19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Több részletben kell kiadnom, mert olyan sok hogy nem jutok a végére karácsonyig :D na meg ti is besokaltok míg letöltitek egybe akkora lesz a csomag. Karácsonyra ami biztos az a kibővített és újakkal feljavított olaszpack minden belsőnézettel és pár klasszikus a többi csomagból nem lesz kevés, de nem teszkó minőségre törekszem így egy kocsi összeépítéséhez sok-sok idő kell. Elég nagy lesz így is a csomag, de még ha 4 napig ébreni is lennék hogy a száz végére érjek: ti látnátok a kárát XD Két ünnep között folytatom: a szavamat megtartom :) Szép napot!
  • Szildramor

-sikerült a belső ATI-WRC :D semmi poligon semmi hiba. Remélem játékban is ép marad :)
  • Szildramor
    Köszi infót :)
  • BéLaa10
    ezt a kocsit nem én csináltam :D
    a modellnyitás: írsz egy mailt a gazdájának h adja oda. általában bejön.
    de ha mégsem akkor esetleg lehet 3dsmax-hoz valami plugint letölteni amivel meg lehet nyitni a dff fájlokat. egyszer megnyitott egy olyan amit zmod2 nem. és van h zmod összekuszálja a modellt: 3ds max csak ritkán :D
  • bency
    Ahhh,rendben!:)
  • Szildramor
    24. én este természetesen :D
  • bency
    Mikor teszed kozze azt a sok szep modot?
  • Szildramor
    Németeknél többen is ismerik modelnyitás titkát. Aki tudja vagy rátalál valahól: légyszi küldje el valahogy. Kár azokért a kocsikért amiket már rég áttehettünk volna. Németeknél meg sorra teszik át. ezt pl
  • Szildramor
    Belsőnézetet is csinálj hozzá :D Azzal szenvedtem kicsit. De ügyes :) Tudsz nyitni zárt gta-s kocsikat? Lenne egy SLC tuning amit ki kellene nyitni. Van egy srác aki ismeri a titkát fórumon, de nem ad ki semmit és a titkot se árulja el. Lehetne több kocsi is akkor :D
  • BéLaa10
    Egyre megy :D
  • bency
    Ezen elkapott a rohoges....
  • Szildramor
    ~Csabó: küldöm neked is de multizni csak karácsony után. Addig sok a munka. Nem lesz mint csúcsminőség a modellek miatt, de amit lehet megszépítek rajtuk és belsőnézet is lesz 100 ból 90-en biztosan. Mindent nyitvahagyok és lehet folytatni akit érdekel
    ~GhostRider: Norbi csinált havasított havas pályamodot. Talán átküldi neked ha elkéred és gépe is van működő. Topic linkelve lesz majd természetesen :)
    ~Barnie: pályát Mindkiller, DJ.Sámán és Norbi is csinál meg esetleg Bence. Nekem elég munka lesz összerakni ezt a pár kocsit is addig. Remélem nem csúszok ki :D
  • barnie1990
    Ha még a pályát is kiadnád, bekakálnék. :P
  • barnie1990
    Úristen, best karácsony ever.
  • GhostR1der
    Pm linket a topikról! Köszi!
    más: előbb több mint egy órát quadoztam az alpokban yfz 450-nel,m már nagyon hiányzik a tavasz :((( Vannak hasonló változatos pályák? Vagy polish roadshoz olyan mod ami az utat is havassá teszi néhány helyen, nemcska a füvet?
  • csabóbp
    Csaó Naruto engem érdekel a karácsonyi pack remélem velem is megosztod :) am itt van végre a téliszünet tudunk multizni :)
  • Szildramor
    104 darab lesz vagy 110. Ha a ralli is belefér akkor 110-115 kocsi. Kiürítem a raktárat vaz :D
  • Szildramor
    Kicsit bepótolom most karácsonykór a ki nem adott verdákat. Csak gyűjtők részére és hogy azért ne csak a gépemen porosodjon. 40-50 darab tuti lesz. AZ hogy mi az nem meglepetés. Nagyrészét már ismeritek de lesz meglepi is. Addig is vár a munka. Mindent átnézek és megcsinálom amilyen szépre csak lehet. Levi topicjában lesz megosztva a mennyiségre való tekintettel torrent formájában. Remélem lesz mág pár és akkor gazdag wr-karácsony lesz az idei :D
  • Szildramor
    Mindkillernél az eredeti fásított verzió. Remélem karácsonyra :)
  • aerolive
    mikor lesz kész a pálya?
  • Szildramor
    Olyan gyorsan ment végbe a dolog hogy csak befotózni tudtam. A gigantorobot az ormányával fogta meg és ot egyensúlyozik vele még most is talán ha nem nyomok egy Alt-F4 et és felszabadultak XD Na jó leállok. Nézek egy animet. Attol majd helyreáll a béke az agyamban xDDD
  • bency
    Nah azt vedd videora,megnezem xD
  • Szildramor

Megmenti az EVA 2 XD
  • bency
    Az mar mindenkepp zuhan :D
  • Szildramor
    Ez az EVA robottemető. Gigantorobotok lakhelye az Akina hegy alatt van a rejtett bázis: onnan indulnak harcolni a főgonosz ellen XD SZegény Diabló meg azóta is le van stoppolva, még nem dölt el a sorsa #_#
  • bency
    Ez a szakadek hol van?:O
    Nagyon fog esett az a Diablo...:D
  • Szildramor
    Marhajól eszi az aszfaltot az a monstrum tuareg :D Jóvan akkor énis csinálok egy párat ha már ennyira divatba jött °-°

• bency

• bency
    Ahhh,nagyon szeretek igy szorakozni:D,ezert minden nap rengeteket szorakozok:)
    Kiprobalom az autokat,meg ilyenek!Ha szabd meg rakok egy parat,hamar van kedvem :)
    RC autoval lehet sok mindent. :)

[IMG]http://up.picr.de/3413647.jpg[/IMG]
    Es vegul egy lowrider Gallant :D
    IMG]http://up.picr.de/3413673.jpg[/IMG]

• Szildramor
    Szegény tomvin meg már biztosan csigolyarepedést kapott. Tegnap és ma is nézem a nyakát: nem éppen természetes a szög amit bezár 180 ról 37 km/órára lassulás közben XD Művészi akciójelenetek: grat a türelemhez :D
  • bency

• Szildramor
    Lenn esik a rendszám a kocsiról xD ez kurvajó: grat! :D
  • bency
    Hogy Naruto legyen mit nezegessen ilyen keson is!:P
    [IMG] [/IMG]
  • Szildramor

- Lesz idén is karácsony. Tavaj ha jól emlékszem nem osztottunk meg semmit. Még nem beszéltem a többiekkel csak DJ.Sámánnal. Sámán sajnos abbahagyta teljesen a pályakészítést. Sok porblémája van és munkakereséssel kell foglalkozzon így sajnos nem tudja széípteni az UK rallye pályát. Norbi gépe behalt. Beszéltem vele és kb tavaszra tervez gépvásárlást ami azért örömteli és lassan itt van :D Talán Mindkiller kiadja Akinát a fa alá :D Sajna úgy tűnik nem sokan maradtak az aktívabbak közül. Én tervezek karácsonyi partit a titkos topicba Levi bátyó lesz a házigazda. Van pár új gép ami nem csak nekem új hanem új játékokbó lett áttéve. Nem árulok el többet. Aki gyűjti a kocsikat az nem fog csalódni. Befejeztem a weboldalat ami a grafikai oldlát illeti így ebbe naz egy hétben 100% ig csak értelmes munkával fogom tölteni az időmet XD Remélem azért a többiek is fognak karácsonyozni még ha nem is a T-topicban de essen még pár szép gépcsada a fa alá mert úgy a kerek az év :D
  • Szildramor
    Hát van m ég pár amit felújíthatnának igazán :) Köszi a hírt mégegyszer. Meg kell csinálni WR2 be őket legalább nekünk legyen meg :D
  • csabóbp
    Nincsmit Naruto :):) valahogy gondoltam h örülni fogsz neki :D:D:D
  • w77d
    ATI-m van, megy... minden játék megy...
    sosem értettem amikor az emberek az ATI-t fikázzák, eddig nekem sehol sem volt vele problémám ahol más azt mondta hogy a kártya miatt szarakszik a dolog. Az én kártyám sosem olvassa az ilyen dolgokat biztos, ezért nem tud róla XXD
  • Szildramor
    Levi: működik :D Fel is linkelem a hondát :)
    Patyesz: a wr2 demora keress rá és próbáld ki vele. Ha indul akkor rosz a CD otthon: cserélj másikra :D
  • Pattyesz
    Hi valóban sok gond van az ati val több játék nem ment rajta de csak ez volt a boltba:)erre is 2 hetet kellet várnom sztem azért nem megy nekem mert atim van de olvastam h van 1 patch v1.2.3 ami javitja az ati problémáit ehhez a játékho z csak nem toodtam letölteni meg érdekes ha gta iv akadozzott nagyon pedig 512 es kari 1,5gb ram mellet... meg ien árnyékproblémák is voltak ...
  • Szildramor

ezt az amg tuningos mercit szépítgetem belsőnézetileg mert nagyon jól megy és a hangja is szép mellékesen Koce féle szabadon modolható kocsi így érdemes rá időt szánni :) Ajánlom mindenki figyelmébe a Koce Petrov kocsikat tuningolhatóak és kiadhatóak és van belőle sok itt : 100% Free :)