World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerge93 és már tényleg nincs meg letötörlted?

adikakk
hy all
készül a köb modell meg csak 10% os nincs túl sok idõm de próbálok haladni
vele
3ds maxal csinálom

mtkitbe

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Sorry minenkinek

gerge93
csabónak tõlem van meg, ha jól emlékszem

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Elnézést kérek az elõbbi szidalmazásért csak marha ideges lettem de majd rendbehozom magam fizikailag és lelkileg is!<#szomoru1>

Csabóbp ha kész van ide külddd már el légyszi: [email protected]<#eljen><#eplus2><#taps><#email><#worship>

Gerge93 már nincs meg a Dacia Logan kombi?
Ha nincs meg akor valaki szopja le a faszom de kurva gyorsan

nekem megvan a logan kombi 😊
Hé mindenki honan lehet letölteni a Dacia Logan kombit?
Olyat mint a gerge 93-é?

gerge93
nincs már meg<#alien>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Ricsi234
SZiasztok!Aza problémó a játékkal hogy kéri a CD-t be mountoltam,de még mindig kéri a CD-t!Mit csináljak!KÖCCE!!!😊

Norbee a suzukik mikorrr lesznek kész mert én szívesen kipróbálnám õket még csütörtök elõtt mert akkor utazok el Prágába

Gerge 93 a Dacia Logfan kész van már mert tülkön ülök ha kész van íme: [email protected]<#eplus2><#falbav><#gonosz2>

adikakk
hy all
NARUTO v DJ sámán tudnánk vmikor beszélni??

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Szildramor
nevazz 😄 na megyek boltba aztán még a végén tényleg be lesz fejezve ma XD remélem leszel msn-en 😊

djsaman
Már megcsináltam😄

www.atomicmedia.hu

Szildramor
Mindkiller: meg tudnád kérdezni Borgon azt a srácot errõl az emlékmû megvilágításról? Lehet neki csak rutin lenne ha egy egész éjszakai pályát összedobott 😊

zoliii
Az új elektromos Trabant 😄 Sajnos a mûszerfalról még nem találtam képet.

Rezs
Tetszik😊 ha lesz több kép sztem nekilátok lemodelezni, bár nem szeretem ezeket a csupa gömbölyû autókat, nem olyan egyszerû dolgozni velük 😊 .

Bocs a sok hsz-ért, de elvesztek számomra a használható (és megválaszolandó) szövegek a híg fos tengerében, és így volt egyértelmûbb, kinek, mire, mit írok.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Oltós a swift de a rendszám miatt nem az igazi 😞
A fényszóró sztem nem rossz, ugyanezt kéne 2x csinálni egymás mellé, esetleg a jobboldalit nagyobbra. Sztem jóleszez.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Köszönöm a választ utána jártam a dolognak és egyelõre részemrõl kivitelezhetetlen😊

adikakk
skypra gyere fel pls most

Mindkillers
@Gerge!: Elnézést kérek,és írtam privit.

@Naruto: A világítás a levegõben lóg... Egyebet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki...

@bboyatti: A bringa 1 sebességes és padlón 63-at megy 😄

@Zoliii: Az újat sztem még sehonnan (de ez nem biztos),a régit sem (elvileg még) ,az új trabi nagyon komoly!

@adikakk: Ha az mtkitben cserled a világítás színt és más szineket akkor mikor kész vagy "save mox","save mtl",és a világítás résznél "save lsf"

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

adikakk
hy all
vki segítsen pls ha cserélek egy autóba lámpa szint meg festést mibe kell kimenteni h látszódjon wr2 be aki tudja írjon rám privibe

zoliii
Az új és a régi Suzuki Swift-et, honnan lehet letölteni a WR2 játékhoz?
Az új Trabit nem csinálja meg valaki? New Trabant (elektromos) 😄

Szildramor
Na kész a pálya: rendõrkocsi beüzemelve: köszi Sámán: kurvajó lett 😄 és végre minden a helyén. Egy kérdésem lenne Mindkiller: hogyan lehet megvilágítani a pályát mint éjszakai modban ? A krom emlékmûvét meg kellene világítani mert full sötét. Ez az egy amit még be kellene fejezni. Addig nm szedem szét amíg nincs ez is a helyére téve. Este nyolcig leszek ma. Szép napot 😊

bboyatty
Szar az a gitar nekem se tetszik.<#hehe>
#14248: Erdekes! Mennyi a vegsebessege?😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

barnie1990
Na egy ilyet kipróbálnék, eldriftelgetnék vele a hegyekben, hátsókerékhajtás adott. 😛

Zene nélkül mit érek én?

Mindkillers
A sok kipufogógáz után úgy gondoltam bringáznunk is kéne,védjük a természetet!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
szép gitár. kezdem megszeretni XD

bboyatty
Ne fikazd a logojat...En csinaltam!<#nevetes2><#banplz>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

adikakk
sry akk alapmodell:gerge93
javított:Norbee így jobb
gerge nagyon pro vagy van meg mit tanulnom modellezés terén

gerge93
Azért, mert eltüntem egy kis idõre nem kéne elfelejteni az én nevem sem a suzukival kapcsolatban. Ha jól emlékszem én csináltam meg vele kapcsolatban az alapokat(pl h coupe legyen) Norbee meg finomitotta javítgatta. Igaz, hogy jobb ezzel a "magyar" változattal, mint az alap GTI változattal, de attól....<#ejnye1>

adikakk
hy all
sztem jó Norbee Suzukija bár a valóságba nem szeretem a Suzukit de azé kipróbálnám wr2 be
fasza a Peugeot #14234

Szevasztok Zmodellert honnan szedjem le hogy tudjak Importálni is??
Ricsi234
Köszi!Értem!

olvasd vissza aztán rájössz de egyébként egészen egyszerû...:Csinálsz egy Addons nevû mappát azon belül egy Autos és oda belerakod az autókat amiket letöltöttél...elõfordul hogy némelyik autóhoz külön hangot is támogatnak azokat pedig a Motoren2 mappába kell elhelyezned..remélem tudtam segíteni minden jót szép napot
Ricsi234
Sziasztok!Most töltöm a játékot és!nagyon jó!De tinektek honnan van ilyen ferrari meg mercedes??Hogy csináljátok hogy nektek ilyen legyen!El vileg csak wolfsvagenek vannak benne!Nem???

ChuckyHUN
Lesz Mindkiller edition (1.6 turbo) swift? 😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mindkillers
Drága kedves kis barátom,Bency.

A Swiftet nem én modelleztem,és még csak nem is én konvertáltam a játékba,én csak ezt-azt módosítottam a készítõ engedélyével.

Tehát nem sikerült engem oltogatnod,ezzel a hozzászólással a modell készítõjét nézed le...

A Citroenre a világítás a teljesség igénye nélkül viccbõl készült annak idején,de az olyan régen volt hogy Te akkor még csak a homokozóban a körteformával ismerkedtél,de ha akarsz csinálj jobbat magadnak.

És akkor itt most álljunk meg egy szóra...

Te most cseszegetni akarsz mindenáron engem,és próbálsz mindenbe belekötni? Mert valóban a kritika is fontos dolog,de nem írtam oda a képekhez hogy úristen micsoda remekmûvet alkottam és hogy ennél nincs szebb a világon,stb,stb.

Úgyhogy most találd ki mit akarsz,de szerintem ne folytasd ez a stílust velem szemben,inkább szóljon ez a fórum arról amiért létrejött.

Üdv.

arty
screenshotot csak bekapcsolt AA mellett!!! 😉))

Forza.

barnie1990
Nem rossz próbálkozás, nem rossz... 😛

Zene nélkül mit érek én?

Szildramor

- éccii írjátok meg a véleményeteket errõl a képrõl. Mondom is mit láthattok kedves "nézõk" - driftpálya - convertálta: Mindkiller, Norbee , Peugeot 206-WRC: DJ Saman, OZ felni: Norbee, + Oblivion textúrák, és teljes driftmod és a kocsi editcarja és a kép: Naruto. Mindenki akinek van ideje és kedve: lehet mondani véleményt #Ð

Szildramor
Unatkozol? szar lehet neked. Az a gitár az ikonodon az kb azt jelenti mint nálam a narutó felirat vagy értes is jozzá? Az a véleményem a gitárodról hogy csúnnya. Az a gitár szerintem tökre nemszép. De ne háborodj fel ezen: ez csak egy kép csak csúnnya. Nem akarod lecserélni? Tudok küldeni van egy csomó ami nekem tetszik XD

barnie1990
Én nem látok semmi építõ jellegû kritikát, csak annyit mondott, hogy nem szép. Ettõl kell kiakadni? Nemááár.
Vagy a kérdés zaklatott fel? Eleve tudatlanságból fakad, pont ezért lett feltéve, hogy ennyivel is okosabb legyen. És mi lett? A szokásos lehurrogás.
Értem én, hogy mit akarsz mondani, de itt szó sincs arról, amirõl te beszélsz.

Zene nélkül mit érek én?

djsaman
Szerintem szép a swift, de gondolom neked élõben sem tetszik. Wr2 nem mai játék plusz nincs benne éjszakai mód. Az hogy Mindkillers még így is a maximumot kihozza belõle, hát csak gratulálni tudok neki.😊 Ja és szerintem meg jó a világítás.😊

www.atomicmedia.hu

Szildramor
aki építõ véleményt mond az inkább privbe ír. Aki tudja mennyi munk van mögötte és azért mert ért hozzá: az msn-en segít. Akinek csak a szája jár annak csak a szája jár. Nem baj ha van véleménye. A vélemény aurópai kultúránkban túl van értékelve és meg is van az eredménye. Vagyis: ha valakiben van alkotó erõ és mögötte tudás: az alkotásával mond véleményt a világról. Aki viszont nem alkotó és nem építõ vagyis pálya melletti ittas sörhasas szurkoló és nézõ az ide ne kiabáljon be, hogy Norbi merre vezesse a labdát és mikor rúgja melyik sarokba a kiegyenlítõ golt. Szájhõsök terét nem szokták megkoszorúzni tudomásom szerint 😊 Respect

barnie1990
Szóval te csak úgy beteszed ide a képeket, aki véleményt mond, az húzzon a vérbe, mert nem ér a tudása fel a tiedhez.
Gratulálj magadnak minden nap, hogy mekkora kocka vagy, és most nagyon moderáltam magam.

Zene nélkül mit érek én?

Szildramor
mindent meglehet csinálni de a tudás szinted neked még nem ér fel oda. Nincs baj a kritikával de akinek sok ideje van kritizálni az általában nem szán idõt arra, hogy dolgozzon - ami aéapján õt is megkritizálhatnák. Tessék megtanulni dolgozni is és akkor hitelesebbé válik a véleményed itt fórumon úgy mint az életben egyaránt ÿ-_-ÿ

bency
Eleg benara sikerult a Swift,nem kotekedesbol mondom,csak ha egyszer nem szep!😄,A C5-nek nem lehet megcsinalni a lampajat ugy hogy elethubben nezzen ki elol a vilagitas?

:) Semmi okosság :P