19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Mikor írja ezt ki? eddig is volt vagy csak mostanában?
  • zozo117
    Sziasztok valaki nem tudna segíteni mi lehet a baj
  • Szildramor
    hát pedig megéri :D ez még régi videó. Csak a hang miatt vettem fel. Falcon Sound vid
  • bency
    Hat igazabol engem nem zavar hogy nem veszi a hangot,teszek zenet melle es jo,meg jobb zenevel!:D
  • Szildramor
    Nekem Beppa Fraps FOSI edicion van. Ez a fosi nemtom mit takar, de vesz hangot szal nem annyira szar XD
  • bency
    Nekem regisztralt licenszel van,minden van!De megse veszi a hangot!
  • Szildramor
    Szép csapatmunka és beállítások :) jó a zene is szerintem. Az egész vidi hangulatát meghatározza. Ha kell olyan Fraps ami hangot is vesz akkor majd megbeszélhetjük.
  • bency
    Koszi szepen,eleg sokat gyakoroltam a kanyarokat,de nem csak sajat erdem!
  • Szildramor
    Bitangjó lett a vidi Bency .... nem akartam felkiáltójelet, mint Norbi hát így alakult a vélemény XD - a végfletekig el vagyok bűvölve a videótól kérem széppen. Naggyon penge lett XD
  • Szildramor
    Feltettem egy mangamentes verziót is az animeutálóknak XDMangamentes japó géppark
  • Szildramor

Pár japó géptartalékom :)

@Norbi: remélem sikerül helyreállitani gépedet. Elkeztem modellert. Hondát úgy vágtam össze egyedi darab. Lenne majd kérdésem részletekről :)

@Bency: nem privát csak nem adom ki :D majd átküldöm ha kész és még érdekel
  • Mindkillers
    Gerge! Ment a privire a válasz.
  • sovatalevi
    koszi.
  • Bence00111
    asszem The Pass
  • sovatalevi
    ez mejik map lennne?
  • bency
    Kis HELP: Ha filmet veszek a Fraps-el!Akkor miert nem veszi a hangot?Be van teve hogy vegye!
  • Bence00111
    Monitor jel nincs? vagyis kiír a monitor egy szöveget h : no signal?
  • Rezs
    Fogok kapni szép felkiáltójeles 3szöget:)
  • Rezs
    Szerinted nem próbáltam még? Alaplap táp ram videokártya monitorkábel monitor mindent kicseréltem már.
    vagy mondjuk felgyújtom az egészet a faszba.
  • Bence00111
    próbálj ki egy másik monitorkábelt hátha az a baj.
    vagy dugd be a gépbe :)
  • Rezs
    Nemtudok szedd le valami nyitott mox-osról Ha lesz gépem visszatérek és akkor tudok majd küldeni.
  • bency
    A Drift az en reszem, a video vagas es keszites a haver erdeme!
    Nah itt a Driftes video!
  • bency
    Ez privat vagy kiadod majd?
  • sovatalevi
    *ezeket*
  • sovatalevi
    ezt a modelleket hogyan lehet betenni?
  • Bence00111
    tudja valaki h mi nyitja meg a .3da fájlokat?
    Xpand rallyból kéne kiszednie pár cuccot. a Zmod 2-nek van olyan pluginje csak nem nyitja meg :(
  • Szildramor

- megcsináltam rendesen a belsőnézetet de nem találom a kezeket :D Norbi légyszi küldj nekem kezeket kormányra ^_^
  • Szildramor
    Kimentésnél állítsd be hogy minéségi legyen. Alapból nem rendereli csúcsminőségre. Azt neked kell beállítani milyenre akarod. Ha nem zártad be és nemtetszik valami: érdemes újrarenderelni. Mentsél egy munkafelületet a végén minőségjavítási célból érdemes :)
  • bency
    Kicsit szar a minoseg ,de ez van!
  • bency
    Videom!
  • Szildramor
    Rákattintasz vidire jobbgomb egér - van ilyen hogy loop regio vagy mi azt bekapcsolod. És azt a mezőt ahová azt ráhúzod - renderelésnél amikor mented pipáld ki a csak a loop regio mentését és ennyi. A zene lehalkítása a végénegérrel S betüvel levágod kb hól legyen vége aztán a végénél mikor odamész egérrel csak visszafele kell húzni mikor aktív lesz. Na majd kitapasztalod. Loop regio a lényeg :)
  • Bence00111
    akár a windows movie makerral is ami alap videóvágó progi xp-n
  • bency
    Aham ertem,hat most atvan konvertalva,es kiderult hogy 1.50 lenne a video,de a video 3.50 mert a zene megy tovabb!:D sajnos! Hogy tudnam levagni 1.50-ol arrafele!?
  • Szildramor
    Stereomix csak akkor kell ha zenét akarsz leszedni és nincs program ami befogja :D Mindent felvesz ami a gépen hallatszik. Néha jól jön
  • bency
    Nah sikerult az egesz mindenseg!:D,mindjart belinkelem!A Driftes csak kesobb !
  • bency
    Jah megsem,mar megcsinalja a video-t ,de hang nincs,nem talalom hol kell bekapcsolni a stereomixet!?Azt is ott a render-nel?
  • bency
    Nagyon koszi!Mostmar ok!
  • Szildramor
    Renderelni kell: bal felső sarok - render as. A record az hangfelvételre van - strereomixet bekapcsolod akkor mindent felvesz a gépről vagy mikrofonbemenet és akkor ének, koncert stb :D Rendereld és válasz ki egy vidiformátumot mert hangvágásra is jó ezért lehet hogy csak azt menti ki
  • bency
    Feltettem a Sony Vegas-t a 8.0-at!Es betettem a video-kat,zenet hozza,es mikor inditom hogy record,akkor megcsinalja,de mikor megneznem ahova elmentette,ott csak valami szar fajl van aminek se hang se kep!:((((
  • Szildramor
    Jó kis tempós :) Forgalmad nincs hozzá?