World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
huzz el, játsz valami szebbel baszki ... eszem megáll.
Forza.
De ha jól emlékszem, ameddig nem volt itt 1-2 ember...addig egész jól megvoltunk/megvoltatok...
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
.....................................................................
.....................................................................
Off kategória unatkozó gyerekeknek:
@ Harcmûvészet? Igen. És már meg ne haragudjál Cuki: egyrészt ott a priv az ilyenekre másrészt meg fenn voltál msn-en. Ha legközelebb meg szeretnéd kérdezni: milyen naptejet haszálok vagy hasonlóan érdekfeszítõ témát feszegetnél: csak nyugodtan használd. Senkit nem tíltok le max nem válaszolok a hülye kérdésekre.
@Mellékesen atika: azt nézem, hogy a csajod által termelt cucc elég keményen beszennyezte az üléshuzatot. Kár az ilyenbe egyrészt a kaja mert visszaadja másrészt a pia is mert nem becsüli sokra, ha a huzatodra rakta. A kémiatanárom mindig mondta, hogy egy kiadó bebaszás hány agysejtedet öli ki. Köszi a fotót: tanulságos volt a szándéknyilatkozatoddal együtt. dumagép: csinálnék is valamit ha nem lenne ott a HA. ha-ha-ha XD

@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Remélem nem baj hogy egyfolytában a képeimmel bombázlak benneteket,csak érdekel hogy a képek alapján mi a véleményetek a készülõ pályáról,hamár Norbee ennyire bíztatott.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
lófaszt sem tettem a WR2 érdekében, bevallom. próbáltam csinálni autót, de nem az én világom. manapság már nincs sok idõm, és inkább élvezni szeetném a játékokat mint szopni velük.
písz
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
URAM, IGEN URAM, pepsi 20 fekvõ, neviccelõddjé mossálfel büdöskölök !
(viccel)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -