World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Gyere fel skypere Mindkiller. Ezt a szar msn-t hagyd a picsába. Ott legalább tudok írni és küldeni és nem zaklat senki 😄 Szép a kocsi is meg a pálya is 😊

Mindkillers
Fantasy Hill Night Mod & Citroen C5 with Light:

És Norbee Swift texture update & test:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

bboyatty
A kepek lemaradtak. Bocsi!
Kep1Kep2

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Hali, valaki at tudna konvertalni egy NFS Most Wanted-es verdat WR2-be?
Errol lenne szo:

Ha valaki vallalja szoljon.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

djsaman
Egy kis update a pályával kapcsolatban.😊
csörgedezik a kis patak😊

Bekerült a páfrány is.😊

www.atomicmedia.hu

Szildramor

Szildramor
Gondolkodtam Norbi: Lényeg hogy betették XD Szarban vannak az tuti, de lényeg hogy belsõ nézet is lesz elsõosztályú XD Sámán már élesítette a medvecsapdákat: egy model se menekülhet ´^_^`

Rezs
Vannak még gondok azzal a modelel. (pl a szélesítések, a lökösök stb ja és elöl nem hiányzik a szárny csak a lökössel együtt lecserélték vmi undormányra.
Ja és nem valószínû, h az amerikai gazdaságnak köze lenne ahoz, h milyen tipusu autók vannak az NFS-ben. Gondolkozz kicsit!

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

djsaman
Igen, igen voltak vele problémák + lustaság is stb.
Lenne egy kérdésem koszolódást hogyan kell adni kocsihoz?
scratch.ptx mûködik rendesen mellette van a dirt.ptx be is állítom a materialra a dirt&scrach ki van pipálva még sem lesz koszos a kocsi, csak karcos. Illetve nézegettem egy tutorialt, hogyan kell a kocsinak leszakadó részeket csinálni. Nálam az elején lenne a gond, hogy nem értem hogy most csinál külön modellt, vagy hogy is van az? elmélet érdekelne mert blenderben akarom megcsinálni.😊

www.atomicmedia.hu

Szildramor
Afölött meg egy 240z 😄

ChuckyHUN
mögötte E36 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Az alsó légterelõ hiányzik csak a modelrõl ha jól láttam. A többi egész pofás 😄 Elég nagy szarban lehet az amcsi gazdaság, ha már japán legelndákat tesznek be traktorok helyett XD

Szildramor
Ezt nézd Norbi: mit hoz a jövõ 😄 Az új NFS ben lesz 1970-es Skyline KPGC10 már csak ki kéne szedni ü_ü

bency
Este kruz volt!Mercedes,Ferrari,Dacia es egy kis szorakozas az Arab Drift-en!

:) Semmi okosság :P

bency
Adi gyere fel skype pls!😄D

ennek nincsen textúra hibája 😄 lassan fél éve van meg😊

Mindkillers
Látom neked sem akar elsõre minden textúra a Swiften normálisan mûködni... Már 2 hete elkezdtem és vagy 2 nekifutás után sem akart minden a helyére kerülni 😄 Mondjuk összesen vagy 2 órát foglalkoztam vele. Ha kész várjuk!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

adikakk
hy all
szép lesz a skyline

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Szildramor
Nincs bajom a német kocsikkal, de most nfs modellekkel foglalkozom. Ezt a skylinet is át kéne tenni valahogy 😊

bency
Nem terveztek csinalni egy Mercedes E Coupe-t?Az uj modellt!

Szildramor
És egy megvalósulni látszó álom: az NFSU2 ben készült modellem WR2-ben remélhetõleg belsõnézettel és kurvajó Hondahangal, tutning kormánnyal 😄 DJ Saman féle modellgyûjtõ valami isteni XD remélem sikerül szebbre és jobbra összeütni, mint nfs-ben volt.
Köszi Saman ^_^

Szildramor
Mindkiller: gyere majd fel msn-re valamikor. Konzultálnunk kéne pályaügyben

bency
Es megint egy kruz!

djsaman
Tudom mi a gond, a lattótávolság miatt levágja a modellt. Ez a játékoknál egyfajta optimizálás. Ha lenne pl egy map wiever ami az egész pályát megjelenítené, akkor azzal ki lehetne menteni az egészet. Van egy elméletem, próbáld ki talán segít.😊
Nem tudom van e szabad kamera. Annyi lenne hogy madár nézetbe kellene fel menni olyasmi mint a régi gta felül nézet és úgy 3d printscreenezni. Aztán össze tenni a pályát.
Találtam itt egy leírást hogyan lehet új kamerát hozzáadni a kocsihoz, ezzel be lehet állítani egy madárnézeti kamerát.
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=293154
http://www.colinmcrae.110mb.com/dirt_mods-tools-hints.htm

Ez csak egy tip, néztem de nem találtam semmi export import scriptet, csak kocsihoz talán.

www.atomicmedia.hu

bency

bency
Kruz volt!

Rezs
Egy kedves barátom arra buzdított, h itt tegyem fel a kérdést, hamár úgyis dirtrõl volt szó:
Hogyan lehet pályát kiszedni a CMR Dirtbõl a 3D-prtscrn-en kívûl?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Nem titok ez...
www.MaSSimaMotorsports.com jobb oldalt dirt kocsik bal oldalt grid kocsik 😉

bency
Nekem elkuldened privatban a linket?

djsaman
Privátban küld már el légyszi a linket. Köszi szépen!

www.atomicmedia.hu

A suzuki készítõjét ismerem, és a texturát is ténlyeg magyar csinálta, mert én voltam 😄. De nem ajánlom hogy ezt a kocsit rakd be. Sokkal szebb a cmr dirtes model, ha kell adok ahoz linket....

barnie1990
Nekem is az a problémám van, hogy nem reagál a billentyûkre a játék csak néha, pedig lefagyásról szó sincs. Még új windows-t is tettem, mégis hiába.
Mi lehet a baj?
Léci segitsetek.

Zene nélkül mit érek én?

djsaman

Suzuki a mi autónk 😊
Ui: Ha a szemetek a fényszórókra tapadnának csukjátok be gyorsan😄, még nem a finisben van a járgány.😊

Valaki tudna nekem segíteni, engedélyeztetni kellene ezt a kocsit. Angol tudásom harmat gyenge, egy levelet kellene írni.😊 Bár lehet ahogy textúrát elnézem magyarok csinálták, de a felkeresett oldalon csak angol halandzsát találtam. 😄

www.atomicmedia.hu

<#worship>

bency
Hy,olyan gondom volna hogy bemegyek a menu-be,es nem engedi hogy nyomjak enter-t,meg ilyenek,a nyilakkal se tudok menni!:S HELP!<#help><#help>

djsaman
Még sehonnan sem tölthetõ le.😊 Majd a Uk Rally pályával akarom õket elérhetõvé tenni.😊

www.atomicmedia.hu

Ha jol tudom igazábol csak egy ilyen auto készlt és az hátsó kerekes volt, és csodálkoztam is ogy a dirtbe öszkerekesként van benne. De most találtam egy cikket ahol ezt irták:
"The engine works with DJM's own six-speed sequential-shift gearbox, operated via a gear lever or steering wheel-mounted paddle-shifts, and buyers will have the option of rear-wheel drive or four-wheel drive and mechanical or active central differentials. Mechanical front and rear different"

Colin McRae R4

McRae tervezte, összkerekes, a CMRDirtbõl van konvertálva, úgy mint a Fiat 131 Abarth.
Letölthetõek ezek valahonnan?

djsaman
R4 Rally Concept kocsi. A dirtben van benne. Nekem bejön jól néz ki.😄

www.atomicmedia.hu

csaó ez milyen kocsi????????????
Szildramor
UK Rallye videó itt >> UK Rallye

djsaman
Toca Race Driver 3-bõl van a map kicsit átalakítva, illetve össze vannak kötve az utak. Jelenleg még fejlesztés alatt van a pálya.😊 De amint kész leszek vele megpróbálom felrakni pár kocsival.

www.atomicmedia.hu

helló! ez egy kicsit off: eladnék pár számítógépalkatrészt. Részletek a hozzászólásom alján. TEL: 0620/ 350 49 34 e-mail: [email protected].
Telefonálni 14:00- 18:00 ig. SÛRGÕS LENNE. árakat megbeszéljük
Mégegyszer bocs az off-ért!

sovatalevi
ez mijen map.a dtm-bol van?nem rakod fel a games-reveur-ra?en is probaltam mapot konvertalni is es kesziteni is de nem sikerult.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

adikakk
hy all
fasza autó meg map

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

djsaman
Én is nyomok már pár képet.😄

Juppiiiiiiiiiiii! 😄

www.atomicmedia.hu

piszkakuki
nem tudom

bency
Erdekes,nem tudom mi lehet!Valamit elpiszkaltal nem>?

bency
Ohhh,pedig mar biztosra vettem hogy enyem az utolso szo!😛,Ez milyen map-en van?

piszkakuki
nekem lenne egy gondom eltünt a játékból a forgalom és nem tudom vissza hozni segitsetek hogy tudnám visszahozni pls
köszi elõre is!!