World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez is rizskájha XD
Szildramor

- hunyorgó szemú álmos kis driftgép XD

Szildramor
Nissan 240sx - RS13 SX_Racertõl : német fórumon találtam sorok között 😊 Ez is beta Letölthetõ innen

Szildramor
Az a Nürburgos pálya igazán kijöhetne már. Akinek kell a félkész Japán itt megtalálja épülõ Japan

12346
váá:c

sovatalevi
koszonom.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Letöltöttem egy újabb verziót, abban már van és megy is !!!!
Kösz mindent !!!
Nekem nincs olyan benne!! Az ACE az utolsó abban a sorban !
aerolive
sovatalevi
sziasztok.valaki nem tudja mikor lesz ujra theborg oldala?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Harmadikra 😄

Szildramor

Szildramor
Akit érdekel: valódi kocsi matrica-repro készítéshez aránnyellenörõ tutorialt csináltam egy készülõ modell alapján. Nem árulom el a készítõ nevét mert nem wr2-õs így nem ismeritek. Rajzoláshoz is mûködik 😊 megtekinthetõ itt

Csucsu2030

Ha bejelölted, akkor utána úgy ahogy az elõbb, jobbklikk a fájlon és "kibontás ide"

Szildramor
Azt nem mondtad hogy mi amit kicsomagoltál 😄 az a formátum amit mondtál az maga a csomagolás

Rákattintottam! Kicsomagolja és ugyanúgy társítást kér !!
Csucsu2030
Rákattansz a fájlra jobbegérrel és ott lesz egy olyan, hogy "kibontás ide"

Szildramor
Még régebb csináltam egy hang harmonizációs módosítást wr2-höz mert egy két hang totál idegesítõ tud már lenni. Ilyen pl a hajókürt Maiamiban, fülsiketítõ kombájnzakatolás Olaszoraszágban, uncsi zene Egyiptomban és Real Italy-n. Helyette a pályához illeszkedõ de nem zavaró hangokat csináltam. Akit érdekel a teljes közlekedéssel együtt letöltheti. Csináljatok egy mentést a régibõl mert lehet hogy lesz akinek hiányzik az ausztráliai repülõsütközetre emlékeztetõ õrültekháza. Letölthetõ innen >> nyugisabb hangok

Winrar meg is van, csak amikor meg akarom nyitni társítani kell és ha winrarral társítom akkor nem engedi megnyitni !!
gerge93
sikerült ugy hogy letöltöttem azt az traffic update-t és jó lett

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

12346
totalcommander alapból elvan velük asszem, de ha nem, akkor pl winrar.

Hello !! Nekem nem nyitja meg a 7Z fajlokat. Nem tudna nekem valaki segiteni ??
Elõre is kösz !!
2.
Nekem is volt ien problémám de csak annyi volt hogy beállításokba a forgalom ki volt kapcsolva.

Szildramor
Ausztráliához meg másold át az alposat. Valami ilyesmi megoldás volt hogy a térkép adott volt de a közlekedés hiányzott. De csinálok traffic megosztást. Biztosan kelleni fog még 😊

12346
alpokra van forgalom: traffic update.
tükör x.

Szildramor
2. második kérdésre válasz 😄 megosztom ma a közlekedés mappámat. Nekem ahol lehet ott van forgalom mert mindent megcsináltam. Ausztrália, Alpok meg a problémásak is. Majd teszek fel linket este felé.

gerge93
Lenne 2 kérdésem hozzátok:
1. hogy lehet ilyen szép tükröt csinálni

2. alpok pályára lehet forgalmat rakni, ha igen hogy?

köszi mindenkinek

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Mindkillers
Ja bocsánat,én kérek elnézést... 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Tudom hogy van gyárilag is a gameben de annak nincs belsõ nézete és nekem kifejezetten fontos hogy legyen<#vigyor2>
Mindkillers
Octavia az van eleve a játékban...

Szedd ki egy új mappába,adj neki másik nevet (e.g. Octavia_tuning)

Másold bele bármelyik nyitható editcart.

Írd át a fájlév maszkot és a kocsi nevét az editcarban és a könyvtárban is.

Editcarban add meg az adatbázis elérési utat. ...\Playlogic\World Racing 2\FrontEnd\WR2.ds

Keresd ki a gyári octaviát,töltsd be,írd át ahogy akarod (futómû,motor,hang,stb)

Majd mentsd el.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
@NORBEE!

Msn-en írtam neked és elküldtem a linket is 😊

Szildramor
az áttetszõ nyilat használjátok akkor egész jó a multi ökörködés 😄 Üldözés a legjobb poén csak már rég csináltuk ^_^ Letölthetõ itt < áttetszõ multinyíl>

NEm. Lehet Alcohol 210%-al is de ne kérdezd hogy😄
Soha nem csináltam alcohollal mindig csak daemonnal

sovatalevi
sziasztok.mountolni csak daemon toolsal lehet?

De annyira nem baj:d lehet ígyis ökörködni rendesen😄

Ja sajna😞😞

ChuckyHUN
csak verseny van😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

csináltam 1 szerót de hol lehet beállítani hogy cruise vagy verseny legyen?

THX

Csucsu2030
Lenyomod az F3-mat

Csucsu2030
Semmi nem kell hozzá. Egész egyszerûen csinálsz egy AddOns nevû mappát ide: C:\Program Files\Playlogic\World Racing 2\

Ha megvagy, akkor ebbe az AddOns mappába amit csináltál, csinálsz még 5 db mappát!

3DFelgen
Autos
Missions
Sceneries
Vinyls

Egyértelmûen az Autos-ba fogod másolni a letöltött kocsikat!

Sok sikert!

Na még 1 kérdés hogy lehet multiba írni közös chatbe?

Köszi!!! deakkor nem kell hozzá patch?
Csucsu2030
Jajj nem ezt akartam írni, hanem hogy csinálj te egyet a játék fõkönyvtárába!

Csucsu2030
Tuti hogy azért <#nyes>
Ilyenek ezek az eredeti játékok. Állandóan van velük valami gubanc. <#hehe>

sziasztok!!!! nekem nincs a world racing 2-be addons mappa!! miért?
A játék eredeti cd-rõl lett feltelepítve lehet azért?
köszi elõre is! 😄
Aha oks thx

Csucsu2030
- elindítod

Csucsu2030
Multizni úgy kell, hogy elindítod rákattansz az MP Lounge 2 parancsikonra. Start Menü -> Minden program -> World Racing 2 -> MP Lounge 2

Még egy fontos dolog:
Ha te akarsz lenni a "szerver" akkor két portot ki kell nyitnod a tûzfalon!

TCP 54323 és UDP 54324

sovatalevi
hat jah sajnos