Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szitu függõ
pl: azért írtam, hogy SH-nál már sztem sima fold ugyanez az eset
De itt csak arra célzok hogy hiába nagyobb az esély, az a kis esély is bármikor bejöhet, mint az ötös lottó XD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
AQs sima call, fõleg reg ellen az ellen még sokkal szarabbal is
sok a fish, nagyon mákoltak, kíváncsi vagyok mi lesz
asztal, szoftver, stb. így Fulltilt után nem tetszik, szokni kell nagyon
itt hol van az asztal rendezés automatikusan?
Például.
Tegyük fel a kövektkezõ partit.
Nagyvak vagy AQs handdel.
Stackek Button 1.600. Kisvak 4.200. Te 3.200. Vakok 150/300.
A kisvak az elõzõ 3 körben mikor a gomb dobott all in ment. eddig mindig dobtál. Most AQs-ed van a gomb dob...a kisvak ALL in megy? Call vagy Fold? És miért?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kb. mindenki jól játszik mert mindenki short stack és dönt a szerencse
Nekem ma ez volt a kellemes:
Barátnõm pont figyelt... Turnön mondom: Fogadjunk, hogy AJ-ja van😄D és TÁDÁÁÁ! Rohantam is ki fõzni inkább abban a pillanatban😄
"Deposit at least $20 and earn 250 Poker Points"
De ez utóbbi nem tudom hol van nyilvántartva, csak státuszpontok és marketpontok vannak a b'inside-on. A befizetés megvolt.
Eddig 2 BI-t kaptam tõle ajándékba^^
Néha-néha limpeltem is, amikor már volt zsetonom és egyszer nem játszottak rám vissza... akkor Q9sel limpeltem UTGbõl és flopon lejött két 9es... checkbehindoltam, majd blank turn betre visszaemeltem... megadja, riveren megint eljátszottam ezt, de ott már nem kaptam megadást... viszont öröm volt nézni, hogy egy "profinak" hogy kattogtak a tekervényei, hogy mi a lószarral limpelhettem😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
AA vs KQ bekerült a K 5 3 boardon. De a Turn K, és a river Q lapkkal nem tudtam mit kezdeni 😊
Ez volt kb a 6. alkalom és ma ment a legjobban😄 Igazából múltkor jöttem rá, amikor néha meg-meglestem játékon kívül (és itt most nem a foldot értem) egy "pro" lapját és olyanokkal játszott, hogy csak lestem... aztán ott leesett... MI A FRANCÉRT TARTOK EZEKTÕL A SRÁCOKTÓL? Ma ez elõnyömre is vált... Õk is két lapból építkeznek és visszahívásra abszolút nem szabad megilletõdni😊)
Voltak elég csúnya mákolásaim is mondjuk, amiket szégyellettem is, (pl 76s-el emelek preflop, majd megadok 3betet (volt zsetonom), aztán lejön turnre a sorom😄D, aztán JTo hasonló preflop játékkal 2 párrá javult, meg hasonló finomságok😄)
A Heads up nagyon izgi volt... bár el volt dõlve már elejétõl kezdve nagyjából, hogy én leszek az 1. (kb 6x több zsetonom volt, mint a másik srácnak), de azért izzasztó volt és így élõ sng-ben még sosem heads up-oltam😊
Szóval élveztem és megérte az 1000 Ft rebuy😄D
Options/preferred seat.
pokerstarsosok lehet valahol állítani, hogy minden asztalnál fix helyen üljél?
nem érdekel, hogy preflop hiba volt a raise -t megadnom, és az sem érdekel, hogy top párra adta meg az allinemet, akkor is mázlija volt, nem kicsi, hanem kurvanagy... sz*pjon le egy taliga aprómajmot.
de ez csak egy a mai sokszáz szivatásból amit a partypokeren kaptam... és nem voltam tilten, megfontolt voltam végig, leszámítva talán ezt az 1 leosztást
Bazinga!
de vajon ha használom ezt a linket, megkapom én is a zsét? 😄
Bazinga!
A közelmúlt eseményei alaposan megnehezítik a pókerjátékosok életét, az Everest Poker ezért egy elsõsegélycsomaggal próbál segítséget nyújtani számodra.
Ingyen 50$ vár rád az Everest Pokeren: nem kell saját pénzt befizetned!
Kattints ide, és szerezd meg most 50$-os készpénzbónuszodat:
--- http://hu.pokerstrategy.com/bonus/detail/1583 ---
Próbáld ki az Everest Poker valódi pénzes asztalait a terem ingyen 50$-os ajánlatával.
Ha legalább 5$ befizetsz a terembe, a befizetõknek járó 500$-os bónuszra is jogosult leszel.
Ne késlekedj - ez az ajánlat csak a következõ 14 napban elérhetõ. Szerezd meg most 50$ készpénzbónuszodat az Everest Pokeren!
Bónuszfeltételek: bónuszodat kifizettetheted, ha...
- a megérkezése utáni 30 napon belül valódi pénzes asztaloknál kezdesz játszani, és
- 1000 Summit pontot gyûjtesz össze a bónuszösszeg megérkezését követõ 120 napban.
Amint összegyûjtöttél 1000 Summit pontot és eltelt a 120 nap, 50$-os készpénzbónuszodat és nyereségedet kifizettetheted.
Megjegyzés: Ha már befizettél a terembe, nem vagy jogosult az 50$-os készpénzbónuszra.
A legjobbakat kívánja neked,
a PokerStrategy.com csapat
#25482: Igen, azt szoktam, csak most egy fél hónapig ez elmaradt😄 A PC-n mindig csinálok biztonsági backupot az adatbázisról... de az most szépen rajta is maradt😄 No mind1, amíg nincs tápom, addig szerzek majd egy külsõ vinyóházat😄
Én is így szoktam kb. hetente, h mind a két gép nagyjából up-to-date legyen.
Egyébként HM2 már megoldja a problémát.
Problem #1: Kifolyik a szemem, annyira piciben jelennek meg az ablakok widescreenen😄
Problem #2: A PC-n maradt kb fél hónapnyi hand a hold'em managerben...
Azt nem tudjátok esetleg, hogy ha én most játszok a notebookomon és ugye gyûjtök ide is egy kisebb adatbázist, amíg nem lesz jó a PC-m, akkor a két adatbázist lehet valahogy egyesíteni? Tehát hogy ne írja felül az importálás miatt, hanem csak az új handek/jegyzetek/statok jelenjenek meg a PC-n levõ adatbázisban😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
hát nem vagyok köcsög, de azért az ember csak sajnálja már a saját pénzét akármennyi is?! Sajnálom tényleg szar dolog, de kb. engetessék már meg hogy "leszarjam", hogy mi van a másikkal fõleg egy vadidegennel
jó, hogy nem azt várják már el, hogy az legyen az ember hsz-e a cikkhez, hogy pl😄wannak akinek több 10ezer $ van bent, meg hasonlóknak szar nekik én meg lenyelem azt a párszáz dollárt, úgy is megkeresem ennyi meg ennyi idõ alatt. Tényleg sok nem normális ember van
Mondjuk van a másik véglet aki nem tud a holnapi freerollon indulni :-) az legnagyobb baja
Érdekes reakciók