World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért mellette csinálgat is valamit...
Apro-popó: sikerült már elérni valamit a honda hangokkal, amiket átküldtem?<#confused>#confused>
Tessék eredmény... Most jön az, hogy jah' de ez nem autó hülyegyerek... Csak mertem remélni ha már annyira tettszik ez a lófej duma akkor ezt is elfogadod... De biztos én leszek megint az idióta tudatlan pöcsfej aki a csak a száját jártatja...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ennek most õszintén mi értelme van? Teleoffoljátok az egész fórumot..szinte az egész oldal errõl a hülye marakodásról szól!Mellesleg szilajkám, ameddig te nem voltál itt, jó hely volt ez, megbeszéltük a gondjainkat, kinek-mi...nekem pl. nincs sok idõm, ezért maradok az editcar tekergetésnél, ahhoz legalább már értek....lezárt editcar helyett csinálgatok másikat...gyors meló, és nem bonyolult.menj máshova, ha lelki támaszra van szükséged, vagy maradj itt, és embereld meg magad!
^^saját vélemény...^^
huzz el, játsz valami szebbel baszki ... eszem megáll.
Forza.
De ha jól emlékszem, ameddig nem volt itt 1-2 ember...addig egész jól megvoltunk/megvoltatok...
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
.....................................................................
.....................................................................
Off kategória unatkozó gyerekeknek:
@ Harcmûvészet? Igen. És már meg ne haragudjál Cuki: egyrészt ott a priv az ilyenekre másrészt meg fenn voltál msn-en. Ha legközelebb meg szeretnéd kérdezni: milyen naptejet haszálok vagy hasonlóan érdekfeszítõ témát feszegetnél: csak nyugodtan használd. Senkit nem tíltok le max nem válaszolok a hülye kérdésekre.
@Mellékesen atika: azt nézem, hogy a csajod által termelt cucc elég keményen beszennyezte az üléshuzatot. Kár az ilyenbe egyrészt a kaja mert visszaadja másrészt a pia is mert nem becsüli sokra, ha a huzatodra rakta. A kémiatanárom mindig mondta, hogy egy kiadó bebaszás hány agysejtedet öli ki. Köszi a fotót: tanulságos volt a szándéknyilatkozatoddal együtt. dumagép: csinálnék is valamit ha nem lenne ott a HA. ha-ha-ha XD

@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Remélem nem baj hogy egyfolytában a képeimmel bombázlak benneteket,csak érdekel hogy a képek alapján mi a véleményetek a készülõ pályáról,hamár Norbee ennyire bíztatott.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
lófaszt sem tettem a WR2 érdekében, bevallom. próbáltam csinálni autót, de nem az én világom. manapság már nincs sok idõm, és inkább élvezni szeetném a játékokat mint szopni velük.
písz
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
URAM, IGEN URAM, pepsi 20 fekvõ, neviccelõddjé mossálfel büdöskölök !