Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fasza, akkor szabadságot veszek ki
ottani lóvé pihen, máshova meg nem fizetek be, bármi történhet
Az még belefér, hogy 120 DON 62%-át nyertem meg, 240 alatt pedig levittem 50-re? Nem változtattam a játékomon, nem tudom, hogy kellene e, még 500-600 don-t le kell játszanom ongame-n, csak nem tudom mire számítsak.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nah látod... EZÉRT szenvedek én ebben a szar teremben😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

grat! akár mekkora idióta azért a 86o call sztem felesleges volt tõled:-)
precision
hidd el, ez egy allint is megadott volna flop után is a szaros lyukas flush -ére... nem potyára nyomtam check -et a river után, elõzõ körökben is nyert már riveren "esélytelen" handeket

Bazinga!

Tigristank
Szerintem túl kicsiket emeltél, fõleg flop után.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Csak remélni lehet hogy nem lesz semmi a stars-nal meg hogy valahogy az FTP-sek is megoldják, de ahogy ismerjük USA-t ha valamit a fejükbe vesznek...

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

Hát a fene tudja... én biztos voltam benne, hogy a FTP-vel nem lesz semmi baj, erre ez... PS fórumon az a véleménye sokaknak, hogy a legnagyobb oldal biztosan nem fog megbukni, hanem ellenkezõleg, megerõsödik. Jó kérdés, ha elõvigyázatos vagy, leveszed 😄

precision
utálom mikor egy szaros színre megadnak mindent... az ilyennél betiltanám a netet... még úgy is, hogy talán hiba volt calloznom

Bazinga!

sz4bolcs
starsnal várható ilyen? mert akkor rohadt gyorsan kiutalom a kis pénzecském

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

precision
aztarohadt... még jó hogy múlt héten cashoutoltam innen... vhogy megéreztem!

Bazinga!

KAMIONOS KOGYO

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Köszi, még gondolkozom rajta, hogy belevágjak-e. A fél BR buktát azért gondoltam, hogy bebiztosítsam, hogy nem bukom el az egész pénzt, nem tudtam hogy ez nem bevett gyakorlat. Meglátom mi sül ki belõle 😊

asafderg
A $21k az lifetime (utóbbi 1,5 év) befektetés, egyszerre $2,5k-nál nem volt kint egyidejûleg. BR-m nyilván nem publikus, de én speciális helyzetben vagyok, mert sztékelve + coacholva is vagyok, tehát a br-omból tudok erre fordítani.
Mostanába egyre kevesebbet sztékelek, köszönhetõen a fekete pénteknek. Sajnos a legjobb %-os vételeim amerikai online játékosokból volt, akik eltûntek ugye...

A CG sztékelésrõl nem tudok nyilatkozni, abból mindig kimaradtam, szándékosan. Van a 2p2 fórumon sztékelési topik, ott olvasgass, biztos találsz hasznos infót.
2p2 staking

Az alaptõke felét elbukja akkor vége?! Ezt nem tudom értelmezni. Fura opciónak tûnik.
Az mondjuk bevett gyakorlat, h ha $300-ra van megállapodás, akkor azt 3x$100-as részletekben küldöd. De, hogy 1/2 BR bukta után kilépj ilyen módon, az nem tûnik korrektnek.
Valószínûleg NL10re nem fogsz szupersztárokat találni. De mint az én esetemben is inkább a hosszútáv a lényeg egy kezdõ esetében. És akkor talán egyszer látsz szép profitot belõle.

Mindenesetre sok sikert hozzá. Ha bármiben tudok segíteni, szólj bátran.

Ejha! 21k-t kockáztattál, akkor megkérdezhetem mekkora rollod van? Vagy ez nem pókernyeremény? Milyen limiten játszol, ha játszol egyáltalán?

Én nem gondolkozom ilyen nagyban. Elsõsorban CG-t szeretnék stake-elni, mivel ahhoz értek csak, így jobban meg tudom ítélni a stakee játékát. Bár láttam olyanokat is, akik versenyecsomagokhoz kérnek támogatókat, de mivel egyáltalán nem értek az MTT-khez, így zsákbamacskára adnám a pénzemet. Olyan 60k körüli összeget adnék (forintban 😄), szóval kicsit több mint 300 dollár.... ebbõl a reális az a NL10. Én is úgy gondoltam valahogy, hogy a profitot felezzük, ha pedig az alaptõke felét elbukja, akkor felbontjuk a megállapodást és visszakapom a maradékot. Szerinted így érdemes belevágni? Nekem azért vannak kétségeim, mert aki NL10-en értelmes profitot képes villantani (7-8 BB/100), az valószínûleg nem fanyalodik rá az én 300 dolláromra. Ennél gyengébb játékost pedig nem mernék stake-elni.

Nem érzem úgy hogy hosszú távon képes lennék szignifikánsan növelni a rollomat (ezt a ~300 dollárt) játékkal (egyszerûen nincs idõm a komoly tanulásra), viszont elherdálni sem akarom (elveszteni hobbi játékkal, vagy cashoutolni), ezért gondoltam ilyesféle befeketetésre. Nekem a póker a pénzrõl szól elsõsorban, így végülis mindegy, hogy játékkal vagy stakeeléssel szerzem azt meg. De a fentiek alapján kétségeim vannak. Te mit tudnál javasolni?

sz4bolcs
Gondolom errõl beszélsz:

sz4bolcs
ezaz srácok!! hogy aktuális legyek: Hail to the king, baby! 😄

Két kiváló megadás egymás után.

Hülye vagy? Tudod mekkora halastó lett, mióta megszûntek a 20BB-s asztalok?^^

De amúgy mégse szeret annyira😄 Connection lost-------> KK folded preflop >😞

Amúgy azért vagyok és leszek is mindig itt, mert a nagy oldalak közül csak itt számolja a strategy a pontjaimat😛

<#taps>

sz4bolcs
Te még mindig azon a szar oldalon szívsz? 😄

nah ma végre szeret engem a PP
20 perc alatt 3 póker és 2 set az lapömlésnek számít?😄D

sz4bolcs
<#puszi>

Gratu!😄

sz4bolcs
epic hand sorozat! Így kell 15k zsetonról 120k ellen fölállni xD

sz4bolcs
$2,5 90 playeres versenyen headsupolok 30k zsetonnal 110k ellen. Mi az a laptartomány amivel autoallinelhetek? 😄

Bakker 😄 Grat hozzá... Nekem is jó lenne már valami hasonló nyereményt behúzni, de ma is csak egyszer jutottam el fizetõs helyezésig, nyertem kemény 2$-t 😄
50$.

Mennyit nyertél rajta amúgy?
Stakelj már meg vazze! Most lettem 3-ik egy 1$-os rushon!! Együtt meggazdagszunk!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Csak viccelek. Elég nekem a saját pénzemet elveszíteni.<#hehe>

asafderg
Igen. Eleinte megelõlegezett, utána már megy a dolog.
Persze kérhetsz mindenféle személyazonosságot igazoló dokumentumot , védheted a pénzed.

Jelzem a legkedvesebb lovam, innen az sg fórumról ismertem meg. Mára már baráti a viszonyunk. Igazi csiszolatlan gyémánt, de már kezd csillogni😊

Értelek, szóval nagy részt bizalom...😊

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

asafderg
Erre van a makeup. Hosszútávon gondolkodol, újra feltöltöd, nem nyer újra feltöltöd nyer babammmm és elösször levonod a makeupot, ami marad az 50/50.

Arra meg, hogy valaki lelép a pénzeddel volt is lesz is példa.
Faszkalapok vannak.

Nekem hasznot biztos nem fog adni senki 😄 mivel stake-elni se tudnék senkit 😄 örülök hogy magamat meg a házamat fent tudom tartani 😄

Vagy netán nem adja vissza a hasznodat? 😄
(nem kötekedés képen szólok most hozzá.)

Ha valakinek úgy mond adsz kölcsön xyz feltételek mellett stb..., de ha nem tudja teljesíteni az elvárt %-ot vagy netán elbukja minden pénzedet akkor mit csinálsz? ez a stake-elés gondolom valamilyen mértékben hasonlít a pokerszponzorációhoz.

asafderg
Rendszeresen stakelek (adok pénzt másoknak játékra).
Pár szóban az elfogadott/általános feltételekrõl.
Ha hosszútávon csinálod, mondjuk egy adott intervallumban (1 hó, x száz verseny) akkor a profit 50/50 arányú osztása az elfogadott. Ha egy versenyre akkor ez a szám a variancia miatt általában magasabb a sztékelõ javára. Aztán ott van a make up/cake amit nem is lehet lefordítani😊
Azt mutatja, hogy éppen mennyi az eltelt idõben a "tartozás".
Aztán nem mindegy, h milyen játéktípusra. Az is változtathat a %-okon. MTT, S&G vagy cash. Eléggé eltérõek a %-ok, annak megfelelõen milyen a sztékelt eredménye, tudása ill. tapasztalata.
És még kismillió apróság. Nekem olyan 1 oldalas a megállapodásom😊 Eléggé részletbemenõ, de fontos az elején rendberakni mindent.

Elég sokat sztékeltem már, még WSOP finaltablém is lett így és SCOOP bajnokságom is😊, eddig olyan $21k-t kockáztattam.
Olyan break even vagyok most.

Na ez biztos szidta anyucim...

mi az a stakelés?😄

Adáson gondolkozom. Nagyjából már kitaláltam hogy milyen feltételek mellett, de nem tudom hogy reálisan vállalná-e valaki. Azt sem tudom, hogy érdemes-e kockázatot vállalni. Ha te stake-eltél már valakit, akkor megérte? Mennyi pénzt kockáztattál és mennyit nyertél?

asafderg
melyik része?
elég sok minden érdekelhet, de szûkítsd a kört😊

adsz v. kapsz stake-t?

Ez sem igazán +EV -s push volt de bejött <#taps>

Akkor ne tartsd vissza, mert érdekelne

asafderg
Igen.

Ezzel én is így vagyok... Rászoktam én is arra hogy AA KK QQ, néha AK, AQ sima push, zsetonmennyiségtõl függetlenül. Van mikor nem jön be de ha bejön minimum duplázok általában
Egyébként 4 év után is mindig ugyan oda lyukadok ki. Mindenre all in-t kell mondai ami játszható. Ezek a így emelj ezt add meg úgy csapdázz lószart nem érnek. Ma kb. 6db AA-t kaptam és abból 5-re megadták az ólint. Minddel nyertem. És nem azért mert ez a jó játék hanem mert az online játékosok 98%-nak köze nincs a pókerezéshez. Emelsz 6BB-t AA-val és pislogsz amikor 5-en adják meg és lejön 3s ami neked persze nincs.
A 25399 hsz-em ezt tökéletesen tükrözi. Ott mondjuk mázlim volt.
Nyilván egy komolyabb tornán nem így játszanék.

Zsír 😊
Rush elején 8-as pártól fölfelé mindenre all in. Ha sikerül dupláznom az elején akkor visszább veszek de AK-AQ végig all in. Nem emelgetek. Emelni csak AA-KK-ra szoktam. Ha van zsetonom próbálok limpelni pocket párral vagy esetleg még emelést is megadok vele. 8-10e zsetontól szinte mindent dobok ami nem jó all in-re. Ha már nincsenek tele asztalok mondjuk olyan 24 fõtõl A6-KJs-88-tól felfelé all-in.

Én meg nem is okoskodásképp mondtam, csak egy észrevétel zöldfülû SnG-s ként 😄
Azért megjegyezném, hogy nem ma kezdtem a pókerezést, szóval képben vagyok. Egy 400e-es sherif ellen nincs mit tenni ha nincs lapod mert 2 all in-bõl egyet biztos megad.