World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép. Gratula
Szildramor
Bitangjó 😄 Zeneválasztás is XD

Mindkillers
Helyzetjelentés videóformátumban a youtube-on Fantasy Hill jelen állapotáról:

Fantasy Hill test course

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Opelfan
Ez nagyon klassz kocsi! Lesz neki belsõnézete?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Mindkillers
!!!Attention!!!

Valaki tudja e pontosan hogy hogyan kell forgalmat készíteni?

Mert már minden féle módon próbálkoztam de nem sikerült eddig...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor

- nekem is majdnem behalt bazz. Újra kellett tegyem directX-et meg illesztõprogit is. Már azthittem újra kell tegyem mind a 28 gigát `: _ :´

Így sem oks, nekem már minden reményem elszállt 😄 asszem tényleg megveszem 2ropiért😛
na mind1 megpróbálom h letörlöm aztán csak közepesen felteszem
Vistával tökéletesen mûködött minden de most megint xp-m van XD
Szildramor
nekem volt ilyen. Rosz verziót használtam. Vagy az lehetett a baj, hogy nem kellett patchelni mert alapból volt rajta. Végül nem telepítettem fel a teljeset csak a közepeset és akkor sikerült rajta mindent beüzemelni és utána is fel lehet tenni az egész verziót.Vista meg kukába való. Remélem nem tetted fel 😄

nem hiszem hogy azzal volna gond hogy nem eredeti, eddig ilyen sosem jelentkezett
Szildramor
Osanban 2000 ft 😄

Muszáj volt újraraknom mivel telljes gépet cseréltem, csak az addonokat mentettem ki, de megoldást esetleg nem tudsz?😊
Szildramor
+Mo: Reinstall miatt újrarakni wr2-õt?? azt nem kell. Nekem ezer éve fennvan és vidáman fut. Egy 10 gigás rendszerpartició amit legyalulok és az összes modellezóprogi és játék indul, csak parancsikont kell tenni az asztalra. Ne szivasd magad máskor 😊

+Carmester: azt nemszabad XD sose tennék olyat...

+Norbi: Blonx kiszedte a modelt Juicedbõl én meg a textúrákat RBR-bõl. A kerék megvan WR1-bõl: szép részletes. Majd le kéne vágni egy fölösleges alsó lemezt hátsó lökõsrõl 😊

A TXpro-s F40-bõl átlehetne rakni
Hali!
Segítségre lenne szükségem. Olyan problémám van hogy újra kellet raknom a game-et reinstall miatt, már ezerszer megcsináltam, sosem volt probléma, most pedig végigcsinálom a telepítést, patchelek, crackelek és el is indul tökéletesen a játék de amint berakok egy addon autót, egyrészt nem ismeri fel másrészt fail van a gyári pálya betöltésénél is 😞 próbálkoztam már wr2 managerel is de az sem vált be, lövésem sincs hogy mi lehet a gond! Ha valaki esetleg tud segíteni bármiféle tanáccsal, azt nagyon megköszönném. üdv.
Szildramor

- Kár hogy "nincs" belsõ nézete XD

Legegyszerûbb, ha feltelepíted, vagy kicsomagolod a játék mappájába!Onnét pedig ugyanúgy, wr manager...

Szildramor
-Addons mappába kell egy, aztán a -mapps-ba a pálya maga és a -trafficba a térkép ha van közlekedés is hozzá, majd WR managerrel beolvasold, kipipálod a pálya nevét és mentés. Ha pachelt a játékod akkor látszik a menüben.

Tudom buta kérdés, de hova kell berakni a pályát?
Szildramor
Köszi Csucsu 😊

aerolive
köszi

Csucsu2030
Ja vágom hogy értetted!
Ez a pálya csak kitömörítve 495 MB de én úgy szûzen 7z-be tömörítve raktam fel a datá-ra és így csak 88 Mega tehát még csak nem is súrolta a 100 limitet.

Csucsu2030
Ezt a kérdést a Test Center 2-re értetted?

Szildramor
100 mega felett is tudsz feltölteni Csucsu?

Csucsu2030
Megvan. Test Center 2

Datás-link!

Csucsu2030
Nekem valahol megvan ez a pálya. Valamelyik CD-n. Csak elõ kell kaparnom. Mindjárt utánanézek.

aerolive
asszem innen szedtem le valamelyik nap, de hiábás volt a csomagolás, most meg a letöltési linket se találom, ehh

biliard10
hello aero a pályát törrölték de én megtaláltam és több pálya is van rajta amiket töröltek tess a pálya linke: Test Center 2

burjanmate
Estét! Az miért lehet, hogy a játék visszajátszás közben 100 fps körül megy, menet közben csak 30-40-nel (meg néha meg is akad)?

TDU nick: HUN_Matt_92

aerolive
sziasztok, rég jártam erre 😄

a testcenter 2 elérhetõ még valamilyen formában?

Szildramor
ja a sárvédõ??? 😄 el kellene tüntetni. Majd megnézem: ha kimaszkolható akkor nem lesz vele több gond

Szildramor
Mért honnan hiányolod? Lámpák hátul? az direkt piros és tükrözõdõs. A reflektort lehetett volna viszont, csak amit Blindtõl kaptap Hella-kat nem textúrázni való: inkább világítva szép 😄

Rezs
Szép lett de látom a texturázás nem az erõsséged😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Köszi Norbi 😊

Atikah
rakás szar.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szildramor
Lelkizést befejeztem. Élejen a drift és a japcsi bigék meg az animezenék. Hola ^ _ ^

Opelfan
Naruto: Azt kérdezted nem olyan régen, hogy mi a bajom ezzel a topikkal. Olvasd el az utolsó egy oldalt, de mondhatnám, hogy az utolsó kettõt, és nézd meg mirõl szól! Semmirõl! Amióta itt vagy azóta kevered a szart és fel vagy háborodva, ha valaki ide nem illõ dolgot linkel be - fel vagy háborodva, haha... inkább azt mondanám, hogy a torkának ugrasz-. Szerinted nem illik a képbe egy tuning-találkozó, rendben van, és mennyire illenek ide a manga képek? Na és a drift video, baromira ide illõ dolog hiszen a wr2 a driftrõl szól ugye? Az offolásról még egy gondolatot, ha ez a BillyG gyerek ekkora tapír amekkorának beállítod miért foglalkozol vele és miért offolsz azzal hogy a kocsijáról beszélsz meg a testvérérõl? Csomószor látom, hogy azt írod, hogy privibe így-úgy... Te miért nem priviben intézted ezt vagy az 13457-es hsz tartalmát? Szerinted ki a rákot érdekel az, hogy Te itt mindenkit ócsárolsz? Te rontod itt a levegõt egyedül, szépen tudsz érvelni ez tény, de ha mindenkinek beolvasol egyetlen emberrõl állítod ki a szegénységi bizonyítványt: MAGADRÓL!
Azzal meg ne takarózzál, hogy mennyire jól tudsz modellezni, mert ott van pl Norbee aki bármikor csinál olyan modelleket mint Te és emellett szerény marad! Róla kellene példát venned!

A másik, hogy tudom meg fogsz vádolni azzal (tegyük hozzá mert nem nyaltam ki a segged), hogy az a bajom, hogy az autópályát nem adtad ide... baromira nem érdekel, mondhatsz akármit tudok e pálya és e játék nélkül élni, egyszerûen kíváncsi voltam a pályára és kész, persze megjegyzem azt is, hogy pont Te papoltál itt nem olyan rég a segítõkészségrõl, ugyanis megtalálhattad volna a módját, hogy ne torrenten keresztül lehessen leszedni a pályádat!!! Nyugodtan dumálgathatsz vissza, azt gondolom mindenki láthatja, hogy objektíven beszéltem ugyanis egyetlen vitázásodhoz sem volt semmi közöm!

Üdv. mindenkinek

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Majd én is kaphatnék egy bétát?
ÁÁÁ.... mostmár jó csak valamiért az elsõ beállítást nem mentette... de mostmár tökéletesen mûködik 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szildramor
Várom már a betát bármilyen is lesz de LESSZ 😄 ganbaree! ^ _ ^

Ejha...ennek topic szünet szaga van...<#shakehead>

Mindkillers
@Gibor! Mint alapító,az új HWRMT-n miért nem tudom az admin panelen elfogadni a saját hozzáadott letöltésemet??? Legalább ezt a jogomat add vissza! 😄

@Naruto & Szilajmaggot : Ne veszekedjetek már szerintem semmi értelme,az hogy nem tökéletes a pályám ne legyen vitára,haragra ok,majd szétdriftejük ígyis - úgyis. Egymást se szidjátok,azzal nem lesz se jobb se rosszabb egyikõtöknek sem,de ha eljön Hykao és leolt mindenkit az nem lesz jó senkinek sem szerintem.Szerintem egyik balra másik jobbra és kész.Köszönöm hogy meg akarsz védeni Naruto,de ne vedd ennyire véresen komolyan az csak egy vélemény volt,ami nem változtat azon hogy milyen lesz a pálya.Olyan lesz amilyet csinálni tudok,szerintem pedig a játékhoz megfelelõ lesz,és jobb lesz mint egy két elhamarkodottan kiadott egyéb pálya (Desert raceway,Dragstip,swiss mountain,stb)és ez nekem elég. PEACE

Szildramor
Mégegyszer ismétlem és részemrõl többet veled nem dumálok. Én levontam a következtetést és tiszteletben tartom Mindkiller véleményét természetesen. Bármi sértõt írsz: ez az uccsó válasz...

-A három pont értékelése az elsõ kommentednél Mindkillert illeti meg hogy milyen irányba módosítja a hozzászólásodat.
-A második szakmai tanácsod modellezéssel kapcsolatosan, miszerint "ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni..." : ennek értékelése is Mindkillert illeti meg. Én jártam tegnap az oldaladon és befotóztam amit olvastam és nem csalódtam benned. Saját magad írtad oda és egyezik a rólad kialakított képpel: miszerint: " manapság nem igazán foglalkozom semmivel.... :/ " És te nekem ne adjál tanácsokat a priv használattal kapcsolatosan... XD

SZilaJMaGGoT
Azt te is megtehetted volna, akkor én is ott folytatom...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Apropó ha én ne adjak neked tanácsot a priváttal kapcsolatban, akkor te is elhúzhatnál a ...( na találd ki mire gondoltam faszfej), mert én sem kértem ki a véleményed a másokkal folytatott eszmecseréimrõl.

Szildramor
Privbe plíz... 😄

SZilaJMaGGoT
Oké akkor offoluk szét a nagy becsben tarott topikod... A faszom kivan az elemezgetéseiddel, a nyomozgatásoddal, meg a többi hülye faszságoddal... Szerintem rajtad kívül mindenki ért mindent, csak te akarod úgy kiforgatni a szavaimat, hogy egy hülyefasznak állíts be, vágod elegem van abból, hogy belekötsz minden szavamba, mikor kurvára nem vagyok kíváncsi a véleményedre, mert kurvára nem szóltam hozzád...

Szildramor
-A három pont értékelése az elsõ kommentednél Mindkillert illeti meg hogy milyen irányba módosítja a hozzászólásodat.
-A második szakmai tanácsod modellezéssel kapcsolatosan, miszerint "ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni..." : ennek értékelése is Mindkillert illeti meg. Én jártam tegnap az oldaladon és befotóztam amit olvastam és nem csalódtam benned. Saját magad írtad oda és egyezik a rólad kialakított képpel: miszerint: " manapság nem igazán foglalkozom semmivel.... :/ " És te nekem ne adjál tanácsokat a priv használattal kapcsolatosan... XD

ok

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -