World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fantasy Hill test course
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Valaki tudja e pontosan hogy hogyan kell forgalmat készíteni?
Mert már minden féle módon próbálkoztam de nem sikerült eddig...
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
- nekem is majdnem behalt bazz. Újra kellett tegyem directX-et meg illesztõprogit is. Már azthittem újra kell tegyem mind a 28 gigát `: _ :´
+Carmester: azt nemszabad XD sose tennék olyat...
+Norbi: Blonx kiszedte a modelt Juicedbõl én meg a textúrákat RBR-bõl. A kerék megvan WR1-bõl: szép részletes. Majd le kéne vágni egy fölösleges alsó lemezt hátsó lökõsrõl 😊

Segítségre lenne szükségem. Olyan problémám van hogy újra kellet raknom a game-et reinstall miatt, már ezerszer megcsináltam, sosem volt probléma, most pedig végigcsinálom a telepítést, patchelek, crackelek és el is indul tökéletesen a játék de amint berakok egy addon autót, egyrészt nem ismeri fel másrészt fail van a gyári pálya betöltésénél is 😞 próbálkoztam már wr2 managerel is de az sem vált be, lövésem sincs hogy mi lehet a gond! Ha valaki esetleg tud segíteni bármiféle tanáccsal, azt nagyon megköszönném. üdv.
Ez a pálya csak kitömörítve 495 MB de én úgy szûzen 7z-be tömörítve raktam fel a datá-ra és így csak 88 Mega tehát még csak nem is súrolta a 100 limitet.
TDU nick: HUN_Matt_92
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Azzal meg ne takarózzál, hogy mennyire jól tudsz modellezni, mert ott van pl Norbee aki bármikor csinál olyan modelleket mint Te és emellett szerény marad! Róla kellene példát venned!
A másik, hogy tudom meg fogsz vádolni azzal (tegyük hozzá mert nem nyaltam ki a segged), hogy az a bajom, hogy az autópályát nem adtad ide... baromira nem érdekel, mondhatsz akármit tudok e pálya és e játék nélkül élni, egyszerûen kíváncsi voltam a pályára és kész, persze megjegyzem azt is, hogy pont Te papoltál itt nem olyan rég a segítõkészségrõl, ugyanis megtalálhattad volna a módját, hogy ne torrenten keresztül lehessen leszedni a pályádat!!! Nyugodtan dumálgathatsz vissza, azt gondolom mindenki láthatja, hogy objektíven beszéltem ugyanis egyetlen vitázásodhoz sem volt semmi közöm!
Üdv. mindenkinek
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
@Naruto & Szilajmaggot : Ne veszekedjetek már szerintem semmi értelme,az hogy nem tökéletes a pályám ne legyen vitára,haragra ok,majd szétdriftejük ígyis - úgyis. Egymást se szidjátok,azzal nem lesz se jobb se rosszabb egyikõtöknek sem,de ha eljön Hykao és leolt mindenkit az nem lesz jó senkinek sem szerintem.Szerintem egyik balra másik jobbra és kész.Köszönöm hogy meg akarsz védeni Naruto,de ne vedd ennyire véresen komolyan az csak egy vélemény volt,ami nem változtat azon hogy milyen lesz a pálya.Olyan lesz amilyet csinálni tudok,szerintem pedig a játékhoz megfelelõ lesz,és jobb lesz mint egy két elhamarkodottan kiadott egyéb pálya (Desert raceway,Dragstip,swiss mountain,stb)és ez nekem elég. PEACE
-A három pont értékelése az elsõ kommentednél Mindkillert illeti meg hogy milyen irányba módosítja a hozzászólásodat.
-A második szakmai tanácsod modellezéssel kapcsolatosan, miszerint "ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni..." : ennek értékelése is Mindkillert illeti meg. Én jártam tegnap az oldaladon és befotóztam amit olvastam és nem csalódtam benned. Saját magad írtad oda és egyezik a rólad kialakított képpel: miszerint: " manapság nem igazán foglalkozom semmivel.... :/ " És te nekem ne adjál tanácsokat a priv használattal kapcsolatosan... XD
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
-A második szakmai tanácsod modellezéssel kapcsolatosan, miszerint "ezek mind olyan hibák amit a végén némi csiszolgatással teljesen ellehet tüntetni..." : ennek értékelése is Mindkillert illeti meg. Én jártam tegnap az oldaladon és befotóztam amit olvastam és nem csalódtam benned. Saját magad írtad oda és egyezik a rólad kialakított képpel: miszerint: " manapság nem igazán foglalkozom semmivel.... :/ " És te nekem ne adjál tanácsokat a priv használattal kapcsolatosan... XD
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -