World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy km órát hogy lehet lecserélni?
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
Kiadták a Rocky pass-t NFS4 pályát Tomwinék. Elsõre nagyon szépen megcsinált pálya és nem voltak hibák vagy ilyesmik. Ami viszont fura az ugyanaz amit FTL-en is el...asztak: picit belemásztak az aszfalt tapadási-csúszási beállításaiba így a kedvenc kocsiaitok amihez houuászoktatok már kicsit másképp fognak viselkedni de sebaj: üldözéses játékra kitûnõ lesz csak át kell állítani 50%szimulációra vagy fele szim - fele arcadra és akkor már a vezetéss lesz a lányg. Textúrákban a hegyek kicsit kötöttpulcsi szerûek, de az cserélhetõ akinek nem tetszik ... ^_^ Ez egy Pursuites pályának elsõ osztályú, hizsen kötött vonalvezetésû így nem lehet nagyon elveszni mint városi üldözésnél szoktunk és "sok" benne a rövidítés ahol ki lehet cselezni az üldözõket 😊 Én a pursuites Ferrarival próbáltam és bitangjó versenyzés ha átállítjátok 0-50% simre. Driftelni ott a Japán pálya BVB09j tõl meg a többi eredeti ez tökéletes fogócskapálya szerintem. 5 bõl 4 csillagot mindenképp megér. Azt az egy levonást meg ki lehet küszöbölni így 0% szimulációnál 5 bõl 5***** ot adtam rá XD TX-Pro oldalán letölthetõ.
#11411 nem sikerül pedig megmozgattam a kijelölt pontokat(melyik nézetbe kéne mozgatni?), amugy itt az lenne a lényeg h mint pl a piros pontok ne legyenek ugyanazon a helyen oldalnézetbe?
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Ittvan a külömbség a csillogások közt. Kicsit eltúloztam az átfedõs dolgot, h jobban látszódjon.
Gerge93: Ha ismered a zmodelert ott kell 2 külön alkatrészre dobni a tetõt és a kasznit, és egy picit de télleg csak egy hangyafsznyit arréb tenni, hogy a pontok coordinátái ne fedjék egymást. Az itt a probléma, hogy a csillogást úgy számolja, mintha egy darabból lenne(tudom hülyén hangzik) de mivel kevés pontból áll a model, ezért az éleknél lévõ hajlásszögek befolyásolják szinte az egész elem csillogását.
Én is nyomok egy kis nyálcsorgatást😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mindkillers! hogy érted, hogy ilyet szeretnél már régóta? (van vmilyen modelled vagy csak tervezted h majd jó lenne?)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.