World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sovatalevi
forgalmat hogy lehet szabajozni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Rezs
Na ezért nemjó h nem találkozunk msnen... Én is megcsináltam egy transit mentõt. De nemtudom feltölteni hwrmt-re.. valami gebasz van vele még mindig.
Ezt írja ki:
"Sikertelen feltöltés. Túl nagy fájl vagy nem megengedett fájltípus?"
(mindezt egy 68kb-s jpg-re)

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Nem jelennek meg az addons kocsit. Tudna valaki segíteni?
találtam olyat hogy: performance patch

Forgalmat csinálgatok 😊

közlekedés javítás polish-on 😊

Okés! Köszönöm elõreis <#vigyor>
Szildramor
-Gerge: este fele megyek csak fel mert rohangásznom kell egész nap. Majd beszélünk 😊
-Arty: annyira nem vészes. Van egy videóm róla: itt azért több látszik belõle. Japan félkész A víz textúráját meg lehet csinálni PS-el, kis maszkolás és kész is 😊
-Adaminho: estére megcsinálom a javítot verziót és csinálok új linket. Érdemes várni estig mert javítottat kaphatsz. Ki szeretne javítottat annak csinálok egy mini packot majd és akkor nem kell annyit leszednie ^_^

Szildramor
-Gerge: este fele megyek csak fel mert rohangásznom kell egész nap. Majd beszélünk 😊
-Arty: annyira nem vészes. Van egy videóm róla: itt azért több látszik belõle. A víz textúráját meg lehet csinálni PS-el, kis maszkolás és kész is 😊
-Adaminho: estére megcsinálom a javítot verziót és csinálok új linket. Érdemes várni estig mert javítottat kaphatsz. Ki szeretne javítottat annak csinálok egy mini packot majd és akkor nem kell annyit leszednie ^_^

Naruto látom, hogy befejezted az olasz packot 😄 Nagyon megköszönném, ha nekemis elküldenéd priviben a linket <#worship><#worship> amúgy a következõ exkluzív csomagban remélem lesznek jó japcsi gépezetek<#miaz><#szeret><#szeret>
köszi.az jó lenne.
arty
ahogy néztem a képeket az a japán pálya még TÉNYLEG elég beta ...

Forza.

gerge93
felmentem msnre megpróbálok fentmaradni... és köszönöm mindenkinek a segítségét 😄
-SZilaJMaGGoT: igen én is erre gondoltam, hogy ugyanaz a polygonhatár, mint a kocsiknál vagy hasonló 😄
-Norbee, Naruto mikor tudtok feljönni msnre(estefelé)?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor
Tényleg bazz. Lecserélték a linket 😊 na majd megoldjuk valahogy és akkor nektek is lesz. Tegnap leszedtem két kocsit pl azokat is törölték délutánra. Egész ritkasághalmazom van már 😄

szia.bocs, hogy megkérdezem.Ha jól értem amit írtál a 4 újj Wr2-es,pályáról az mind csak készülõben van?vagy a Japán-béta BVB09JO-tól az már letölthetõ a linken?mert ott a forumban a download-nál valami mp3-at ad-be a linken.bocs mégegyszer,de nemtudom.
köszi
Szildramor
Akkor neked is új lesz valamennyire a csúcsforgalomban elõzgetés 😊 wr2-ben ez a legéletszerûbb élmény szerinte mikor besorolás - elõzés - szembejövõ forgalom eltérõ sebességgel és néhaa a táj csodálatára nem is marad idõ annyira figyelek hogy balesetet ne szenvedjek XD Hajrá hajrá pályakészítõknek. Ha kell segítség én is beszállhatok. De addig is elkezdem a következõ exkluzív csomag készítését. Gerge majd lenne egy gép amit fel kellene tárni XD

Rezs
Csináltam tegnap autómosót polishroadsra. Ma befejezem és átküldöm ha gondolod. A texturát cserélni kell rajta mert az BP-s.
Aztán csinálok házakat is. Vagy akár ilyen szökõkút, tér, padok, lámpaoszlopok, közlekedési lámpák, kerítések, buszmegálló ilyenek is készülhetnek.
Majd msnen beszélünk h mi kellhet.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

12346
nincs

Szildramor
Racerben van forgalom?

12346
ez jobb is, mint vmi ring^^ anno nagyon sokat tolongtam ezen a pályán racer-ben.

arty
japán!!!!!!!!!!!!!!!! legszebb pálya volt (szvsz)

Forza.

Szildramor

-újabb fórumtalálmányom: Mexikó a kedvenc és legkedvencebbik wr1-es pályámat is átteszik végre 😄 így 4 pálya várható ha végre befejezik Mexikó >> Patriktól << , Japán BVB09JO-tól -B-E-T-A- itt <<->> , Nürburgring és Vikkend Janitól de azt már linkeltem 😊 remélem gyorsan és szépen dolgoznak a németek XD

Szildramor
SOkkal biztonságosabbak mint a ferrárik. Jó száguldást 😄

Jamirofan89
Naruto látom (és hallom. lásd: Lambok 😊 kitettél magadért <#nyes><#nyes> annyira jók lettek a kocsik ááááá <#wow2> megyek is vissza játszani! Köszönöm szépen

Szildramor

-Jani még ki sem adta ürburgringet de már nekikezdett a következõ pályának. vikkend vagy mi 😄 akit érdekel itt talál róla több képet is Jani bácsi mapp-gyára

SZilaJMaGGoT
Különben ne úgy fogd fel a polycount-ot, hogy autónkénti poligon szám, hanem objektumon kénti(ugyanis a játékban az autó is csak egy objektumnak számít, hiába tudod, hogy az egyik egy autó a másik pedig egy fa 😄 )... 😊 Szóval ez így mindenre vonatkozik...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Biztos, hogy van, ugyan wr2-höz nem csináltam még semmit, de minden játéknak vannak korlátai... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

gerge93
na gyorsan lemodelleztem Komáromnak Szõny részét(ahol lakok), már csak be kell rendezni(házak, boltok, növények...) remélem nincs poligonhatár mint a kocsiknál, ha valaki tudja hogy van-e az irjon lécci.

nem tudja vki, h h lehet lerakni kezdõpontot, h hol kezdjek a kocsival
tudom h ami a képen van "térképmodell" nem túl szép de nem is vett túl sok idõt igénybe xD majd még felkell javítani természetesen, de legalább már elkezdtem, de mára már befejeztem <#integet2>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

[HUN]FaTaL
Opeleket, Swifteket meg 1-2 luxusverdát (audi, bmw, merci, más nálunk úgysem jár)

http://goo.gl/gd6Zi5

Szildramor

-Norbee-nak voltak ladái. Egyszer mutatott egy egész parkolónyi ladát csak gõzöm sincs hová lett az a kép. Nem is volt olyan rég. Karácsony körül valamikor tesztelésnél 😊

Ladát.

Mindkillers
Készülget a forgalom csak lassan. Eddig a rendõr octavia,a transit mentõautó,a dacia,kispolszki és skoda van.Szerintetek mit rakjunk még bele?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

[HUN]FaTaL
Tudom mit jelent, pár éve már elvégeztem a középiskolát 😄

Mindkillers
Köszi szépen!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

gerge93
tényleg a magyar forgalom, h áll amit asszem mindkillers csinál(t)

Szildramor

-Jamirofan neked küldtem elõször 😄 nem ment át? na majd minnyá újra. Még tegnap este küldtem egy linket neked 😊
- na ez a kocsi azért érdekes, mert ugye olasz a kocsi, de amcsinak néz ki - akkor festés az m1-es bmw vagyis német, a város meg már "japán" szal kicsit sokan vannak 😄
- Remélem sikerül pályát betenni. Jó lenne tudni a bedobás pont meghatározását és a pálya beolvasásához szükséges fájl megcsinálását mert akkor már akár Normandiát is betehetnénk és az nagyon szép pálya 😊 SOk sikert Gerge és ha tudok segíteni valamiben amihez sok idõ kell és türelem akkor csak szolj, mert szeretem az olyat 😄

gerge93
olyat szeretnék majd csak elõször ki kell tapasztalni stkitet és utána lehet hozzákezdeni ez az egyik gond a másik h elõre hozott érettségizek igaz csak május végefelé de elõtte osztályzó ami annyit tesz h megkapom elõre a jegyeket a következõ évekre szal jõvõre rá fogok érni 😄 mer amilyenre idén sikerül olyan leszek jõvõ meg utána év végén kicsit értelmetlenül fogalmazok ezért bocsi, de remélem érthetõ volt 😄

[HUN]FaTaL
Egy magyar pályát csináljatok nagyon fasza lenne. 😊

Jamirofan89
Nekem is elküldenéd az olasz packot Naruto?

gerge93
sikerült az sc2 gondom am megprobáltam csak egy alap térképet(benzinkut+1cég) csinálni és majdnem sikerült csak annyi a gondom h nem tölti be majd még gondolom be kell adni neki egy kezdési pontot mert elfelejtettem 😄 mondjuk még ki kell tapasztalni Stkitet 😊 remélem sikerül majd ez a proba és hozzá lehetne kezdeni egy igazi komoly munkához 😄
akinek vannak modeljei amit fel lehetne használni a térképhez az legyen szíves jutassa el hozzám(értem pl házak, cégek, boltok, fák) elõre is köszi

Szildramor
Szivesen 😊 az utolsó kép nagyon teccik bár a kereszt alakba korzózó versenygépek is mutatósak 😄

Rezs
Ne veszekedjetek!
video

arty
utolsó 😄

Forza.

ChuckyHUN
és ajapánok?😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

arty
német autopályára termett, de ez a maximum 😊

Forza.

arty
köszönet az olasz pakkért <#worship>

az örök ellentét (olasz vs. német autó):

Forza.

gerge93
.sc2 kiterjesztést tudja vki h lehet csinálni vagy mi alapján? xD

gerge93
na akkor leszedem én is és majd megnézzük, h milyen alkatrészeket lehet felhasználni belõle 😄

Szildramor
-Én leszedtem de nem bántam meg mert nagyonszépek am odellek. Biztos át lehet tenni ha a kocsikat is átlehet 😊 csináljunk pályát Gerge. Azt a Normandiásat meg kellene. Marha szépek bazz 😊
-Miky92: majd Csucsunak írj egy privátüzit. Õ ismeri ezeket a verziók közti különbségeket. Biztosan segít 😊

gerge93
nem tudom, mert nem szedtem le a játékot, láttam h regelni kell és inkámb nem regeltem rá hátha fizetõs vagy mit tom én 😄