Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jokerstarson KK és AKo is "veri" az AA-t :-)
na szóval 10ezer hand után, elsõ 10
magasan az AA, továbbiak KK, AKo, JJ, AQo, QQ, 1010, AQs, KQo,88
kicsit fura, hogy AKs 20. még az AJs is "veri" :-)
99 sima re-raise, rangebe gondolkozz ne lapokban + nagyon de nagyon sokszor UTG push shortstacknél fogsz hurka lapokat látni, mert nem szeretné ha vak átmenne rajta és még esetleg azt hiszi van fold equityje és bevállalja ilyen 64s-el is, meg Q4s-ekkel is
A 99-el, meg szerintem reraise all in vagyok. Bár függ a játékostól is. Ha "jó" játékos, akkor nagyon tág rangel kell betolnia UTG A 6,5BB stackjét, ami ellen nagyon jól teljesít a 99.
Jah, és ha alacsony a bankrollod, és inkább építkeznél, akkor inkább játsz normált több asztalon, mert magasabb ROI-t lehet elérni, és kisebbek benne a swingek is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szerintem fogok még sokat linkelgetni 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
sztem ma meglesz az 1000$-ja :-D
gondolom bankroll vigyázgatás nem igen volt.
sb azért jó mert általában jó pot oddsot kapsz, preflop jó pozícióban vagy, cserébe postflop te vagy a legrosszabb helyen, blöffölni nem érdemes róla, kábé flop dobás a legsûrûbb. Button a legjobb sztem.
ealer: utub7
Small Blind: Viarax (0.02)
Big Blind: Palinko (0.04)
Palinko was dealt: 7h - 8s
AlrxGeniuz Fold
Mikarason Fold
utub7 Call (0.04)
Viarax Call (0.02)
Palinko Check
Flop 4h - Qc - 8d
Viarax Bet (0.12)
Palinko Raise (0.48)
utub7 All-In (1.02)
Viarax Call (0.90)
Palinko Call (0.54)
Turn 4h - Qc - 8d - 7c
Viarax All-In (2.07)
Palinko All-In (0.81)
Viarax Payback (1.26)
River 4h - Qc - 8d - 7c - Ad
Viarax shows: Qd - Tc (a pair of Queens)
Palinko shows: 7h - 8s (two pairs, Eights and Sevens)
Palinko wins: EUR 1.53 side pot (with two pairs, Eights and Sevens)
utub7 shows: 9d - Qs (a pair of Queens)
Palinko wins: EUR 3.03 main pot (with two pairs, Eights and Sevens)
Rake: EUR 0.24
de mindegy amúgy csak azt mondom, hogy ne azzal kezdjen már aminél tökre belefér, ha buksz 50-60 beülõt, neki meg van 30$
Valahonnan letudnám szedni Hellmuth Basch Cash Gameet? (Poker After Dark 2009 se05e37-e48)
Köszi 😊
cesc fábregas
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És valószínûleg szerencsés is vagyok.
És ez tényleg micró, mert 3,5-esrõl beszélünk.
+ ott tényleg kur*ára hosszútávon jön ki, hogy nyereség vagy bukó
lejátszol 1000 SnG és 0 vagy még akkor sincs semmi, mert belefér a játékba
DE kezdõként max. 4 asztalon 1000 SnG vagy 2, 3 hónap
sztem barátunk nem azért akar 2-3 hónapot játszani, hogy 0 cashnél legyen
+ sok-sok asztalon játszik esetleg SH-t, akkor a bankroll-ra is keményen figyelnie kell simán benne van, hogy egy Session alatt 60 beülõt buksz
egy dolgora nagyon jó, hogy begyakorold a push-fold szakaszt
Hand HQ
nagyobb indulós SnG sztem micron kifizetõdõbb
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bazinga!
mivel nem vagy gyakorlott SnG, de itt 27fõs normál SnG bõven elég kb. 20 beülõs bankroll
Most gondolkodtam azon is amúgy... hogy hétköznap 1-1 órát videózok-cikkezek és hétvégén tartok ilyen 5-6 órás sessionöket (vagy több 1-2 órásat)... szerintetek ez jó ötlet?
Ami biztos, hogy van még hal a vízben. Ha van 50 dollárod az már sok is, több hónapon keresztül én mindig 10 dollárból építettem rollt újra és újra, 20 dollárnál már $1,5-ös 12 playeres 6maxosokat toltam. 2,5 dolláros 90 playeres a legjobb micro sng, én mindig odáig akartam följutni, 50 dollárnál már azt próbálgattam, és még mindig azon játszom.
Szabolcs, Sándor, ti starson játszotok ugye? Mikrolimiten mennyire erõs a sng mezõny? Mekkora BR-t ajánlanátok? A lehetõ legkisebb téten kezdenék és konzervatív vagyok. 50 dollárra gondoltam.
Egyéb tanácsok, ötletek? 😊
Vannak gyerekbetegségei a szoftvernek. De nem is a szoftver miatt szeretem/szeretjük 😊
amúgy teljesen jó volt a A8 visszapush, ahogy látom elég laza csávó volt :-)
nem kell fo*ni betolni középre a stacket ha olyan a szitu