Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ottani lóvé pihen, máshova meg nem fizetek be, bármi történhet
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Bazinga!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Bazinga!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Mostanába egyre kevesebbet sztékelek, köszönhetõen a fekete pénteknek. Sajnos a legjobb %-os vételeim amerikai online játékosokból volt, akik eltûntek ugye...
A CG sztékelésrõl nem tudok nyilatkozni, abból mindig kimaradtam, szándékosan. Van a 2p2 fórumon sztékelési topik, ott olvasgass, biztos találsz hasznos infót.
2p2 staking
Az alaptõke felét elbukja akkor vége?! Ezt nem tudom értelmezni. Fura opciónak tûnik.
Az mondjuk bevett gyakorlat, h ha $300-ra van megállapodás, akkor azt 3x$100-as részletekben küldöd. De, hogy 1/2 BR bukta után kilépj ilyen módon, az nem tûnik korrektnek.
Valószínûleg NL10re nem fogsz szupersztárokat találni. De mint az én esetemben is inkább a hosszútáv a lényeg egy kezdõ esetében. És akkor talán egyszer látsz szép profitot belõle.
Mindenesetre sok sikert hozzá. Ha bármiben tudok segíteni, szólj bátran.
Én nem gondolkozom ilyen nagyban. Elsõsorban CG-t szeretnék stake-elni, mivel ahhoz értek csak, így jobban meg tudom ítélni a stakee játékát. Bár láttam olyanokat is, akik versenyecsomagokhoz kérnek támogatókat, de mivel egyáltalán nem értek az MTT-khez, így zsákbamacskára adnám a pénzemet. Olyan 60k körüli összeget adnék (forintban 😄), szóval kicsit több mint 300 dollár.... ebbõl a reális az a NL10. Én is úgy gondoltam valahogy, hogy a profitot felezzük, ha pedig az alaptõke felét elbukja, akkor felbontjuk a megállapodást és visszakapom a maradékot. Szerinted így érdemes belevágni? Nekem azért vannak kétségeim, mert aki NL10-en értelmes profitot képes villantani (7-8 BB/100), az valószínûleg nem fanyalodik rá az én 300 dolláromra. Ennél gyengébb játékost pedig nem mernék stake-elni.
Nem érzem úgy hogy hosszú távon képes lennék szignifikánsan növelni a rollomat (ezt a ~300 dollárt) játékkal (egyszerûen nincs idõm a komoly tanulásra), viszont elherdálni sem akarom (elveszteni hobbi játékkal, vagy cashoutolni), ezért gondoltam ilyesféle befeketetésre. Nekem a póker a pénzrõl szól elsõsorban, így végülis mindegy, hogy játékkal vagy stakeeléssel szerzem azt meg. De a fentiek alapján kétségeim vannak. Te mit tudnál javasolni?
De amúgy mégse szeret annyira😄 Connection lost-------> KK folded preflop >😞
Amúgy azért vagyok és leszek is mindig itt, mert a nagy oldalak közül csak itt számolja a strategy a pontjaimat😛
20 perc alatt 3 póker és 2 set az lapömlésnek számít?😄D
Csak viccelek. Elég nekem a saját pénzemet elveszíteni.<#hehe>#hehe>
Persze kérhetsz mindenféle személyazonosságot igazoló dokumentumot , védheted a pénzed.
Jelzem a legkedvesebb lovam, innen az sg fórumról ismertem meg. Mára már baráti a viszonyunk. Igazi csiszolatlan gyémánt, de már kezd csillogni😊
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Arra meg, hogy valaki lelép a pénzeddel volt is lesz is példa.
Faszkalapok vannak.
Ha valakinek úgy mond adsz kölcsön xyz feltételek mellett stb..., de ha nem tudja teljesíteni az elvárt %-ot vagy netán elbukja minden pénzedet akkor mit csinálsz? ez a stake-elés gondolom valamilyen mértékben hasonlít a pokerszponzorációhoz.
Pár szóban az elfogadott/általános feltételekrõl.
Ha hosszútávon csinálod, mondjuk egy adott intervallumban (1 hó, x száz verseny) akkor a profit 50/50 arányú osztása az elfogadott. Ha egy versenyre akkor ez a szám a variancia miatt általában magasabb a sztékelõ javára. Aztán ott van a make up/cake amit nem is lehet lefordítani😊
Azt mutatja, hogy éppen mennyi az eltelt idõben a "tartozás".
Aztán nem mindegy, h milyen játéktípusra. Az is változtathat a %-okon. MTT, S&G vagy cash. Eléggé eltérõek a %-ok, annak megfelelõen milyen a sztékelt eredménye, tudása ill. tapasztalata.
És még kismillió apróság. Nekem olyan 1 oldalas a megállapodásom😊 Eléggé részletbemenõ, de fontos az elején rendberakni mindent.
Elég sokat sztékeltem már, még WSOP finaltablém is lett így és SCOOP bajnokságom is😊, eddig olyan $21k-t kockáztattam.
Olyan break even vagyok most.
A 25399 hsz-em ezt tökéletesen tükrözi. Ott mondjuk mázlim volt.
Nyilván egy komolyabb tornán nem így játszanék.