World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Ezt írja ki:
"Sikertelen feltöltés. Túl nagy fájl vagy nem megengedett fájltípus?"
(mindezt egy 68kb-s jpg-re)
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
-Arty: annyira nem vészes. Van egy videóm róla: itt azért több látszik belõle. Japan félkész A víz textúráját meg lehet csinálni PS-el, kis maszkolás és kész is 😊
-Adaminho: estére megcsinálom a javítot verziót és csinálok új linket. Érdemes várni estig mert javítottat kaphatsz. Ki szeretne javítottat annak csinálok egy mini packot majd és akkor nem kell annyit leszednie ^_^
-Arty: annyira nem vészes. Van egy videóm róla: itt azért több látszik belõle. A víz textúráját meg lehet csinálni PS-el, kis maszkolás és kész is 😊
-Adaminho: estére megcsinálom a javítot verziót és csinálok új linket. Érdemes várni estig mert javítottat kaphatsz. Ki szeretne javítottat annak csinálok egy mini packot majd és akkor nem kell annyit leszednie ^_^
-SZilaJMaGGoT: igen én is erre gondoltam, hogy ugyanaz a polygonhatár, mint a kocsiknál vagy hasonló 😄
-Norbee, Naruto mikor tudtok feljönni msnre(estefelé)?
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
köszi
Aztán csinálok házakat is. Vagy akár ilyen szökõkút, tér, padok, lámpaoszlopok, közlekedési lámpák, kerítések, buszmegálló ilyenek is készülhetnek.
Majd msnen beszélünk h mi kellhet.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
-újabb fórumtalálmányom: Mexikó a kedvenc és legkedvencebbik wr1-es pályámat is átteszik végre 😄 így 4 pálya várható ha végre befejezik Mexikó >> Patriktól << , Japán BVB09JO-tól -B-E-T-A- itt <<->> , Nürburgring és Vikkend Janitól de azt már linkeltem 😊 remélem gyorsan és szépen dolgoznak a németek XD
-Jani még ki sem adta ürburgringet de már nekikezdett a következõ pályának. vikkend vagy mi 😄 akit érdekel itt talál róla több képet is Jani bácsi mapp-gyára
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
nem tudja vki, h h lehet lerakni kezdõpontot, h hol kezdjek a kocsival
tudom h ami a képen van "térképmodell" nem túl szép de nem is vett túl sok idõt igénybe xD majd még felkell javítani természetesen, de legalább már elkezdtem, de mára már befejeztem <#integet2>#integet2>
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
http://goo.gl/gd6Zi5
-Norbee-nak voltak ladái. Egyszer mutatott egy egész parkolónyi ladát csak gõzöm sincs hová lett az a kép. Nem is volt olyan rég. Karácsony körül valamikor tesztelésnél 😊
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
-Jamirofan neked küldtem elõször 😄 nem ment át? na majd minnyá újra. Még tegnap este küldtem egy linket neked 😊
- na ez a kocsi azért érdekes, mert ugye olasz a kocsi, de amcsinak néz ki - akkor festés az m1-es bmw vagyis német, a város meg már "japán" szal kicsit sokan vannak 😄
- Remélem sikerül pályát betenni. Jó lenne tudni a bedobás pont meghatározását és a pálya beolvasásához szükséges fájl megcsinálását mert akkor már akár Normandiát is betehetnénk és az nagyon szép pálya 😊 SOk sikert Gerge és ha tudok segíteni valamiben amihez sok idõ kell és türelem akkor csak szolj, mert szeretem az olyat 😄
akinek vannak modeljei amit fel lehetne használni a térképhez az legyen szíves jutassa el hozzám(értem pl házak, cégek, boltok, fák) elõre is köszi
video
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
-Miky92: majd Csucsunak írj egy privátüzit. Õ ismeri ezeket a verziók közti különbségeket. Biztosan segít 😊