19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • robi25
    Sziasztok.Honnan tudnám leszedni a mappokat a játékhoz?????????????? pl:polish roads... És a forgalmat betenni a plusz pályákba Előre is köszi
  • Mindkillers
    @Naruto: Az autót becsomagolom és elküldöm priviben,a belsőnézetet csináld meg és akkor lesz egy pofás kis verda,tetszik az ötlet!

@Djsaman: Bocsi még csak most olvastam a 8.-án írt prividet

Egyetértek és köszönöm segítséget!
  • Szildramor
    Hát nemtom: lehet eltévedtél kicsit: nem mi fejlesztettük és gyártjuk a játékot a látszat ellenére. Fejlesztő honlapja itt Contact-ra kattintava érhető el a mail-cím vagy Andreas Leight nevíű német úriembert hívd fel telefonon a következő számon +49(0)5241-400990-0
  • robi25
    sziasztok!Nemtudja valaki létezik e esetlek egy 900 fokos patch a játékhoz amiben belső nézetbe is elfordul jobban a kormány,ha nincs hogy lehetne ezt megoldani.Előre is köszönöm.Ja és ha már van belső nézet akkor az irányjelzőket meg a váltást azt bonyolult lenne megoldani benne?????????????????
  • Szildramor
    A kihívás belsőnézetes driftre vonatkozik :D az az igazi halál: Fantasy Tougen csontnélkül helmuttal XD
  • Szildramor
    Az editcar viták valodisága és hamissága semmissé vált. Driftelés a következő szisztéma szerint megy a synetic-nél: Jürgen aszongya Helmutnak: ezek a fogyasztók lehet hogy ügyesek, de ha mégse: drifteljen helyettük a wr2 XD kormánnyal driftelek belső nézetből és majd figyeljétek meg ha tehetitek: nyom kanyar elött az ember egy kéziféket. Semmi mást sak ezt és a kocsi elkezd pózolni vazze XD nem értettem mért olyan nehéz a belső driftelé kormánnyal: hát mert ketten vezetik a vasat. Belső nézetből a kormány mozgását figyeli az ember akkor tuti jó íven haggya el a kanyart nem fejjel a szalagkorlát felé. Sima versenynél nem zavaró mert ott kifejezetten jó, de ha itt valaki megtanul rendesen driftelni akkor egyszer megtanul driftelni másodszor meg összedolgozni és figyelni a gépre. Ez már nem könnyű de sokkal jobban tetszik így XD olyan mintha nehezítve lenne a feladat. esődrift mondjuk :D ki kell küszöbölni pillanatok alatt a gép segítségét és akkor lesz jó. Billentyűzettel tényleg segítség. Lehet ogy Helmutnak nem volt kormánya annakidején így az editcar amit fejlesztettem tényleg egyensulyt teremt Helmut zavaros logikája és a játékban driftelhető realisztikusabb ívek között. Azt is mondhatnám: Helmut ellenkormányoz én meg ívre állítok és befejezem amit ez a NFSU rajongó elgányolt XD ez a nehezítés kifejezetten vonzóvá tette a gyakorlást. Mert belső nézetből csak az fog tudni szépen driftelni aki Helmuttal együtt fog tudni működni. Fantasy Hill billentyűzettel rekordom 900 körül van kormánnyal 460 körül járok. Ha valakit érdekel és tud driftelni valamennyire: akkor csiálhatunk ilyen videókihívást :D Autó lehet bármi csak csússzon
    @ Bency: mi az a fekete? Japán valami? :)
  • bency
    A Quad-al imadok ket kerekezni!Csak kar hogy nehezkes!
  • bency
    Vadultam! :D

• Szildramor
    Ati-wrc most mondta meg a belső nézetet hogyan lehet kiszedni. Elküldtem Sámánnak mert neki van meg a játék. Ha lesz ideje kiszedni akkor biztosan ki lesz adva.

@ Mindkiller: Norbi ki tudja szedni wr2-ből azt a tuningolt truenot. Belső nézet ajánlatomat még mindig tartom. Ha sikerül összeházasítani a kettőt az nagyon jó lenne :)
  • Davidson231
    ja tényleg a swiftet mikor adjátok ki???
  • Davidson231
    ha valiknek megvan a suzuki swift vagy egy zastava vagy egy wartburg kérem hogy jelentkezzen itt: [email protected]
  • Davidson231
    Mindkiller mikor szokott fent lenni msn-en???
  • Davidson231
    szívesen
  • Szildramor
    Mindig sejtettem hogy az amcsik hülyék. Köszi a bizonyítéket XD
  • Davidson231
    pedig magam töltöttem le és nincs meg a neve!!!
  • Davidson231
    Valaki nem tudja az imént említett videómban levő zene címét mert nekem csak annyi van 05 01254.mp3
  • Davidson231
    http://www.youtube.com/watch?v=8J8JRFtxta4
    az én videóm és büszke is vagyok rá!!!
  • Szildramor
    Néger
  • Davidson231
    De tomwin milyen nemzetiségű???
  • Szildramor
    Edd meg inkább azt a rétest. Növésben vagy
  • Davidson231
    Figyu naruto először is tomwin milyen nemzetiségű másrészt ha kell csinálok neki almás rétest vagy valami különleges ételt!!!
    csak akkor ha megkapom a mini coopert és valami régi kocsit!!!
  • Szildramor
    Írjál Tomwinnek. Szereti a gyerekeket...... vacsorára XD
  • Davidson231
    http://www.youtube.com/watch?v=NcnRSElBt5A&feature=related
    az itt található mini coopert honna a fenébő lehet letölteni???
  • Davidson231
    ge rii mi lett a pályáddal amiben van egy csomó jó kiváló berendezés mint pl a közért a vasútátjáró meg minden???
    Mert én már a képekről is imádom!!!
  • gerge93
    sehonnan.
  • Davidson231
    és ge rii pályája az honnan tölthető le???
  • sovatalevi
    honnan tolthetem le a polish roads s2-t az eredetit,idojarasvaltozas nelkul?elore is koszi.
  • Szildramor
    ehunnvan-e: Akagi és vezeti a főnök AKAGI drift
  • Szildramor
    txprosok nem adják ki. Van fenn videó róla youtuben. Rövidke kicsit és széles. Nem egy veszélyes driftterep :D
  • Davidson231
    Honnan lehet letölteni a lambo pályát???
  • Davidson231
    Ge rii-nek a magyar pályája honnan tölthető le???
    Ui: amely pályának a képei fenn vannak a 28-aadik oldalon!
  • Bence00111
    oroszul anyáznak az szép lehet XD meg is keresem minnyá :)
  • Szildramor
    Ja én is.Véletlenül XDriver mindenkinek elküldte az üzenetet. Valaki szemétkedett vagy nemtom de láttam hogy már oroszul anyáztak meg ilyenek XD Nem az ami pályával kapcsolatos. Majd átküldöm csak izzót kell vegyek. UK rallys volt a másik :)
  • Bence00111
    ilyet énis kaptam. lehet h pont az inaktivitás a bajuk nemtom :)
    én sem írtam semmit meg nem is kértem XD
  • djsaman
    HAHAHA LOL!
    TXPron et az üzenetet kaptam:
    Hi!
    One more such request, out of request topic and you will get ban!!

this is the last warning!

Én nem is kértem semmit sőt írni sem írtam még, max letöltöttem onnan.:D
    Mind1 nem érdekel banoljanak, ha akarnak úgy sem voltam aktív tag, ezt rád bízom.XD
  • Davidson231
    affenébe biztos???
    Keresőbe írd be a nevét hátha mégis megvan!
  • csabóbp
    nincs meg
  • csabóbp
    nem találom !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szildramor
    lehetne egyet simán :D

UK rallye fotó: lengyeleknél beszoltak a várak miatt mert nem angolok. Gondoltam ha már UK rallye gyorsan átneveztem Unreal Kingdom pályának így az is belefér XD
  • bency
    Szerintetek nem kene kesziteni valami nagyon popec festest a Nissan Silvia S15-re?