30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#26470 Amúgy ez a srác többször ledonkozott, kíváncsi lennék a statjaira, csak nem tudom megnézni top sharkon, mert elértem a napi search limitet :/
Ez volt az egyik szitu, ami után elkezdte osztani az észt, hogy mekkora balfasz vagyok...
-
#26469 Ezek a 12-es és 18-as 6maxos sng-k valami isteniek... Így lettem 46 dollár boldog tulajdonosa:
-
#26468 az a bajom Entracion hálózatú Mambon vagyok és ez nincs a választható termek listáján. akárhogy googlezok azt mondja támogatja a hálózatot... olyasmit is hallottam előbb table scannerrel kéne nézni aztán majd működni fog, de hát a tabla scanneren sincs ez a hálózat :D -
xxxpaulxxx #26467 Játék közben ki kell raknia a HUDot!
1, állíts be autoimport foldereket (ahol a hand history van)
2, állítsd be, hogy a HUD mely termek mely játékánál szerepeljen!:) -
#26466 én azt hittem a holdem mangaer majd kivetíti nekem a HUD ot a mambom ablakára és úgy láthatom, szóval ez játék utáni elemzésre szolgál?
mivel megnéztem meg elolvastam mindent de nem jöttem rá hogy lehetne megcsinálni amiről írtam :D -
#26465 Szerintem is ...hozzátehetnék a sorszámot. Mondjuk: Dealer 4 -
#26464 azért 1 fokkal személyesebb ez a sport mint ahol bírák vannak, de a dealer megszólítással akkor sincs baj sztem -
xxxpaulxxx #26463 Miért? Más sportban pl a bírókat a keresztnevükön szólítják?:) -
#26462 ha egyszer az a neve, mégis hogy hívják? :D -
#26461 hát ha nem is lenéző, olyan személytelen az egész
nem hiszem, hogy nem tudják legalább a keresztnevüket... :) -
ba32107 #26460 Csak engem idegesít, amikor mindenki csak simán "dealer"-nek hívja őket? Kicsit lekezelő szerintem :D -
#26459 "oversized call" :ASD:ASD -
#26458 pfff :DDDD
"What did you thought dealer?" "Call" "Thank you" :DDD -
#26457 ha a padot nem érted a poker after dark rövidítése akart lenni. nekem szimpi, eddig akivel nem szimpatizáltam az huck seed volt. -
#26456 hogy mondod? :D (amúgy nagy matusow antifan vagyok) -
#26455 hát matusownak elég szarul megy mindég padban báris amit én láttam :D -
#26454 :ASD:A:SD ez mennyire égő (agresszív call)
-
#26453 jah nekem valamiért neki 100% win nektek meg 0 :D -
#26452 Nem ő nyerte. "Feleztünk." Nálam ráadásul jól is mutatja. -
#26451 de miért ő nyerte? mert a pikk ász erősebb mint a káró ász? :D de ilyenkor osztani szokták ha jól tudom -
#26450 Egy érdekes szitu:
-
xxxpaulxxx #26449 Fasza... már csak befizetni nem tudok rá:DD Ment is a levél a CIBnek... nem ezért nyittattam új bankszámlát, hogy aztán online szerencsejáték miatt visszautasítsa kártyám a Neteller -
xxxpaulxxx #26448 Nah végre van Netellerem! Végre nem voltak balfaszok és elfogadták a scannelt doksikat, illetve fel is hívott egy kellemes hangú női operátor:D
Jó dolog a neteller kártya? megéri igényelni? -
#26447 wow találtam egy fish asztalt 5cd cash gamen. 1 óra alatt 35 dollár + :D -
#26446 meg ezért se játsszatok szar lapokkal :D
-
#26445 hát lehetséges, ha nem is holdemben :D
egyszer láttam valami érdekes nevű freerollt mondom ezt megnézzük. kapsz 2 lapot kézbe ebből egyiket mindenki látja. aztán jön a licit, megint kapsz lapokat, talán többször is, sajna nem tudom hogy nyílt vagy zártak-e, meg azt is elfelejtettem hogy mennyit de 5 min! és végül 1 db az asztalra :D hát ha az az 1 dbt elismered flopnak akkor lehet preflop :D -
#26444 köszi! -
xxxpaulxxx #26443 Gyerekek! Ezért ne tessék limpelni! Főleg ne ilyen lappal SBből!:D
-
xxxpaulxxx #26442 -
#26441 Annál már csak az a jobb, ha preflop van sorod nut flösdraw-val. :D -
xxxpaulxxx #26440 Hmmm milyen jó is, amikor flop sorom van nuts flushdraw-al:DD -
xxxpaulxxx #26439 Mivel gondolom nincs ezüst státuszod Strategy-n, ezért Akadémiáról linkelek:)
Cikk a statisztikákról
Itt pedig minden mást megtalálsz... vannak akik videókkal prezentálják, hogy kell beállítani, ilyesmi
Amúgy ha van kérdésed szólj!:) -
xxxpaulxxx #26438 mindjárt linkelek:) -
#26437 nincs valahol leírás a holdem manager használatáról? mert érdekelnének engem, ezek hasznos adatok. -
xxxpaulxxx #26436 Voluntarily put money in pot
Azaz hányszor száll be a játékba (nagyvak check nem számít) -
#26435 én el tudok képzelni olyan állatokat akik megadják :D mi az a VPIP? -
xxxpaulxxx #26434 Hát... aki megad A4el 4betet, annak csak gratulálni tudok:D
QQ nagyon reális lett volna, ha nem lett volna valami 50es VPIP-je a srácnak:)) -
#26433 100 dodo körül van -
#26432 Ez engem is érdekel, mennyibe fáj egy ilyen manager? -
#26431 végülis Q4 et kizárhatta mert azzal talán nem adnak meg emelést, csak QQ tól meg A4 től kellett fosni.