World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
készül a köb modell meg csak 10% os nincs túl sok idõm de próbálok haladni
vele
3ds maxal csinálom
mtkitbe

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Ha nincs meg akor valaki szopja le a faszom de kurva gyorsan
Olyat mint a gerge 93-é?
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
NARUTO v DJ sámán tudnánk vmikor beszélni??
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Bocs a sok hsz-ért, de elvesztek számomra a használható (és megválaszolandó) szövegek a híg fos tengerében, és így volt egyértelmûbb, kinek, mire, mit írok.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
A fényszóró sztem nem rossz, ugyanezt kéne 2x csinálni egymás mellé, esetleg a jobboldalit nagyobbra. Sztem jóleszez.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
@Naruto: A világítás a levegõben lóg... Egyebet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki...
@bboyatti: A bringa 1 sebességes és padlón 63-at megy 😄
@Zoliii: Az újat sztem még sehonnan (de ez nem biztos),a régit sem (elvileg még) ,az új trabi nagyon komoly!
@adikakk: Ha az mtkitben cserled a világítás színt és más szineket akkor mikor kész vagy "save mox","save mtl",és a világítás résznél "save lsf"
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
vki segítsen pls ha cserélek egy autóba lámpa szint meg festést mibe kell kimenteni h látszódjon wr2 be aki tudja írjon rám privibe
Az új Trabit nem csinálja meg valaki? New Trabant (elektromos) 😄
#14248: Erdekes! Mennyi a vegsebessege?😛
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Zene nélkül mit érek én?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
javított:Norbee így jobb
gerge nagyon pro vagy van meg mit tanulnom modellezés terén
sztem jó Norbee Suzukija bár a valóságba nem szeretem a Suzukit de azé kipróbálnám wr2 be
fasza a Peugeot #14234
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A Swiftet nem én modelleztem,és még csak nem is én konvertáltam a játékba,én csak ezt-azt módosítottam a készítõ engedélyével.
Tehát nem sikerült engem oltogatnod,ezzel a hozzászólással a modell készítõjét nézed le...
A Citroenre a világítás a teljesség igénye nélkül viccbõl készült annak idején,de az olyan régen volt hogy Te akkor még csak a homokozóban a körteformával ismerkedtél,de ha akarsz csinálj jobbat magadnak.
És akkor itt most álljunk meg egy szóra...
Te most cseszegetni akarsz mindenáron engem,és próbálsz mindenbe belekötni? Mert valóban a kritika is fontos dolog,de nem írtam oda a képekhez hogy úristen micsoda remekmûvet alkottam és hogy ennél nincs szebb a világon,stb,stb.
Úgyhogy most találd ki mit akarsz,de szerintem ne folytasd ez a stílust velem szemben,inkább szóljon ez a fórum arról amiért létrejött.
Üdv.
- éccii írjátok meg a véleményeteket errõl a képrõl. Mondom is mit láthattok kedves "nézõk" - driftpálya - convertálta: Mindkiller, Norbee , Peugeot 206-WRC: DJ Saman, OZ felni: Norbee, + Oblivion textúrák, és teljes driftmod és a kocsi editcarja és a kép: Naruto. Mindenki akinek van ideje és kedve: lehet mondani véleményt #Ð
Vagy a kérdés zaklatott fel? Eleve tudatlanságból fakad, pont ezért lett feltéve, hogy ennyivel is okosabb legyen. És mi lett? A szokásos lehurrogás.
Értem én, hogy mit akarsz mondani, de itt szó sincs arról, amirõl te beszélsz.
Zene nélkül mit érek én?
www.atomicmedia.hu
Gratulálj magadnak minden nap, hogy mekkora kocka vagy, és most nagyon moderáltam magam.
Zene nélkül mit érek én?