World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello. Valaki tudna segíteni mert menüben a profilválasztástól nem megy tovább. Mi lehet a gond? valaki segítene?
Igen csinálltam tigrát...de még kell rajta tökéletesíttenem.......és kéne hozzá egy kis segítség is. pl nincsenek még textúrái meg hasonló apróság de az editcar meg hasonló már kész van.
Ja: tettem mellé igazi olasz slágereket hogy kerek legyen az élmény meg Jamiroquai zenéket a lamborghinis száguldáshoz 😊 a sportkocsik mind kanyargós utakra vannak kifejlesztve a Zonda-R is és a belsõ nézetben azért nem mászok rá soha a kilóméterórára, mert elõzésnél és vezetésnél így jobban érezhetõ a kocsi. Mindig belsõ nézetbõl megyek és ez bevált. Alfa TZ-nek meg nem a tapadása magas hanem a sebessége alacsony ezért nem csúszkál 😄 Alfa TZ a legideálisabb elõzgetésre sávok közti cikázásra mert régi kocsi és nem széles mint pl a Zonda mert az már majd egy kamionnyi szélességgel bír 😊
Nem linkelem mert bár leszarják és senkit nem károsítunk meg vele de egyes modderek kicsinyessége wr-ben odáig elment már. hogy bezárattak spanyol fórumot mert az ezer éves wr1-es modeljét linkelni merte az illetõ és befejezték a pollishroads félkész mapot és bár letöltõ link sem volt hozzá töröltetve lett az összes feltett videó is róla. Akit érdekel megkaphatja. Exkluzív magyar SG-s letöltés csak barátoknak tesztelés céljára természetesen. Neki csak az a fontos hogy az oldalát látogassák reklámpénzek miatt fontos a forgalom. Ide nem tudnak egykönnyen regelni mert elég furfangos a rendszer 😊 Gerge szeretne pályákat áttenni és felvette kapcsolatot Krom bácsival is: azért írtam neki a pályaátrakásos üzit de szerintem a németek már csináljá mert a ferrárit amit tegnap áttettem txpro oldalán már viszontláttam
és lesz akkor link olasz pakkra? vagy link ferrari pakkra? 😊)
vagy van egy ötletem: lehetne mindkettõre! 😉))
T.H.X.
vagy van egy ötletem: lehetne mindkettõre! 😉))
T.H.X.
Forza.
jön valaki délután multira?
ja karakara csinált tigrát de most tökéletesítimajd szólunk ha meglesz
-ezt a játékot a Skoda racer nevû demó útján ismertük meg koliban és soha nem gondoltam akkor hogy egyszer még a ferrári hivatalos partnerévé lép elõ bár ezt már akkor is megérdemelték volna. Elmondhatjuk magunkról hogy pár év alatt a kis butus merci modellektõl egészen a legnagyobb modellezõkig jutottak modellgyártás terén. Ezt a ferrárit nagyon profi csinálta. A driver elött le a kalappal és gyönyörûek a részletek. A számlap nincs lecserélve: ilyen csúnya a mostani design a ferrárinál szerintem de a modell gyönyörû. Aki szeretné a tavaszi 18 darabosra bõvült olasz pack ezen lemaradt darabját is az a szokásos módon jelezze majd. és ami érdekes: kiexportálható zmodelerig anélkül hogy szétesne a model törésmodell miatt szal a tuningolás lehetõsége egészen a modellezésig belemászható eredményesen. A többi modelt nem néztem még meg de ez gyönyörû. Pályát kéne kiszedni: jó lenne az még nekünk 😄
Oks Csabó - majd leszek holnap msn en bár próbáld meg a borgos linket is mert lehet hohy az menni fog. Én GR-rõl szedtem.
- Gerge: ezt a ferraris pályát nem lehet áttenni wr2-be? 😄 a kocsikat simán átlehet és nyitvavan mox minden rajta
- Gerge: ezt a ferraris pályát nem lehet áttenni wr2-be? 😄 a kocsikat simán átlehet és nyitvavan mox minden rajta
ha neked müködik a dacia átküldhetnéd 😄😄😄
Hali!
Állok rendelkezésedre de csak szerdán érek rá,mert van egy nõ és holnap lehet hogy el leszek foglalva legalábbis délután.
Ha viszont sürgõs dologról van szó, akkor holnap estére szakíthatok egy kis idõt de akkor feltétlenül írj egy e-mailt (e-mail = messenger cím) mert azt a mobilomon is meg tudom nézni és akkor tudom hogy fontos!
Állok rendelkezésedre de csak szerdán érek rá,mert van egy nõ és holnap lehet hogy el leszek foglalva legalábbis délután.
Ha viszont sürgõs dologról van szó, akkor holnap estére szakíthatok egy kis idõt de akkor feltétlenül írj egy e-mailt (e-mail = messenger cím) mert azt a mobilomon is meg tudom nézni és akkor tudom hogy fontos!
egyébként szerintem az új c11-es efektekkel együtt nem olyan gagyi ez a törés csak ez ehy lepusztított verziója 😊
nekem a négy felnit raktam be azt csumi 😄
nincs is texturája :S:S nekem csak a negy kereket tette be
pff ... nem is értem hogy adhattak ki ilyet ... 10 ezerig skálázott rpm, nulla erõ, szar irányítás ... mbwr-be 100x jobb volt. és védett editcar, persze.
Na kész a olasz pack 😊 Csabó te már hármat ismersz szerintem illetve újra vannak gyúrva így csak látásból 😄 dácsiát ki sem próbáltam még de ha szar akkor nem sietek vele °_°
DACIA LOGAN GR-N NEM JÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAPJA BE
nem realisztikus? és ezt pont a wr2 topikjában ... ? 😊
sztem tipikus wr-es "mod"
vki gyorsan rántsa ki a pályát és a kocsikat! 😄
sztem tipikus wr-es "mod"
vki gyorsan rántsa ki a pályát és a kocsikat! 😄
Forza.
Sziasztok több képen is láttam már a C11 mappot, mikor lesz fent vagy már fentvan ?:S Vagy valami ujabb?😛
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
ezekszerint nincs senkinek tigrája 😞 akkor nagyvalószínûséggel azt is nekem kell majd megcsinálni
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Hy. Újratelepítettem a gépemet elindul a játék de a profilválasztástól nem megy tovább. Tudna valaki segíteni? Elöre is köszi
nem ilyen szögletes mint a képen
Kerék 
van vkinek opel tigrája? karakara csinált régebben, hátha megosztotta veletek 😄
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
na bazz elszámoltam magam kicsit: 16 kocsi lett a Panterakkal együtt 😊 nekiállok csomagolni estére remélem kész lesz az olasz pack 1-es 😄
Ha kiszedhetõek a modellek akkor kezet csókolok német barátainknak... persze elöbb megmossák XD
Úristen! B O R Z A L M A S.Jókat lehet benne driftelni,tûrhetõ grafika,de ennyi.Túl árkád a játékmenet,irányítás,de ami a legjobban felbosszantott,hogy Ferraris játék,és messze nem realisztikus motorhangok vannak benne,hanem porszívóra hasonlítóak.A WR2-es Ferrarik a jók.Aki letölti,utána csak bánni fogja.Szóval NE
Huh köszi Naruto!!!!! 😄 és neked is köszi RT a linkért.Le is töltöm ezt a Ferraris játékot,és beszámolok róla milyen hasonlóság van.
ingyenes, Ferraris játék a legujabb Synetic motorral (grafikával)
ferrari.com
le sem tagadhatná a world racinges alapokat - istenem, de jó lenne egy 3. rész ...
ferrari.com
le sem tagadhatná a world racinges alapokat - istenem, de jó lenne egy 3. rész ...
Forza.
kárpótlásul lesz még egy Diabló is amit nem terveztem bele eredetileg így 14 kocsi lesz ennek fele lambo 😊
Ez dejó lenne csúcsforgalomban bazz 😊 mint TDU ban de se merciwrbem sem TDU-ban nincs igazi forgalom itt meg van és szükség is lenne rá de nincsnézelõdés bazz. Na majdnem kész az olasz packom. Hulla fáradt vagyok ma már nem teszem föl õket de Jamirofan holnapra leellenörzöm mindegyiket egyenként és bûntudat nélkül engedem õket szabadjára 😄
hogy lehet oldalra nézni belsõnézetbe, mint ezen a videón is látható? tudom, hogy wr1- es a videó, de gondolom, ha lehetett a wr1- be akkor wr2- be is lehet. elõre is köszi 😄 VIDEÓ