World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Kitöröltem a szemetet így már csak 286 😊 javítaom kellett kicsit. Sorry a késésért.

Szildramor
700 mega fák nélkül egy pálya a 3v-bõl az pontosan annyi mint.... XD

jóaz torrenten, hány mb?

mért pont torrent??

Szildramor
Csinálom torrentet. Csomagolom már. Tettem bele pár teleportot is. Na olyan amilyen: már nem tudok többet tenni érte 😊

énis magamévátenném
<#nyes>

sovatalevi
johet

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Drift a gyár meg a vízmû XD lemaradt szorry

Szildramor
Teszt verzió lesz. Nem ám álmodozni közlekedésrõl 😄 textúra teszt meg kis kalandozás erdei utakon. Eddzõpályának tuti jó a bánya miatt ralli+ erdei ralli meg gyártelepen és a vízerõmûnél aszfaltdrift 😊

ChuckyHUN
Jöhet😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[HUN]FaTaL
Jöhet. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha leírnád h melyik játék melyik pályája és hogy honnan lehet leszedni akkor valaki biztos hogy megnézné.De ha csak a Youtubot mutatod akkor csak ámulva nézzük XD Úgyhogy nem képek kellenek hanem egy link tõled 😊

Szildramor
DÉlutánra kész az autópálya próbaverziója. Akit érdekel jelezze 😊 egy képet kérek cserébe sg-re linkelni még ha hiba is akkor is érdekel. Persze ha csak nem nagyon megterhelõ nektek 😄 6 körülre helyreteszem a jelzõtáblákat. Szép napot!

Szildramor
Ezt a pályát kéne kiszedni: ha átférne 😄 drifto <<

Szildramor

- teszteltem mit tud a PS 😊

Szildramor
Ez talán az Iroha Touge-hoz hasonlít legikább. Abban van alagút is ,eg híd is 😊 >> Iroha Touge

Mindkillers
NEM

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

szivesen várjuk a multira vágyókat! csá
ez akina akarna lenni ? 😊

Hoffi
pályákat hogy lehet berakni? bemásoltam a cuccokat a játék fõkönyvtárába de nem tom hol kell kiválasztani mert free ridenál is ugyanannyi pályát jelez az pályák számánál maradt 179!
segítsetek mert unom a városi pályákat😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Mindkillers
Még utoljára néhány kép,és utána sokáig csend,mert mivel lesz alatta tenger és tengerpart,valamint néhány dolgot át kell alakítani,egyszerûbb az egészet újra kezdeni,de inkább késõbb legyen kész és jobb legyen a minõség... szerintem...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Hoffi
oks xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Sztem ne próbálkozz me szarrá mennek az idegeid tõle mint nekem....
egyébként Almas Scenario Editor a neve

adikakk
a wr 2 be milyen programmal lehet pályát készíteni?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Honnan lehet letölteni a Japán pályát????

Szildramor
köszi 😄

adikakk
HY ALL
a wr 2 be milyen programmal lehet pályát készíteni?
A program neve +link érdekelne ha tudtok elõre is kösz a segítséget

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Mindkillers
Ez már ekkora marad,hogy mindenki tudjon rajta menni,viszont ha ez elkészül teljesen akkor következik Akina ami direkt csak neked nagyon szûk lesz,igérem!

Szildramor
vegyél egy gépet 😄 vagy vedd le 800x600 ra mert nem bírja a procid

[HUN]FaTaL
Vedd lejjebb grafot, alacsony az FPS azért pattognak.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lambonorbi
Valaki tud linket adni ,ahonnan le tudom tölteni a World Racing 2-t???

Hoffi
hello
nos megy a játék minden tök tetszik meg minden de van egy olyan érdekes jelenség hogy az AI-K egyfolyába ugrálnakmeg minden!
olyan mint mikor codba laggolsz😄

ezt lehet valahogy orvosolni? mert nagyon idegesítõ tud lenni

elõre is kösz

Szildramor
csináltam egy arányolást Japan mapon. A piros rész az a szegélyvonalon túli rész a Fantasy Hillen. Na így már nyugodtabb a lelkiismeretem 😄

Mindkillers
Alakul a pálya,már félig készítettem rá nyomvonalat,az indulásnál tokio drift szól,és gyorsan csaptam rajta egy kis racingot.

Video:

Fantasy Hill first test race run video

Szildramor
Autópálya is lesz, de most lényeg az Akina 😄 Találtam isteni eredeti Osakai felvételt. A srác készítette aki meg is osztotta vagyis dokumentum jellegû 😊 >>> Drifto Test Diver a kocsizúzó útszélesség vs kocsifogyás: Osaka Touge ^_^

Opelfan
Van egy kis gondom, próbáltam multizni egy ismivel de hiába hoztuk létre a játékot egyszerûen nem tudtunk join-olni egymáshoz. Szerintetek mi lehet a gond? Máshoz én tudtam csak hozzá nem, és õ se hozzám, tûzfalat kikapcsolta...
gõzöm sincs mi lehet valaki találkozott már ilyennel?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
A winreinstall témához még:

Tök mindegy, hogy újra teszed vagy nem, ha lehet addig kell kalapálgatni azt a win-t, amíg mûködik, ugyanis ha felteszel egy újat akkor az csak ideig óráig új aztán bekapsz valami szart megint és lehet, hogy máris ugyanolyan lesz mint volt... elég ha a google-t egy o-val írod be vagy a freemailt egy e-vel véletlen és máris kész van az egész, szóval ezért nem javaslom az azonnali wintelepítést. Nekem már egy 2 éves XP van a gépemen, és semmi problémám nincs vele, ez csupán annyi hogy tud rá vigyázni az ember vagy sem 😉 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Válaszolsz a kérdésemre? 😉

Szildramor
Kicsit lehet hogy kicsinyíteni kellene. Ez a valódi japán útszélesség ami hasonlít az olasz utakhoz: nagyon szûkön fér el max 3 kocsi egymás mellett. Ha lehet kérnék egy olyan verziót is gyakorolni belsõ nézetbõl XD itt az eredeti útarány >> >> keskeny nagyon: attól kemény 😄

Szildramor
Gyönyörûûû 😄 és az Akina is famentes már ? XD

-Kéne valami terecskét modellezni a végére 😄 vagy valami körforgalmat meg egy kis vizfelületet alá. Most még lehet nem? Kezdeti stádiumban van 😄

Mindkillers
És még néhány kép:

Mindkillers
Az nagyon jó,ugyanis NORBEE segítségével kiírtottuk az összes fát,majd néhány szedett-vedett textúra társaságában megvolt az elsõ 3 tesztkör!!!

DRIFTEREK!!!

Izzítsátok a kocsikat,emeljetek a turbónyomáson,a sárga Koni lengéscsillapítókat tekerjétek be tövig,hozzatok rengeteg gumit,és özön benzint,mert hamarosan indulhatnak a szabadedzések majd az igazi Tsuiso csaták!!!

A textúrák minõségét és elhelyezkedését egyenlõre NE nézzétek!

Íme néhány kép:

Szildramor
Felvettem a kapcsolatot egy Oblivionos modderrel aki GTA-ba is csinált pár fegyvert már. Lehet, hogy még a héten lesznek fák és füvek meg gyökerek XD

Rezs
visszaküldtem😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Hoffi
köszi!

Mindkillers
@Norbee! A megbeszéltek alapján mentek a dff-ek!

Mindkillers
Hali! Privátban elküldtem a két pályát .lwo-ban! Arra szeretnélek kérni hogy a pályák méretére vigyázz,sokat kínlódtam hogy pont jó legyen a wr2 autók méretéhez 😊 De tudod mit mindjárt felhívlak !

csinálsz a world racing 2 mappába egy addons mappát bele egy autos mappát ide beteszed a letöltött autókat. ennyi alapból nincs a játékban belsõnézet

Hoffi
viszont most azt kérdezném hogy a letöltött autókat hogy kell berakni a játékba?
ja és hogy mivel lehet belsõ nézetet kapcsolni?😄

Elõre os köszi

Opelfan
Tehát akkor valószínûleg, nemsokára kiadják a normál verziós Polish Roads-ot?

Tényleg, elmondod, hogy mi van azzal az autópályával amit Te fogsz csinálni, vagy már múltidõben kell errõl beszélni? Mert nem igazán tudtam követni hogy mi van azzal a pályával amirõl képeket linkelgetsz mert a kérdésemre nem felelt senki még anno, hogy mi a helyzet vele.