19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • zroland
    Ehhhhh....srácok kitört az IQ lááázzzz
    De ha jól emlékszem, ameddig nem volt itt 1-2 ember...addig egész jól megvoltunk/megvoltatok...
  • Atikah
    nem foglalkozom ezzel a játéknak nevezet fossal.
  • Szildramor
    Leszarom. Ha mindenki felsorolná hogy mihez nem ért akkor rendszeresen benne lennénk a 10 legforgalmasabb fórumban. Attól mert leszóltad a játék grafikáját még mutathattál volna valamit magadtól csillagom. Nem a topic szinvonalát húztad le vele. Tessék kocsikat linkelni, pályákat mutatni vagy kimenni focizni..
  • Atikah
    nem én nemtudok modellezni .. és csak a move-ot és a delete-t tudom használni zmodban ..
  • Szildramor
    Mindkiller: egyre szebb lesz és változatosabb :) Mikorra várható a béta verzió? Gyakorolok már Norbis pályán mert az a legdurvább szűk utak miatt :)
    .....................................................................
    .....................................................................
    Off kategória unatkozó gyerekeknek:

@ Harcművészet? Igen. És már meg ne haragudjál Cuki: egyrészt ott a priv az ilyenekre másrészt meg fenn voltál msn-en. Ha legközelebb meg szeretnéd kérdezni: milyen naptejet haszálok vagy hasonlóan érdekfeszítő témát feszegetnél: csak nyugodtan használd. Senkit nem tíltok le max nem válaszolok a hülye kérdésekre.

@Mellékesen atika: azt nézem, hogy a csajod által termelt cucc elég keményen beszennyezte az üléshuzatot. Kár az ilyenbe egyrészt a kaja mert visszaadja másrészt a pia is mert nem becsüli sokra, ha a huzatodra rakta. A kémiatanárom mindig mondta, hogy egy kiadó bebaszás hány agysejtedet öli ki. Köszi a fotót: tanulságos volt a szándéknyilatkozatoddal együtt. dumagép: csinálnék is valamit ha nem lenne ott a HA. ha-ha-ha XD
  • Atikah
    hát talán nemlenne polygon határ több modellező rakná be a kocsijait.vagy megoldaná a scripteket pl. pót húzása ami forog is én speciel raknék be kamiont a játékba :P na de ez még nem nagy gond, de a grafika :
  • Atikah
    kocsmabunyót
  • ChuckyHUN
    off: te űzöl valami harcművészetet?
  • Szildramor
    Tisztelet mindenkinek kijár. De egyet ne felejtsetek el: az aki nem csak dumálni jár fel fórumokra: az hagy maga után mást is mint néhány enyhén félreértehő poént más munkájáról vagy kisállatokról linkelt képeket és oda nem illő dolgokat, pl: reklámokat. Linkelni lehetne képet akár MÁS topic-okba is oda illőt. Lehetne kezdeni valamit azzal a sajnálatosan kurva kevés idővel amit gép előtt tudtok tölteni vagy elérni azt, hogy az SG statisztiaki adatai mondjuk ne 89%-os punnyadó csávótömeget mutasson nagy beszélőkedvel, hanem igazi modderkedő és akár modellező verseny alakuljon ki. Mégegyszer mondom: tisztelet mindenkinek kijár, de ez nem jelenti az bazz, hogy bármelyik szószátyár egyenrangú lenne HWRMT alapítókkal és kis modderekkel. Punnyadáshoz nem kell sok tehetség. Azt bármelyik gyík megteheti a napon szal aki sértve érzi magát ne a nyelvét élesítse bazz hanem tegyen le valamit az asztalra aminek köze van a játékhoz és van benne alkotói munka. És Pepsitwsist: ha modellezel egy kockát akkor már bőven túlszárnyaltad a punnyadó átlagot így csak bíztatni tudlak. A leg kisebb aktivitással itt bárki nagyot szakíthat, de ha megfigyelitek itt sokkal nagyobb a szakadék szintek között. Legalább egy háttérképet be tudjon fotózni bazz. És ne a véleményeteket ütköztessétek hanem "magatokat". És akkor marad utánatok más is talán mint pár kósza ponén, mert abból a pármillió hozzászólásból tuti hogy a ti poénotok annyira fog kilógni: amennyire még fel sem tűnik senkinek.
  • Mindkillers
    Itt a második felvonás...

• Mindkillers
    Sziasztok!

Remélem nem baj hogy egyfolytában a képeimmel bombázlak benneteket,csak érdekel hogy a képek alapján mi a véleményetek a készülő pályáról,hamár Norbee ennyire bíztatott.

• Pepsi Twist
    csinálok pár polyból 1 kockát azt berakom kocka 1500ként :D és akkor tisztelhettek
  • Pepsi Twist
    sok low van... hykao jöhetne takarítani
  • SZilaJMaGGoT
    Hát az komoly... XD
  • Atikah
    highfosás.
  • SZilaJMaGGoT
    Mi folyik itt?? :S
  • Atikah
    Naruto, te a meleg közösséghez tartozol? :|
  • Szildramor
    ·G ¸ G·
  • danyr
    .|. :R
  • ChuckyHUN
    ^o) ?:D
  • danyr
    ;o)
  • Szildramor
    :¸:
  • 12346
    :c
  • Szildramor
    Ne ostorozd magad. Ha kevés az időd akkor használd ki rendesen. Így van ez rendjén. De a viccnek van határa. És akiknek kevés az idejük alkotó munkára nem szabad ilyen fölösleges dolgokra pazarolni a drága időtöket, mint viccek gyártása pl mások alkotásáról: mert még kevesebb marad. Respect `!_!´
  • ChuckyHUN
    így van.
    lófaszt sem tettem a WR2 érdekében, bevallom. próbáltam csinálni autót, de nem az én világom. manapság már nincs sok időm, és inkább élvezni szeetném a játékokat mint szopni velük.
    písz
  • Szildramor
    Ez nem vicc. A vicc felirat sem vicc. Ilyet aki letett már valamit az asztalra az nem ír. De aki nem tett le sokat annak ez oltári poén. Ezért vetted te is a lapot gondolom...
  • ChuckyHUN
    te tényleg ilyen fapina vagy ????
    URAM, IGEN URAM, pepsi 20 fekvő, neviccelőddjé mossálfel büdöskölök !
  • Szildramor
    Most mondom hogy tiszteljük mások munkáját. A zárójeles viccel felirat nem mentesíti a hozzászólás tartalmát. Mutass jobbat vicc nélkül. Ez impotens humor és mi nem bvagyunk angolok...
  • Pepsi Twist
    mi ez a lowpoly szar :D

(viccel)
  • Gibor
    Köszönöm minden kedves HWRMT tagnak a lelkes segítségét az oldallal kapcsolatban -.-'
  • Atikah
  • Szildramor
    Ne is mond Atika. Kitalálom: a tesód aki ovis bejelentkezett a felhasználóiddal és kis havasi állatokat linkelt ide :D
    na teszek valamit elé

• Atikah
  • Szildramor
    Billy: ha megfigyeled és visszaolvasol minden vádaskodás kifogyott a tarsolyodból. Nekem nem kell a tiszteleted. Amit viszont nem kéne elfelejtened: te kértél szivességet, te vettél fel msn-re, te kamuztad azt, hogy a tesód nem engedett írni és te voltál az aki ha visszaolvasol mindezek ellenére engem simán leszarsz. Nincs ezzel baj. Épp csak annyi, hogy a kirohanásod full alaptalan volt. Nem várom el hogy szégyeld magad. De ha legközelebb felveszel valakit msn-re és bármit eszedbe jutna kérni tőle jusson eszedbe az, hogy ha nem is annak akibe a lábadat beletörölted, de viszonoznod kell. Épp azért furcsállom hogy ha engem ennyire lenéztek akkor mért nem segítetek a kicsiknek? Vagy másoknak? Na ennyit erről...
  • BillyG
    A Hondát nem kaptam hanem megdolgoztam érte. Az msn meg nem az életem része hogy ne tudnék meglenni nélküle. De a te tiszteletkörödbe se fér bele sok ember ahogy elnézem
  • Szildramor
    Oks. Erre rájöttem. De legközelebb ha nem válaszolsz és nem köszönsz meg MSN-en valamit akkor írd ezt egyből és hagyd ki a tesóddal kapcsolatos tiszteletköröket. Nem hiszem el hogy ennyire gonosz lenne, hogy 2 hétig a pincébe zárt víz és msn nélkül hogy aztán végül egy Hondát kapj jutalmul a szenvedéseidért. Le vagyok szarva. Ennyi a lényeg. Tisztelni másokat semmibe sem kerül és amint látod: tökmindegy hogy szlovák vagy osztrák vagy: nem tisztelsz másokat így teszek a véleményedre `-_-´
  • BillyG
    Le vagy szarva
  • Szildramor
    Nem hiszek neked. 2 hétig nem szoltál egy kurva köszönömöt sem aztán egyszer csak "szeva - mizu" odadobott félmondatu tán elregéled nekem, hogy autót vettél és leszarod már a wr2-őt, mert neked igazi versenyre van már keret... dicsekedni volt időd bezzeg és akkor kaptál helyet a gépnél is ugye? Nem most szálltam le a falvédőről. Pont azt a kocsit csináltam amit megvettél aztán egészen véletlenül. Mellékesen msn-en azt a kifogást mondtad, hogy nagyon el voltál foglalva más dolgokkal. De arra akkor sem tudtál semmit mondeni, hogy az utólag megérkezett üzeneteket mért "nem vette észre"? Talán szelektív látás vagy a tesód direkt kitörölgette az üzeneteket és szólt hogy az EG6 vásárlásról írjál már nekem pár sórt? Találj ki egy konkrét történetet végre ami hihető. Mondjuk, hogy a tesód néha odaenged a géphez, de te nem tisztelsz annyira meg bazz, hogy miután szivességet kérsz egy hasonlóna laza bármit odanyögjél a végére. Gerge meg: egyszerűen nem is értem. Tudja hogyan kell felnyitni az összes GTA-s lezárt modelt és az haggyán hogy eltitkolja a receptet és haggyán hogy minden kocsit, pályát és tutorialt használ amiket mi megcsinálunk, de egy árva autót nem tett át és leszarja az egészet úgy ahogy van. Meg lehet magyarázni azt is. Biztosan a teója azt mondta neki hogy eltöri a kezét, ha csinál valamit wr-be...
  • ChuckyHUN
    . Ilyen vagy oszt kész.
    'Ejjj dá széjpp fatraktóóó!
  • BillyG
    Ha te igy érzel akkor csak sajnálni tudlak. És megértem hogy dolgozol, de biztos hogy nem vagy olyan helyzetben mint én-csakhogy ez a legkevésbé sem ide illő téma. Msn-en meg azé nem irok mer tesóm van a gépnél egész héten, az msnem meg auto bejelentkezik. Na mind1