19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • First Aye
    Majd én is kaphatnék egy bétát?
  • Gibor
    ÁÁÁ.... mostmár jó csak valamiért az első beállítást nem mentette... de mostmár tökéletesen működik :D
  • Szildramor
    Várom már a betát bármilyen is lesz de LESSZ :D ganbaree! ^ _ ^
  • zroland
    Ejha...ennek topic szünet szaga van...
  • Mindkillers
    @Gibor! Mint alapító,az új HWRMT-n miért nem tudom az admin panelen elfogadni a saját hozzáadott letöltésemet??? Legalább ezt a jogomat add vissza! :D

@Naruto & Szilajmaggot : Ne veszekedjetek már szerintem semmi értelme,az hogy nem tökéletes a pályám ne legyen vitára,haragra ok,majd szétdriftejük ígyis - úgyis. Egymást se szidjátok,azzal nem lesz se jobb se rosszabb egyikőtöknek sem,de ha eljön Hykao és leolt mindenkit az nem lesz jó senkinek sem szerintem.Szerintem egyik balra másik jobbra és kész.Köszönöm hogy meg akarsz védeni Naruto,de ne vedd ennyire véresen komolyan az csak egy vélemény volt,ami nem változtat azon hogy milyen lesz a pálya.Olyan lesz amilyet csinálni tudok,szerintem pedig a játékhoz megfelelő lesz,és jobb lesz mint egy két elhamarkodottan kiadott egyéb pálya (Desert raceway,Dragstip,swiss mountain,stb)és ez nekem elég. PEACE
  • Szildramor
    Mégegyszer ismétlem és részemről többet veled nem dumálok. Én levontam a következtetést és tiszteletben tartom Mindkiller véleményét természetesen. Bármi sértőt írsz: ez az uccsó válasz...

-A három pont értékelése az első kommentednél Mindkillert illeti meg hogy milyen irányba módosítja a hozzászólásodat.
    -A második szakmai tanácsod modellezéssel kapcsolatosan, miszerint "ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni..." : ennek értékelése is Mindkillert illeti meg. Én jártam tegnap az oldaladon és befotóztam amit olvastam és nem csalódtam benned. Saját magad írtad oda és egyezik a rólad kialakított képpel: miszerint: " manapság nem igazán foglalkozom semmivel.... :/ " És te nekem ne adjál tanácsokat a priv használattal kapcsolatosan... XD
  • SZilaJMaGGoT
    Azt te is megtehetted volna, akkor én is ott folytatom...
  • SZilaJMaGGoT
    Apropó ha én ne adjak neked tanácsot a priváttal kapcsolatban, akkor te is elhúzhatnál a ...( na találd ki mire gondoltam faszfej), mert én sem kértem ki a véleményed a másokkal folytatott eszmecseréimről.
  • Szildramor
    Privbe plíz... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Oké akkor offoluk szét a nagy becsben tarott topikod... A faszom kivan az elemezgetéseiddel, a nyomozgatásoddal, meg a többi hülye faszságoddal... Szerintem rajtad kívül mindenki ért mindent, csak te akarod úgy kiforgatni a szavaimat, hogy egy hülyefasznak állíts be, vágod elegem van abból, hogy belekötsz minden szavamba, mikor kurvára nem vagyok kíváncsi a véleményedre, mert kurvára nem szóltam hozzád...
  • Szildramor
    -A három pont értékelése az első kommentednél Mindkillert illeti meg hogy milyen irányba módosítja a hozzászólásodat.
    -A második szakmai tanácsod modellezéssel kapcsolatosan, miszerint "ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni..." : ennek értékelése is Mindkillert illeti meg. Én jártam tegnap az oldaladon és befotóztam amit olvastam és nem csalódtam benned. Saját magad írtad oda és egyezik a rólad kialakított képpel: miszerint: " manapság nem igazán foglalkozom semmivel.... :/ " És te nekem ne adjál tanácsokat a priv használattal kapcsolatosan... XD
  • Gibor
    ok
  • SZilaJMaGGoT
    Igazad van az is elég furcsán néz ki mégis előfordul!!! XD
  • zroland
    csabó: ez kegyetlen :D
    Főleg az a 30cm széles gumi áll jól neki :P
    Belső nézet lesz? :)
  • csabóbp
    nem lesz publikus :D:D:D (beszoptad:D:D)
  • csabóbp
    :D:D:D és romániában hummer h2?:D
  • SZilaJMaGGoT
    Nem mondtam, hogy bajom van az autóval, nagyváradon születtem, szinte csak ilyeneket láttam... XD Csak megjegyeztem, hogy furán nézki ezen a pálmafás helyszínen. :D
  • Gibor
    Igen elül de szerintem ez pont nem aza játék ahol nagyon kéne számítania hogy milyen autót készít valaki... legalább készít valamit és 1el több verda lesz wr2 höz, lehet hogy valakinek a világhálón eza kedvenc verdája és éjjel nappal ezzel fog menni :D kitudja :D
  • csabóbp
    jó nincs wrhöz román pálya :D
  • SZilaJMaGGoT
    Fasza járgány, csak kicsit elüt a helyszíntől... :D
  • csabóbp
    ...
  • csabóbp
    Parancsoljatok Kémfotók :)
  • csabóbp
  • csabóbp
  • csabóbp
    http://images.iwiw.net/0203/user/00/90/85/75/2/user_9085752_1247066823122
  • SZilaJMaGGoT
    Jah és sztem legközelebb privátba írd az agymenésed, mert megintcsak te kezdted az offot a rögeszméiddel...(és áruld el nekem is mit írtam volna a 3 pont után, mert lövésem sincs... )
  • SZilaJMaGGoT
    Te mindig belekötsz ezekbe az istenverte kibebaszott pontokba??? Ha nem vetted volna észre kényszeresen 3-mat rakok a mondatvégi írájselekből ha zavar szard le vagy mitbánom én, kurvára nem neked írtam. Ha észrevetted volna a legelső mondatom végén is 3 pont van... Azzal kit szapultam?? Ne idegesíts már ilyen faszságokkal, az a vicces, hogy te mindenáron faszfejnek akarsz beállítani bármit is írok...(tessék 3 pont...) :/ Legközelebb mibe kötsz bele, a 3 kérdőjelbe???
  • csabóbp
    Lassan kész az 1970 Dacia 1300
  • Szildramor
    ...mert ezek mind olyan hibák, amiket a végén némi csiszolgatással el lehet tüntetni...??? hmm. Kíváncsi vagyok erre a már megint pontokkal bezárt megjegyzésedre mi lesz a válasz. Kezd tényleg vicces lenni ez a beszélgetés XD
  • SZilaJMaGGoT
    A shade katona a fantáziám szüleménye egy psp-re készülő quake-motoros, kisebb-nagyobb mértékben resident evil elemeket koppintó, de tömeglövölde játékba... Bocs a botrányos kifejezésért, nem a munkádat akartam minősíteni vele, tisztában vagyok vele, hogy nem kis munka egy ennyi elemből álló pályát összerakni, de szerintem nem a sok object-el és munkával van a gondod, hanem, hogy egy ember számára nem egyszerű szisztamituksan átgondolni és átlátni a munkafolyamatot, utólag pedig nehezebb javítgatni a különálló "egységek" hibáit... Tudom, mert jártam úgy komplexebb karakter modellezésénél, hogy a végén annyi hibát találtam, hogy jobbnak láttam elölről kezdeni az egész munkafolyamatot... :D Persze ezzel nem azt mondom, hogy kezd elölről, mert ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni.. Szóval sok sikert hozzá! :)
  • Szildramor
    Mondjuk átküldhetnéd neki az alapokat és akkor ő is bizonyíthatné az építő szándékét és neked is maradna időd szépítgetni a részleteket. Néhány odadobott bírálat helyett mutathatna valami mást is. Nálam az építő kritika tettek formájában ér valamit. Pl mikor valaki kért egy nyitott editcart Norbitol hogy majd kialakítja a neki szimpit: az simán belefér, de amit Roland csinált a gázmaszkos úriemberrel na azt sem nevezném építő kritikának. Arról nem tehetnek, hogy ezt látják az egész országban, de az nem jelenti azt, hogy ami nem működik azt vakon kell folytatni a végtelenségig.
  • Mindkillers
    Mielőtt szétgépelnétek egymást,szerintem teljesen építő kritika volt bár a botrányos kifejezés helyett mondjuk az elég gyenge jobban esett volna :D

A smoothing,az sajnos az elejétől botrányos,nincs türelmem kijavítgatni elismerem.Az egyéb hibák is szembetűnőek,és valóban a táj is néhol baltával faragott stílusúnak hat. Ezt próbálom kompenzálni a részletes és aprólékos dolgokkal.

Jelzem életem első komplett pályája és nagyon sokmindent kell csinálgatni hogy ne egy kopár dombvidék hatását keltse. Ezért is vagyok lusta javítgatni...

A katona milyen játékhoz van?
  • Szildramor
    Aludnom kéne. Meddig leszel fenn?
  • csabóbp
    naruto pls gyere majd este msnre dacia miatt :) köszi
  • Atikah
    Milyen szép kerek..
  • BillyG
    A ZModellert fagyasztja mert át akarom épiteni és mire kitörölném ami nem kell újraindul a gép. A CRXhez meg belső nézet kell-vagyishogy mejdnem csak textúrák
  • Szildramor
    egyszer mondhatnád valamire hogy nem XDD
  • Rezs
    fel
  • Szildramor
    Norbi: fel lehetne szeletelni a külsőgumit, hogy WR2 tudja kezelni??

• fethdavid
    hello!! lécci valaki tudna mondani egy olyan elfogadható wr-t amit letölthetek h tudjak telepiteni autókat meg stb. pls. nagyon fontos
    köszi!!Dávid