19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Gibor #13449 Lehet regisztrálni az új HWRMT weboldalra...
ITT lehet elérni ezentúl az új weblapot! Jó szörfölést :D a semmin xd -
First Aye #13448 Fejezzétek már be!!
Szüneteltetni fogják a topicot, aztán meg magyarázhattok, h én úgy is szebben jobban írok a fórumba, meg h az én modeljeim sokkal RAJabbak mint a tied. -
#13447 Minda 3 modell fagyasztja a játékot?? Nekem nem. Sok sikert az építéshez! A másikat nem fejezed be? -
BillyG #13446 Naruto sajna nem tudtam a modelleidet felhasználni mert fojton lefagyott tőle a gépem ezért elkezdtem elölről
már ennyire van -
#13445 Na: legalább megtudták néhányan milyen lenne a sorsotok japánban. Tisztelni mások munkáját és tessék visszafogni az "építő" kritikát. Irodalomórát felejtsd el Szila. Itt rosz helyen keresgélsz.
Építő kritika az építőket illeti meg. Építők azok, akik a topicban valamit felmutattak már. Aki nem modder és unja magát: az azért unja magát, mert nem modder. Itt ne unatkozzon hanem dolgozzon. Rábasztatok mert itt "japánban vagytok" :P -
#13444 Te miről beszél?? Mit kamuzok?? Mi vagy te grafológus, hogy elemzed hány pontot teszek? Ez kész téboly, most már kérdőjelezd meg azt is, hogy mi tettszik nekem meg mi nem... csak azért is.............................................................................................
Szarok most már a játékra is. A vicc tudod az, hogy úgy gondoltam igazad van amikor itt oltogattál másokat a tisztelet dumával, s amikor mindamellett, hogy elismerésem adtam a srác munkájáról, rámertem világítani a hibákra is, rögtön belém kötöttél... Innen tudom, hogy nem vagy különb azoknál akiket leoltassz. És most már ne traktálj ezzel a nem mutattál fel semmit maszlaggal. Az a szomorú, hogy még mindig nem érted, vagy nem akarod érteni amiről én beszéltem. És kinek a véleményét akartam én befolyásolni?? Ne nevettess kérlek!!! Elmondtam a saját véleményem és kész, ha lövésem se lenne a modellezéshez akkor is jogom lenne véleményt nyilvánítani, tudtommal ez egy fórum, és már bánom, hogy próbáltam neked bármit is bizonyítani... -
#13443 mellékesen onnan tudom hogy kamuzol, hogy aki túl sok pontot tesz a mondat végére "aprólékos munka" után és amúgy lófaszt se mutatott fel a játékba a nagytekintélyű véleményalkotásán kívül: az nem hogy gyanús, hanem simán nulla. A baltával vágott szöveg alatta is nulla. Megmondom mért: aki ad a saját véleményére és megpróbálja befolyásolni mások véleményét is úgy, hogy SEMMIT NEM MUTATOTT FEL a játékkal kapcsolatban: az ne itt engedje el a fáradt gőzt. A sok pontal zárt mondat tudjátok mi csillagom? az a rész: ahová az kerülne amit ti letettetek eddig az asztalra de érdekes módon rendre csak kipontozott rész marad a tökmindegy hogyan fogalmazott duplanulla véleményetek után. Mutassatok jó páldát, bizonyítsátok rátermettségeteket és egyik pizsikirály se kiabáljon be a pálya széléről ha lesztek szivesek, hogy "jobbra cslezz és rugd kapura vaazzeee !!!" A kritika joga a duplanullákat nem illeti meg és a véleményalkotás pusztán nem lehet kis múlandó életetek eredménye. Akinek csak ennyi ideje van az vigyázzon rá jobban. Nem kényszer az üres beszéd... -
zroland #13442 szilaj: 2 választás lehetőséged van: Vagy autót linkelsz, legalább arról beszélgetsz. vagy keresel egy témát, ahová a csőfejűek kellenek... -
#13441 eredményt mutass - autós játékba valót. Mindkiller convertjén driftbajnokságot fogunk rendezni. A te mesebeszédeden meg max szociológiai tanulmányt a mai fiatalok fogalomzavaráról, hogy egy autós játékot nem tud megkülönböztetni valaki egy - ne lépj az aknára mert leszakad a lábfejed - játéktól. A te pályádon mikor driftelünk Szila? -
#13440 Egy szóval nem mondtam, hogy nem tisztelem ez basz fel, ezen vagyok kiakadva... Ez a lényeg, hogy a kettő ilyen szempontból összehasonlíthatatlan, modellezési szempontból akartam mindkillerrel megvitatni a smoothingot, hogy elcseszte, vagy egyáltalán nem vesződött még vele... Másrészről elismerem, hogy amit eddig alkotott azon a pályamodellen az kurva jól megvan csinálva... Aztán te rögtön letámadtál, hogy lövésem sincs a modellezéshez amit megpróbáltam bizonyítani egy más jellegű modellel, de neked ami nem autó az nem modell(bocs de ez nagyon így jön le). Arc nélküli, mutathatok arcmodellt is de azzal megint csak lelennék cseszve, hogy semmi köze az autóversenyzéshez... Ha nem vennéd észre veled nem lehet értelmesen vitatkozni mert csőlátású vagy... -
#13439 autót mutass. Multkor is besértődtél mert egy elszenesedett mukit linkeltél és mondtam, hogy egy kokszos arcnélküli nem egyenrangó egy M5-ös BMW-vel. Felőlem besértődhetsz de akár egy kocsit is csinálhatnál. Bármibe lefogadom, hogy nem nézne le senki azért téged, ha netalán nem lenne tökéletes. De hogyan várs zel másoktól tiszteletet ami a fejlődésedhez szükséges, ha mások munkáját annyira nem becsülöd, hogy megkérdezd tőle privben bazz: mennyivel nagyobb mint a rohambilis harctéri aknakeresőd? -
#13438 Még mindig nem érted, de most már leszarom, nem strapálom magam, mindig te leszel az okosabb SENSEI GECI... -
#13437 ne magyarázz: -Kocsit- vagy -Fát- vagy -erendezési Tárgyakat- vagy Repülőket- linkelgess. Részedről akkor ennyi lenne? Egy gázmaszkos csávó amit WR2 ben felmutatnál és ezek után egy több kilóméteres autóutat bírálgatnál??? Részedről nem lezártad csillagom, hanem még el sem kezdted. ATTóóóósjáték. Ok? Gázmaszkos lángszórós mucusokat az oda való topicba lesszel szives büszkén lengetni. Háborús játékoknak is megvan a vevőköre .... -
zroland #13436 jó nem agyar, hanem locsolótömlő -
#13435 Tudtam, hogy ez lesz... Kiprovokálod a lófejes dumáddal ezt, hogy aztán oszthasd az észt...
Hol látsz te agyarat?? Részletesebb?? Ember ez az egész modell kb 1500 háromszög... Oldd már meg ennyiből szebbre... :/ -
zroland #13434 részemről mehetsz a p*csába -
#13433 Tudom én egy vagyok a pöcs, mert amellett, hogy elismertem mindkiller milyen szép és aprólékos munkát végzett rávilágítottam két konkrét hibára is... Mind1 látom nektek más kell, szal részemről akkor ennyi... -
zroland #13432 vehhehh...én most megint offolok, nem értek a modelezéshez, de nézd már meg Naruto munkáit...vagy mindkiller-ét...csöppet szebb-részletesebb munka, ez úgy néz ki minta agyara lenne...nem gázálarc XD -
#13431 WR2 - World Racing 2 - Autós játék - Autózással kapcsolatos pályák- Kocsik - Növények -> FÁKK , remélem érthető voltam -
zroland #13430 Mellesleg naruto nemcsak a száját jártatja..jó..nem mondom, azt is!
De azért mellette csinálgat is valamit...
Apro-popó: sikerült már elérni valamit a honda hangokkal, amiket átküldtem? -
Tessék eredmény... Most jön az, hogy jah' de ez nem autó hülyegyerek... Csak mertem remélni ha már annyira tettszik ez a lófej duma akkor ezt is elfogadod... De biztos én leszek megint az idióta tudatlan pöcsfej aki a csak a száját jártatja... -
zroland #13428
Ennek most őszintén mi értelme van? Teleoffoljátok az egész fórumot..szinte az egész oldal erről a hülye marakodásról szól!Mellesleg szilajkám, ameddig te nem voltál itt, jó hely volt ez, megbeszéltük a gondjainkat, kinek-mi...nekem pl. nincs sok időm, ezért maradok az editcar tekergetésnél, ahhoz legalább már értek....lezárt editcar helyett csinálgatok másikat...gyors meló, és nem bonyolult.menj máshova, ha lelki támaszra van szükséged, vagy maradj itt, és embereld meg magad!
[OFF]^^saját vélemény...^^ -
#13427 Mutass valami E_R_E_D_M_É_N_Y_T és azt mondom: megérte körmölnöd. Ellenkező esetben filozófiai értekezéseidet a modellezésről leszel szives az "elméleti eszmefuttatások a modellezésről" topicban közzé tenni. gyakorlatilag lófaszt se mutattál fel. Max én egy lófejet hasonlóan elméleti síkon prezentálva mint ahogyan te a modellezésről elmeditálsz itt WR2 topicban. azt mutasd ami vagy és ne azt amiről véleményt alkottál már. Ha valakit érdekel a nyári angolnapusztulásról szóló elképzelésem privben jelezze. A halak azért pusztultak meg szerintem nert elméletileg kaptak oxigént a vízbe de gyakorlatilag megfulladtak.... :P -
#13426 Ennyit a tiszteletről, te is egy képmutató fasz vagy aki a bálványai seggét nyalja, és betörik a feje ha más nem teszi ugyanezt... -
#13425 Jó hagyjuk inkább... Látom te mindenkinél okosabb vagy. Ha lenne eszed észrevetted volna, hogy nem a játékról beszélek hanem modellezésről, és bizonyos látszati hibák kiküszöböléséről ami minden kibaszott modellnél ugyanúgy működik, legyen az egy trabantülés vagy 'nyád segge ami belesüpped... A nemlétező munkáimról meg óvatosan mert ha jólemlékszem pont a hasonló megnyilvánulásod miatt raktam be képet általam készített modellről, de mivel az nem egy autó volt, ezért az már nem is modell... Bocs neked volt igazad... -
#13424 ne várj megnyílvánulást. Ha van időd küldhetünk pár pályát amit áttehetsz bizonyítván szakmai rátermetségedet és végre mutatva valami eredményt is a játékban. Senki nem mondta, hogy Mindkiller MUNKÁJA tökéletes. Én csak annyit mondtam: hogy a te munkád nemlétező így a véleményed organikus módon simul bele a semmitmondó fikásó megjegyzések közé. Építő kritika veled szemben az én olvasatomban egy betoncsizma lenne vagy pl egy organikus lófej az ágyadon reggel XD -
#13423 Hasonló megnyilvánulásra vártam, de úgy látom itt a te szád jár a legjobban, de nyugi nem fogom becsmérelni a munkáidat... Leszarom milyen geci művelt vagy, ahogy látom te itt mindenkibe belekötsz... Mind1 szerintem mindkiller érteni fogja mire gondoltam ha már te nem, szóval agyő tesó, te pofázol itt legjobban, hogy tiszteljük egymás munkáját és te nézel leginkább semmibe másokat... Azért mert én más jellegű modelleket készítek attól még lényegében ugyanazt csinálom... modellezek... Szóval ne hidd már azt kérlek, hogy egy karakter vagy egy fegyver modell nem poligonokól áll, és könyebb elkészíteni, és főleg ne hidd azt, hogy nemtudok "tanácsot" adni... És jólenne ha nem ugatnál bele mindenbe, mert azthiszem eredetileg nem is a te munkádat "fikáztam"... Hülye tahó paraszt... -
#13422 építő kritika az olyan valakinek adott szakmai tanács, aki felkért, mint a téma szakértőjét hogy véleményezd a munkáját. A kritikus meg olyan mamlasz, aki kérés nélkül tesz kinyilatkoztatást mások munkájáról anélkül, hogy bármit ennem a fórumban felmutatott volna. Organikus modder az organisztikus modderek clubjában adjon tanácsot ok? -
#13421 csak a szád jár mint mindig. Orgasztikus -
#13420 Tudom te nem sokba nézed, hogy én nem autókat/environmentet/mapot(ugyebár volt már erről szó, hogy az organikus modellezés szerinted lófasz :D) modellezek, de azért tudom miről beszélek... Ha meg nem érted az téged minősít, ugyanis próbáltam egy építőjellegű kritikát mondani, de ha az már tiszteletlenségnek számít ha nem nyalom a seggét akkor hagyjuk... -
#13419 ... ... ... ??? :P :P :P XD -
#13418 A smoothing botrányos, valamint látok vertices/smoothing hibákat is, de ezektől eltekintve szép és aprólékos munka... -
#13417 balfasz vagy de legalább bőbeszédű. Megsúgom neked, hogy Csabó kocsit modol, így akinek köze nincs a játékhoz ne csillogtassa meg nemlétező humorérzékét. Tessék belenyugodni abba, hogy WR2 topicban kevesek vagytok. Amúgy kibaszott sokat értek ám. Szal oda menjetek, ahól ez a semmitmondó szövegelés jutalomkekszet ér X_X -
#13416 mert szeretlek <3 -
#13415 Szerintem meg unjátok magatokat ahogy én is titeket. Ennek is meg van az oka... -
danyr #13414 csak neked írogat ;D -
csabóbp #13413 akkor mi f....sznak irogatsz ide???? -
#13412 persze hogy nem foglalkozol ezzel se. gálvölgyi típusú üres szájhős kritikus vagy te is. Nézzél csak tovább tévét: az illik hozzád meg egy hányásfoltos szétült kanapé. Ezt a játékot nem kell lejáratnod. Magadat kellene felmosd a padlóról, mielőtt elszivárognál a repedésekben: gyíkfing. Mutass egy modelt magadtól vagy feküdj vissza a "padjója je" :P -
#13411 néhol kicsit baltával faragott a táj, de nekem amugy tetszik :) -
#13410 akkor csak azt nem értem, miért jársz ide?
huzz el, játsz valami szebbel baszki ... eszem megáll.