World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adikakk
msn en címed ad meg akk segítek ha van mikrofonod

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

piszkakuki
multizhatunk csak nem tom hogy kell de ha segitesz felöllem

adikakk
http://krom.reveur.de/index.php?t=wr2_maps tess
de ha van kedved majd multizhatnánk ez a többieknek is szol

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

piszkakuki
nekem a mappok kellenek csak

adikakk
figy azt letöltöttem aztán alakítgattam

piszkakuki
és melyik mapon van a lada?

adikakk
az játék hiba nálam is ugrálnak

piszkakuki
és mért ugrálnak a közlekedõ kocsik?

piszkakuki
CDY ez melyik map?

adikakk
hy all
vki elmagyarázná a matricázást me van qrva jó skinem és nem tom rátenni
egy autóra se

Amit a multkor küldtél volt hozzá valami leírás is hogy mit kell belöle átmásolni hogy menjen a game. Azt nem tudnád elküldeni???
piszkakuki
helló
Tudtok linkeket adni az összes létezõ WR2-mapokhoz vagy térképekhez?

Csucsu2030
Hi!

P.Ü.-be ment a link hozzá!

Csucsu. Elküldenéd nekem priviben a cracket amit a multkor is küldtél és ment a játék. Elöre is köszi
Szildramor
Mindkillernek msn utolsó lemaradt mondat: " köszönöm és jó éjt neked is" - már nem ment át ^_^

adikakk
ha valaki tud matricát csinálni wr2 be az írjon rám köszönöm elõre is a segítségeteket

adikakk
hy all
kicsit alakítgattam a Zsigán
hnap folytatom

Szildramor
újra kellett generálnom a versenyt: a végét kicsit visszább hoztam. Az a textúrahibás rész célvonal után van és antigravitis mezõt nyomtam alá így simán végigfut rajta a járgány. Közlekedést át tudod küldeni hozzá? Lehet a hármas benzinkútnál kicsit igazítanom kell

Szildramor
- Mindkiller majd gyere fel msn-re valamikor. Befejezettnek veszem mai naptól 😊

Rezs
Poénkodtam.😊 A GTO-t meg benéztem, sok különbség nincsen😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Az a de tomaso most komolyan forgalomban lesz? 😄 hát leszorítom az útról vazz xD

Mindkillers
Most poénkodsz,vagy fordítva nézed a képeket? 😄

Amúgy az ezüst színû autó amivel végigmentem és lefényképeztem a szembejövõ forgalmat egy GTO. <#fogmosas>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Rezs
Csak ezüst Monaro-k lesznek a forgalomban?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Mindkillers
Elkészült a forgalom Fantasy Hill-re,de még vannak apró javítani valók. Elvileg a közlekedõ jármûvek repertoárja a következõ lesz:

KLIKK A KÉPRE A NAGYÍTÁSHOZ!!!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
a tükör és a mûszerfal az ami szebb rbr-ben. 2002-es wrx az ami igazán szép. Na mindegy. Csinálom pályát ha más nem: akkor a Juicedes modelt csinálom meg. Bár az meg utcai verzió. Mindegyikbõl rbr-es a szebb...

Igen ez akocsi igen, de mondom szinte full ugyanilyen van a rallytrophyba...

Szildramor
akkor az RBR-es felejtõs?

Szildramor
Raceresek se rosszak egyébként. Annyira nem kell 😄

Szildramor
A volvo gázos. mert 3dstudio maxal készült,de szinte ugyanaz a model készült el(a készitõ is ugyanaz) a rallytrophyhoz itt keresgess...
/Asszem RACER-be is át lett kovertálva/

http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=3

Van itt valahol egy szép corolla wrc is.

Szildramor
Minden segítságet megköszönök és minen leszólást elutasítok. Nem azért mert fel vagy lenézek az emberekre. Egyszerûen csak annyit figyeltem meg, hogy sokan csak beszólni járnak ide. Aki itt törzstag: mindig mindenkinek szivesen segít. Amennyiben te is azok közé az emberek közé tartozol, aki tudásodat mások tudatlanságból való kiemelésére használod: akkor bizony csak örülni tudok. Minden segítséget megköszönök és természetesen amennyiben kiadásra kerülne ez a bizonyos 2002-es impreza wrc akkor elsõ dolgom lenne engedélyt kérni a készítõtõl. Hozzászoktam, hogy nem adok ki semmit. Nem mert utálom az embereket csak nem beszélek a nyelvet csak gépezés közben találkoztam angollal. Olaszos voltam meg németes és ezért nem tudnék egy szép kérvényt fogalmazni így nem adok ki semmit. Ha tudsz segíteni azt megköszönöm. Nem sok modell kellene igazából. Ez az impreza meg talán a volvo. Persze az lenne jó hogy a rallypályákhoz egy teljes készletet is csinálni. DJ-Saman féle ötlet nagyon tetszik. Remélem sikerül megvalósítania a WR-Rallye modet sok szép pályával és kocsiva. Amiben tudok: segítek. A két versenyt a pályához már megcsináltam így õ addig modellezhet vagy pályát szedhet stb 😄 Éljenek az kreatív emberek!!!

adikakk
hy all
megadnád a linket meg a feltörõ program nevét meg a linket róla pls

RBB-be kétféle módon lehet kocsit rakni. Vagy zm2vel mentjük az sgc fájlt vagy 3dstudiomaxxal. A zm2eseknél választhat akészitõ hogy lezárja e vagy sem. A 3dstudio maxnál viszont alapbol lezárja a kimentett sgc-t. Zmodellerbe importnál ha látod hogy locked fájl akkor az zm2vel készült, azokat a kocsikat fel lehet törni.... Ha 3dstudio maxal mentet sgc-t akarsz behozni zm2be akkor nincs elég megmória vagy valami más hibára panaszkodik.

3dstudio maxhoz van egy getsgc nevü script, ezzel az összes zm2vel mentett LEZÁRT sgc-t megtudod nyitni, de a mappingja nem marad meg teljesen, elforog és helyre kell rakni. De a 3dstudio maxal mentett kocsikat ezzel sem tudod beimportálni, kivétel kubrt kocsijai(fabiawrc06,c4wrc,207s2000,evo9), nemtom miért de õ valami mást használhat mentésre azért tudjuk megnyitni evvel a getsgcvel.

A másik dolog, ha nem akarsz szopni a mappiggal, akkor ha érdekel adok egy linket ahol az összes cmrdirt-es kocsi fent van .max fájlba texturával mindennel.....

És még valami, nem árt az sem ha a készitõtöl kéred el a kocsit. Például a polo s1600at(rfactorba) és a 205gti-t(ami nagyon szép)(track maniaba) is megengedte a készitõ hogy berakják.

Kéne nekem valamien crack hogy tudjak berakni páját de nemtom hol keressem.help
Köszönöm😄

Szildramor
nem lehet addonokat beimportálni zmoddal. Úgy egyébként nem írtál hülyeséget. Megpróbáltam már párat, de nem nyitja. Gondolom te is és neked igen. Köszi szakértõ uram a bíztatást munkára. Van bõven éjjel nappal 😄

Nem értem mi a gond a hsz-emmel. Annyit irtam hogy rbrbõl egyszerü beimportálni kocsikat maxba vagy zm2be és teli lehetne rakni vele a wr2-t ha valaki ért a kocsi konvertáláshoz és szeretne rallyautokat berakni....

Szildramor
Norbi: hová tüntél? A kerékhegesztést meg tudod nézni? Kivágtam a modellbõl, de lehet hogy nem ez a gumi illik hozzá. Az a kormány megvan még amit nálam csináltál meg? Csináltam versenyt UK-rallyhoz is. Már csak azt a pár plakátot kéne betenni és kész a driftpályamod. Na alszom kicsit. DJ-Saman adott egy kis munkát ezzel a sok pályával de örülök neki 😄

Csucsu2030
Hali!

P.Ü.-be küldtem a linket hozzá és bocs hogy így késõn!

djsaman
Köszi! Éppen ma, így hirtelen gondoltam rá hogy esetleg nagyon textúrát kell rárakni, vagy a textúrán változtatni a hullám sûrûséget.😊
Csak még lusta voltam.😄 De köszönöm már cserélem is ki😊

www.atomicmedia.hu

Csucsu: el tudnád küldeni a cracket ami engedélyezi az addonokat? Megköszönném😊 Az eredeti játék szar de az orosz torrent persze jó...

Szép a víz Mindkiller 😄

Mindkillers
@djsaman: Itt a textúra a vízhez hogy nagyobb hullámok legyenek:

wasserbump

ilyen lesz a víz:

adikakk
hy all
http://worldracing2.shp.hu/hpc/web.php?a=worldracing2 nézze meg mindenki
nagyon fasza oldal folyamatosan fejlesztem

tûzfalba próbáljam betenni a wr2 telepítõjét kivételként?
AVG-t használok mióta gépem van. sosem volt ilyen baja.
VGA drivert már töltöttem . ez valszeg hülyeség: de lehet h kell a hangkártyának is új? de azt elvileg nem használja a telepítõ

Opelfan
Ha azzal a hibaüzenettel nem megy fel amit mondtál akkor én driverre gyanakodnék, amit leírtam. Ha egyébként csak úgy nem akarja feltenni hibaüzenettel akkor egy lehetõség lehet a win telepítõ varázsló hibája... le kell szedni egy új win installert. Valószínûleg beszedtél valamit ami azt megizélgette. Esetleg egy új irtó, tûzfal vagy valami ilyesmi nem blokkolhatja a wr2 telepítõt?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Szildramor
xp-t nem utálni kell hanem újratelepíteni béha 😄 tegnap tied volt a döntõ lövés, vedd úgy, hogy ez a jutalom XD

fél éve lett újrahúzva az xp. nehogymár megint újra kelljen
annyira tudom utálni az xp-t

Szildramor
akkor megérett az oprendszer.

letöröltem😊 a telepító kiír egy hibaüzenetet aztán kilép.

Szildramor
hátöööö, mert már fennvan egyszer?? 😮