30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
xxxpaulxxx #26349 Ennyi erővel fossuk össze magunkat az összes kártyától setgyanú miatt és ne játszunk többet pókert, a Holdem managert meg dobjuk ki a kukába:DD
#26347: Köszi:) Hát igen, PS fórumon próbáltam is, de egy nagyon humoros felhasználótól kaptam egy "vicces" választ, amit köszöntem is neki szépen... lehet a supportot kéne kérdeznem:D Jó lenne, ha újra kéne regisztrálni és ezzel beköthető lenne, mert akkor majd húzok is oda játszani:)
Amúgy szerintem ettől az egész hajcihőtől csak még jobb lesz és még jobban meg fog erősödni az egész terem:) -
#26348 de 9 drill, full house J vel stb, nem tudom hogy merted ezt így :D -
ntex #26347 FT nyitásról még mindig nincs konkrét dátum, viszont a számlabekötést illetően meg a pokerstrategyvel kéne beszélned szerintem :) -
ntex #26346 Nagy ritka ha valakinek már flopon flösse van, kész színsornak meg nem sokkal van több esélye flopra feljönni mint egy kész royalnak :D -
#26345 azért hogy ha lefloppolják a színsort... -
xxxpaulxxx #26344 Minek nekünk banki potodds?:D
-
#26343 egy érdekes poker after dark jelenet. hellmuth és sheikham között. h volt kisvak megadja csak 77 el s q 9 ei 10k ra emel, h allin hívja 32 ezerre emel. a nyílt lapok AKAKJ jöhetne ide is trollface :D -
#26342 jah egy könyveléssel meg még franc tudja mivel csaló cég sokkal jobb mi? :D hát nem vagyok pokerstaros, de most akik bajba kerültek messze ők kezelték legjobban sztem. -
sandor8206 #26341 nem tudom mikor, de indulhatna már mennék vissza, mert meglátszik, hogy a pokerstars zsidóké, eléggé megy a lehúzás -
xxxpaulxxx #26340 Lehet már tudni valamit FTről a nyitási dátumot illetően?:D
Illetve szerintetek majd lehet hozzájuk újra regisztrálni, hogy végre be tudjam kötni a Strategyhez az accountomat? Mert az nem lenne rossz... csak emiatt hagynám ott a Partyt szerintem:D -
xxxpaulxxx #26339 Tudod, mondtam már... legalább miattam ne menjen el másoknak a kedve a játéktól;):) -
ddt500 #26338 Így.
-
#26337 ezt hogy szeretem 3 óra játék után 1607 ből 4 lenni freerollon... mikor a 3 adik fizet fúúúúúúúúúúúú -
#26336 Másrészt, ha ilyen A10s-sekkel mész allin verseny elején azért mert lazán játszanak a többiek, akkor ugyanúgy a kiesést kockáztatod, mint bármelyik más versenyen. -
#26335 Ha egy asztalon sokan játszanak lazán és ebből az okból te is lazán kezdesz játszani az rossz. Pont az ellenkezője a nyereséges, mint amit a legtöbben csinálnak egy asztalnál. Ha feszes az asztal, lazulni kell, ha laza, akkor feszülni. -
#26334 minden extra jól jön :D majd sokat tolom hátha belejövök :D -
#26333 Na, hát értesz te hozzá :D Nem is tudom, miért kértél tanácsot. :D -
#26332 hát sztem nem. elején nem árt kimaradni az allinezésből, meg emígy is sokkal lazábban kezelik sztem. -
#26331 úgy, ahogy minden más versenyen.. -
#26330 valaki mesélje el hogy lehet freerollon fizetős helyre érni? mert valakiknek úgy gyűlik a zseton hogy hihetetlen. -
#26329 ehhez képest milyen szép handeket vágtál be :D:D:D -
xxxpaulxxx #26328 Picit fantáziálgattam... mi lenne ha abbahagynám a játékot 1 hónapig és csak a tanulásra koncentrálnék? Múlt éjszaka volt egy 70$-os "downswingem" és előtte se voltam az elmúlt 1 hétben plusszos és aztán így visszanéztem a leosztásaimat + statokat nézegettem és szerintem vannak elég rossz berögződéseim... valahogy ki kéne őket iktatni, hogy ne legyek ilyen pénzégető:D
-
#26327 nem is rossz ötlet :D -
xxxpaulxxx #26326 Hmm... most elkezdtem 3,5 bb-s nyitásokkal operálni... és picit jobban adja:D Kár mondjuk, hogy PP-n nincs pot gomb:D -
xxxpaulxxx #26325 Mentség, ha azt mondom, hogy félrevezettek a statok=(:DD -
ntex #26324 Amikor az Odds-ok azt mondják CALL :P
-
#26323 ja igen, az meg a másik. Turnön magic ráérzés, hogy lejött a sora, nem is emelsz, erre riveren meg betolsz mindent. :D -
xxxpaulxxx #26322 Látod ezt nem tudom... szar move volt:S Valszeg féltem, hogy dobni fog/ sokat floatolt előtte... mind1, szarul játszottam meg:D -
ntex #26321 De turnon miért adtál ingyen lapot neki? check/raiselni akartál? -
xxxpaulxxx #26320 Az a baj velem... hogy nagyon ritkán tudok setet dobni=/ -
#26319 (am rivert el lehetett volna check-foldolni) -
#26318 loool. Amikor flopon callolt, annyira benne volt a fejemben hogy ebből piros J10 mutatás lesz.
#26316 - semmi :// Pedig már nagyon szeretnénk újra csalni. -
xxxpaulxxx #26317 Hmm.... most a fasz rosszabbik oldalán voltam...ráadásul itt is QQ és itt is szett:DD
-
xxxpaulxxx #26316 Jáááj:DDD
Amúgy... még mindig nincs fejlemény?:/ -
#26315 -
#26314 De van, csak kapsz aranyos levelet, hogy elkezdték elemezni a számlád és a szokatlan játékmintáidat. -
xxxpaulxxx #26313 Sajnos a pókerben nincs szimpátia:))
#26311: Köszi:D -
#26312 uhhh... szegyén QQ, picit sajnálom azért
-
#26311 lol.... :DDDDD
well played! -
#26310 Az a mutatás.. :D