki nem szedte le az LS féle verziót egy éve :) Addons-ba << Megcsináltam a helikoptert is. Az is fel van szerelve már jelzőfényekkel :D Remélem Pedro tudja használni őket.
  • Drift Elek
    a Le Mansot hogy kell berakni?
  • Szildramor

- Le Mans légibemutató. verseny indndításkor marhajó, amikor kötelékben repülnek :D ügyes ez a Pedro, tényleg jó ötlet volt ez a légibemutató a játékon belül. Lehetne bonyolultabbat is bár ez is alig követhető szemmel mert 350 km/órával száguldanak az f18-asok :)
  • Szildramor

- LeMans-i légibemutató. Sikerült beüzemelnem a fényeket és a lángcsóvát is :D elküldöm postán Pedro Boticas-nak. Remélem beleteszi kémbe :)
  • Bence00111
    Most küldelek el a francba. Ez csak egy próbapálya hülyeségből. Van egy drift special az a nem próba. Ha tudsz már pályát csinálniakkor ugass mer addig leszarlak. Lehet h tudsz modelezni de Norbee simán lealáz benne. Az se semmi h idejössz és az öregebbeket leugatod.
  • Szildramor

Le Mans 24 órás futam és az nfs-Porsche legenda már a WR2-ben. Történelmi áttekintés játékon belül is lehetséges :D
  • Szildramor
    Az ovit ne bántsuk :D a legtöbb magyar ott még tudott élni... XD
  • 12346
    ovi powa^^
  • Szildramor
    Szerintem nem a sebesség korlátozásban van a jövő. Inteligens figyelőrendszert kellene kiépíteni ami kiszűri a hülyéket az ittas vezetőpket és a szőke nőket és így a balesetek száma nullára redukálható. Csak annyi lenne, hogy ha a gép érzékeli, hogy valaki nem 100-on vesz részt a vezetésben akkor leparokl az út mellé és megvárja míg helyreáll a béke az agyakban XD
  • zroland
    Nagyember...!!?? Atikah..Naruto több mindent tett le az asztalra mint gondolnád..éjjel nappal moddol, halálra hajszolja magát a játékér, EREDMÉNYESEN.
    Más: http://www.origo.hu/itthon/20090505-kozlekedesbiztonsag-nem-teljesulnek-a-kituzott-unios-celok.html
    Ezt olvassátok el...főleg az alsó részt.
    2010-2020 között be akarják vezetni, hogy az autók 120km/h-s maximális sebességre legyenek képesek... :O stb...érdekességek.
    Én elképzeltem egy 7000cm3-as mercit, ami 110-ről 120-ra még kb. 1,5 sec alatt gyorsul, és utána hirtelen beáll 120-ra XD Érdekes lenne...
  • Szildramor
    Modelezd le nekem a szájhősök terét 1 az ötvenben alulnézetből. De egy kocsit is betehetsz a gémbe ha sikerül. Mindkettővel kaphatsz egy kis megbecsülést és egyikkel sem növeled a figyelmeztetéseid számát. Persze a munka az nem vonzó tudom XD de jó készen látni abban biztos lehetsz
  • Atikah
    Mit modellezek neked nagyember?
  • Szildramor
    Atika te egyszerűen balfasz vagy. Sok ilyen szaladgál a világban és mindegyiknek nagy a szája. Felejtős mindahány és semmi nem marad utánatok aztán. A banra hajtasz hogy aztán legyen mit mesélj hasonlóan erős egyéniség haverjaidnak :P így is lehet csinálni de a wr2 topicban labdába sem rúgsz fiam. Itt a szájhősöknek nem terem babér XD (deszépen modtad Naru XD )
  • danyr
    ok, na ne offoljuk szét a wr2 tápicot :D
  • Atikah
    Segítek neki ;) én az új Magnumot csinálom most.
  • danyr
    Te ezt a TGX-et nem Notic(Hipnotic) csinálja?
  • danyr
    hát te hogy kerülsz ide űrharcos ? xD
  • zroland
    bocs...újonnan helyett boltban-t akartam írni
  • zroland
    vedd meg...2000ft újonnan
  • Atikah
    Mellékesen aki Anime fan az se lehet valami öreg.

ja honnan lehet leszedni a game-t?
  • Szildramor
    Atika: te egy tipikus mai fiatal lehetsz. Az a szájhősködős típus akinek mindenről van véleménye de lófaszt se csinál XD De szólj, ha nem így van. Vagy inkább ne is szólj. Simán csak mutasd be mire vagy képes NEM a szavak szintjén. Mellékesen jól néz ki az a kamion :D