World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aerolive
szó szerint porfestést kapott a kicsike 😊

azért volt annyira ismerõs XD

papi08
JA! ez devilfish-nek ment, és Bence 00111 írta!!!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
két mappád van:két autobahn-od.nyisd meg az egyiket. ha ez van benne:editscenery akkor ezt a mappát(autobahn) az addons/sceneries mappába. a másikat amiben olyan van h : V1 V2 V3 azt a playlogic/Scenarios mappába tedd. tölsd le ezt nyisd meg és jelöld be h autobahn. save all changes. majd a játékban keresd meg a pályák között.

13 éve itt. Szép idő.

HY ALL azt szeretném kérdezni hogy hogy kell bemásolni új pályákat mert nem vágom hiába próbálkoztam nem akarom elrontani sorry a kezdõségemért 😄 nem rég kezdtem el játszani pár napja még csak, valaki segítsen pls [email protected] elõre is köszönöm vagy írjátok meg itt úgy is jó elõre is köszi all 😄😊😊
csak annyi h amit le kell tölteni azt kicsomagolás után tedd a world racing mappába

két mappád van:két autobahn-od.nyisd meg az egyiket. ha ez van benne:editscenery akkor ezt a mappát(autobahn) az addons/sceneries mappába. a másikat amiben olyan van h : V1 V2 V3 azt a playlogic/Scenarios mappába tedd. tölsd le ezt nyisd meg és jelöld be h autobahn. save all changes. majd a játékban keresd meg a pályák között.

piszkakuki
és ha rakok bele autópályát hol találom meg?

😊
Egyszerû:Hibás
én is azt töltöttem le de nekem jó
piszkakuki
na végül minden sikerült köszi szépen mindent mindenkitõl

IRd le hogy mi a baj mert én nem kerezsgetek.
piszkakuki
de nem adom fel

piszkakuki
de most raktam bele autót és nem találom sehol 😞

piszkakuki
mindent köszönök megint sokat segitettetek

ebben igazad ritka az ilyen😊

végre egy kezdõ aki nem bunkózik és megköszöni h segitettek neki 😊😊 egy jó fej emberrel bõvült sztem a forum 😊
az alap kocsikban nincs. de ha letöltesz egyet innen és berakod a playlogic/world racing 2/addons/autos mappába akkor annak a kocsinak lesz belsõnézete( valószínûleg) akkor van benn a kocsi biztosan ha amikor elindítod a játékot kiír egy olyat h 1 additionally vehicles found! utána meg kell keresni a kocsik között a letöltött autót és játszani vele😊

piszkakuki
elindul király ,csak nincs benne belsõ kamera nézet már mint kormány?

papi08
Ha jó lett, akkor szívesen.

13 éve itt. Szép idő.

piszkakuki
köszi szépen srácok

papi08
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_world_racing_2.shtml#World%20Racing%202%20v1.3.3%20%20No-CD/Fixed%20EXE]ITT TÖLTSD LE A MULTI5-ÖT![/url]

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Már megsajnáltalak: Crack

De ha ezt visszamondjátok a moderátoroknak!!!XD

13 éve itt. Szép idő.

piszkakuki
és hakeresnék hozzá normális craket akkor elmenne?

vagy a crack a szar vagy vedd meg a játékot. 😊

piszkakuki
most sikerült valahogy de most nem tudok elindulni pedig van pénzem és egy teszt versenyt se tok lenyomni de ezt már ténleg nem tom

papi08
elvileg az kicsomagolós
Ha a mininováról töltötted, akkor az kicsomagolós

13 éve itt. Szép idő.

piszkakuki
helló kéne egy kis segitség letöltöttem törentrõl a World Racing 2 és nem tudom feltelepíteni és nem jöttem rá mi a gond mert ha kiakarom csomagolni akkor hibát ir ki pls segitsetek

már régebben leírtam. Most vagy visszakeresed vagy Google.

Ha nincs crack akk help.Mikor belépek a játékba fekete kép.van amikor ujra kell indítani.Elõrre kössz
240SX driftgép két féle elsõ lámpával 😄

Bocsánat a nagy képékért 😊

kemszi2
2000 ft a crack a boltban<#pias>
adikakk
hy all
nagyon állat lesz a map<#taps><#eljen>

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

ChuckyHUN
de akkor sem adtál linket pedig kértem 😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mindkillers
Küldtem privit!

@Chucky : már nem mert már 1 hete folyik a zárt körû Beta teszt,és már nemsokára kiadjuk a pályát 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

ChuckyHUN
Tesztelhetném? 😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Ha úgy jó nektek: ehez a v2-höz hozzáteszem a táblácskákat és utána lehet majd még csiszolni amennyire szeretnétek. A szakadékokat nem kell ilyen erõsen védelmezni a szalagkorlátok csupasz végei a fûben amik sok bosszúságot okoznak. A híd jó lett: épp most estem ki Königgel XD Ha beleeggyeztek: szakadékszéleken csak pár táblát tennék a villogósor helyett. Küld át az újat és csinálok egy verziót belõle max v1 v2 v3 mappák közül az lesz a valamelyik 😊 Jó éjt és jó munkát 😄

Mindkillers
Naruto! Norbee-val átbeszéltünk és kijavítottunk minden nagyobb hibát,már csak a reklámtábláidra várok!

Néhány szösszenet a pályáról:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers

papi08
Visszavontam, nem kell!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy ilyent: LightWave Modeler 9.3. Akár privátba is. Elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Help a WR2-höz kéne crack. elõrre is kössz.
Szildramor

gyöngyházhatású fényezés alagútban 😊

Szildramor
Nem ezek a veszélyes helyek, hanem ahol driftpontot veszíthetek 😄 majd csinálok egy mintát. Nem volt fenn tegnap Norbi. Ha lesz ma este: megbeszélem vele e kevés poligonból felépíthetõ nyilak ügyét. Szakadékba nem esik be az ember az úgy nem zavaró. Amikor közeledik a kanyar dúrvább kanyar akkor kellenének táblák reklámok és bármi, amihez lehet viszonyítani. Tárgyak közeledésébõl na 😊 valami kevés poligonszámú is elég ha szép textúrát találunk hozzá. Na majd írok, ha sikerül

Mindkillers
A rajtpont magasság kijavítva,az alagútban szerintem nem lesz világítás mert ugyan lámpatestet tettem bele de a fényeket nem tudom az istennek sem úgy belõni hogy szép legyen.A szalagkorláton szerintem kicsit sok volt a fényvisszaverõ,egy keveset leloptam belõle.

A biztonságos driftelés alapítvány pályázaton nyert egy kissebb összeget és minden veszélyes helyet kiraktak villogóval... 😄

Szildramor
Bence: megkérlek ne provokáld. Ha megnézed az üzeneteit nálunk egyáltalán nem balhézik igazán. Tartsuk tiszteletbe egymást. Atika: ha jófej és fasza gyerek akarsz lenni wr2 fórumban, akkor a laza beszólásokat kicsit fel kellene váltani könnyed eredményfelmutatásra. Neked is jobb az elhiheted. A veszekedés csak kiveszi belõled az energiákat: nem kapsz érte semmit max gyorsan tûnõ elégtételt meg nem oldott sérelmeidért. A jövõd építésével foglalkozz inkább. Van más lehetõség is, mint magasról szarni a világra. De azért tenni kell

kemszi2
akkor miért is vagy itt?
igen. Úgy látom valaki ideges lett. húzzál a francba és supermáriózzál. Az való neked.

Atikah
Igen?!

#13727: tipli van,takony.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szildramor
Atika te régen nem voltál ilyen balfasz. Még msn en is felvettelek. Mióta ez a fasz amerikai militarista fejjel a falnak stílusod?