World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Igazad van az is elég furcsán néz ki mégis elõfordul!!! XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

csabó: ez kegyetlen 😄
Fõleg az a 30cm széles gumi áll jól neki 😛
Belsõ nézet lesz? 😊

nem lesz publikus 😄😄😄 (beszoptad😄😄)
😄😄😄 és romániában hummer h2?😄
SZilaJMaGGoT
Nem mondtam, hogy bajom van az autóval, nagyváradon születtem, szinte csak ilyeneket láttam... XD Csak megjegyeztem, hogy furán nézki ezen a pálmafás helyszínen. 😄

Igen elül de szerintem ez pont nem aza játék ahol nagyon kéne számítania hogy milyen autót készít valaki... legalább készít valamit és 1el több verda lesz wr2 höz, lehet hogy valakinek a világhálón eza kedvenc verdája és éjjel nappal ezzel fog menni 😄 kitudja 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

jó nincs wrhöz román pálya 😄
SZilaJMaGGoT
Fasza járgány, csak kicsit elüt a helyszíntõl... 😄

...
Parancsoljatok Kémfotók 😊
http://images.iwiw.net/0203/user/00/90/85/75/2/user_9085752_1247066823122
SZilaJMaGGoT
Jah és sztem legközelebb privátba írd az agymenésed, mert megintcsak te kezdted az offot a rögeszméiddel...(és áruld el nekem is mit írtam volna a 3 pont után, mert lövésem sincs... )

SZilaJMaGGoT
Te mindig belekötsz ezekbe az istenverte kibebaszott pontokba??? Ha nem vetted volna észre kényszeresen 3-mat rakok a mondatvégi írájselekbõl ha zavar szard le vagy mitbánom én, kurvára nem neked írtam. Ha észrevetted volna a legelsõ mondatom végén is 3 pont van... Azzal kit szapultam?? Ne idegesíts már ilyen faszságokkal, az a vicces, hogy te mindenáron faszfejnek akarsz beállítani bármit is írok...(tessék 3 pont...) :/ Legközelebb mibe kötsz bele, a 3 kérdõjelbe???

Lassan kész az 1970 Dacia 1300 <#vigyor2>
Szildramor
...mert ezek mind olyan hibák, amiket a végén némi csiszolgatással el lehet tüntetni...??? hmm. Kíváncsi vagyok erre a már megint pontokkal bezárt megjegyzésedre mi lesz a válasz. Kezd tényleg vicces lenni ez a beszélgetés XD

SZilaJMaGGoT
A shade katona a fantáziám szüleménye egy psp-re készülõ quake-motoros, kisebb-nagyobb mértékben resident evil elemeket koppintó, de tömeglövölde játékba... Bocs a botrányos kifejezésért, nem a munkádat akartam minõsíteni vele, tisztában vagyok vele, hogy nem kis munka egy ennyi elembõl álló pályát összerakni, de szerintem nem a sok object-el és munkával van a gondod, hanem, hogy egy ember számára nem egyszerû szisztamituksan átgondolni és átlátni a munkafolyamatot, utólag pedig nehezebb javítgatni a különálló "egységek" hibáit... Tudom, mert jártam úgy komplexebb karakter modellezésénél, hogy a végén annyi hibát találtam, hogy jobbnak láttam elölrõl kezdeni az egész munkafolyamatot... 😄 Persze ezzel nem azt mondom, hogy kezd elölrõl, mert ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni.. Szóval sok sikert hozzá! 😊

Szildramor
Mondjuk átküldhetnéd neki az alapokat és akkor õ is bizonyíthatné az építõ szándékét és neked is maradna idõd szépítgetni a részleteket. Néhány odadobott bírálat helyett mutathatna valami mást is. Nálam az építõ kritika tettek formájában ér valamit. Pl mikor valaki kért egy nyitott editcart Norbitol hogy majd kialakítja a neki szimpit: az simán belefér, de amit Roland csinált a gázmaszkos úriemberrel na azt sem nevezném építõ kritikának. Arról nem tehetnek, hogy ezt látják az egész országban, de az nem jelenti azt, hogy ami nem mûködik azt vakon kell folytatni a végtelenségig.

Mindkillers
Mielõtt szétgépelnétek egymást,szerintem teljesen építõ kritika volt bár a botrányos kifejezés helyett mondjuk az elég gyenge jobban esett volna 😄

A smoothing,az sajnos az elejétõl botrányos,nincs türelmem kijavítgatni elismerem.Az egyéb hibák is szembetûnõek,és valóban a táj is néhol baltával faragott stílusúnak hat. Ezt próbálom kompenzálni a részletes és aprólékos dolgokkal.

Jelzem életem elsõ komplett pályája és nagyon sokmindent kell csinálgatni hogy ne egy kopár dombvidék hatását keltse. Ezért is vagyok lusta javítgatni...

A katona milyen játékhoz van?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Aludnom kéne. Meddig leszel fenn?

naruto pls gyere majd este msnre dacia miatt 😊 köszi
Atikah
Milyen szép kerek..

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

A ZModellert fagyasztja mert át akarom épiteni és mire kitörölném ami nem kell újraindul a gép. A CRXhez meg belsõ nézet kell-vagyishogy mejdnem csak textúrák
Szildramor
egyszer mondhatnád valamire hogy nem XDD

Rezs
fel

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Norbi: fel lehetne szeletelni a külsõgumit, hogy WR2 tudja kezelni??

hello!! lécci valaki tudna mondani egy olyan elfogadható wr-t amit letölthetek h tudjak telepiteni autókat meg stb. pls. nagyon fontos
köszi!!Dávid
Lehet regisztrálni az új HWRMT weboldalra...
ITT lehet elérni ezentúl az új weblapot! Jó szörfölést 😄 a semmin xd

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fejezzétek már be!!
Szüneteltetni fogják a topicot, aztán meg magyarázhattok, h én úgy is szebben jobban írok a fórumba, meg h az én modeljeim sokkal RAJabbak mint a tied.
Szildramor
Minda 3 modell fagyasztja a játékot?? Nekem nem. Sok sikert az építéshez! A másikat nem fejezed be?

Naruto sajna nem tudtam a modelleidet felhasználni mert fojton lefagyott tõle a gépem ezért elkezdtem elölrõl

már ennyire van
Szildramor
Na: legalább megtudták néhányan milyen lenne a sorsotok japánban. Tisztelni mások munkáját és tessék visszafogni az "építõ" kritikát. Irodalomórát felejtsd el Szila. Itt rosz helyen keresgélsz.
Építõ kritika az építõket illeti meg. Építõk azok, akik a topicban valamit felmutattak már. Aki nem modder és unja magát: az azért unja magát, mert nem modder. Itt ne unatkozzon hanem dolgozzon. Rábasztatok mert itt "japánban vagytok" 😛

SZilaJMaGGoT
Te mirõl beszél?? Mit kamuzok?? Mi vagy te grafológus, hogy elemzed hány pontot teszek? Ez kész téboly, most már kérdõjelezd meg azt is, hogy mi tettszik nekem meg mi nem... csak azért is.............................................................................................
Szarok most már a játékra is. A vicc tudod az, hogy úgy gondoltam igazad van amikor itt oltogattál másokat a tisztelet dumával, s amikor mindamellett, hogy elismerésem adtam a srác munkájáról, rámertem világítani a hibákra is, rögtön belém kötöttél... Innen tudom, hogy nem vagy különb azoknál akiket leoltassz. És most már ne traktálj ezzel a nem mutattál fel semmit maszlaggal. Az a szomorú, hogy még mindig nem érted, vagy nem akarod érteni amirõl én beszéltem. És kinek a véleményét akartam én befolyásolni?? Ne nevettess kérlek!!! Elmondtam a saját véleményem és kész, ha lövésem se lenne a modellezéshez akkor is jogom lenne véleményt nyilvánítani, tudtommal ez egy fórum, és már bánom, hogy próbáltam neked bármit is bizonyítani...

Szildramor
mellékesen onnan tudom hogy kamuzol, hogy aki túl sok pontot tesz a mondat végére "aprólékos munka" után és amúgy lófaszt se mutatott fel a játékba a nagytekintélyû véleményalkotásán kívül: az nem hogy gyanús, hanem simán nulla. A baltával vágott szöveg alatta is nulla. Megmondom mért: aki ad a saját véleményére és megpróbálja befolyásolni mások véleményét is úgy, hogy SEMMIT NEM MUTATOTT FEL a játékkal kapcsolatban: az ne itt engedje el a fáradt gõzt. A sok pontal zárt mondat tudjátok mi csillagom? az a rész: ahová az kerülne amit ti letettetek eddig az asztalra de érdekes módon rendre csak kipontozott rész marad a tökmindegy hogyan fogalmazott duplanulla véleményetek után. Mutassatok jó páldát, bizonyítsátok rátermettségeteket és egyik pizsikirály se kiabáljon be a pálya szélérõl ha lesztek szivesek, hogy "jobbra cslezz és rugd kapura vaazzeee !!!" A kritika joga a duplanullákat nem illeti meg és a véleményalkotás pusztán nem lehet kis múlandó életetek eredménye. Akinek csak ennyi ideje van az vigyázzon rá jobban. Nem kényszer az üres beszéd...

szilaj: 2 választás lehetõséged van: Vagy autót linkelsz, legalább arról beszélgetsz. vagy keresel egy témát, ahová a csõfejûek kellenek...

Szildramor
eredményt mutass - autós játékba valót. Mindkiller convertjén driftbajnokságot fogunk rendezni. A te mesebeszédeden meg max szociológiai tanulmányt a mai fiatalok fogalomzavaráról, hogy egy autós játékot nem tud megkülönböztetni valaki egy - ne lépj az aknára mert leszakad a lábfejed - játéktól. A te pályádon mikor driftelünk Szila?

SZilaJMaGGoT
Egy szóval nem mondtam, hogy nem tisztelem ez basz fel, ezen vagyok kiakadva... Ez a lényeg, hogy a kettõ ilyen szempontból összehasonlíthatatlan, modellezési szempontból akartam mindkillerrel megvitatni a smoothingot, hogy elcseszte, vagy egyáltalán nem veszõdött még vele... Másrészrõl elismerem, hogy amit eddig alkotott azon a pályamodellen az kurva jól megvan csinálva... Aztán te rögtön letámadtál, hogy lövésem sincs a modellezéshez amit megpróbáltam bizonyítani egy más jellegû modellel, de neked ami nem autó az nem modell(bocs de ez nagyon így jön le). Arc nélküli, mutathatok arcmodellt is de azzal megint csak lelennék cseszve, hogy semmi köze az autóversenyzéshez... Ha nem vennéd észre veled nem lehet értelmesen vitatkozni mert csõlátású vagy...

Szildramor
autót mutass. Multkor is besértõdtél mert egy elszenesedett mukit linkeltél és mondtam, hogy egy kokszos arcnélküli nem egyenrangó egy M5-ös BMW-vel. Felõlem besértõdhetsz de akár egy kocsit is csinálhatnál. Bármibe lefogadom, hogy nem nézne le senki azért téged, ha netalán nem lenne tökéletes. De hogyan várs zel másoktól tiszteletet ami a fejlõdésedhez szükséges, ha mások munkáját annyira nem becsülöd, hogy megkérdezd tõle privben bazz: mennyivel nagyobb mint a rohambilis harctéri aknakeresõd?

SZilaJMaGGoT
Még mindig nem érted, de most már leszarom, nem strapálom magam, mindig te leszel az okosabb SENSEI GECI...

Szildramor
ne magyarázz: -Kocsit- vagy -Fát- vagy -erendezési Tárgyakat- vagy Repülõket- linkelgess. Részedrõl akkor ennyi lenne? Egy gázmaszkos csávó amit WR2 ben felmutatnál és ezek után egy több kilóméteres autóutat bírálgatnál??? Részedrõl nem lezártad csillagom, hanem még el sem kezdted. ATTóóóósjáték. Ok? Gázmaszkos lángszórós mucusokat az oda való topicba lesszel szives büszkén lengetni. Háborús játékoknak is megvan a vevõköre ....

jó nem agyar, hanem locsolótömlõ<#nyes>

SZilaJMaGGoT
Tudtam, hogy ez lesz... Kiprovokálod a lófejes dumáddal ezt, hogy aztán oszthasd az észt...

Hol látsz te agyarat?? Részletesebb?? Ember ez az egész modell kb 1500 háromszög... Oldd már meg ennyibõl szebbre... :/

részemrõl mehetsz a p*csába <#mf1><#gun><#violent><#wave>

SZilaJMaGGoT
Tudom én egy vagyok a pöcs, mert amellett, hogy elismertem mindkiller milyen szép és aprólékos munkát végzett rávilágítottam két konkrét hibára is... Mind1 látom nektek más kell, szal részemrõl akkor ennyi...

vehhehh...én most megint offolok, nem értek a modelezéshez, de nézd már meg Naruto munkáit...vagy mindkiller-ét...csöppet szebb-részletesebb munka, ez úgy néz ki minta agyara lenne...nem gázálarc XD

Szildramor
WR2 - World Racing 2 - Autós játék - Autózással kapcsolatos pályák- Kocsik - Növények -> FÁKK , remélem érthetõ voltam

Mellesleg naruto nemcsak a száját jártatja..jó..nem mondom, azt is! <#idiota>
De azért mellette csinálgat is valamit...
Apro-popó: sikerült már elérni valamit a honda hangokkal, amiket átküldtem?<#confused>

SZilaJMaGGoT

Tessék eredmény... Most jön az, hogy jah' de ez nem autó hülyegyerek... Csak mertem remélni ha már annyira tettszik ez a lófej duma akkor ezt is elfogadod... De biztos én leszek megint az idióta tudatlan pöcsfej aki a csak a száját jártatja...

<#gun><#ejnye1>
Ennek most õszintén mi értelme van? Teleoffoljátok az egész fórumot..szinte az egész oldal errõl a hülye marakodásról szól!Mellesleg szilajkám, ameddig te nem voltál itt, jó hely volt ez, megbeszéltük a gondjainkat, kinek-mi...nekem pl. nincs sok idõm, ezért maradok az editcar tekergetésnél, ahhoz legalább már értek....lezárt editcar helyett csinálgatok másikat...gyors meló, és nem bonyolult.menj máshova, ha lelki támaszra van szükséged, vagy maradj itt, és embereld meg magad!

^^saját vélemény...^^