World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Nehogy azt hidd, hogy te vagy az egyetlen hiperaktív erdélyi a fórumon srác XD akkor is az enyém az utolsó szó ^_^ augusztus huszadikai vizijáték fényei figyelemelterelõ hazafias plakát német versenyzõknek xD

bency
Eszkuszom ez volt az utolso!😄DDDDDDDDD

:) Semmi okosság :P

bency
Ma jartam az ALPOK-ban,nagyon kiraly map!Van is par kep!Van szep kastely is,meg szep hazak,oriasi!MERCEDES SLR MCLAREN 722 TOP SPEED kep is van!😛

bency
Talan mara eleg lesz a kruzokbol!😛

bency
1.Szaguldas a sivatagban!

2.Repulooooooooooooooook!

3.Knight Rider trukk mindig jol jon!

4.Egy kicsit eldurvult a helyzet!
[/img]

bency
Egy kis munka hogy jojjon a penz!XD
1.Indulas!

2.Utban az elhunyt fele!Felelmetes sziklafalok kozott!

3.Mar kozel a celhoz egy szep alagutba!Ott nem kene ho legyen,de megvan bocsajtva!😊

4.Elertem az elhunyt hazahoz,szertartasra mar nem tudtam elmenni!😞

Reszvetem!

bency
Na most okor voltam😄,bocsi!!!!!!!!!!!!!

bency
Na meg mentem kicsit,az utolso kepen meghajtottam az 512TR-t es elertem 240 KM/H-t!

bency
Na keremszepen itt lathato par kep kulonbozo palyakon!Nevada,Polish Roads,Australia,Italy In SNOW& Night!Mind nagyon szep,bar a Polish Roads nem annyira tetszik!De italy telen nagyon szep!

bency
LoL!<#vigyor2><#vigyor2>

Szildramor
ja bocsi xD éljenek az erdélyiek ^_^

bency
Roman allampolgar vagyok 😛PPPPP

Szildramor
Ez igen srác 😄 Végre egy magyar aki mer élni is basszameg. Avanti avanti XDD

bency
Itt voltam uszni a toban is !😛,es itt latszik a Golf palya is!

bency
Na egy baromi jo kruzt nyomtunk adikakk-al!
Voltunk piacon,golf palyan,stadionba,es meg luxushajokat is nezegettunk!😛,No itt egy par szep kep!

adikakk
nyomtunk egy kis cruiset Bencével ma is
Ferrari cruise olaszba

átmentünk Miami-ba

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

piszkakuki
már meg tettük

Rezs
Ti összebeszéltetek?
A megoldás valószínüleg a router beállításában lesz. nálam úgy lett megoldva a probléma, hogy egy új port lett kijelölve és hozzárendelve a játék által használt porthoz.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

adikakk
hy all
valakinek segítene olyan bajunk van h a multiplayer nem mindig enged összecsatlakozni a 100-ból 2 szer max
ha valakinek jól mûködik a multija az írjon segítsetek pls!!!!!!

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

piszkakuki
lécci valaki segitsen mert hárman és ketten se tudunk jáccani valaki mondja már meg mit csinálhatunk
elöre is köszi : Tomi

bency
Hello,nagyon kene segitseg!!!akarhanyszor probalunk online-ba,nem engedi,nagyon ritkan engedi de akkoris csak 2-en ha vagyunk,de eddig 3 szor!HELP!<#help><#help><#help><#help><#help>

bency
Klassz ez az Audi!

piszkakuki

ma voltam kirándulni és még arra is volt idõ hogy beugorjak a nyagymamámhoz

papi08
heh. Szép!

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
wr-császár emlékmû 😄

Szildramor
ezt a képmegosztót hanyagold: nem támogatja az SG.

Mindkillers
De akkor TE hajtsd,ne más gyerünk pörgesd fel valahogy.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Mindkiller: pályát küldjem?? msn-re gyere

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
csak tessék 😄 kell az aktív ember ebbe a punnyadt országba. Hajrá!!

bency
Figyu,nem voltam itt,es most ez van,alig alig megy a topic,probalom hajtani!

Mindkillers
Nos kedves bency,nem kúrtam el,mert nálam most is láthatóak az indexképek.Mellesleg a szövegre klikkelve ugyanúgy elérhetõek a képek.

Házigazda,vagy "vezetõ" nem lesz senki mert az a topicnyitó (lenne) és ezt a tényt nem lehet befolyásolni.

Maximum valaki moderálhatja és mindennap friss linkekkel elláthatja a topicot. Mint pl. régen Hykao...

És amúgy sem kéne hogy egy olyan valaki legyen a "vezetõ" aki még helyesen írni sem tud...

Ti itt voltatok már 2 éve amikor az elsõ autókat konvertáltuk a játékhoz és neten aláztuk a németeket? Ma délelõtt még azt sem tudtad hogy kell neten játszani...

Vagy amikor Krom Editcar programját magyarosítottuk?

Vagy amikor a HWRMT alakult?

Nem kötözködni akarok,csak úgy kérdezem.

bency
Egy icipicit fustoltuk a gumit!xD

adikakk
még 1

adikakk
meg 1 cruise Bencével
http://www.abload.de/img/karikaeai8.png

bency
Adikakk van a NARDO-val,en a Pagani-val meg az Alfaval,es a Daciaval😄!

bency
Egy ujjab kruz,meg egy magan elmeny a Daciaval!😛

ismerõs az érzés 😊 én is tanulok elég sokat😞 de ez van.

Valaki tanul is <#miaz>

adikakk
Egy kis laza cruiset nyomtunk Bencével HC😮N<#eljen>

lesz még több is

piszkakuki
ezek is nagyon jók lettek xd

bency
Maskor szebb kepek lesznek!😄

bency
No voltunk 1-2 kort Adikakk-al,nagyon zsir volt:p,na es a kepek sem maradhattak el!
1.Elmentunk Beach Partyra <#vigyor2><#vigyor2>

2.Aztan hajokat csodaltunk!😛
[/img]
[/img]

Szildramor
Mindkiller leszel fen este msn-en? lenne egy kérdés pályakéval kapcsolatos. 9 körül leszek én. Remélem Te is 😊

ez igaz. de csak 4 szer 5-ször? XDD

Van ám olyan például TDU topicban is aki soha nem ír de napi 4 szer 5 ször látogatja az oldalt 😄

flash]http://www.youtube.com/watch?v=klGrjRHKFp0[/flash] az elsõ videóm. miért nem jó?

nincs skypom.

mondjuk az frankó, hogy azok szavaznak Adikakkra akik most írják az elsõ üziket ide. de nekem mindegy, ha a többiek( a régi fórumozók) belemennek.
csak ez olyan fura na 😄

adikakk
bence gyere skypra