Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lett volna a játékom 😊 hagyjuk már ezt 😊 tökmind1 mit csinálok, ez lett volna a végeredmény minden esetben... nem minden a szabály meg a könyvek, amik kimondják hogy milyen pozícióban milyen lappal mennyit kell hívni 😊 ha mindenki így játszana, akkor a póker az egyik legunalmasabb játék lenne
kapcsolj be egyszer egy kis pókert a TV -ben... amikor ilyen "színtelen" J7 -ekkel nyernek súlyos pénzeket a profik, megérzések alapján, olyankor szarul játszanak, és csak mákjuk van? 😊 és mindig ugyanannak a max 10-20 játékosnak van mákja akik eljutnak a döntõ asztalig? 😊
Palinko: thx! persze én is tudom, hogy mák... pláne hogy freeroll is volt... nem is szándékozom többet FL -t játszani... csak unatkoztam és nem volt más freeroll éppen
kapcsolj be egyszer egy kis pókert a TV -ben... amikor ilyen "színtelen" J7 -ekkel nyernek súlyos pénzeket a profik, megérzések alapján, olyankor szarul játszanak, és csak mákjuk van? 😊 és mindig ugyanannak a max 10-20 játékosnak van mákja akik eljutnak a döntõ asztalig? 😊
Palinko: thx! persze én is tudom, hogy mák... pláne hogy freeroll is volt... nem is szándékozom többet FL -t játszani... csak unatkoztam és nem volt más freeroll éppen
Bazinga!
gratula. nem akarlak letörni de sztem mák, ahogy hallottam a fix limit neten nagyon a programok játéka...
igen, de akkor jó lett volna a játékod
életem elsõ fix limit freerollján a 4000 indulóból 2. lettem (nyeremény 5 USD)
mák vagy pályát tévesztettem a no limittel? 😄
valszeg az elõbbi... 😊
mák vagy pályát tévesztettem a no limittel? 😄
valszeg az elõbbi... 😊
Bazinga!
Nem.....én pont az ellenfélre gondoltam, hogy olyanok ellen akarunk játszani, mint õ...és minél több ilyen van....annál jobb.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És addig örülünk, amíg ilyen játékosok ellen kell játszani.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
megköszönheted, hogy volt egy hülye aki berakta neked Q8s-el
azért az a 5BB-s emelés is szép preflop :-)
Nem nagyon volt mit elrontani rajta 😄 Én is calloztam volna
AK-val sem callozunk egy raise-t 😊 Minimum visszaemelünk 240-re, újabb emelésre sztem már inkább fold... Még így meg tudtad volna úszni 😄
Jó, ha szerinted ez mákolás volt, akkor én nem szólok bele😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
most nem arról van szó hogy elbénázok pár partyt azt vállalom is én basztam el de ezek a mákolgatások kurva idegesitõek
Bizony-bizony, csakis a terem a hibás!!!!!!!!!!!
nah mindegy megyek a 4ezer dollároson egyet meg az 5 dolláros versenyen aztán kész 😄 oda kell figyelni most már rendesebben nem elbénázni 😄
#26238: Hát ez csúnya pipa volt 😊 Limpelt potban am sûrûn van ilyen lapütközés... Nem tehettél róla, ez van.
#26239: Ez így most oké volt, behúztad a potot, viszont ne szokd meg sztem hogy QQ-val simán callozgatsz 😄 Már pre-flop betoltam volna
#26240: Ez is szopás, egyszerûen lemákolt, megesik. De megint azt mondom hasonló szituban többet fogsz nyerni mint bukni.
#26241: Na itt több helyen is rontottál 😄
1. Pre-flop nem emeltél vissza KK-val, pedig ez alap hogy x3 raise.
2. Flopon mi volt az a min bet? 😄 Legalább a POT 2/3 részével kellett volna nyitni, ha nem POT méretûvel, hogy védd a kezed flösshúzó ellen...
3. Turnon meg sima broke, szintén hogy védd a kezed flösshúzó ellen.
Ezt az utolsó handet csak magadnak köszönheted hogy bebuktad 😊
#26239: Ez így most oké volt, behúztad a potot, viszont ne szokd meg sztem hogy QQ-val simán callozgatsz 😄 Már pre-flop betoltam volna
#26240: Ez is szopás, egyszerûen lemákolt, megesik. De megint azt mondom hasonló szituban többet fogsz nyerni mint bukni.
#26241: Na itt több helyen is rontottál 😄
1. Pre-flop nem emeltél vissza KK-val, pedig ez alap hogy x3 raise.
2. Flopon mi volt az a min bet? 😄 Legalább a POT 2/3 részével kellett volna nyitni, ha nem POT méretûvel, hogy védd a kezed flösshúzó ellen...
3. Turnon meg sima broke, szintén hogy védd a kezed flösshúzó ellen.
Ezt az utolsó handet csak magadnak köszönheted hogy bebuktad 😊
éreztem hogy valami nem stimmel de mondom hátha fullra javulok river aztán gyanús check mondom 2cent he emel dobom 😄 elis tûnt utána 😄
Nah újra itt!
Sz4bolcs szomorúan olvasom mi történt, remélem nem veszik el a pénzed:/
Sz4bolcs szomorúan olvasom mi történt, remélem nem veszik el a pénzed:/
összesítve 0 ftból ( ingyen kupon ) 25.30$ amibõl 10$ az sngrõl volt és fortuna is velem volt ma
Nem küldtek még mailt, legutóbbi hír pénteken a számlám fagyasztásakor, hogy elkezdték részletesen elemezni a játékom, és a számlám. Majd holnap rákérdez, meddig tarthat ez az izé... (vagyis mikor zárolják az accom) :/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szab says (0:29)
kéne aludni :/
Zs says (0:29)
kéne
Szab says (0:30)
partyn neveztem vmi szarra
de mindjárt otthagyom 😄
pedig épp AAm van
de ha ezt is bedobom, lehet hogy itt is eljárást indítanak
Zs says (0:30)
😄😄😄😄😄 hát az lehet
és megszüntetik a játéppénzes számlád 😄
Szab says (0:31)
ez valódi pénzes freeroll 😄
Zs says (0:31)
jah
xD
úgy már más
xD
nem mehetek több freerollra ha ezt bedobom 😄😄
kéne aludni :/
Zs says (0:29)
kéne
Szab says (0:30)
partyn neveztem vmi szarra
de mindjárt otthagyom 😄
pedig épp AAm van
de ha ezt is bedobom, lehet hogy itt is eljárást indítanak
Zs says (0:30)
😄😄😄😄😄 hát az lehet
és megszüntetik a játéppénzes számlád 😄
ez valódi pénzes freeroll 😄
Zs says (0:31)
jah
xD
úgy már más
xD
nem mehetek több freerollra ha ezt bedobom 😄😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ezekben sztem nincs kivetnivaló, jók voltak ahogy vannak, am nem vagyok én sem nagymester szóval én csak azt írom le én mit hogy játszottam volna, ha helyességileg akarod elemeztetni abban csak az én szemszögembõl tudok segíteni 😄
Hát jah elszúrtad 😊 Tele voltál még zsetonnal. Vakok még sehol nem voltak a stackedhez, dobálhattál volna nyugodtan hátha a többi kiejti egymást addig.
Am a többi handed elég standard volt valóban, az AK-s handed is sima push volt amit 26217-ben linkeltél. KK volt nála az szopás, de elvileg többször fogsz hasonló szituban nyerni mint bukni ha jól mondják az okosok 😄
Az AA-s handed viszont úgy játszottam volna hogy flopon ok, checkelhetett Kx-el slowplay miatt, viszont turnon a min betre tuti hogy visszaemeltem volna próbaképp, ha betolja akkor valszeg elhiszem neki hogy Kx van nála és eldobom az AA-mat. Ha csak visszaemel turnon akkor call és megnézem mit csinál riveren. Ott jó volt a check-check. Még lehet ott is checkel egy sunyibb játékos Kx-el hogy hátha nyitsz ellene blöffbõl vagy azért mert nem tudod mi van nála és értéket nyerhess ellene, õ meg simán rádpushol. Akkor 90% hogy K-ja van... De ott már nem tudom lett-e volna értelme a dobásnak akkora potnál...
Am a többi handed elég standard volt valóban, az AK-s handed is sima push volt amit 26217-ben linkeltél. KK volt nála az szopás, de elvileg többször fogsz hasonló szituban nyerni mint bukni ha jól mondják az okosok 😄
Az AA-s handed viszont úgy játszottam volna hogy flopon ok, checkelhetett Kx-el slowplay miatt, viszont turnon a min betre tuti hogy visszaemeltem volna próbaképp, ha betolja akkor valszeg elhiszem neki hogy Kx van nála és eldobom az AA-mat. Ha csak visszaemel turnon akkor call és megnézem mit csinál riveren. Ott jó volt a check-check. Még lehet ott is checkel egy sunyibb játékos Kx-el hogy hátha nyitsz ellene blöffbõl vagy azért mert nem tudod mi van nála és értéket nyerhess ellene, õ meg simán rádpushol. Akkor 90% hogy K-ja van... De ott már nem tudom lett-e volna értelme a dobásnak akkora potnál...
hallod, geci izgalmas leosztásaid vannak
QQ, körfold
AK vs KK
QQ, körfold
AK vs KK