19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Drift Elek
    kösz de már megoldotta valami! haverom felrakta kinyitotta a portokat meg minden multizni akartunk és ezt írta ki akkor is amikor enyém volt a szeró meg akkor is amikor az övé volt. ha máshoz csatlakoztunk akkor mindkettőnknek jó volt aztán újra megpróbáltuk és akkor már az én szeróm is jó volt
  • Csucsu2030
    Ki kell nyitni a tűzfalon két portot. TCP 54323 és UDP 54324
    Ha routered van, akkor a routert is állítani kell!
  • Drift Elek
    ha starting multiplayer failed van azzal mit lehet csinálni? előre is thx
  • Csucsu2030
    StarForce update kell hozzá!
    Feltettem a DATA-ra, onnan (is) le tudod szedni.
    Arra figyelj még, hogy rendszergazdaként futtasd!
  • bency
    Hat igen,de nem er annyit :D , en azert ezt jatszom mert a TDU nem megy jol :|,de mivel ez is hasonlo meg minden,jo most ez is,ha lenne folytatas ugyse menne :P
  • arty
    valóban nem azért kell játékot venni, hogy tökéletesen menjen az eredeti. szimplán csak támogatod vele a fejlesztőt, hogy legyen folytatás ... :)
  • bency
    Ezt a jatekot nincs miert megvegyem mikor tokeletesen ment eddig a jatek...csak most van valami szar vele! :S
  • arty
    1880ft
  • bency
    Starforce Protection :|
  • arty
    csak nem valami sztárforszos warezverzio... ?
  • bency
    Visszatertem :D
    De van 1 problema....WIN 7-em van,es feltettem a jatekot megint,de mikor elinditom keri hogy inditsam ujra a gepet hogy az instal bejefezodjon,de hiaba inditom ujra,csak keri hogy inditsam ujra :| Mit lehetne csinalni>?
  • mreni
    Hali!
    Valaki tud nekem adni telepítőkódot a játékhoz?
    Vagy olyan linket ahonnan le tudom szedni?
    Köszi:)
  • Drift Elek
    ja és még1szer kiemelném hogy menüben és játék közben is 9 fps!
  • Drift Elek
    sejtettem hogy ezt monja valaki de "régen" vettem fel videókat wr2-ből és ott bőven volt 25 fps! 1ik pillanatról a másikra megbolondult!
  • arty
    kevés a géped

dirt képe homályosabb, könnyebben tömörithető, talán ezért eszik kevesebb CPU-t... audio gondra még ötletem sincs :)
  • Drift Elek
    a baj hogy nekem se! XD
    Pedig pont most akartam felvenni 1 trick videót (360 180 donout boomerang burnout drift revese 180...)
    így most rákényszerültem a Dirt 2 crashes videóra XD
  • bency
    Fingom nincs :S
  • Drift Elek
    Na hogy ne haljunk ki ennyire itt 1 kérdés!

nem tudjátok véletlen hogy ha frapsolok a wr2-ben akkor miért esik le 9 fps-re még a menüben is? csak a wr2-ben csinálja még a dirt2-ben is megvan 14 fps game közben! ja és ezt eddig nem csinálta! Meg van 1 másik problémám is! a frapsom (letöltöttem meg haveroktól szereztem már 86 félét) nem vesz fel hangot még nagyon régen vett fel kb 2 éve azóta nem 1ik gameben sem (a beállítások pedig jók)

előre is THX :)
  • biliard10
    tiom nagyon késön de buék mindenki hali naruto gyere fel msn enre
  • Mindkillers
    Kicsit megkésve de BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!
  • bency
    BOLDOG UJ EVET!!!!
  • miky92
    BÚÉK!!!!!!!!
  • arty
    ti nem olvastok? ;)

"elhalasztom a karácsonyi packot határozatlan időre. elment a kedvem ettől az egésztől. játszon az akinek hat annya van és 4 profilja és semmi egyéb dolga csak ügyeskedni amiért jutalmat kap.... nekem ez már sok volt vazz. tiszteletem" by szildramor #15201
  • sovatalevi
    De nemlehet az hogy ünnepek,minden,és közben a modelleket is készíti,nemtud ide is jönni?Mert van az h Naruto ez,Naruto az.Kicsit gondolkodjatok.Elfoglalt lehet o is főleg az Ünnepekkor.Egyszerre ti sem tudtok mindent elvégezni.Próbáljatok meg készítsetek a modelleket közben ünnepeljetek,és meg fórumozzatok is.Varjatok türelemmel én olyannak ismertem meg narutot,hogy amit megígér ha rögtön nem is de kis idővel teljesíti.Szóval ne izguljatok.Tudom én meg egy modellet sem keszitetem/fejeztem be de véleményem nekem is van!!!!!!!Koszi....
  • bency
    Veszem eszre :P
  • csabóbp
    Naruto elvan tünve és baszik élet jelet adni magáról :D
  • bency
    NARUTO!!!!!!!! :D
    Itt van mindjart 2010 de uj modellnek hire hamva nincs :(
  • papi08
    Üdv, ismét én vagyok:D
    Ha valaki segít beállítani a multit, szívesen vállalom krúzok szervezését és lebonyolítását.
  • papi08
    Sziasztok!
    Ismét neki álltam a játéknak!
    Két dolgot szeretnék írni.
    1.A patch telepítése közben EZT a hibát írja ki.
    A játék nem az alapértelmezett helyre van telepítve.
    Viszont! Volt egy Setup.reg nevű fájl, azzal hozzáadtam rendszerhez az elérési útját.

2. Ezzel együtt szeretném újra indítani a wr2addons.blog.hu-t.
    Ehhez keresek szerkesztőket, itt pm formájában, vagy [email protected] e-mail címen.

Előre is köszönöm a kérdésre adott válaszokat illetve a szerkesztő kolegák jelentkezését.

• Davidson231
    Nandoo 27 miután bemásoltad indítsd el a wr2 man nevű programot jelüöld ki bal fent a felhasználó nevedet és katints felül a save all changes gombra lépj ki ezután a wr2man-ból és utána indítsd nel a játékot és keresd meg a kocsikat amiket letöltöttél!
  • Nandoo27
    hali! valaki elmondaná hogy a letöltött dolgokat pl. autók. hogyan tudom használni? mert a leirtak szerint bemásoltam az Addons/autos mappába tömöritve is meg kibontva is... de a játékban sehol nem találom :(
    pls valaki segitsen köszi előre is...:)
  • Davidson231
    de Norbee ha megadod az e-mail címed átküldöm neked a képet!
    Aztán majd meglátjuk mit szólsz hozzá
  • Rezs
    A Probléma:(eredete görög = "elénk dobott dolog")
    Eredetileg: megoldandó logikai, matematikai vagy geometriai feladvány.
    A sajtó, az értekezletek és nyilatkozatok nyelvében: nehézség, gond, baj, akadály.
    A mindennapi nyelvben: gond, baj, bánat, nehezen megoldható feladat, bökkenő, panasz, kifogás.
  • Davidson231
    polonez 1500
  • Davidson231
    Megpróbáltam átkonvertálni egy polonez 1500-at és csúnya vége lett:[IMG]http://C:\Documents and Settings\felhasználó\Asztal\polonez_1500_davidson231.html[/IMG]
  • Davidson231
    Vaéaki nem tudja mi lehet a probléma????
  • bency
    Patch....olvass vissza kicsit pls
  • Nandoo27
    Hali! nekem ojan gondom lenne hogy, a játék elindul, de nem tudok semmitsem kezdeni vele mármint akármire megyek (Carrer, Free Ride,)
    nem tölti be és valami Load Operation Failed-et ír, aki tudna ebben segíteni annak megköszönném :)
  • Csucsu2030
    Inkább crackeld és akkor nem kell érvényes serial után kajtatni!

szerintem
  • salatomi
    Helló azt szeretném kérdezni h nem e tud vki nekem egy serial key-t a WR2-höz? Előre is köszönöm:) Sala