World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az alkatrész gondokat a deep exploration oldotta meg. Én úgy szoktam hogy
1.:Zmodeler -> export .3ds
2.:Lightvawe -> méretezés,save .lwo
3.😄eep exploration -> save as .lwo (itt kerülnek a helyükre az újramentés során az alkatrészek,általában felülíratom a betöltött .lwo-t)
4.:Mtkit...
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Z-Roland: megvan minden a hangkészítéshez. Összeállítom estére a receptet mire kell figyelni és a progikat is. Van néhány jó mentésem: felteszem majd. A ProStreet-es már nincs meg sajna de talán ez is elég lesz. Szólj ha nem érsz rá érettségi miatt. Nem akarlak lefoglalni: baj ne legyen. Úgy számolom, hogy egy óra alatt max 3 játék motorhangját be lehet zsebelni ha van megfelelõ mentésed hozzá szal nem nagyon vészes. Vagy ma este vagy holnap délután Küldöm a receptet. Addig is minden jót! 😊
Valmék hülye kitalálta meg kicsit átrajzolta az orrán a logót. Nincs új Wartburg, az az Opel Insigniának a konceptváltozata.
http://img.index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/gmeurope/plus/.gdata/gp_insignia.jpg
Eisenach-i idill:
Elfeledve a fa alatt:

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Ezt jól leírtam bassza meg! <#wilting>#wilting>
Tudom hogy ez hülyén hangzik de abba a crack-be amit én szoktam "szórni" a hozzád hasonló problémákkal küzdõknek, azoknak ez bevált.
De mégegyszer írom, szerintem!
Ha érdekel, akkor PÜ-be írj, mert az már warez!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Ami azért lehet mert amit felrakok a vett original DVD-rõl arra az van írva h 1.4.3.-as ami annyiban különbözik az 1.3.3.-hoz képest h a másolásvédelem ki van véve belõle, legalábbis a "changelog.txt" tanulsága szerint...
Bocsi hogy enyit topázok :S
Jah és egyébként a Cobra 11: Crash Time 2 is ugyan ezt csinálta, ami megfigyeléseim alapján ugyan erre az "alapra" készült.
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Probáld ki úgy, hogy letörlöd felrakod megint és ha törötett raksz fel akk crack és patch ha eredetit akk telepítés után patcheled és utána elindítod akk elvileg nem fog kifagyni.
A segítségeteket kérném a játékkal kapcsolatban.
Egy hete töltöttem le a játékot, mert bár régen, még a meghjelenéskor is tetszett már vhogy nem kerültem közelebb eddig hozzá, most meg vhol észrevettem.
De a lényeg h letöltöttem, feltelepítettem, láttam h mennyi verdát csináltak hozzá a FAN-ok, úgyhogy nagyon vártam a játékot, azonban amikor elindítom, lemegy az intro, bejön a menü, és ha a menüben bármelyik iránybillentyût lenyomom kifagy az egész, ctrl+alt+delete segít csak kilépni...
gondoltam a sok verda miatt ez akkoris kell nekem, mgnéztem 2000Ft eredetiben, röhögtem egyet, és megvettem, most jön a dráma, az original változat is ugyan azt csinálja mint a korábban letöltött...
elindítom, lemegy az intro, bejön a menü, és ha a menüben bármelyik iránybillentyût lenyomom kifagy az egész...
Ha valaki tud segítsen h most mivan, vagy ez a játék egy Core2Duo-s géptõl ilyen formán akad ki?!
Köszi a segítséget!
Fõleg a drift része😄😄
De azért a fogócska is jó volt😄
Remélem még sokszor lesz ien jó multink együtt😄
Én szoktam multit rendezni minden este 7-kor.
Szotunk lenni 3-an 4-en mindig ha akarod csatlakozhatsz
Ott is crumeront keressél majd, de a mai multi lehet hogy elmarad 50% esély van rá.
Én például beturbóztam a real saját kis japómat,azóta a németek csak a hátulját látják 😄

én is csatlakoznék ha lehet!
és ha kell hozzá pl autó vagy pálya akkor majd írjatok hogy melyik kell! THX elõre is!
Írtam privit nem jó a múltkori link.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.