World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És Norbee Swift texture update & test:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Errol lenne szo:
Ha valaki vallalja szoljon.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
csörgedezik a kis patak😊
Bekerült a páfrány is.😊

www.atomicmedia.hu
Ja és nem valószínû, h az amerikai gazdaságnak köze lenne ahoz, h milyen tipusu autók vannak az NFS-ben. Gondolkozz kicsit!
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Lenne egy kérdésem koszolódást hogyan kell adni kocsihoz?
scratch.ptx mûködik rendesen mellette van a dirt.ptx be is állítom a materialra a dirt&scrach ki van pipálva még sem lesz koszos a kocsi, csak karcos. Illetve nézegettem egy tutorialt, hogyan kell a kocsinak leszakadó részeket csinálni. Nálam az elején lenne a gond, hogy nem értem hogy most csinál külön modellt, vagy hogy is van az? elmélet érdekelne mert blenderben akarom megcsinálni.😊
www.atomicmedia.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

:) Semmi okosság :P
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
szép lesz a skyline
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Köszi Saman ^_^

Nem tudom van e szabad kamera. Annyi lenne hogy madár nézetbe kellene fel menni olyasmi mint a régi gta felül nézet és úgy 3d printscreenezni. Aztán össze tenni a pályát.
Találtam itt egy leírást hogyan lehet új kamerát hozzáadni a kocsihoz, ezzel be lehet állítani egy madárnézeti kamerát.
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=293154
http://www.colinmcrae.110mb.com/dirt_mods-tools-hints.htm
Ez csak egy tip, néztem de nem találtam semmi export import scriptet, csak kocsihoz talán.
www.atomicmedia.hu
Hogyan lehet pályát kiszedni a CMR Dirtbõl a 3D-prtscrn-en kívûl?
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
www.MaSSimaMotorsports.com jobb oldalt dirt kocsik bal oldalt grid kocsik 😉
Mi lehet a baj?
Léci segitsetek.
Zene nélkül mit érek én?
Suzuki a mi autónk 😊
Ui: Ha a szemetek a fényszórókra tapadnának csukjátok be gyorsan😄, még nem a finisben van a járgány.😊
Valaki tudna nekem segíteni, engedélyeztetni kellene ezt a kocsit. Angol tudásom harmat gyenge, egy levelet kellene írni.😊 Bár lehet ahogy textúrát elnézem magyarok csinálták, de a felkeresett oldalon csak angol halandzsát találtam. 😄
www.atomicmedia.hu
www.atomicmedia.hu
"The engine works with DJM's own six-speed sequential-shift gearbox, operated via a gear lever or steering wheel-mounted paddle-shifts, and buyers will have the option of rear-wheel drive or four-wheel drive and mechanical or active central differentials. Mechanical front and rear different"
McRae tervezte, összkerekes, a CMRDirtbõl van konvertálva, úgy mint a Fiat 131 Abarth.
Letölthetõek ezek valahonnan?
www.atomicmedia.hu
Telefonálni 14:00- 18:00 ig. SÛRGÕS LENNE. árakat megbeszéljük
Mégegyszer bocs az off-ért!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
fasza autó meg map
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...