World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
de ha van kedved majd multizhatnánk ez a többieknek is szol
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
vki elmagyarázná a matricázást me van qrva jó skinem és nem tom rátenni
egy autóra se
kicsit alakítgattam a Zsigán
hnap folytatom

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Amúgy az ezüst színû autó amivel végigmentem és lefényképeztem a szembejövõ forgalmat egy GTO. <#fogmosas>#fogmosas>
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
KLIKK A KÉPRE A NAGYÍTÁSHOZ!!!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
/Asszem RACER-be is át lett kovertálva/
http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=3
Van itt valahol egy szép corolla wrc is.
megadnád a linket meg a feltörõ program nevét meg a linket róla pls
3dstudio maxhoz van egy getsgc nevü script, ezzel az összes zm2vel mentett LEZÁRT sgc-t megtudod nyitni, de a mappingja nem marad meg teljesen, elforog és helyre kell rakni. De a 3dstudio maxal mentett kocsikat ezzel sem tudod beimportálni, kivétel kubrt kocsijai(fabiawrc06,c4wrc,207s2000,evo9), nemtom miért de õ valami mást használhat mentésre azért tudjuk megnyitni evvel a getsgcvel.
A másik dolog, ha nem akarsz szopni a mappiggal, akkor ha érdekel adok egy linket ahol az összes cmrdirt-es kocsi fent van .max fájlba texturával mindennel.....
És még valami, nem árt az sem ha a készitõtöl kéred el a kocsit. Például a polo s1600at(rfactorba) és a 205gti-t(ami nagyon szép)(track maniaba) is megengedte a készitõ hogy berakják.

Csak még lusta voltam.😄 De köszönöm már cserélem is ki😊
www.atomicmedia.hu
Szép a víz Mindkiller 😄
http://worldracing2.shp.hu/hpc/web.php?a=worldracing2 nézze meg mindenki
nagyon fasza oldal folyamatosan fejlesztem
AVG-t használok mióta gépem van. sosem volt ilyen baja.
VGA drivert már töltöttem . ez valszeg hülyeség: de lehet h kell a hangkártyának is új? de azt elvileg nem használja a telepítõ
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
annyira tudom utálni az xp-t