Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi mindkettotoknek

Full tilten az elõzõ
Jokerstarson KK és AKo is "veri" az AA-t :-)
kösz megvan
na szóval 10ezer hand után, elsõ 10
magasan az AA, továbbiak KK, AKo, JJ, AQo, QQ, 1010, AQs, KQo,88

kicsit fura, hogy AKs 20. még az AJs is "veri" :-)
Palinko
report, holecards
nekem a legjobb a 87 aztán AT AQ, mivel csak 70 hand ezért ezek.
holdem managerben, hol lehet, kell megnézni, hogy pl: AA hogy teljesített?
ha ilyen nagyokat emelgetnek micron preflop az esetek igen nagy % pár lesz, szóval flipeket ne vállalj be sztem ilyen szituban (AK)
99 sima re-raise, rangebe gondolkozz ne lapokban + nagyon de nagyon sokszor UTG push shortstacknél fogsz hurka lapokat látni, mert nem szeretné ha vak átmenne rajta és még esetleg azt hiszi van fold equityje és bevállalja ilyen 64s-el is, meg Q4s-ekkel is
Csacsi
AK szerintem dobó. KQ szerintem check/fold végig. Azért nem tolnám be, mert nincs semmi fold Equitym.

A 99-el, meg szerintem reraise all in vagyok. Bár függ a játékostól is. Ha "jó" játékos, akkor nagyon tág rangel kell betolnia UTG A 6,5BB stackjét, ami ellen nagyon jól teljesít a 99.

Jah, és ha alacsony a bankrollod, és inkább építkeznél, akkor inkább játsz normált több asztalon, mert magasabb ROI-t lehet elérni, és kisebbek benne a swingek is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Elsõnél sejtettem hogy jó lapja van, de úgy godnoltam AK-t nem szabad dobni, másodiknál nem akartam kockáztatni egy fél stacket egy középsõ párra, az utolsónál meg a csávó nagyon passzívan játszott, nem gondoltam hogy calloz ha pusholok. Ezzel estem ki amúgy.

Nah lejátszottam az elsõ sit and go-t, 9 fõs turbo. 3. lettem, szóval itm lettem. Van pár kérdéses hand, amit nem tudom jól játszottam-e meg:

Szerintem fogok még sokat linkelgetni 😄

Aztán holnap majd tõled kér megint kölcsön, mert elbukja mind😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

beült 10 db 1,5$ 90 fõs SnG-re, ott felvitte valami 80 $, 5 fizetõs hely (1. ,3. stb.) utána valami 3$ Knock otura, ott is nyert valamit lett valami 150$, ma meg beült egy éles váltással :-) FL100 CG-re, ott felment az említett 450$, 250 leutalt, most meg látom keresõbe FL200 tolja :-)
sztem ma meglesz az 1000$-ja :-D
Palinko
hát kábé ilyen szerencse huszár lehet mint én 😄

gondolom bankroll vigyázgatás nem igen volt.

sb azért jó mert általában jó pot oddsot kapsz, preflop jó pozícióban vagy, cserébe postflop te vagy a legrosszabb helyen, blöffölni nem érdemes róla, kábé flop dobás a legsûrûbb. Button a legjobb sztem.
azért az tökre nevetséges már, hogy haverom aki szerint a legjobb pozíció az SB pénteken adtam neki 15$, ma leutalt 250$ és maradt egy 200$ bankrollja :-)
Palinko
nem tudom ezt mennyire játszottam meg jól vagy rosszul. sejtettem hogy lesz q, de annyira agresszívak voltak gondoltam jó ötlet volt a ráemelés. de aztán hülyeség volt az all injét elfogadni. ultra nagy mákom volt.

ealer: utub7
Small Blind: Viarax (0.02)
Big Blind: Palinko (0.04)

Palinko was dealt: 7h - 8s

AlrxGeniuz Fold
Mikarason Fold
utub7 Call (0.04)
Viarax Call (0.02)
Palinko Check

Flop 4h - Qc - 8d

Viarax Bet (0.12)
Palinko Raise (0.48)
utub7 All-In (1.02)
Viarax Call (0.90)
Palinko Call (0.54)

Turn 4h - Qc - 8d - 7c

Viarax All-In (2.07)
Palinko All-In (0.81)
Viarax Payback (1.26)

River 4h - Qc - 8d - 7c - Ad

Viarax shows: Qd - Tc (a pair of Queens)
Palinko shows: 7h - 8s (two pairs, Eights and Sevens)

Palinko wins: EUR 1.53 side pot (with two pairs, Eights and Sevens)

utub7 shows: 9d - Qs (a pair of Queens)

Palinko wins: EUR 3.03 main pot (with two pairs, Eights and Sevens)
Rake: EUR 0.24
te vagy a short stack nincs mire várni (Q5)
de mindegy amúgy csak azt mondom, hogy ne azzal kezdjen már aminél tökre belefér, ha buksz 50-60 beülõt, neki meg van 30$
Üdv!
Valahonnan letudnám szedni Hellmuth Basch Cash Gameet? (Poker After Dark 2009 se05e37-e48)
Köszi 😊

cesc fábregas

Csacsi
Jah, és ha tudod, hogy Q5-o val callol buborékban, akkor nem szabad rátolnod. Hanem várni, míg kiesik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Jah, és napi 2,5-3 óra játékkal simán le lehet tolni 30 darabot. Ami havi szinten 900 darab.

Csacsi
Akkor biztos velem van a baj, hogy tudtam nyerni micro limiten turbó 6max SNG-én.

És valószínûleg szerencsés is vagyok.

És ez tényleg micró, mert 3,5-esrõl beszélünk.

Bubble-ban, bocs :-)
azért "szerencsejáték", mert micro, ott kukába dobhatod a matekot, mert leszarják Q5o simán calloznak babulben és mehetsz haza :-)
+ ott tényleg kur*ára hosszútávon jön ki, hogy nyereség vagy bukó
lejátszol 1000 SnG és 0 vagy még akkor sincs semmi, mert belefér a játékba
DE kezdõként max. 4 asztalon 1000 SnG vagy 2, 3 hónap
sztem barátunk nem azért akar 2-3 hónapot játszani, hogy 0 cashnél legyen
+ sok-sok asztalon játszik esetleg SH-t, akkor a bankroll-ra is keményen figyelnie kell simán benne van, hogy egy Session alatt 60 beülõt buksz
egy dolgora nagyon jó, hogy begyakorold a push-fold szakaszt
Csacsi
Ha nem jól játszol, akkor szerencsejáték...ha jól játszod, akkor szimpla matek.

Palinko
találtam egy érdekes oldalt, ingyen hand historykat lehet letölteni.
Hand HQ
szerencsejáték a vége, sztem csak rake termelésre jó rakeracen és ha jó rakebonuszod van
nagyobb indulós SnG sztem micron kifizetõdõbb
Palinko
sztem egyértelmû hogy szombat vasárnap este.
Végig potkontrollozol, hogy olcsón megúszd a mutatást?<#idiota>

sz4bolcs
Valaki el tudná magyarázni a cheap showdown jelentését, és hozzácsapni egy linet?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Csacsi te mikor ajánlod a játékot Bwinen? Tegyük fel, ha te hetente csak 1-2 napot játszhatnál, akkor mely napon lenne az, illetve milyen idõben?😊

precision
több induló - több buy-in - nagyobb nyeremények

Bazinga!

Az 1 asztalos sng-ról mi a véleményetek? Valahogy mintha biztonságosabban érezném magam ott. Miért jobb a több asztalos?

Melyik oldalt javasoljátok stratégiai cikkekhez? Én ezt néztem (pokerstrategyn már nincs ezüst státuszom).

sok sikert, csak feszesen, ne blöfföllj tisztán, sima ABC pókert nyomjad nem lesz gond, nekem downswingnél volt a rekord - 20$, 1.5$ beülöknél, szóval elég kell lenni a 30 dodónak bõven, ne menj tiltre ennyi, menni fog az
GL!😊

precision
Pesten hol érdemes élõben pókerezni? Tudtok valami megbízható termet jóféle versenyekkel?

Bazinga!

Nah utaltam 7000 forintot MB-re... ebbõl kijön 30 dodó, depózok starsra aztán meglátjuk 😊

20 beülõ? Úgy hogy életemben kb. háromszor játszottam többasztalos sng-t? 😄

hát a mezõny durva micron (Full tilt is kemény volt, de itt még több a fish), szinte alig találkozok olyan játékossal aki kicsit is komolyabban akar játszani, szóval simán verhetõ mezõny még ha ez miatt is de többször jönnek az orbitális bemákolások, de pofonegyszerû
mivel nem vagy gyakorlott SnG, de itt 27fõs normál SnG bõven elég kb. 20 beülõs bankroll
Hát... vége a "nyárnak"... a jó hosszú 10 hónapos nyárnak😄 Vége az eszetlen pókerezésnek😄

Most gondolkodtam azon is amúgy... hogy hétköznap 1-1 órát videózok-cikkezek és hétvégén tartok ilyen 5-6 órás sessionöket (vagy több 1-2 órásat)... szerintetek ez jó ötlet?

Aham... hát meglátom, egyelõre szoktatom magam a gondolathoz hogy ismét pókerezni fogok, és ha kiderül mennyi szabadidõm lesz... akkor döntök 😄

sz4bolcs
Én starson játszom, de mivel mindig itt játszottam, nem tudok mihez viszonyítani..
Ami biztos, hogy van még hal a vízben. Ha van 50 dollárod az már sok is, több hónapon keresztül én mindig 10 dollárból építettem rollt újra és újra, 20 dollárnál már $1,5-ös 12 playeres 6maxosokat toltam. 2,5 dolláros 90 playeres a legjobb micro sng, én mindig odáig akartam följutni, 50 dollárnál már azt próbálgattam, és még mindig azon játszom.

Basszus csak kéne beutalnom pénzt 😄 Godnolkozom hogy szerencsét próbálok az általatok javasolt sng-kal. Van egy kis tapasztalatom, régen játszottam ilyet is. Fõleg CG-ztem persze, de rájöttem hogy pár dologban nem vagyok jó, ami pedig itt fontos: megfelelõ asztalok választása, figyelni hogy ha a fishek kiülnek én is kiüljek, stb........ rájöttem hogy nekem az kell, hogy összeültessenek egy asztalra ugyanazokkal az emberekkel és hadd szóljon. Lehet hogy tényleg a sng a megfelelõ választás.

Szabolcs, Sándor, ti starson játszotok ugye? Mikrolimiten mennyire erõs a sng mezõny? Mekkora BR-t ajánlanátok? A lehetõ legkisebb téten kezdenék és konzervatív vagyok. 50 dollárra gondoltam.

Egyéb tanácsok, ötletek? 😊

Hát ezen jót röhögtem😄

Palinko
hülyeség ilyet írni supportnak szerintem
sz4bolcs
Bwinen csak óvatosan a supporttal (sírvafetrengõs) <#idiota>

No mind1... talán túlélem😉

Csacsi
Nem lehet ellene tenni sajnos.

Vannak gyerekbetegségei a szoftvernek. De nem is a szoftver miatt szeretem/szeretjük 😊

sz4bolcs
Olyan lazán emelgetett a srác, hogy olyan K10-tõl fölfele mindennel visszatoltam volna.. ..és akkor még feszesen játszom ellene.

resteal teljesen ellenfél függõ, valakinek egy AJ is dobni kell, valakire meg J10s-el is kötelezõ visszatolni
amúgy teljesen jó volt a A8 visszapush, ahogy látom elég laza csávó volt :-)
nem kell fo*ni betolni középre a stacket ha olyan a szitu
Hát jah... ha ez tényleg ennyire faszányos, akkor már nem is sír a szám, hogy csak napi 1 órát fogok tudni játszani😊) Partynál az halál lett volna😄

sz4bolcs
tetszeni fog neked ez a bwin 😊 halastó