19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • sovatalevi
    Naruto,nem adsz ki valami modelleket?mar unom aregiket.koszi....
  • bency
    Hello,ha tort verziod van akkor keress hozza egy jo cracket vagy tedd fel a patch-et hozza,es kell menjen,ha eredeti akkor meg nem tudom,de akkor is a patch-et javasolom.
  • Roly023
    Sziasztok!

Szeretnék ezzel a játékkal játszani,de feltelepités után nem indul.
    Nem tudom melyik fájlt hova kell másolni mit kell vele csinálni,tudnátok segiteni?

Köszönöm!

Roland
  • bency
    Esetleg koszonni,vagy megkerni legalabb?
  • fearfan
    Nekem az a gondom,hogy a játék nem enged tovább 74%-nál,és nem tudom,hogy miért nem.Pedig minden versenyt megnyertem,minden aranyra van teljesítve.
    tipp???
  • bency
    BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!
  • csabóbp
    Sziasztok !

Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Fórum Tagnak!!!!
  • bency
    Ohhh :( Remelem visszajon a kedved!
  • Szildramor
    elhalasztom a karácsonyi packot határozatlan időre. elment a kedvem ettől az egésztől. játszon az akinek hat annya van és 4 profilja és semmi egyéb dolga csak ügyeskedni amiért jutalmat kap.... nekem ez már sok volt vazz. tiszteletem
  • Szildramor
    jaj vaz: akkor te az én kocsimat linkelted a detomazot olaszpackból? neked sem lesz gerincferdülésed egyhamar csillagom. Tudod mi árulkodó? A vezetőbácsi ruhája mert ez még borgról van szedve és nemsokára törölték is amikor te még nem ügyködtél. Előbb az a modelkijátszás GTA-s modderektől aztán ez. Legyé má férfi fiam! Sunnyogó tönymörgő ügyeskedés nálatok az elismert otthon? Szégyeld magad...
  • Szildramor
    Na így már érthetőbb XD Mucuskám: érted márt mért Hülye..csáztalak le a modelles ügyködésed miatt? xD legközelebb koncentrálj arra: mit is csinálsz :)
  • Bence00111
    szép a segged kiscsaj...
    Tod még mi a szép a hülye képek linkelgetésében?
    Kedves Naruto...

Persze minden rosszándék nélkül...
  • BéLaa10
    köszönöm.
    elmentem.
  • Davidson231
    Bélaa10 figyu egyszerű:
    www.wr2addons.tk
  • Szildramor
    XDDD ok, rendben.... loololol XDD
  • BéLaa10
    szerettem volna egy kis oldalt ami összegyűjti a magyarok által készített kocsikat pályákat! de most mondta Bence 00111, hogy van már ojan.
    valaki meg tudná mondani a cimét pls???
  • Szildramor
    ...oldalamról XDD ezt magyarázd el XDDD ne megyek ajándékot venni. Tetszett a műsor de van még munka mára ^_^
  • Bence00111
    Üdv!
    Van már olyasmi!
    Davidson231 a szerkesztője.
  • Szildramor
    ez szép XD előbb lebukik tomvin mert németnek adja ki magát erre jösz te és a másik profiloddal válaszolsz? xDDDDD gyíkfingok vaze. Amin nem csidálkoztam el viszont, hogy az elcsórt modelleket rendre lezárod. Hát mindn tiszteletem az öregé XDD
  • BéLaa10
    bocs oldaláról xD
    megpróbálok csinálni én is egy kis blogot vagy oldalt ami wr2-vel foglalkozik és feltennék rá néhány magyar autót ha nem baj :D
  • BéLaa10
    ugyanúgy az oldalamról csak a zárt topickba fogom megírni ha kész.
  • Bence00111
    köszi szépen!:)
  • Szildramor
    Bocs LEVI :D kicsit siettem nem szándékos. A falrahányt borsóra meg találtam egy jó kis képet XD
  • bency
    a Zart topik hol van>?Vagy mi honnan fogjuk tudni letolteni az autokat?
  • bency
    Nagyon szep!
  • Bence00111
    ha törölné az oldalam az az én bajom lenne (le van mentve az egész)
    ok belinkelhetem levi topicjába is ha gondolod.
    nem állok neki karácsony elött veszekedni. Te is megnyugodhatnál kicsit és koncentrálj arra ami szép és kedves Neked. Hallgass karácsonyi zenéket stb.
    Az A8-at leszedtem az oldalról. Belinkelem esetleg a zárt topickba.
    a Főköcsögöt meg mit érdekel téged hogy az ő belsejét használom? ha már ő is annyi embernek kitett akkor megérdemli... nem fogom a kocsijaimat itt reklámozni mostantól hanem a zárt topickban. ( így nincs veszélyben ez a fórum se) Sztem kössünk tűzszünetet ha csak az ünnepekre is. de ahogy gondolod. Boldog karácsonyt addig is! :)
    ennyit sem írtam még ide xD
  • Szildramor
    A belsőnézetes bmw-d a főköcsögé, audi tuning is tom kié és a ferrári miatt töröltette nemrég Adamraga oldalát. Azért csinálta levi a zárt topicot hogy használjuk. Korm bácsi A8-át nemtom mért kell. Az az ember tényleg normális. Na mindegy. Falra hányt borsó...
  • Bence00111
    Toyota Corolla '77+wr2 damage

Letöltés itt

• Szildramor
    Szerintetek ki hívhatja magát mesternek aki nagyképű és köcsög és nem német csak annak adja ki magát ha pályát kell lopni? XD
  • Szildramor
    Na ez jó hír. Karácsony után lesz géped? :) Végreee :D lassan megtanulok modellerrel gányolni. Hogyan kell japánosítani a kocsit hogy textúrák ne forduljanak be utána? Jó lenne egy tutorial még ha szöveges is. Subaruhoz kelleni fog :)És egy oltári lebukás GR-en. Még pletykáltam msn-en hogy Master szerintem tomvin volt. HWRMT-n jelent meg amikor ct-Autópályát fellinkeltem mint WIP-et és el is kezdték ezerrel csinálni a pályát előttem a lengyelek. Lebuktatták a német fórumon a translatorpolkákat XD Bevallotta hogy sosem volt német és ha a linkelt képen megnézitek itt is és mindenhól németnek adta ki maagát. Nevetségesek vaz xD azthiszik nem veszi észre egy anyanyelvi német, hogy fordítóval irogat kisregényeket? Közben meg txpros pályákat mutogat és convertál. Ciki de mit van mit tenni. Polkák nyúlták le az autópályát német börbe bújt balfaszok XD Hazug kutyák. "Usotsuki inuu" vagy mi XDDD na üdv!
  • Rezs
    Nem tudok msnre jönni mert nincsen kölcsöngépem sem majd talán kari után lesz. Akkor tudunk majd értekezni. addon felnit pedig próbáld meg koppintani a gyári addon felniket ha azokkal stimmel minden akkor menni fog.
  • Szildramor
    hát nem vagyok otthon nagyon benne. 2 hete szedtem egy gigányit: James Brown és funkys stílus ´70-´80-as évekből, de max 2 számot tudok név szerint beazonosítani :)
  • Davidson231
    Naruto és a régi 70-es évekbeli zenékkel hogy boldogulsz?
  • Szildramor
    Ez a mostani nagy kedvencem ami alatta megy :) éjszakai touge-drift videó
  • Szildramor
    olyan zenéket hallgatok hogy lehidalsz :D eurobeat meg j-rock, funky-soul a mostani kedvenceim. A többit ne akard tudni XD
  • Davidson231
    Naruto te zseni vagy a dalfelismerésben?
  • Szildramor
    hát ez nekem is kéne :D van egy csomó youtubes videó lockinos párbalyos és alatta mennek jó 70-es évekbeli funky, soul meg egyéb stílusú zenék és nem írják ki a japók a számok címét. Szövegre szoktam rákeresni kicsi sikerrel :D
  • Davidson231
    Nagyon nagy segítségre van szükségem!!!!!
    Ha valaki kőkeményen profi zenefelismerésben akkor én elküldök neki pár hanganyagot és azoknak a címére lenne szükségem!

Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!

Jelentkezni lehet: [email protected] vagy 20/9475823
  • Szildramor
    Norbeeeee gyerefel msn-reee mert nemtok neki segíteni :D Addon kerékkészítés a kérdés: nem csináltam még soha XD
  • csabóbp
    Narutoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gyere msnre fontos !!!!!!!!!!segitség kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wr cucc miatt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!