Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
"PokerStars Verseny #434392709, no limit holdem
Freeroll
7901 játékos
A PokerStars $300.00 USD-t adott a nyereményalaphoz
Teljes nyereményalap: $451.60 USD
Verseny kezdete 2011/09/19 20:00:00 CET <2011/09/19 14:00:00 ET>

Kedves Teh_lolguy!

136. helyen zártad a versenyt. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került USD 0,27 értékû díj.

Gratulálunk!

Köszönjük részvételed!"

el sem hiszem!

es most ennek tudok ugy orulni, mint a rossz korszakom elotti 1.50-es fejvadaszos (plusz volt rendesen kasza a fejekert!) 90 fos SNG 2-ik helyemnek!

de komolyan!

(zarojelben, igazabol egy pre-flop allin szituaciom volt, az is a vegen, de azt kivetelesen jobb lappal elvittek! A9 suited vs AQ off)

JEAH 😄 mehetek 25 centes SNG-re majd 😄 <#boxer>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

De agresszív lett valaki 😄
Ez mehetne bannerba! Aki meg aztán nem olvassa el és jön az elméleteivel, az takarodjon a picsába😄 Vagy heads upoljon olyanokkal, akiknek nem csalik a szájt😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lammer
na vegre... szituacios allint nyertem! el sem hiszem! (magyar freeroll)

nalam KK
preflop 3bet szokasos...
2 megad... flop veszelyes volt, de 1ik ellen tolt egy allint... K9 azaz top parja volt(azt hitte)... persze utolag konnyu szitu, de ott elmerengtem, hogy bemakol egy egy egyszinu 89-el, mert flop 89 is volt... de nem!!!! jeeee 😄 eeees kitartott a KK!444 yeahh 😄

Full Tilt Poker meghallgatás

Full Tilt Poker meghallgatás Londonban - beszámolunk minden újdonságról, pletykáról és közleményrõl.

A londoni Riverbank Park Plaza Hotelben megkezdõdött a Full Tilt Poker meghallgatása az Alderney Gambling Control Commission (AGCC) által. Az eredetileg július 26-ra kiírt, és egy új lehetséges befektetõ miatt elhalasztott meghallgatás a nyilvánosság kizárása mellett zajlik.

Elõreláthatólag mi történhet a héten? Visszavonhatják a Full Tilt Poker AGCC-licencét, vagy érvényteleníthetik a felfüggesztést, de a legvalószínûbb forgatókönyv, hogy kitolják a határidõt, és a Full Tilt Poker tovább keresheti új befektetõjét. A befektetõ megtalálása a Full Tilt Poker, a játékosok és az AGCC érdekeit szolgálná.

Mivel zárt ajtók mögött zajlik a tárgyalás, ezért valószínûleg csak kevés információ szivárog majd ki. Mindenesetre beszámolunk az üggyel kapcsolatos összes újdonságról, pletykáról vagy közleményrõl. Nem várunk túl sok történést: kevéske információra és hosszú várakozásokra számítunk, legrosszabb esetben talán semmilyen új információ nem derül ki az ügyrõl.

A történésektõl függetlenül minden tõlünk telhetõt megteszünk, és minden megszerzett információt közzéteszünk. Ha hallottál valami újdonságot a témában, oszd meg velünk a hozzászólások között vagy Twitteren a @HQPokerStrategy. címen.

Frissítés: 2011.09.19. 17:00 (CEST): Az egyetlen újdonság a Full Tilt Pokerrel kapcsolatban, hogy a Hendon Mob bejelentette a pókerteremmel kötött együttmûködésük befejezését. A Mob játékosai (Barny Boatman, Ross Boatman, Joe Beevers, és Ram Vaswani) az elsõ európai játékosok voltak, akiket a Full Tilt Poker szponzorált. Népszerû egyesült királyságbeli fórumuk az egyik legnagyobb Full Tilt Poker társoldal volt. Honlapjukon közzétett nyilatkozatuk alapján tetemes anyagi veszteségre hivatkozva fejezték be együttmûködésüket a pókerteremmel, játékosként és társoldalként egyaránt.

Forrás: The Hendon Mob
sz4bolcs
gecijó érzés, hogy sokszor utólag már tök nagy pontossággal meg tudom mondani, mi van az ellenfél kezében

Sz4bolcs1985: what did you have? JJ ?
Sz4bolcs1985: or TT ?
provkin81: tt

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Zseniális cikk 😄😄:😄😄 Jól kezdõdik a hét...

Palinko
emígy ha már volt cslaásról szó ezt érdemes elolvasni

http://www.onlinepokerhu.com/poker/Csalnak-a-termek
Palinko
magyarul coinflip 😄 bár a több mint 50 akár 99 meg száz is lehet
nyugi, az lófasz
Nekem sem kezdõdik jól a sng karrierem, az utóbbi 4 játszmából 3 alkalommal buborékon estem ki úgy, hogy több mint 50% esélyem volt a preflop allinnál 😄

precision
KK -val belefutottam egy AA -ba... de ilyen rohadt mázlistát mint ez a csákó...

elõtte lévõ 20-30 handben úgy játszott, hogy minden fosra raiselt vagy allinezet, és felszedte magát rendesen... az ominózus handben is szokásos preflop raise, na mondom, KK -val benyomom a reraise allin -t, úgy is szar van nálad, ha megadod akkor nyerek úgy is... és "TERMÉSZETESEN" AA volt nála

fákk!

😊

Bazinga!

mindegy nem akarok pletykálkodni, 3. kézbõl hallottakkal (de 100% meghiszek haveromnak), plusz nem a nagy nyilvánosságnak szánta, gondolom ott soha nem mondana ilyet + magánbeszélgetés volt
amúgy jó régen történt, sok évvel ezelõtt
+ ha valaki vágja is, hogy ki az tartsa meg magának (esetleg privibe)
Palinko
ki ez a játékos? vagy melyik évben volt 4. majd kikeresem 😊 (gondolom main event)
nem cikk volt, egy nagyon jó haverom (szintén pókerbõl él, persze kisebb kaliber) ismeri személyesen az illetõt, jó haverok stb. és õ mesélte, hogy egy beszélgetés közben fejtegette ezt neki a csávó, hogy szerinte valami nem kóser
Palinko
mi volt ez a szólás. érdekelne a cikk
nyugi, ha már egy WSOP 4. helyezett száját is el hagyta olyan gondolat, szó, hogy valami nem stimmel az online pókerrel, csalnak a termek, akkor egy sima játékosnál is elgurulhat a gyógyszer
na kb. máig tartott a fix limites CG pályafutásom :-)
sz4bolcs
jó, hogy szólsz, nyomok párat, hogy a mai profit is meglegyen.. 😊

Lammer
(open ender... 5c,6c,7c,8c)

Lammer
(ja bocs volt sztretflosshuzom is! 😄DD az amugy mi???? sosemnem volt eddig 😄DDD)

-hiaba van flop fullom, flop sorom, flop pokerem... meg sunyulassal sem tudok hozni a potba preflop berakott osszegnel tobbet(<- !!!!!!)

annyira de annyira imadom a jatekot, pedig abba kellene hagynom, mert egyszeruen nincs szerencsem... 😞

Lammer
mindig megigerem, hogy otthagyom a jokestarsot... de sajnos sit&go+mtt+cash-ben (valasztek) lepipalnak minden termet...

btw!

Anyukam helyett beultem fl holdemre... addig szepen meghizott 9K-ra... most buktam el 😄DDDD en mar csak rohogok...

hogy?

-Flush huzo flop-on... ofkorsz, hogy nem jon! (tobbszor!)
-ha eldobatjak velem, turn+river ket par, atompotokat viszek!

es a hab a tortan!
flushhuzo flop utan es SORHUZO turn utan! mennyi out az? OFKORSZ, hogy nem jon semmi!!!! ELLLLJEN! 😄DDDDD

megaszani...<#szomoru2>

jokestars, mert megerdemlem 😄

Palinko
igazat megvallva mint sokan mások régebben én is elgondolkodtam, mi van ha csal az iroda?

de akkor ugye kell hogy legyen játékosa is, mert mást megajándékozni nincs sok értelme, de ha sok a mázlijuk nekik kéne mindég mindent vezetni, de akkor minek csinálnak promóciókat? elküldenének egy csalót a wsopre? 😄 nem sok értelmét látom, pedig sok irodában van ilyen és hasonló promóciók. a másik meg feltünne hogy mindég ugyanazok vezetik a listákat, bár regelhetnek be új playereket ez is igaz.

másik meg ha úgy érzed lehúznak elmész máshová, és ez kb érvágás, sztem jobb nekik ha stabilan begyûjthetik a raket, kockázat mentes hozam.
Palinko
sajna cg 😞 de köszi a felajánlást. hogy állsz az sng kel mostanában?
Lammer
(otos lotton ofkorsz)

Lammer
😄DD

ilyenkor jo nezni a dobbent arcokat amikor meselek...<#rinya>

btw... 2011.08.27.-en (fontos kesobb) voltam universumban 500-as versenyen... ritkan toltok lottot is, de penteken dobtam egy szelvenyt!

En vagyok az ismerosi koromben a legnagyobb elharcosa, hogy a poker nem szerencsejatek, hanem eleg vastagon strat (na jo, oke egy verseny vegefele a preflop allinhaboru mar az)...

NOS! -> akar nyerhettem is volna, de dealeltunk mert mindenki haza akart menni... bejutottam a legjobb 4-be... addig olyanokat makoltam, hogy en sem hittem el... este meg lett egy kettesem a lotton 😄DDDDDDDD

ja, online mar nem nagyon merek jatszani 😄

sz4bolcs
Ha tornapoker, akkor segítek, meg szívesen elemzek handeket, ha cashgamelsz akkor nem tudok..

sz4bolcs
Amikor ilyeneket írok, olyankor rá szoktam jönni, hogy épp tilten vagyok. 😄

Palinko
10 db 80/20 ból egyet sem megnyerni esélye : 1: 10 000 000
ez esélytelenebb mint hogy a 6 os lottón lesz teli találatod.
szal grat megnyertél 1,5 6os lottót.
Lammer
csak azert irom mennyire gaz az online poker... mert szoktam neha eloben kis versenyekre jarni... mondjuk ott is inkabb szitukbol (draw bloff, semi bloffok, szepen csapdazas stb) hizok fel es a vegen fizetos korul, vagy lowITM-ben vegzek... de legalabb 5 allinbol azert nyerek 2-ot... 😞

Lammer
sziasztok!

Megosztanam a "szokasos" storymat... magyar 300-as freeroll

(teh_lolguy vagyok jokestarson)

mivel a hand history magyar nyelvu ezert nem smakkol az importalasnal valami gondolom a replaysen...

roviden copy/paste:

Kapott Teh_lolguy
BAKTER706: dob
zoviga: emelennyit: 50 eddig: 100
Fashioncop: megad 100
Topika46: dob
nyulio: megad 100
PoisonFace: dob
pidu1: dob
Teh_lolguy: emelennyit: 350 eddig: 450
Apa35: dob
zoviga: megad 305 és allin van
Fashioncop: dob
nyulio: megad 350
*** FLOP *** <7d 4d Tc>
Teh_lolguy: nyit 685 és allin van
nyulio: megad 685
*** TURN *** <7d 4d Tc> <6d>
*** RIVER *** <7d 4d Tc 6d>
*** MUTATÁS ***
Teh_lolguy: mutat (ász pár)
nyulio: mutat (dáma és négyes két pár)

namost... ez ugye szituacios szanalmas makolas az ellenfel reszerol... ezeddig az utobbi idoben kb 3-4 alkalommal zsinorban tuti makoltak...
az eddigi rekordom 14 alkalombol TIZENNEGY alkalommal makoltak le... most jovok sundaywr2 qualiferrol (gondoltam kitrukkozom a rendszert... Edesanyam is szokta tolni... nagy omaha/razz fan es mivel lefekudt beultem helyette->😉... szokasos KK vs AJ allin... persze, hogy jon KETTO Jack!!! of course!!! ez assszondja >>>ZSINORBAN<<< a 16-ik eset (flop utani es preflop allinokat figyelembeveve)!!!

gyerekek ez normalis???
Ha kezparral allinelek, akkor az ellenfel gyengebb lapja leszettesedik... ha nem, akkor EGY SZINRE jon a flush... ha nem, akkor meg EGY LAPRA jon a sor (kb 16-> 3/8/5 aranyban)!!!! ez mar komolyan mondom kiserteties... ennyire szerencsetlen tenyleg nem lehetek 😄DD

No... eddig tetszik ez az "egyetem mellett csak heti 1 sessiont játszok" dolog... ma játszottam egy 5 órát és majdnem 100$ +ban zártam... Bwin én így szeretlek!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Palinko
uhh én most szaladtam bele egy csúnya sessionba, ha valakinek van kedve hm adat alapján átbeszélni velem skypon, msn en vagy valahol hogy milyen hülye vagyok annak megköszönném
az az igazság, hogy az ember panaszkodik itt, de még így is plusszos lett a session + holdem managerben visszanézva (jó dolog) 3-4 partyt én basztam el, ami kb. 1 beülõnyi pénz volt :-)
amúgy jó ez a fix limit, no lomit CG-vel ki lehet kergetni a világból, de ezt bepróbálom csak hát mindent elölrõl kezdeni, cikkek , videók
DE full tilt újranyításáig bele kell húzni, hogy ki tudjam pörgetni a 200% újrabefizetési bónuszt hamar :-D
Megint mocskos nagy lapütközés volt... 😄 40/80 vakszint

kisvakban T7s -el kiegészítek 4 limper után. Flop TTQ

Nyitok fél potot, egy megad többi fold
Turn A
Megint fél potot nyitok, megad.
River 7

Tehát a final board: T T Q A 7

Betolom a maradékot. Ellenfél call.

Ellenfél mutat: ATo...
sz4bolcs

haverom rábeszélt, hogy nézzek be fix limit CG-re. most mit mondjak nagy pénz lehúzás ez is mint a no limit, vagy én vagyok balszerencsés
de tökre nevetséges, 2 bukó fullal meg nut flush-el
mi a fasszal ne fékezzek? Royal flushel?
sz4bolcs
Lehet, hogy lenullázta a rollját, és mostanában ezzel keresi a kenyerét 😄😄

Palinko
lol írtam valahol egy supportnak és Scott Nguyen válaszolt, ez nem lehet véletlen <#idiota><#idiota>

lehet áttért a pdf ek világába 😄
sz4bolcs
Ezt micro limiten te soha nem fogod bedobni... 😄

Palinko
ez itt nem igazán dobható, AA , A10, K10, q10, J10 vernek, ami azért nem túl nagy range.

microlimiten a minibet általában lopási kísérlet, mert nem mernek naggyal lopni és gondolják kicsit sem adod meg 😄 vagy csak nekem vannak ilyen példáim?
Persze dobható. De ha eldobsz egy drill-t akkor mit fogsz megjátszani?<#help>

Én is erre gondoltam, és pont ezért nem dobtam el, gondoltam az túl gyenge lett volna.

(amúgy szerintem eddig jól játszom, itt mondjuk QQ-val estem ki AT ellen buborékon)

Csacsi
A minraise szinte tuti nuts microlimiten...de sosem dobnám el. Mert lehet ez akár AK is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ez dobható? Sejtettem hogy 10-ese van...

Palinko
köszi!
semmi extra beimportálod a mappákat és a player change-nél azt választod ki ami érdekel PS vagy Full tilt stb.
Palinko
hát végülis ebben is van logika, magam ellenõrizni tudom úgyis a session után.

ami még érdekel egy részletes leírás, hogy ha több terem van hogyan kezelem?
nem akarok új adatbázist, aztán váltogatni mindég az autó import filokat. de 1 zagyvát sem akarok.
talán be lehet állítani, de nem sok értelme van, pont az a lényeg, hogy lásd a saját statjaidon, hogy milyen imaged az adott asztalon
Palinko
miért van az hogy a holdem manager, mindég 0 ról nézi a saját statjaimat? másnál még nem figyeltem meg mert ugye nem jegyzem meg az ellenfelek neveit mindét aki be van logolva