19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • bency
    DE segitsen mar nekem is valaki legyszi,hogy tudok portot nyitni Win7-en?:SSSSSSSS Koszi!
  • bency
    Patch-el mindenkepp!
  • devid1414
    Sziasztok én nemrég töltöttem le a játékot és van egy két problámám vele.
    Ha belépek akor csak a demo race-t engedi elinditani bármeik másik menübe belépek akor belép és onan semmit nem tok vele csinálni.
    Valaki erre megoldást látszives segítsen.
  • adikakk
    Jó napot.
    Nagyon szép high poly modellek a Trabant jó lenne wr2 be imádom a Trabantot egyszerű jól lehet szerelni olcsó kőnyű kezdő autóknak tökéletes és játékba is szívesen nyomnák egy Trabant Cruiset.
  • Ifás

• Ifás

Az előzőekért bocs.
  • Ifás

• Ifás

Egyik haveromnak szeretnék segítséget kérni ezeket a kocsikat és még jó néhányat be akarna rakni a játékba. Aki tutoriallal vagy valamivel tud segíteni írjon már.
    Max-al dolgozik.
  • sovatalevi

Ez mejik map-on van?Amugy jo kis auto.
  • 12346
    nagyon jó. megy.
    létezik valahol nagyobb mennyiségű traffic addon? a games.reveur-ról már leugrasztottam mindent, amit lehetett. de pl ilyen ratyi ferrari gto-k meg hasonlók nem tudom hogy passzolnak a forgalomba:/
  • 12346
    öhf:c ez így elsőre mókásnak hangzik. sztem hétvégén megpróbálok vele elbalf***kodni. köszi szépen:)
    amúgy nájszosnak tűnik az akina^^
  • Mindkillers
    Nem létfontosságú. A zmodeler 1.07b és a Zmodeler2 (regisztrált) megnyitja a .dff-eket A .txd-ket pedig Txdworkshop-al tudod .tga-ba konvertálni.
  • sovatalevi
    elkezdtem enis konvertalni.a 3d max studio letfontossagu?anelkul nem lehet?Vicecitybol...
  • sovatalevi
    valaki linkelne a konvertalos videot?koszi elore is.
  • Rezs
    Még nincs de a kis kölcsön gépen van zmodelerem úgyhogy udok segíteni valamit ha kell:) Később felhívlak és kommunikálunk.:)
  • bency
    Amugy nem tudjatok hol lehet portot nyitni Win7-en?
  • bency
    NARUTO teljesen eltunt? :S
  • arty
    Várjuk, thx :)
  • Mindkillers
    Még nem. Elkészítem a V3-at is (éjszakai) és utána. De Ti fogtok tudni róla leghamarabb,az tuti.

@Norbee! 1000 éve nem kommunikáltunk! Van már végre új géped?
  • Rezs
    Fúúdepatent:)
  • arty
    letölthető... ?
  • Mindkillers
    És ha már traffic,akkor kész van Akina V1 és V2 és a közlekedés is!

V1 Nyár:

V2 Ősz:

• Mindkillers
    Az adott pálya .slt fájlját F4-el megnyitod és át kell írni az adott autók nevét.

Pl.:az "mk_wag1" autót kicseréled mondjuk "Golf5"-re. Az a lényeg hogy az addon traffic verda könyvtárnevét írd bele pontosan. Ha pl. rövidebb az új név mint az eredeti és elcsúszik a többihez képest az adott sor akkor ne javíts bele,hagyd úgy!

Ha pluszban teszel bele autót akkor a legfelső számsor harmadik számát át kell írnod.

PL:

25 200 18 220 201 0
    Fontosak a paraméterek 1,3,6 , a 2,4,5 paraméternél midig a standard adatok szerepelnek (200,..,220, 201)
    25: az autók száma melyek megjelenítődnek
    Ésszerü 50-ig, max.99 a performance függvényében.
    18: az autók száma az alábbi lista alapján (minimum:01 autó a listáról, maximális mennyiség a listán) Vigyázz ha az érték nagyobb, mint az autók száma a listán, mert a rendszer leállhat.
  • 12346
    szesz fiatalok^^

tudnak valaki infóval szolgálni, hogy hogy kell belehegeszteni a játékba az addon traffic járgányokat?
  • Bence00111
    Bocs a fogalmazásomért xD
  • Bence00111
    Ezlehet h segíteni fog neked Benci:)
    Wr2 manageres cucc win 7-hez, csak németül xD
    de fordítóval lefordítod és viszonylag érthető nekem ki:ez jött ki.
    Remélem segíteni fog ha fennáll még a probléma:)
  • StoReK
    Megin Help
    Csinálok egy pályát Scenery Editor-al meg Scenery Toolkittel.
    Az a gondo hogy mikor belelépek a wr2-be akkor nincs otta a mapp.
  • bency
    Miert van hogy a Wr maneger azt irja ki palya aktivalasnal hogy Acces Denied!? :S
  • bency
    Nah a 3ik verzio amit letoltottem megy jol,mennek a mod-ok is meg minden :P Ugyhogy ma kepozon lesz :D
  • StoReK
    Kössz :-D
  • Csucsu2030
    Csak itt,
    csak most,
    csak neked :D
    CRACK a WR2-höz
  • arty
    vegyétek meg!
  • zoliii
    Nekem simán megy a WR2 Windows 7-tel is :D
    Amúgy meg a kompatibilitást állítsátok XP SP2-re!
    Én a TV tuner kártyám progiját így tudtam feltelepíteni a Win7-re :D
    Azóta is müxik a progi :D
  • StoReK
    Csucsu egyszer te adtál nekem egy másik krekket amivel működnek az addonok.Na ahoz nemtudnál adni egy Linket??
  • StoReK
    JA.
  • Csucsu2030
    Próbáltátok már rendszergazdaként futtatni?
  • bency
    Nah bazd,nekem is ezt irja ki pont es nekem is WIN 7 van...mar ujrainstalaltam es csak ezt irja ki :SSS X(
  • StoReK
    HELP
    Windows 7-re raktam fel a játékot de valamiért nem indul.
    Azt mírja ki hogy Internal error when accessing one of the application's libaries.Contact your Customer support. error code: 1275.
  • sovatalevi
    Naaaaaarruutoooo mikor adsz ki par kocsit??
  • bency
    Emberek,miert van itt ekkora pusztulas?
    Amugy Win7-et raktam es nem tudom megtalalni hol a francba kell portot nyitni,a tuzfalnal is teljesen mas :| :D