World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
-A második szakmai tanácsod modellezéssel kapcsolatosan, miszerint "ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni..." : ennek értékelése is Mindkillert illeti meg. Én jártam tegnap az oldaladon és befotóztam amit olvastam és nem csalódtam benned. Saját magad írtad oda és egyezik a rólad kialakított képpel: miszerint: " manapság nem igazán foglalkozom semmivel.... :/ " És te nekem ne adjál tanácsokat a priv használattal kapcsolatosan... XD
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Fõleg az a 30cm széles gumi áll jól neki 😛
Belsõ nézet lesz? 😊
A smoothing,az sajnos az elejétõl botrányos,nincs türelmem kijavítgatni elismerem.Az egyéb hibák is szembetûnõek,és valóban a táj is néhol baltával faragott stílusúnak hat. Ezt próbálom kompenzálni a részletes és aprólékos dolgokkal.
Jelzem életem elsõ komplett pályája és nagyon sokmindent kell csinálgatni hogy ne egy kopár dombvidék hatását keltse. Ezért is vagyok lusta javítgatni...
A katona milyen játékhoz van?
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
köszi!!Dávid
ITT lehet elérni ezentúl az új weblapot! Jó szörfölést 😄 a semmin xd
Szüneteltetni fogják a topicot, aztán meg magyarázhattok, h én úgy is szebben jobban írok a fórumba, meg h az én modeljeim sokkal RAJabbak mint a tied.
már ennyire van
Szarok most már a játékra is. A vicc tudod az, hogy úgy gondoltam igazad van amikor itt oltogattál másokat a tisztelet dumával, s amikor mindamellett, hogy elismerésem adtam a srác munkájáról, rámertem világítani a hibákra is, rögtön belém kötöttél... Innen tudom, hogy nem vagy különb azoknál akiket leoltassz. És most már ne traktálj ezzel a nem mutattál fel semmit maszlaggal. Az a szomorú, hogy még mindig nem érted, vagy nem akarod érteni amirõl én beszéltem. És kinek a véleményét akartam én befolyásolni?? Ne nevettess kérlek!!! Elmondtam a saját véleményem és kész, ha lövésem se lenne a modellezéshez akkor is jogom lenne véleményt nyilvánítani, tudtommal ez egy fórum, és már bánom, hogy próbáltam neked bármit is bizonyítani...
Hol látsz te agyarat?? Részletesebb?? Ember ez az egész modell kb 1500 háromszög... Oldd már meg ennyibõl szebbre... :/