World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Hééé! Ez nem Suzuki Swift? Ha az szólj,mindenképpen megcsináljuk,ezt szeretnék már régóta,csak sosem jutok el odáig!

Nekem az alkatrész gondokat a deep exploration oldotta meg. Én úgy szoktam hogy

1.:Zmodeler -> export .3ds

2.:Lightvawe -> méretezés,save .lwo

3.😄eep exploration -> save as .lwo (itt kerülnek a helyükre az újramentés során az alkatrészek,általában felülíratom a betöltött .lwo-t)

4.:Mtkit...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

gerge93
(olvasható szöveg érdekében kattints a képre)

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

arty
dacia honnan van? 😮

Forza.

gerge93
Honda Civic () / már megcsinálták sztem ugyanezt wr2

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Mindkillers
@Naruto! Neked kell még honda civic? (NFSPS)

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Persze mivel lowpoly,ugyanis ez nem addon autó hanem a forgalomba csináltam. Szeretnék egy "retro hungarian traffic"-ot csinálni,ezért készült.Elvileg még lesz benne skoda,lada,kispolszki,trabant stb.

Szildramor
Aracad is lehet de 100% szimuláción szoktunk multizni. De aki hozzászokott hogy helyette vezetnek: nekik beállítható az automata elõfékezés is meg a soha ki nem csúszó verda bár az dögunalom 😊

TaRka0107
Szevasztok!! Azt szeretném kérdezni hogy ez ilyen arcados játék vagy azért szimulátoros?😄 Kössz a válaszokat

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

aerolive
kerék is odabasz 😄

SZilaJMaGGoT
A Dacia ajtaján a smoothing valami borzalom... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

haha csucsu játékbe kéne már dacia 😄
Csucsu2030
Én most tudok neked egyet nagyon olcsón csak lehet hogy lejárt a zöld kártya. 😄

jó ez a dacia kéne nekem is 😄😄
Mindkillers
A közlekedés furcsaságai... 😄

Szildramor
Ja és ha van még hasonló jó ötleted: ne tartsd magadban - megoldjuk azt is 😄

Szildramor
Kurvaszép Norbi, még a dísztárcsa is rendben van 😊 Trabant is kéne 😄

Z-Roland: megvan minden a hangkészítéshez. Összeállítom estére a receptet mire kell figyelni és a progikat is. Van néhány jó mentésem: felteszem majd. A ProStreet-es már nincs meg sajna de talán ez is elég lesz. Szólj ha nem érsz rá érettségi miatt. Nem akarlak lefoglalni: baj ne legyen. Úgy számolom, hogy egy óra alatt max 3 játék motorhangját be lehet zsebelni ha van megfelelõ mentésed hozzá szal nem nagyon vészes. Vagy ma este vagy holnap délután Küldöm a receptet. Addig is minden jót! 😊

12346
nájsz<#eljen>

jah... persze...

Valmék hülye kitalálta meg kicsit átrajzolta az orrán a logót. Nincs új Wartburg, az az Opel Insigniának a konceptváltozata.

http://img.index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/gmeurope/plus/.gdata/gp_insignia.jpg

zoliii
zoliii
Honnan lehet letölteni ezt a szép kocsit? Lesz 4 ütemû Wartburg is?

arty
megint király verda készül <#eljen>

Forza.

Rezs
A lakótelep gyöngyszeme:

Eisenach-i idill:

Elfeledve a fa alatt:

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Csucsu2030
"abba a crack-be amit én szoktam "szórni" a hozzád hasonló problémákkal küzdõknek, azoknak ez bevált"
Ezt jól leírtam bassza meg! <#wilting>

sorry közben észrevettem h odaírja a gyerek h úgy vágta pedig jó lenne ha így lehetne egyesíteni mapokat
Csucsu2030
Ismerõs probléma. Szerintem meg kéne crackelni a(z eredeti) játékot.
Tudom hogy ez hülyén hangzik de abba a crack-be amit én szoktam "szórni" a hozzád hasonló problémákkal küzdõknek, azoknak ez bevált.
De mégegyszer írom, szerintem!
Ha érdekel, akkor PÜ-be írj, mert az már warez!

valaki megtudná nekem mondani hogy a videónEZEN pontosan melyik pálya van? mert úgy néz ki mint ha a landstrasse átváltana autobhan-ba és az autobhanon mint ha forgalommal multiba krúúzolnának😊
Hát ez az, de mégsem mûködik...<#falbav>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Szildramor

- WR2 forever XD

arty
az itthon kapható 1.4.3 verzót NE PATHCELD, nincs már hova! 😊

Forza.

nos egy patchet találtam eddig hozzá v.1.3.3. számmal, az viszont 1628-as hibakóddal (Failed to complete installation) nem megy végig.
Ami azért lehet mert amit felrakok a vett original DVD-rõl arra az van írva h 1.4.3.-as ami annyiban különbözik az 1.3.3.-hoz képest h a másolásvédelem ki van véve belõle, legalábbis a "changelog.txt" tanulsága szerint...

Bocsi hogy enyit topázok :S

Jah és egyébként a Cobra 11: Crash Time 2 is ugyan ezt csinálta, ami megfigyeléseim alapján ugyan erre az "alapra" készült.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

sovatalevi
nekem is ez volt a gond.csinald azt amit Crumeron mondott.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

A zenét hogy kell berakni ???
tuti nem a procc miatt van mert akk nekem is kikelett vna akadnia. Csak verzió miatt lesz.

Nekem is ez volt a gondom de miután kipatcheltem utána nem fagyott ki.
Probáld ki úgy, hogy letörlöd felrakod megint és ha törötett raksz fel akk crack és patch ha eredetit akk telepítés után patcheled és utána elindítod akk elvileg nem fog kifagyni.

Halihó!

A segítségeteket kérném a játékkal kapcsolatban.
Egy hete töltöttem le a játékot, mert bár régen, még a meghjelenéskor is tetszett már vhogy nem kerültem közelebb eddig hozzá, most meg vhol észrevettem.
De a lényeg h letöltöttem, feltelepítettem, láttam h mennyi verdát csináltak hozzá a FAN-ok, úgyhogy nagyon vártam a játékot, azonban amikor elindítom, lemegy az intro, bejön a menü, és ha a menüben bármelyik iránybillentyût lenyomom kifagy az egész, ctrl+alt+delete segít csak kilépni...

gondoltam a sok verda miatt ez akkoris kell nekem, mgnéztem 2000Ft eredetiben, röhögtem egyet, és megvettem, most jön a dráma, az original változat is ugyan azt csinálja mint a korábban letöltött...
elindítom, lemegy az intro, bejön a menü, és ha a menüben bármelyik iránybillentyût lenyomom kifagy az egész...

Ha valaki tud segítsen h most mivan, vagy ez a játék egy Core2Duo-s géptõl ilyen formán akad ki?!

Köszi a segítséget!

Szildramor
Ez szép nagyon 😊 Nektek is letíltja a zenét BMW 750LI Bocs hogy csak úgy leléptem msn-rõl de behalt a net má megint. Norbee: légyszi küld majd el azt a hangvágó progit mert nem írtam fel a nevét. Köszi 😊

aerolive

jó kis öreg vényóc 😊

Hát nemtom, nekem német autóm van turbóval de igazából szeretem a japánokat is, de az a helyzet hogy a magyar utakon mentalitástól függ inkább a vezetés, amikor gyengébb autóm volt akkor is elõzgettem mindenkit hiába volt erõsseb autója, a legdúrvább amit megelõztem egy corvette volt, nekem pedig még a sima 1,4es benzines fabiám volt, tudom ha ad neki egy apró gázfröccsöt akkor nekem annyi de kiló 80anál nem akart többel menni😄
Szildramor
Egy kis parallel drift Valósi világból D1futam

jah jó volt! az én MSN címem: [email protected]
aki akar vegyen fel!
én is remélem crumeron! 😄

Hát ez nagyon király volt!!!!!!!
Fõleg a drift része😄😄
De azért a fogócska is jó volt😄
Remélem még sokszor lesz ien jó multink együtt😄

Szildramor
Nálunk nehezebb a jelentkezés multira: folyamatos kocsifejlesztés miatt ritka hogy két este ugyanazzal megyünk. Agyament szerverneveket keress és összevissza idõpontokban. Jobban jársz a normális multival asszem XD

Hello!

Én szoktam multit rendezni minden este 7-kor.
Szotunk lenni 3-an 4-en mindig ha akarod csatlakozhatsz
Ott is crumeront keressél majd, de a mai multi lehet hogy elmarad 50% esély van rá.

Mindkillers
A lényeg,hogy jó kis verdák...

Én például beturbóztam a real saját kis japómat,azóta a németek csak a hátulját látják 😄

Mindkillers
PM-ben ment a link!

szevasztok! ti mikor szoktatok multizni?
én is csatlakoznék ha lehet!
és ha kell hozzá pl autó vagy pálya akkor majd írjatok hogy melyik kell! THX elõre is!

Rezs
Mert lenézik. Rice burner 😊
Írtam privit nem jó a múltkori link.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Nemtom én Norbitól hallottam de teccik a rízskályha kifejezés. Jobb mint a szeszkazán XD jó kis rízspálinka

Mindkillers
De 'mé rizskályha? Ez a kifejezés egészen pontosan rizsrakéta lenne,így gúnyolják az amcsik a japó verdákat. ( mert félnek tõle 😄 )

Szildramor
Beza. Jól meg csinálta a szemét 😄