Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
jokerstars, következõ felvonás...

Bazinga!

precision
gyökér pokerstars a gyökér fisheivel...

Bazinga!

már fekszem a nevetéstõl XDD
😄😄😄

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Eszébe sem jutott, hogy 8as lehet nálam, még akkor sem esett le neki, amikor turn 8as után rézelgettünk egymásra...

Amikor bejön a 4.5% <#duma>
sz4bolcs

Nehogy már kiismerjen HUban😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Komolyan nem hiszem már el mik vannak itt 😄

Limp raise? 😄
😄

Heads upnál fogalmam nincs... tök link vagyok ehhez, teljesen érzésbõl játszom😄
De azért 9 fõnél ha top pár van nálad vagy fölépár... ergo ilyen közepesen erõs kéz és végig nyomás alatt tart egy regulár, akkor ott DOBNI KELL
De persze ez szituáció függõ😊

Itt az utolsónál én is szoktam így szívni hogy adok végig top párra és a végén szettet mutatnak ellenem. Hogy lehet ezt felismerni? XD
Ezt meg egy ismeretlennel😄
Már épp kezdtem unni a játékot (sziklácska ellen)... mondom a következõ kézzel játszok bármi is legyen😄D

Haverral ökörködtünk picit: ezek ilyen tipikus magam fajta riverekXD Bár a másodiknál nem számított😊

Szégyen😄

Itt biztos azt hitte, hogy blöffölök riveren^^

Ez meg az, amibõl csak tanulni lehet... közepes kézzel MINDIG hátul vagy (még akkor is, ha nem😄D)

Everest pókeren vannak közvetlen 0+0$ -os SnG-k ilyen díjszerkezettel:

Elkezdeni bankrollt építeni belõle tökéletes 😄
bwinen kezdõknek könnyû bankrollt építeni a semmibõl.
4 szakaszos SNG. Az elsõ 5 fõs, elsõ 2 ad jegyet a 2-esre, ami szintén 5 fõs, itt is az elsõ 2-be kell bekerülni. A 3-as a legnehezebb, itt elsõnek kell lenni az 5-bõl, ha ez meg van, már csak a 4-est kell megnyerni, ahol 2-en vagytok 😊
A nyeremény 3 darab 1,2$-os jegy, unalmamban én is játszottam,9 belépõt már el is játszottam 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

A csávó lazán belenyitott 0.13$-os potba riveren egy flössnehéz boardon 0.90$-t, kapásból visszapusholtam és a szerencsétlen habozás nélkül callozott <#taps> A nevébõl itélve ráadásul nem kizárt hogy magyar <#eljen>
Fészpalm...

És tele van ilyen játékosokkal Everest tényleg... Egész szépen tornázom felfelé a bankrollom. 50$-al kezdtem már 68$-om van 😄
Úgy kellett összevágnom a képet meg máshogy nem tudom megmutatni de nézd meg mit mûvelt az ellenfelem... BB voltam...

sz4bolcs
ohh az semmi. 5cdraw, rámemelnek, kezemben 77793, visszaemelek, callol. Egyet cserél. Én is kidobom a 3-ast, és mi jön?? 9-es. Hát itt emelni kõ nincs mese, emelek, õ visszaemel. Allin, call. Mutat: KKKAA........... 30 dollár pukkkk Ðð&<Ä>@{[@Ðð&Ðð[erv{hrtht :ADSASDSADS Nagyon sazr érzés a fasz rossz végén állni.

KTs pickel limpeltem 1 limper után flössre egy 10 fõs asztalon. Flopra K top card jött, megadtam egy alacsony nyitást. Egy treff volt lent, és egy J. Turnre treff K jött. Nyitott elõttem megint a csávó, emeltem a duplájára a nyitásának, megadta. River megint Treff, checkelt, behívtam a zsetonját. Megad. Mit mutat? 6Js treffbõl... <#falbav>
Yeee! Újra van PC-m és sikeresen be tudtam importálni a notebookon készült pár ezer handet a HM managerbe😊) (bár elõször azt hittem nem fog menni😄)

Az milyen már, hogy a tegnapi windows update-ek óta nem mûködik senkinek a holdem manager?😄D

Megírtam a 2. pokerstrategy nl suli dogát... 70% lett... shitfuck:S

sz4bolcs

sz4bolcs
Dealer: FloridaKiss discards 2 cards
Dealer: Sz4bolcs1985 discards 3 cards
Dealer: Sz4bolcs1985 has four of a kind, Aces
Dealer: Game #64501892913: Sz4bolcs1985 wins pot ($31.45) with four of a kind, Aces

õ mutat: JJJQT

xDDD

sz4bolcs
Az a vicces, hogy a srácnak tényleg valami hasonló stílusa van. (olasz kis faszpörgettyû) 😄

ezen most hangosan felröhögtem😄

Hát mind1... ilyenkor készülnek a kellemes kis note-ok, amik legközelebb aranyat érnek😊 (az a nagy baj, hogy most notebookról játszogatok és nem fogom tudni majd beleimportálni a handeket a pc-s adatbázisba, csak historyt fogok majd másolni és ezért külön jegyzettömbe is kijegyzetelem a note-okat😄D)

Azt viszont ma megfogadtam, hogy nap közben soha többet nem játszok! Vagy este-hajnalban, vagy abszolút semmi!!!

Úgy értettem még riveren is annyi az esély 😄
Csacsi
AA vs any pair...az nem 95-5, hanem 80-20%. Ha komolyan érdekel a játék, az ilyenekkel nem árt tisztában lenni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

setuh
Nagyon kesz <#nyes>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Pont ezért lehet bármilyen pockettel preflop tönkremenni AA ellen is mert megvan rá az ~5% esélyed hogy lemákold XD
sz4bolcs
😄DDDDDDDDDDDDD neee

sz4bolcs
ouch

Mert hát köztudott, hogy TT-el std a broke preflop^^

Am tettem fel itt régebben egy olyan kérdést hogy nem-e tudja valaki Everest Pokeren hogy lehet a hand historyt pokerhandreplay.com-al kompatibilissé tenni 😄 Vagy milyen replayer támogatja?

Szeretem az ilyeneket 😄

cesc fábregas

Köszi 😊

cesc fábregas

Jó! <#eljen>

Szerintetek ez így jó volt?

cesc fábregas

A bûvös LEET létszám 😄
Gratu!😊

like <#vigyor2>
<#taps>

sz4bolcs
egyik szemem sír, hogy nem kerültem döntõ asztalra.... de végülis ma +$80-ban zártam, mission túlteljesítve, a nagy pénz meg majd legközelebb.

<#eljen>

sz4bolcs
20. lettem 1337-bõl, 50 dodo. 😊