30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
sandor8206 #26550 azért "szerencsejáték", mert micro, ott kukába dobhatod a matekot, mert leszarják Q5o simán calloznak babulben és mehetsz haza :-)
+ ott tényleg kur*ára hosszútávon jön ki, hogy nyereség vagy bukó
lejátszol 1000 SnG és 0 vagy még akkor sincs semmi, mert belefér a játékba
DE kezdőként max. 4 asztalon 1000 SnG vagy 2, 3 hónap
sztem barátunk nem azért akar 2-3 hónapot játszani, hogy 0 cashnél legyen
+ sok-sok asztalon játszik esetleg SH-t, akkor a bankroll-ra is keményen figyelnie kell simán benne van, hogy egy Session alatt 60 beülőt buksz
egy dolgora nagyon jó, hogy begyakorold a push-fold szakaszt -
#26549 Ha nem jól játszol, akkor szerencsejáték...ha jól játszod, akkor szimpla matek.
-
#26548 találtam egy érdekes oldalt, ingyen hand historykat lehet letölteni.
Hand HQ -
sandor8206 #26547 szerencsejáték a vége, sztem csak rake termelésre jó rakeracen és ha jó rakebonuszod van
nagyobb indulós SnG sztem micron kifizetődőbb -
#26546 sztem egyértelmű hogy szombat vasárnap este. -
xxxpaulxxx #26545 Végig potkontrollozol, hogy olcsón megúszd a mutatást? -
#26544 Valaki el tudná magyarázni a cheap showdown jelentését, és hozzácsapni egy linet? -
xxxpaulxxx #26543 Csacsi te mikor ajánlod a játékot Bwinen? Tegyük fel, ha te hetente csak 1-2 napot játszhatnál, akkor mely napon lenne az, illetve milyen időben?:) -
#26542 több induló - több buy-in - nagyobb nyeremények
-
ba32107 #26541 Az 1 asztalos sng-ról mi a véleményetek? Valahogy mintha biztonságosabban érezném magam ott. Miért jobb a több asztalos? -
ba32107 #26540 Melyik oldalt javasoljátok stratégiai cikkekhez? Én ezt néztem (pokerstrategyn már nincs ezüst státuszom). -
sandor8206 #26539 sok sikert, csak feszesen, ne blöfföllj tisztán, sima ABC pókert nyomjad nem lesz gond, nekem downswingnél volt a rekord - 20$, 1.5$ beülöknél, szóval elég kell lenni a 30 dodónak bőven, ne menj tiltre ennyi, menni fog az -
xxxpaulxxx #26538 GL!:) -
#26537 Pesten hol érdemes élőben pókerezni? Tudtok valami megbízható termet jóféle versenyekkel? -
ba32107 #26536 Nah utaltam 7000 forintot MB-re... ebből kijön 30 dodó, depózok starsra aztán meglátjuk :) -
ba32107 #26535 20 beülő? Úgy hogy életemben kb. háromszor játszottam többasztalos sng-t? :D -
sandor8206 #26534 hát a mezőny durva micron (Full tilt is kemény volt, de itt még több a fish), szinte alig találkozok olyan játékossal aki kicsit is komolyabban akar játszani, szóval simán verhető mezőny még ha ez miatt is de többször jönnek az orbitális bemákolások, de pofonegyszerű
mivel nem vagy gyakorlott SnG, de itt 27fős normál SnG bőven elég kb. 20 beülős bankroll -
xxxpaulxxx #26533 Hát... vége a "nyárnak"... a jó hosszú 10 hónapos nyárnak:D Vége az eszetlen pókerezésnek:D
Most gondolkodtam azon is amúgy... hogy hétköznap 1-1 órát videózok-cikkezek és hétvégén tartok ilyen 5-6 órás sessionöket (vagy több 1-2 órásat)... szerintetek ez jó ötlet? -
ba32107 #26532 Aham... hát meglátom, egyelőre szoktatom magam a gondolathoz hogy ismét pókerezni fogok, és ha kiderül mennyi szabadidőm lesz... akkor döntök :D -
#26531 Én starson játszom, de mivel mindig itt játszottam, nem tudok mihez viszonyítani..
Ami biztos, hogy van még hal a vízben. Ha van 50 dollárod az már sok is, több hónapon keresztül én mindig 10 dollárból építettem rollt újra és újra, 20 dollárnál már $1,5-ös 12 playeres 6maxosokat toltam. 2,5 dolláros 90 playeres a legjobb micro sng, én mindig odáig akartam följutni, 50 dollárnál már azt próbálgattam, és még mindig azon játszom. -
ba32107 #26530 Basszus csak kéne beutalnom pénzt :D Godnolkozom hogy szerencsét próbálok az általatok javasolt sng-kal. Van egy kis tapasztalatom, régen játszottam ilyet is. Főleg CG-ztem persze, de rájöttem hogy pár dologban nem vagyok jó, ami pedig itt fontos: megfelelő asztalok választása, figyelni hogy ha a fishek kiülnek én is kiüljek, stb........ rájöttem hogy nekem az kell, hogy összeültessenek egy asztalra ugyanazokkal az emberekkel és hadd szóljon. Lehet hogy tényleg a sng a megfelelő választás.
Szabolcs, Sándor, ti starson játszotok ugye? Mikrolimiten mennyire erős a sng mezőny? Mekkora BR-t ajánlanátok? A lehető legkisebb téten kezdenék és konzervatív vagyok. 50 dollárra gondoltam.
Egyéb tanácsok, ötletek? :) -
xxxpaulxxx #26529 Hát ezen jót röhögtem:D -
#26528 hülyeség ilyet írni supportnak szerintem -
#26527 Bwinen csak óvatosan a supporttal (sírvafetrengős) -
xxxpaulxxx #26526 No mind1... talán túlélem;) -
#26525 Nem lehet ellene tenni sajnos.
Vannak gyerekbetegségei a szoftvernek. De nem is a szoftver miatt szeretem/szeretjük :) -
#26524 Olyan lazán emelgetett a srác, hogy olyan K10-től fölfele mindennel visszatoltam volna.. ..és akkor még feszesen játszom ellene. -
sandor8206 #26523 resteal teljesen ellenfél függő, valakinek egy AJ is dobni kell, valakire meg J10s-el is kötelező visszatolni
amúgy teljesen jó volt a A8 visszapush, ahogy látom elég laza csávó volt :-)
nem kell fo*ni betolni középre a stacket ha olyan a szitu
-
xxxpaulxxx #26522 Hát jah... ha ez tényleg ennyire faszányos, akkor már nem is sír a szám, hogy csak napi 1 órát fogok tudni játszani:)) Partynál az halál lett volna:D -
#26521 tetszeni fog neked ez a bwin :) halastó -
xxxpaulxxx #26520 :DDD
Én meg imádom a bwint!:D
5c4c volt nála:
JhTh:
Viszont azt nem értem, hogy miért nem menti a hand history a muckolt handeket... elvileg CGben meg lehet nézni a showdown handeket mindig... Furcsa még, hogy amit nem muckol, a replayer azt se mutatja meg:D
Csacsi ez ellen lehet valamit csinálni? (ha jól emlékszem te CGzel bwinen:) -
#26519 elért a downswing, minden 70/30-at elbukok... Bizonyára az a karmám, hogy 100 dolláros sng-ken nyerjem vissza (-Isildur1) -
-
#26517 OMFG -
xxxpaulxxx #26516 Legyen igazad!:))
A szoftver mondjuk picit gagyesz amúgy és a holdem managerrel is veszekedik:D Viszont az asztal kinézet szép kontrasztos:) -
xxxpaulxxx #26515 Detréééé! Tényleg nem mutatja:D Am AcTc volt nála:D -
#26514 áttrolloltál?
am... abc poker.. mindent kifizetnek.
én szerencsére már nem játszom ott 1 hete... a versenyek iszonyat trágyák. -
#26513 meg tekerem ha nem flösshúzóra rakta be :D vagy QJ
kár hogy nem mutatja -
xxxpaulxxx #26512 Hmm-hmm
Áttrolloltam Bwinre:DD
Picit meg kell szokni, hogy itt felesleges blöff 3betelni és abszolúte abc pokert kell játszani, de asszem menni fog:DD
Van aki játszik itt? Úgy emlékszem nagy divatja volt pár hónapja nálatok nem?:D -
#26511 mert tiszta szerencsejátékos