19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#14729 Mikor írja ezt ki? eddig is volt vagy csak mostanában? -
#14728 Sziasztok valaki nem tudna segíteni mi lehet a baj
-
#14727 hát pedig megéri :D ez még régi videó. Csak a hang miatt vettem fel. Falcon Sound vid -
#14726 Hat igazabol engem nem zavar hogy nem veszi a hangot,teszek zenet melle es jo,meg jobb zenevel!:D -
#14725 Nekem Beppa Fraps FOSI edicion van. Ez a fosi nemtom mit takar, de vesz hangot szal nem annyira szar XD -
#14724 Nekem regisztralt licenszel van,minden van!De megse veszi a hangot! -
#14723 Szép csapatmunka és beállítások :) jó a zene is szerintem. Az egész vidi hangulatát meghatározza. Ha kell olyan Fraps ami hangot is vesz akkor majd megbeszélhetjük. -
#14722 Koszi szepen,eleg sokat gyakoroltam a kanyarokat,de nem csak sajat erdem! -
#14721 Bitangjó lett a vidi Bency .... nem akartam felkiáltójelet, mint Norbi hát így alakult a vélemény XD - a végfletekig el vagyok bűvölve a videótól kérem széppen. Naggyon penge lett XD -
#14720 Feltettem egy mangamentes verziót is az animeutálóknak XDMangamentes japó géppark -
Pár japó géptartalékom :)
@Norbi: remélem sikerül helyreállitani gépedet. Elkeztem modellert. Hondát úgy vágtam össze egyedi darab. Lenne majd kérdésem részletekről :)
@Bency: nem privát csak nem adom ki :D majd átküldöm ha kész és még érdekel -
#14718 Gerge! Ment a privire a válasz. -
#14717 koszi. -
Bence00111 #14716 asszem The Pass -
#14715 ez mejik map lennne? -
#14714 Kis HELP: Ha filmet veszek a Fraps-el!Akkor miert nem veszi a hangot?Be van teve hogy vegye! -
Bence00111 #14713 Monitor jel nincs? vagyis kiír a monitor egy szöveget h : no signal? -
#14712 Fogok kapni szép felkiáltójeles 3szöget:) -
#14711 Szerinted nem próbáltam még? Alaplap táp ram videokártya monitorkábel monitor mindent kicseréltem már.
vagy mondjuk felgyújtom az egészet a faszba. -
Bence00111 #14710 próbálj ki egy másik monitorkábelt hátha az a baj.
vagy dugd be a gépbe :) -
#14709 Nemtudok szedd le valami nyitott mox-osról Ha lesz gépem visszatérek és akkor tudok majd küldeni. -
#14708 A Drift az en reszem, a video vagas es keszites a haver erdeme!
Nah itt a Driftes video! -
#14707 Ez privat vagy kiadod majd? -
#14706 *ezeket* -
#14705 ezt a modelleket hogyan lehet betenni? -
Bence00111 #14704 tudja valaki h mi nyitja meg a .3da fájlokat?
Xpand rallyból kéne kiszednie pár cuccot. a Zmod 2-nek van olyan pluginje csak nem nyitja meg :( -
- megcsináltam rendesen a belsőnézetet de nem találom a kezeket :D Norbi légyszi küldj nekem kezeket kormányra ^_^ -
#14702 Kimentésnél állítsd be hogy minéségi legyen. Alapból nem rendereli csúcsminőségre. Azt neked kell beállítani milyenre akarod. Ha nem zártad be és nemtetszik valami: érdemes újrarenderelni. Mentsél egy munkafelületet a végén minőségjavítási célból érdemes :) -
#14701 Kicsit szar a minoseg ,de ez van! -
#14700 Videom! -
#14699 Rákattintasz vidire jobbgomb egér - van ilyen hogy loop regio vagy mi azt bekapcsolod. És azt a mezőt ahová azt ráhúzod - renderelésnél amikor mented pipáld ki a csak a loop regio mentését és ennyi. A zene lehalkítása a végénegérrel S betüvel levágod kb hól legyen vége aztán a végénél mikor odamész egérrel csak visszafele kell húzni mikor aktív lesz. Na majd kitapasztalod. Loop regio a lényeg :) -
Bence00111 #14698 akár a windows movie makerral is ami alap videóvágó progi xp-n -
#14697 Aham ertem,hat most atvan konvertalva,es kiderult hogy 1.50 lenne a video,de a video 3.50 mert a zene megy tovabb!:D sajnos! Hogy tudnam levagni 1.50-ol arrafele!? -
#14696 Stereomix csak akkor kell ha zenét akarsz leszedni és nincs program ami befogja :D Mindent felvesz ami a gépen hallatszik. Néha jól jön -
#14695 Nah sikerult az egesz mindenseg!:D,mindjart belinkelem!A Driftes csak kesobb ! -
#14694 Jah megsem,mar megcsinalja a video-t ,de hang nincs,nem talalom hol kell bekapcsolni a stereomixet!?Azt is ott a render-nel? -
#14693 Nagyon koszi!Mostmar ok! -
#14692 Renderelni kell: bal felső sarok - render as. A record az hangfelvételre van - strereomixet bekapcsolod akkor mindent felvesz a gépről vagy mikrofonbemenet és akkor ének, koncert stb :D Rendereld és válasz ki egy vidiformátumot mert hangvágásra is jó ezért lehet hogy csak azt menti ki -
#14691 Feltettem a Sony Vegas-t a 8.0-at!Es betettem a video-kat,zenet hozza,es mikor inditom hogy record,akkor megcsinalja,de mikor megneznem ahova elmentette,ott csak valami szar fajl van aminek se hang se kep!:(((( -
#14690 Jó kis tempós :) Forgalmad nincs hozzá?