Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Ez csak 1 hand...de már ez megdönti az elméleted. A kisebb stack nyert. Vagyis én.

Naponta legalább 10 ilyet be tudnék posztolni, ahol a kisebb stack nyer...de remélem ez is elég.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ottani hsz-emet berakom ide is, kb. ez alapján tökre fel lehet dugni az ilyen hand elemzesékeket csinálhatják akár 10 millióból is :-)

azon megakadt a szemem, hogy meg lett csinálva ez a teszt=tuti nem csalnak a termek, mert, hogy kijött a statisztika.
pl: a terem elsõdleges célja a rake termelés, pl: SnG, minél gyorsabban kiessenek, minél elõbb újból nevezzenek. Tehát, most kicsibe mondom, hogy könnyeben értelmezhetõ legyen a gondolatmenetem, van 10 db pre-flop all-in, mindegyik 70%-30% felállás, mondjuk mindegyik AQo vs 104o
1; big stack AQo, kis stack 104o, nyer az AQo
2; big stack AQo, kis stack 104o, megint nyer a AQo
3; big stack 104o, kis stack AQo, nyer a 104o
stb. és így lehetne írni mind a 10 esetig és kijönne, hogy a statisztikailag meg van a 70-30 arány, de lehet hogy mind a 10 alkalomkor a big stack nyert, mert amikor nála volt a 104o, akkor neki jött a 30%. A kicsinek szevasz nevezzen újra :-)
precision
thx!

Bazinga!

precision
tudtok most vmelyik teremben ingyen-tõkét?

Bazinga!

precision
hát kb mindig így van... 😄

Bazinga!

Ez tényleg pech de nem mindig lesz ez így nyugi 😊
precision
csak én lehetek ennyire szerencsétlen... ismét jokersztársz...

Bazinga!

sz4bolcs
Hát.. ha tudnád, hányszor kentem így el a szájukat headsup játékosoknak. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
booooooom baby

Ez sem anyázott biztos 😊
sz4bolcs

Az ellenõrzõ szervezetek is le vannak itt kenve...

Viccet félretéve néha tényleg olyan érzése van az embernek hogy elõre megírt scriptek ellen játszik, de most Everesten elég jól belendültem úgyhogy annyira nem rinyálok 😄 50$-ból olyan simán felmentem 78$-ig hogy ihaj. Igaz most meg vagyok rekedve de remélem sikerül továbbmennem
sz4bolcs
35 748/ 35 850
6457 / 6454

Aha persze, kicsit sem irrális az ilyen minimális szórás. 😄

sz4bolcs
"Az elvárt érték alapján a kezeknek 35 748 esetben nyernie kellett volna, és a vizsgálat alapján 35 850 esetben tényleg nyertek, így mindössze +102 leosztásnyi eltérés mutatkozott. Hogy érthetõ legyen matekdiploma nélkül is: ez nagyon közel jár a normál értékhez."

-Ezzel csak az a gond, hogy a 'paranoidok' ebben az elemzésben is a marketinget látják, egy jó reklámot a termeknek, hogy mégtöbben tolják be a zsetonjukat középre. Számukra ez nem bír meggyõzõ erõvel, mert biztos az online termek pénzelték, és manipulálták a tanulmányt. -És ez paranoid szemszögbõl teljesen jogos.

Megjegyzem: 35 748 elvárt nyerés mellett 35 850 nyerés, és 6457 elvárt érték mellett 6454 nyerés az annyira csodaszámba menõ durva egybeesés, hogy számomra ezzel válik gyanússá ez a tanulmány, pedig szerintem nem csalnak a termek... 😊

precision
jokerstars fish hits again...

Bazinga!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

X'''''''''''''''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
edward200218: fast plz
Sz4bolcs1985: a sza'dba ke'red?

sz4bolcs
mindenkinek ilyen döntõ headsupot 😄

Ez azért mégis csak nc... XD

sz4bolcs
lol tényleg. 😄 gondol a replayer ilyen szar.

Ez bizony kellemetlen. 😄
itt a két 10-es pár miért nem felezett?
sz4bolcs
szép lesz a grafikonom, ha rám vadászva minden fish behúzza a 99%/1%-okat xD

sz4bolcs
Walt Disney bemutatja :AS😄AS😄:ASD:AS

sz4bolcs
pokerstars a fishek otthona

sz4bolcs
ilyen is csak a mesében van 😄

Az szép... a verseny eredményhez grat
sz4bolcs
miért nem teljes beülõvel ülsz bent, fish? 😄

sz4bolcs
27 dodo behúzva (90 player $1,5)😄 Az a vicc, hogy pár nagyvakkal kerültem SSként döntõ asztalra, és mindig amikor kiesett egy játékos, beírtam, hogy egyre közelebb az elsõ hely az ss számára. 😄 Játékosok potyognak, én mindig ss, végül ott találtam magam headsupban. Mondja valaki, hogy nem mûködik a neuro-lingvisztikai programozás. 😄 Elhitték, hogy az SS mindenkit legyõz, és így is lett!

sz4bolcs
hail to the king, baby

végül is tökmindegy, hogy berakta preflop, flopon úgy is tönkre ment volna :-) ilyen fishek, úgy is benéznek minimum BB-bõl egy miniraisere
nem, minél nagyobb indulós egy tournamenrt annál nagyobb ROI-t lehet elérni, jó MTT játékosoknak van a legnagyobb ROI-uk, jó SH SnG játékosoknak a legkisebb, most fejbõl írom de olyan 5-7% körül szokott lenni ha jól emlékszem, az elõnye, hogy ilyen ROI-nál ismerek olyan gyereket aki nekiült és lenyomott egy héten 1200 db-ot SH-ból, ami már ilyen ROI-mellett + mennyiség mellett már nem aprópénz
sz4bolcs
"...eleget ittam, és most már be vagyok rúgva."

sz4bolcs
Kezdek játszogatni 6max sng-ken. Eddig nem volt túl szimpatikus, mert évekig fullring sng-t toltam, de egyre inkább kezdem megkedvelni. Tényleg könnyebb ezen magasabb roit hozni, mint 9 fõs sng-ken?

Random noob random mákja 😄
sz4bolcs

xDDDDDDDDDDDDDDDD

sz4bolcs
wow. tornákon is, vagy csak cashgamen? <#wow1>

precision
pokerstarson az esetek legalább felében a riveren egy Q jött volna le, te pedig a falat vakarnád... 😄

Bazinga!

sz4bolcs

sz4bolcs
neee xDDDDDDDDD
legalize drugs!

Tigristank
Videóban jobb. 😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

precision
ennyi.

Bazinga!

sz4bolcs
Dealer: Game #64775434692: aldömi ties for pot (1,555) with a full house, Nines full of Tens
flameks1: lol
Sz4bolcs1985: szép kéz
flameks1: tipikus pokerstars
Sz4bolcs1985: te is kezded?

precision
pszt.

Bazinga!

sz4bolcs
jójó perszepersze. Türelem, csal a terem!

precision
csak az a baj hogy ezen a gennyedék oldalon mindig ezek vannak
mások is írják hogy "typical pokerstars" amikor riveren buknak, mert leveri õket az esélytelenebb hand... az esetek 90% -ában

Bazinga!

Így már én is mákoltam 333-al KKK ellen XD káró 3-assal flössöm lett. A csávó utána olyat anyázott spectatorként... Hát mocskos nagy mák de mit tud az ember csinálni...