30077
  • sz4bolcs
    Volt? Nem volt. Ő is tudta, hogy nincsen.. és mégis callolta.
  • sz4bolcs
    bebaszva játszani ..az valami olyasmi lehet, mint amikor én cashgamelek.
  • Palinko
    ha tudnám hogy mi van nála persze én is allin tolnék, csak az a baj hogy nem tudod lehet nála millió jobb lap mint az A8
  • xxxpaulxxx
    Amúgy gondolkodtam már rajta, hogy feltöltök NL 25re pénzt, mert pl múltkor is bebszva játszottam aztán kissé lekunkorodott a rollom:D De nem... betartjuk a BRM-et!:D
  • sz4bolcs
    Végülis tudod, hogy jó vagy.. ugyanúgy kapsz két lapot minden körben, mint a többiek + játszhatsz egy csomó magyar proval.. tökre megéri. :D
  • xxxpaulxxx
    Flegma!:D
  • sz4bolcs
    nekem pont fordítva: "MAXIMUM 1 óra lesz.... a suli" :ASD

..csináld azt, mint Isildur Befizetsz 2000et, és egyből high stake sngk... :D:D
  • xxxpaulxxx
    Sajnos ezzel én is így vagyok... most dizni volt minden, mert halasztottam egyetemből és így ráértem... de hétfőtől folytatódik a móka és MAXIMUM 1 óra lesz suli mellett pókerrel foglalkozni... ami azt jelenti, hogy vagy tanulom, vagy játszok:S Esetleg hétvégéken egy picivel többet is megengedhetek majd... ááá faszom... miért nem vagyok már egy Tom Dwan szinten és akkor szerintem nem is gondolkodnék az egyetemen:DD
  • sz4bolcs
    Most nézem, hogy 60-40% ?? egy két alacsonyabb lapu suited connector ellen? :D Máskor ilyen csicska lapokkal akkor bátrabban allinelek. :D
  • sz4bolcs
    Azér figyelitek... "pénz meg abból van, amit ÖSSZEJÁCCOM" xDD Zárolják is az accomat...
  • ba32107
    Aham... hát nekem sajnos max napi 1 órám lenne rá, és akkor már jónak mondom a dolgot :D Mondjuk most pénzileg sem állok úgy, hogy erre tudjak szánni... költözés, stb... majd egyszer :)
  • Palinko
    azért tegyük hozzá az allin sem volt a legokosabb húzás.
  • sz4bolcs
    Na az ilyeneknek viszont úgy beleépíteném a fejét a monitorba...

• sz4bolcs
    És ismét behúztam 38 dollárt :ASD
    De ő volt eddig a legkellemetlenebb ellenfél, akivel 6maxosokon találkoztam... nagyon szép grafikonnal..
    ...de ...kivégezve :D Az első linkelt hand valami eszméletlen brutális

• sz4bolcs
    Bár most nézem.. preflop callhoz képest nem is volt olyan szar ez a donkbet.
  • sz4bolcs
    csodálkoztok a magas profiton... Ez pl. egy 7 dolláros 12es verseny:

• sz4bolcs
    Starson még a 90es knockout jó micro limiten, azt a mezőnyt ami ott össze szokott gyűlni még egy csoport gyp-s gyerek sem übereli.. maréknyi szárított lepke.. :D
  • sandor8206
    én nagyon ajánlom a több asztalos SnG-ket, 27, 45 fős, sima normálokat
    mikrotéten egy sima ABC pókerrel jó zsebpénzt össze lehet harácsolni
  • sz4bolcs
    Egyetemista vagyok egy kurvára szociális szakon, meló nincs, pénz meg abból van, amit összejáccom, ami reményeim szerint a közeljövőben több lesz, mint amit a diplomámmal (ami jelenleg kétesebbnek tűnik, mint havi $500-at összegrindelni:D) kereshetnék.

Szociális élet az wtf? Sör/foci/meccsnézés megvan, barátnőt meg rövid időn belül lecserélném egy harmadik gitárra, ha lenne. :D
  • ba32107
    Az igen :D És te mit dolgozol ha szabad kérdezni, hogy ennyi időd van a pókerre? Pontosabban van szabadidőd / szociális életed ez mellett? :D
  • sz4bolcs
    cashgame=statikus shit
  • sz4bolcs
    Asszem olyan 6 órát játszom amikor nem kezdek bele komolyabban mtt-kbe. Mostanában nem olvasok stratégiai cikkeket, úgy érzem, hogy ezen a limiten verem a mezőnyt, és nincs szükség a játékomon változtatásra, de mondjuk tegnap is elég sokat böngésztem bankroll managementes cikkeket mert sejtésem szerint túl kis kockázatot vállalok, próbálom belőni, kikövetkeztetni, hogy mi az a roll, amivel újabb szintet tudok lépni úgy, hogy még ne tilteljek be egy bukó szériától.
    Mivel eléggé tiltelős vagyok.. vagyis voltam... próbálok kiiktatni minden nagyobb ingadozást és ennek a leghatékonyabb módja a jó br management.
    Inkább motiváló írásokat olvasok, amik kicsit nagyobb, de még ésszerű kockázatvállalásra ösztönöznek.

sng és főleg a többasztalos sng nagyon más, mint a cashgame, más képességek kellenek hozzá. Én cg-ben masszív bukó vagyok, utálom, ahogy a dollárocskáim ott hevernek az asztalon, régebben amit nyertem sng-ken azt cashgamen szórtam el. SnG-n a játéknak ritmusa van, azt kell meglovagolni, amit én imádok, nagyon jó érzés ahogy a játékom időről időre változik, ahogy növekednek a vakok és változnak a stackméretek.
  • ba32107
    Tudtam amúgy hogy ez lesz :D Nem kellett volna cashoutolni. Most meg egyetem + munka mellett örülök ha lesz időm egy sörre. Azon gondolkoztam, hogy belevágok a sng-ba. Szerintetek mennyire érdemes CG-s tapasztalattal? ÚGy hallottam nagyobb a variancia.........
  • ba32107
    Napi hány órát foglalkozol a játékkal és ebből mennyi a tanulás / játék arány? Nagyon szeretném újra elkezdeni, de egyszerűen nincs rá időm :(
  • sz4bolcs
    Heroic harcban sikerült is legyőznöm :P

• sz4bolcs
    Am azért checkraiseltem, hogy esze ágába se legyen bedobni a lapjait, amég nem látom a színsoromat
  • sz4bolcs
    egy csodálatosgyönyörűhandecske

• sz4bolcs
    Találtam pokerakadémián egy topicot, ahol arról beszélgetnek, ki hogy kezdte, meddig jutott.... az egyik srác beírta:

"3000 forinttal (kezdtem) az expecten ha jól emléxem, táblázattal a monitor szélén.
    azóta rengeteget fejlődtem, mostmár excelben van a táblázat pl..."

:D:D:D
  • sz4bolcs
    Am az milyen durva már.. ma olvastam Isildur1-ről, befizetett 2000 dollárt, 3 hét alatt csinált belőle milliót.. Fasza bankrollmanagementet használhatótt.... :D
    Én meg itt kényeskedek, hogy 1k dollárral nem érzem magam teljesen komfortosan 7 dolláros versenyeken. :D
  • sz4bolcs
    Nem használok elemző progit, top sharkban meg lehet nézni? (Sz4bolcs1985 pokerstars)
  • Csacsi
    Az a baj...hogy annak néz ki....ROI alapján többet tudnék mondani..
  • sz4bolcs
    mutatok hotrunt

ez hotrun
  • sz4bolcs
    2 asztalos 6maxosok. :D
    Am meg ez itt a végén egy a nagyon meredek ugyanaz, mint 0 játéktől 250-ig, csak azért ilyen meredek, mert a bankrollom miatt limitet léptem fölfele... Akkor is hotrun?
  • Csacsi
    Hidd el Hotrun. Főleg, ha ezek nem egy asztalos 6max játékok, akkor meg pláne.
  • sz4bolcs
    Mit gondoltok?: Ez egy hotrun, vagy én vagyok a 6maxos sng-k új Isildur-ja?

• Palinko
    igen így az előzmények tudatában teljesen érthető.

nekem is volt pár allinem ma, igaz zyngán sng be, 300 8000 re álltam vesztésben headsupban, mikor mindég allin hívott én meg megadtam K 7, Ax lapokkal, végül legyőztem :D
  • sz4bolcs
    így kell stackelni KKval :D:D

• sz4bolcs
    am meg visszatértem kicsit tornapokerezni... lehet, hogy nem sokáig :D:D O>>>>

nem bírom az ilyeneket, 6maxoson meg viszonylag kulturáltan játsszák a pokert.

• sz4bolcs
    Ha sokat headsupozol, és találkozol hiperagresszív ellenfelekkel akkor majd megérted. :)

Mondjuk ismerni is kéne az előzményeket, srác nagyon agron játszott, és elég trükkösen, sokat 3betelt és checkraiselt, szal tudta, hogy nyomás alá tud helyezni, de én tudtam, hogy ő tudta ezt, és mivel bent volt egy rakás zsetonom a potban, úgy gondoltam, hogy az esélyeim is igen jók egy allin callhoz. Szal egy coinflip volt az elképzelésem, és az is lett.. szerencsére az én javamra.
  • Palinko
    de miért mentél A7 el allin? :D