Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
cesc fábregas
Banki eselyed 2,77:1(4:1,44 -mert meg ennyit kell berakjal a potba)
Reszesedesed pedig 2,61:1-hez (13 joval,47-13 :13) szoval meg banki eselyek alapjan is jo a megadasod.
Ha o egy roszabb jatekos es bele szamolod h nem csak eros kesz kezekkel megy tonkre(ket par,set) akkor meg a huzok ellen boven elol vagy,semmikep se lehet ezt dobni,jo megjatszas😉.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
cesc fábregas
Am tök jó bemelegítésnek ez a leosztás. 😄😄 Ezután már csak könnyebb jöhet.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Kérdés: Miért kell ilyen rohadt szituációba hozni már az elsõ leosztásnál?😄D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
biztos sok esélye lesz neki JJ-val 4 ellenfél ellen
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
cesc fábregas
cesc fábregas
Most kezdtem a pókert és lenne egy kérdésem az egyik tegnapi handemmel kapcsolatban.
JQ volt nála! A kérdés az, hogy jó megadás volt-e a részemrõl? Próbáltam számolgatni:
- bank esély: 1,78:1 ($4:$2,24)
- gyõzelmünk ellen szóló esély: 1,47:1 (28:19 - 9 kõr, 3 ász, 3 király, 4 tizes; 19 nyerõ, 28 vesztõ lap)
Mivel utóbbi kevesebb volt, mint a banki esély, ezért elvileg jó megadás volt.
Nos, az viszont igen sanszos, hogy ez a számolás így ahogy van kuka, ugyanis -mint mondtam- kezdõ vagyok, szóval még csak próbálgatom az ilyesfajta számolgatásokat.
Szerintetek? 😊
cesc fábregas
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.