Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naponta legalább 10 ilyet be tudnék posztolni, ahol a kisebb stack nyer...de remélem ez is elég.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
azon megakadt a szemem, hogy meg lett csinálva ez a teszt=tuti nem csalnak a termek, mert, hogy kijött a statisztika.
pl: a terem elsõdleges célja a rake termelés, pl: SnG, minél gyorsabban kiessenek, minél elõbb újból nevezzenek. Tehát, most kicsibe mondom, hogy könnyeben értelmezhetõ legyen a gondolatmenetem, van 10 db pre-flop all-in, mindegyik 70%-30% felállás, mondjuk mindegyik AQo vs 104o
1; big stack AQo, kis stack 104o, nyer az AQo
2; big stack AQo, kis stack 104o, megint nyer a AQo
3; big stack 104o, kis stack AQo, nyer a 104o
stb. és így lehetne írni mind a 10 esetig és kijönne, hogy a statisztikailag meg van a 70-30 arány, de lehet hogy mind a 10 alkalomkor a big stack nyert, mert amikor nála volt a 104o, akkor neki jött a 30%. A kicsinek szevasz nevezzen újra :-)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Viccet félretéve néha tényleg olyan érzése van az embernek hogy elõre megírt scriptek ellen játszik, de most Everesten elég jól belendültem úgyhogy annyira nem rinyálok 😄 50$-ból olyan simán felmentem 78$-ig hogy ihaj. Igaz most meg vagyok rekedve de remélem sikerül továbbmennem
6457 / 6454
Aha persze, kicsit sem irrális az ilyen minimális szórás. 😄
-Ezzel csak az a gond, hogy a 'paranoidok' ebben az elemzésben is a marketinget látják, egy jó reklámot a termeknek, hogy mégtöbben tolják be a zsetonjukat középre. Számukra ez nem bír meggyõzõ erõvel, mert biztos az online termek pénzelték, és manipulálták a tanulmányt. -És ez paranoid szemszögbõl teljesen jogos.
Megjegyzem: 35 748 elvárt nyerés mellett 35 850 nyerés, és 6457 elvárt érték mellett 6454 nyerés az annyira csodaszámba menõ durva egybeesés, hogy számomra ezzel válik gyanússá ez a tanulmány, pedig szerintem nem csalnak a termek... 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sz4bolcs1985: a sza'dba ke'red?

Bazinga!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
flameks1: lol
Sz4bolcs1985: szép kéz
flameks1: tipikus pokerstars
Sz4bolcs1985: te is kezded?
mások is írják hogy "typical pokerstars" amikor riveren buknak, mert leveri õket az esélytelenebb hand... az esetek 90% -ában
Bazinga!