World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13 éve itt. Szép idő.
én is azt töltöttem le de nekem jó
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Ha a mininováról töltötted, akkor az kicsomagolós
13 éve itt. Szép idő.
Bocsánat a nagy képékért 😊
nagyon állat lesz a map<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
@Chucky : már nem mert már 1 hete folyik a zárt körû Beta teszt,és már nemsokára kiadjuk a pályát 😊
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Néhány szösszenet a pályáról:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Valaki tudna küldeni egy ilyent: LightWave Modeler 9.3. Akár privátba is. Elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
A biztonságos driftelés alapítvány pályázaton nyert egy kissebb összeget és minden veszélyes helyet kiraktak villogóval... 😄