19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • bency
    Nah ezt eltudnad magyarazni pls?:)
  • Szildramor
    ha nyitva az editcar akkor lehet. Én is össze szoktam rakni ehgyhelyre ha lehet
  • bency
    Nem lehet valahogy megcsinalni hogy a jatekba,ugy mutassa a kocsikat,hogy egyhelyen van az osszes Honda,osszes BMW,osszes Ferrari,nem osszevissza az egesz!Van 630 modom,aztan alig talalok meg valamit:)
  • Szildramor
    Japán? Köszi! :D Rákeresek
  • PacsutaTibi
    Pontositok. Atiwrc csinálta a festést (a Bútor Robist), magát a 3d-s modelt egy japán csávó Gonzo-Kool. De tényleg a Dirtes model kicsit szebb.
  • Bence00111
    oly mértékben nem érdekelsz már...
    a kocsijaim pedig töröltem. ha valakinek kellett volna egy autó akkor köszönje narutonak h nem kapja meg. leléptem csákó
  • Szildramor
    ne legyé balfasz és ne játszd nekem a hülyét. Minden kocsi mellett ott van hogy ki csinálta. Krom pálya átkonvertálása nem véletlen. Fasznak sajnáltatod magad mikor te magad is tudod csalafinta stílusod miatt nem állok veled szóba ha nem muszáj... Létezni lehet csak TISZTELETBEN kéne tartani bizonyos dolgokat ami neked sosem ment, a mellébeszélés és az önsajnáltatás viszont annál jobban.
  • Bence00111
    te vagy fogyi. mondtam h PRIVIBEN. nem túl nehéz.
    a pszihológusom pedig nincs de ha megdod a tied címét akkor lesz. könnyen tudsz majd bocsánatot kérni tőle
  • Bence00111
    ha adsz egy msn-t mert itt tilos léteznem is.
  • Szildramor
    faszom tomwinét meg kromét legalább ne ok? mieinket lehet. De ha értelmi fogyi lennél mert az is megfordult a fejemben már akkor én kérek elnézést a pszihológusodtól személyesen ha megadod a címét :P
  • bency
    Bence mikor mutatod a tobbi BMW-t?:D
  • Bence00111
    még jó h nem értem a japánokat....
    téme felőlem is lezárva. a többi felém intézett üzieidet priviben szeretném látni. ne untassuk a népet XD
  • Szildramor
    ...téma lezárva. Nem folyok bele: sok dolgom van. Mondtam már: azt csinálsz amit csak akarsz, Normandia pályát is kiadhatod. Neked mindent lehet: modelleket is kunyerálni Bloxtól tőlem kiügyeskedett címmel és visszamutogatni Norbinak. Nem haragszunk rád. annyira aranyos vagy hogy Krom bácsi is elnézi neked hogy ilyeneket csinálsz.
  • Bence00111
    ja még annyit:Norbi látta a barkaszt még félkészen és a wartburg oldalsó ablakánát ő modellezte meg. multizgattunk vele és nem zavarta h az övén kívül lesz még egy másik fajta wartburg is.
  • Szildramor
    ... sok olcsóó ...
  • Bence00111
    A suzukit nemtom h feltűnt-e neked: nem töltöttem fel sehova csak egy képet linkeltem. Norbi zsigájanincs meg, a barkaszt én konvertáltam: Norbinak úgyis lesz mittomén h hányváltozata wr2-es töréssel stb. Norbi nem ezt a wartburgot csinálja csak szólok. És mindkiller ikarusza:
    nem azt a buszt csináltam meg. a bmw sem a mw-es hanem egy másik modell, de ez sem tűnt fel neked. ha több bajod is van azt priviben osztogasd ne itt égjél
  • Szildramor
    gondoltam XD kis kínai...
  • Bence00111
    melyik pályára gondolsz? Egyet csináltam azzal az almas scenario editorral egyet meg GTA Sa-ból konvertáltam. a kocsik meg itt rohadtak 1 éve és nem tudtam h kié. majd megbeszélem tomwinnel.
  • Szildramor
    Ja és a suzuki modelt is felejtsd el. Ez a model AtiWRC szerint egyrészt csúnya másrészt magyarok csinálták ha minden igaz. Ott a másik Dirtes modell amit megcsináltunk má csak belső nézet kellene ha Norbi egyszer visszajön és gépe is lesz és kedve is lesz meg ideje is meg mittomén mi kell még neki hogy megcsinálja akkor ki lesz adva. De nyugodtan kiadhatod elöttünk. Észrevettem, hogy csak azokkal a kocsikkal foglalkozol amin mi is dolgozunk: Norbi zsigája, wartburgja és barkasza, Mindkiller ikarusza, BMW amiről vidit csináltam és a driftgépek amit még anno átküldtem. Vannak ilyen csávók tudom jól, hogy csak a verseny képes kimozdítani meg az ilyen faszságok a tv elől, de abban biztos lehetsz: ezeket a kocsikat nem azéért nem adták ki a többiek, mert szemetek a fórumozókkal, hanem modellezésre várnak vagy nincs engedélyeztetve még. És csak úgy megsúgom: ha versenyezni akarsz vagy minek nevezed ezt a izét akkor nyertél :P
  • Szildramor
    ja és Bence: 3 kocsid és egy pályád a legnagyobb modderektől csórt modellek wr2-ben. Ha azt a köcsög TV-t nem is tiszteled, de Krom pályáját leszel szives nem megosztani engedély nélkül. Van még elég modell meg pálya is. Nem szeretném ha miattad bezáratná az a balfasz az egész topicot mint a spanyol fórumot. Ha nagylelkű akarsz lenni akkor más játékokból osztogass modelleket. Tom hogy leszarod ezeket a dolgokat - emiatt is vesztünk össze, mert te már kicsit távolkeleti stílusban csinálod a dolgaidat, de bizonyos határokat tessék betartani. Köcsög Tomwin modeljeit tessék ne fórumon megosztani és akár most törölheted is és Krom mester pályályát meg felejtsd el (nyílvános linkelgetésre gondolok nem privre). Na mindegy. Azt csinálsz amit csak akarsz. Sose értettem a kínaiakat... xD
  • Bence00111
    WR2-höz nincs
  • zoliii
    Ok! :D
    Már várom a Swiftet.
    De úgy lenne az igazi, ha a motorhangok is valódiak lennének.
    Nincs a WR2 játékhoz olyan mód, hogy egy idő után kifogy a benzin a kocsiból, és tankolni kelljen?
    Az Euro Truck Simulatorhoz csináltak valós fogyasztás módot! :D
  • Bence00111
    az első benyomásom a wartburgról egy kockalada volt XD
    hangot meg nehéz konvertálni hozzá és nem is lesz jó:(
  • zoliii
    Suzuki Swift Sport Ilyenre gondoltam
  • zoliii
    Sziasztok!

Tök jó lett a Barkas, csak a kormánynál lehet látni az utat :D
    A Wartburg 1.3-as meg egy kicsit Lada formájúra sikeredett :D
    De legalább valaki megcsinálta.
    A Wartburgnál és a Barkasnál a motor hangokat hiányolom :(
    Suzuki Swift, mikor lesz fent?
    Kár, hogy Suzuki Swift Sport nincs még a játékhoz :(
  • Szildramor
    - bocs de dolgoznom kell weblapon: műszerfal sajhna nem lett kész. Az a két ember akit érdekelne nem ér meg annyit, hogy beszoljanak nekem holnap XD Műszerfalnak nem állok már neki. Csabó majd küldöm komolyan. Egész héten dolgoztam estig és éjjel meg weboldal. Mégegyszer bocsi de sűrű volt a hét
  • bency
    hurra!:D
    nah en megyek elteszem magam holnapra,keso van mar itt nalam!Jo8 mindenkinek!
  • Bence00111
    hehe :) vanmég:D
  • bency
    Milyen BMW-t tartogatsz meg?:DDD
    Minnel tobb BMW-t!:)
  • Bence00111
    Gondoltam miközben fotóztam h nem lesz valami jó ezekkel a virágokkal:)
  • bency
    jaa,bevan sullyedve,de most latom hogy viragokban vagy azert ilyen,aszfalton rendesen jo!Ok minden !Bocsi
  • Bence00111
    mi baj van a kerekekkel?
  • bency
    Nem lesz rosz,a kereket kell megcsinalni,es jo lesz@!
  • Bence00111
    BMW E30

Letöltés még mindíg:)
  • Szildramor

- Féktárcsát is megcsináltam: Lexusos nagy tányér sportkocsira való, meg felnit: gumi mintája is realisztikus már. Csabó, Bency: Valamikor éjjel lesz kész. Sportműszerfal és sprtkormány van még hátra. Esetleg matricaterven gondolkodhatnátok magatoknak adig :)
  • Bence00111
    hát ez van:)
  • bency
    De nem ertem az olyanokat,akik csinalnak modokat es nem adjak ki!
  • Bence00111
    nemtom,hogy lesz-e. elég gázos belül:(
    Az, hogy honnan van az titok:)
  • PacsutaTibi
    A warbi amugy honnan van? Nem láttam még más játékba.
  • sovatalevi
    de lesz a wart-nak?