World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Mutass valami E_R_E_D_M_É_N_Y_T és azt mondom: megérte körmölnöd. Ellenkezõ esetben filozófiai értekezéseidet a modellezésrõl leszel szives az "elméleti eszmefuttatások a modellezésrõl" topicban közzé tenni. gyakorlatilag lófaszt se mutattál fel. Max én egy lófejet hasonlóan elméleti síkon prezentálva mint ahogyan te a modellezésrõl elmeditálsz itt WR2 topicban. azt mutasd ami vagy és ne azt amirõl véleményt alkottál már. Ha valakit érdekel a nyári angolnapusztulásról szóló elképzelésem privben jelezze. A halak azért pusztultak meg szerintem nert elméletileg kaptak oxigént a vízbe de gyakorlatilag megfulladtak.... 😛

SZilaJMaGGoT
Ennyit a tiszteletrõl, te is egy képmutató fasz vagy aki a bálványai seggét nyalja, és betörik a feje ha más nem teszi ugyanezt...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Jó hagyjuk inkább... Látom te mindenkinél okosabb vagy. Ha lenne eszed észrevetted volna, hogy nem a játékról beszélek hanem modellezésrõl, és bizonyos látszati hibák kiküszöbölésérõl ami minden kibaszott modellnél ugyanúgy mûködik, legyen az egy trabantülés vagy 'nyád segge ami belesüpped... A nemlétezõ munkáimról meg óvatosan mert ha jólemlékszem pont a hasonló megnyilvánulásod miatt raktam be képet általam készített modellrõl, de mivel az nem egy autó volt, ezért az már nem is modell... Bocs neked volt igazad...

Szildramor
ne várj megnyílvánulást. Ha van idõd küldhetünk pár pályát amit áttehetsz bizonyítván szakmai rátermetségedet és végre mutatva valami eredményt is a játékban. Senki nem mondta, hogy Mindkiller MUNKÁJA tökéletes. Én csak annyit mondtam: hogy a te munkád nemlétezõ így a véleményed organikus módon simul bele a semmitmondó fikásó megjegyzések közé. Építõ kritika veled szemben az én olvasatomban egy betoncsizma lenne vagy pl egy organikus lófej az ágyadon reggel XD

SZilaJMaGGoT
Hasonló megnyilvánulásra vártam, de úgy látom itt a te szád jár a legjobban, de nyugi nem fogom becsmérelni a munkáidat... Leszarom milyen geci mûvelt vagy, ahogy látom te itt mindenkibe belekötsz... Mind1 szerintem mindkiller érteni fogja mire gondoltam ha már te nem, szóval agyõ tesó, te pofázol itt legjobban, hogy tiszteljük egymás munkáját és te nézel leginkább semmibe másokat... Azért mert én más jellegû modelleket készítek attól még lényegében ugyanazt csinálom... modellezek... Szóval ne hidd már azt kérlek, hogy egy karakter vagy egy fegyver modell nem poligonokól áll, és könyebb elkészíteni, és fõleg ne hidd azt, hogy nemtudok "tanácsot" adni... És jólenne ha nem ugatnál bele mindenbe, mert azthiszem eredetileg nem is a te munkádat "fikáztam"... Hülye tahó paraszt...

Szildramor
építõ kritika az olyan valakinek adott szakmai tanács, aki felkért, mint a téma szakértõjét hogy véleményezd a munkáját. A kritikus meg olyan mamlasz, aki kérés nélkül tesz kinyilatkoztatást mások munkájáról anélkül, hogy bármit ennem a fórumban felmutatott volna. Organikus modder az organisztikus modderek clubjában adjon tanácsot ok?

Szildramor
csak a szád jár mint mindig. Orgasztikus

SZilaJMaGGoT
Tudom te nem sokba nézed, hogy én nem autókat/environmentet/mapot(ugyebár volt már errõl szó, hogy az organikus modellezés szerinted lófasz 😄) modellezek, de azért tudom mirõl beszélek... Ha meg nem érted az téged minõsít, ugyanis próbáltam egy építõjellegû kritikát mondani, de ha az már tiszteletlenségnek számít ha nem nyalom a seggét akkor hagyjuk...

Szildramor
... ... ... ??? 😛 😛 😛 XD

SZilaJMaGGoT
A smoothing botrányos, valamint látok vertices/smoothing hibákat is, de ezektõl eltekintve szép és aprólékos munka...

Szildramor
balfasz vagy de legalább bõbeszédû. Megsúgom neked, hogy Csabó kocsit modol, így akinek köze nincs a játékhoz ne csillogtassa meg nemlétezõ humorérzékét. Tessék belenyugodni abba, hogy WR2 topicban kevesek vagytok. Amúgy kibaszott sokat értek ám. Szal oda menjetek, ahól ez a semmitmondó szövegelés jutalomkekszet ér X_X

Atikah
mert szeretlek <3

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szildramor
Szerintem meg unjátok magatokat ahogy én is titeket. Ennek is meg van az oka...

csak neked írogat ;D

akkor mi f....sznak irogatsz ide????
Szildramor
persze hogy nem foglalkozol ezzel se. gálvölgyi típusú üres szájhõs kritikus vagy te is. Nézzél csak tovább tévét: az illik hozzád meg egy hányásfoltos szétült kanapé. Ezt a játékot nem kell lejáratnod. Magadat kellene felmosd a padlóról, mielõtt elszivárognál a repedésekben: gyíkfing. Mutass egy modelt magadtól vagy feküdj vissza a "padjója je" 😛

arty
néhol kicsit baltával faragott a táj, de nekem amugy tetszik 😊

Forza.

arty
akkor csak azt nem értem, miért jársz ide?

huzz el, játsz valami szebbel baszki ... eszem megáll.

Forza.

Ehhhhh....srácok kitört az IQ lááázzzz <#beka2><#wow1>
De ha jól emlékszem, ameddig nem volt itt 1-2 ember...addig egész jól megvoltunk/megvoltatok...

Atikah
nem foglalkozom ezzel a játéknak nevezet fossal.

Szildramor
Leszarom. Ha mindenki felsorolná hogy mihez nem ért akkor rendszeresen benne lennénk a 10 legforgalmasabb fórumban. Attól mert leszóltad a játék grafikáját még mutathattál volna valamit magadtól csillagom. Nem a topic szinvonalát húztad le vele. Tessék kocsikat linkelni, pályákat mutatni vagy kimenni focizni..

Atikah
nem én nemtudok modellezni .. és csak a move-ot és a delete-t tudom használni zmodban ..

Szildramor
Mindkiller: egyre szebb lesz és változatosabb 😊 Mikorra várható a béta verzió? Gyakorolok már Norbis pályán mert az a legdurvább szûk utak miatt 😊
.....................................................................
.....................................................................
Off kategória unatkozó gyerekeknek:

@ Harcmûvészet? Igen. És már meg ne haragudjál Cuki: egyrészt ott a priv az ilyenekre másrészt meg fenn voltál msn-en. Ha legközelebb meg szeretnéd kérdezni: milyen naptejet haszálok vagy hasonlóan érdekfeszítõ témát feszegetnél: csak nyugodtan használd. Senkit nem tíltok le max nem válaszolok a hülye kérdésekre.

@Mellékesen atika: azt nézem, hogy a csajod által termelt cucc elég keményen beszennyezte az üléshuzatot. Kár az ilyenbe egyrészt a kaja mert visszaadja másrészt a pia is mert nem becsüli sokra, ha a huzatodra rakta. A kémiatanárom mindig mondta, hogy egy kiadó bebaszás hány agysejtedet öli ki. Köszi a fotót: tanulságos volt a szándéknyilatkozatoddal együtt. dumagép: csinálnék is valamit ha nem lenne ott a HA. ha-ha-ha XD

Atikah
hát talán nemlenne polygon határ több modellezõ rakná be a kocsijait.vagy megoldaná a scripteket pl. pót húzása ami forog is én speciel raknék be kamiont a játékba 😛 na de ez még nem nagy gond, de a grafika :

Atikah
kocsmabunyót<#idiota>

ChuckyHUN
off: te ûzöl valami harcmûvészetet?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Tisztelet mindenkinek kijár. De egyet ne felejtsetek el: az aki nem csak dumálni jár fel fórumokra: az hagy maga után mást is mint néhány enyhén félreértehõ poént más munkájáról vagy kisállatokról linkelt képeket és oda nem illõ dolgokat, pl: reklámokat. Linkelni lehetne képet akár MÁS topic-okba is oda illõt. Lehetne kezdeni valamit azzal a sajnálatosan kurva kevés idõvel amit gép elõtt tudtok tölteni vagy elérni azt, hogy az SG statisztiaki adatai mondjuk ne 89%-os punnyadó csávótömeget mutasson nagy beszélõkedvel, hanem igazi modderkedõ és akár modellezõ verseny alakuljon ki. Mégegyszer mondom: tisztelet mindenkinek kijár, de ez nem jelenti az bazz, hogy bármelyik szószátyár egyenrangú lenne HWRMT alapítókkal és kis modderekkel. Punnyadáshoz nem kell sok tehetség. Azt bármelyik gyík megteheti a napon szal aki sértve érzi magát ne a nyelvét élesítse bazz hanem tegyen le valamit az asztalra aminek köze van a játékhoz és van benne alkotói munka. És Pepsitwsist: ha modellezel egy kockát akkor már bõven túlszárnyaltad a punnyadó átlagot így csak bíztatni tudlak. A leg kisebb aktivitással itt bárki nagyot szakíthat, de ha megfigyelitek itt sokkal nagyobb a szakadék szintek között. Legalább egy háttérképet be tudjon fotózni bazz. És ne a véleményeteket ütköztessétek hanem "magatokat". És akkor marad utánatok más is talán mint pár kósza ponén, mert abból a pármillió hozzászólásból tuti hogy a ti poénotok annyira fog kilógni: amennyire még fel sem tûnik senkinek.

Mindkillers
Itt a második felvonás...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Sziasztok!

Remélem nem baj hogy egyfolytában a képeimmel bombázlak benneteket,csak érdekel hogy a képek alapján mi a véleményetek a készülõ pályáról,hamár Norbee ennyire bíztatott.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Pepsi Twist
csinálok pár polyból 1 kockát azt berakom kocka 1500ként 😄 és akkor tisztelhettek

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
sok low van... hykao jöhetne takarítani

SZilaJMaGGoT
Hát az komoly... XD

Atikah
highfosás.

SZilaJMaGGoT
Mi folyik itt?? :S

Atikah
Naruto, te a meleg közösséghez tartozol? :|

Szildramor
·G ¸ G·

.|. :R

ChuckyHUN
^o) ?😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

;o)

Szildramor
:¸:

12346
:c

Szildramor
Ne ostorozd magad. Ha kevés az idõd akkor használd ki rendesen. Így van ez rendjén. De a viccnek van határa. És akiknek kevés az idejük alkotó munkára nem szabad ilyen fölösleges dolgokra pazarolni a drága idõtöket, mint viccek gyártása pl mások alkotásáról: mert még kevesebb marad. Respect `!_!´

ChuckyHUN
így van.
lófaszt sem tettem a WR2 érdekében, bevallom. próbáltam csinálni autót, de nem az én világom. manapság már nincs sok idõm, és inkább élvezni szeetném a játékokat mint szopni velük.
písz

Szildramor
Ez nem vicc. A vicc felirat sem vicc. Ilyet aki letett már valamit az asztalra az nem ír. De aki nem tett le sokat annak ez oltári poén. Ezért vetted te is a lapot gondolom...

ChuckyHUN
te tényleg ilyen fapina vagy ????
URAM, IGEN URAM, pepsi 20 fekvõ, neviccelõddjé mossálfel büdöskölök !

Szildramor
Most mondom hogy tiszteljük mások munkáját. A zárójeles viccel felirat nem mentesíti a hozzászólás tartalmát. Mutass jobbat vicc nélkül. Ez impotens humor és mi nem bvagyunk angolok...

Pepsi Twist
mi ez a lowpoly szar 😄 <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

(viccel)

Köszönöm minden kedves HWRMT tagnak a lelkes segítségét az oldallal kapcsolatban -.-'

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Atikah

Szildramor
Ne is mond Atika. Kitalálom: a tesód aki ovis bejelentkezett a felhasználóiddal és kis havasi állatokat linkelt ide 😄
na teszek valamit elé