Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Freeroll
7901 játékos
A PokerStars $300.00 USD-t adott a nyereményalaphoz
Teljes nyereményalap: $451.60 USD
Verseny kezdete 2011/09/19 20:00:00 CET <2011/09/19 14:00:00 ET>2011/09/19 14:00:00 ET>
Kedves Teh_lolguy!
136. helyen zártad a versenyt. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került USD 0,27 értékû díj.
Gratulálunk!
Köszönjük részvételed!"
el sem hiszem!
es most ennek tudok ugy orulni, mint a rossz korszakom elotti 1.50-es fejvadaszos (plusz volt rendesen kasza a fejekert!) 90 fos SNG 2-ik helyemnek!
de komolyan!
(zarojelben, igazabol egy pre-flop allin szituaciom volt, az is a vegen, de azt kivetelesen jobb lappal elvittek! A9 suited vs AQ off)
JEAH 😄 mehetek 25 centes SNG-re majd 😄 <#boxer>#boxer>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nalam KK
preflop 3bet szokasos...
2 megad... flop veszelyes volt, de 1ik ellen tolt egy allint... K9 azaz top parja volt(azt hitte)... persze utolag konnyu szitu, de ott elmerengtem, hogy bemakol egy egy egyszinu 89-el, mert flop 89 is volt... de nem!!!! jeeee 😄 eeees kitartott a KK!444 yeahh 😄
Full Tilt Poker meghallgatás Londonban - beszámolunk minden újdonságról, pletykáról és közleményrõl.
A londoni Riverbank Park Plaza Hotelben megkezdõdött a Full Tilt Poker meghallgatása az Alderney Gambling Control Commission (AGCC) által. Az eredetileg július 26-ra kiírt, és egy új lehetséges befektetõ miatt elhalasztott meghallgatás a nyilvánosság kizárása mellett zajlik.
Elõreláthatólag mi történhet a héten? Visszavonhatják a Full Tilt Poker AGCC-licencét, vagy érvényteleníthetik a felfüggesztést, de a legvalószínûbb forgatókönyv, hogy kitolják a határidõt, és a Full Tilt Poker tovább keresheti új befektetõjét. A befektetõ megtalálása a Full Tilt Poker, a játékosok és az AGCC érdekeit szolgálná.
Mivel zárt ajtók mögött zajlik a tárgyalás, ezért valószínûleg csak kevés információ szivárog majd ki. Mindenesetre beszámolunk az üggyel kapcsolatos összes újdonságról, pletykáról vagy közleményrõl. Nem várunk túl sok történést: kevéske információra és hosszú várakozásokra számítunk, legrosszabb esetben talán semmilyen új információ nem derül ki az ügyrõl.
A történésektõl függetlenül minden tõlünk telhetõt megteszünk, és minden megszerzett információt közzéteszünk. Ha hallottál valami újdonságot a témában, oszd meg velünk a hozzászólások között vagy Twitteren a @HQPokerStrategy. címen.
Frissítés: 2011.09.19. 17:00 (CEST): Az egyetlen újdonság a Full Tilt Pokerrel kapcsolatban, hogy a Hendon Mob bejelentette a pókerteremmel kötött együttmûködésük befejezését. A Mob játékosai (Barny Boatman, Ross Boatman, Joe Beevers, és Ram Vaswani) az elsõ európai játékosok voltak, akiket a Full Tilt Poker szponzorált. Népszerû egyesült királyságbeli fórumuk az egyik legnagyobb Full Tilt Poker társoldal volt. Honlapjukon közzétett nyilatkozatuk alapján tetemes anyagi veszteségre hivatkozva fejezték be együttmûködésüket a pókerteremmel, játékosként és társoldalként egyaránt.
Forrás: The Hendon Mob
Sz4bolcs1985: what did you have? JJ ?
Sz4bolcs1985: or TT ?
provkin81: tt
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
http://www.onlinepokerhu.com/poker/Csalnak-a-termek
elõtte lévõ 20-30 handben úgy játszott, hogy minden fosra raiselt vagy allinezet, és felszedte magát rendesen... az ominózus handben is szokásos preflop raise, na mondom, KK -val benyomom a reraise allin -t, úgy is szar van nálad, ha megadod akkor nyerek úgy is... és "TERMÉSZETESEN" AA volt nála
fákk!
😊
Bazinga!
amúgy jó régen történt, sok évvel ezelõtt
+ ha valaki vágja is, hogy ki az tartsa meg magának (esetleg privibe)
-hiaba van flop fullom, flop sorom, flop pokerem... meg sunyulassal sem tudok hozni a potba preflop berakott osszegnel tobbet(<- !!!!!!)
annyira de annyira imadom a jatekot, pedig abba kellene hagynom, mert egyszeruen nincs szerencsem... 😞
btw!
Anyukam helyett beultem fl holdemre... addig szepen meghizott 9K-ra... most buktam el 😄DDDD en mar csak rohogok...
hogy?
-Flush huzo flop-on... ofkorsz, hogy nem jon! (tobbszor!)
-ha eldobatjak velem, turn+river ket par, atompotokat viszek!
es a hab a tortan!
flushhuzo flop utan es SORHUZO turn utan! mennyi out az? OFKORSZ, hogy nem jon semmi!!!! ELLLLJEN! 😄DDDDD
megaszani...<#szomoru2>#szomoru2>
jokestars, mert megerdemlem 😄
de akkor ugye kell hogy legyen játékosa is, mert mást megajándékozni nincs sok értelme, de ha sok a mázlijuk nekik kéne mindég mindent vezetni, de akkor minek csinálnak promóciókat? elküldenének egy csalót a wsopre? 😄 nem sok értelmét látom, pedig sok irodában van ilyen és hasonló promóciók. a másik meg feltünne hogy mindég ugyanazok vezetik a listákat, bár regelhetnek be új playereket ez is igaz.
másik meg ha úgy érzed lehúznak elmész máshová, és ez kb érvágás, sztem jobb nekik ha stabilan begyûjthetik a raket, kockázat mentes hozam.
ilyenkor jo nezni a dobbent arcokat amikor meselek...<#rinya>#rinya>
btw... 2011.08.27.-en (fontos kesobb) voltam universumban 500-as versenyen... ritkan toltok lottot is, de penteken dobtam egy szelvenyt!
En vagyok az ismerosi koromben a legnagyobb elharcosa, hogy a poker nem szerencsejatek, hanem eleg vastagon strat (na jo, oke egy verseny vegefele a preflop allinhaboru mar az)...
NOS! -> akar nyerhettem is volna, de dealeltunk mert mindenki haza akart menni... bejutottam a legjobb 4-be... addig olyanokat makoltam, hogy en sem hittem el... este meg lett egy kettesem a lotton 😄DDDDDDDD
ja, online mar nem nagyon merek jatszani 😄
ez esélytelenebb mint hogy a 6 os lottón lesz teli találatod.
szal grat megnyertél 1,5 6os lottót.
Megosztanam a "szokasos" storymat... magyar 300-as freeroll
(teh_lolguy vagyok jokestarson)
mivel a hand history magyar nyelvu ezert nem smakkol az importalasnal valami gondolom a replaysen...
roviden copy/paste:
Kapott Teh_lolguy
BAKTER706: dob
zoviga: emelennyit: 50 eddig: 100
Fashioncop: megad 100
Topika46: dob
nyulio: megad 100
PoisonFace: dob
pidu1: dob
Teh_lolguy: emelennyit: 350 eddig: 450
Apa35: dob
zoviga: megad 305 és allin van
Fashioncop: dob
nyulio: megad 350
*** FLOP *** <7d 4d Tc>7d 4d Tc>
Teh_lolguy: nyit 685 és allin van
nyulio: megad 685
*** TURN *** <7d 4d Tc>7d 4d Tc> <6d>6d>
*** RIVER *** <7d 4d Tc 6d>7d 4d Tc 6d>
*** MUTATÁS ***
Teh_lolguy: mutat
nyulio: mutat
namost... ez ugye szituacios szanalmas makolas az ellenfel reszerol... ezeddig az utobbi idoben kb 3-4 alkalommal zsinorban tuti makoltak...
az eddigi rekordom 14 alkalombol TIZENNEGY alkalommal makoltak le... most jovok sundaywr2 qualiferrol (gondoltam kitrukkozom a rendszert... Edesanyam is szokta tolni... nagy omaha/razz fan es mivel lefekudt beultem helyette->😉... szokasos KK vs AJ allin... persze, hogy jon KETTO Jack!!! of course!!! ez assszondja >>>ZSINORBAN<<< a 16-ik eset (flop utani es preflop allinokat figyelembeveve)!!!
gyerekek ez normalis???
Ha kezparral allinelek, akkor az ellenfel gyengebb lapja leszettesedik... ha nem, akkor EGY SZINRE jon a flush... ha nem, akkor meg EGY LAPRA jon a sor (kb 16-> 3/8/5 aranyban)!!!! ez mar komolyan mondom kiserteties... ennyire szerencsetlen tenyleg nem lehetek 😄DD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
amúgy jó ez a fix limit, no lomit CG-vel ki lehet kergetni a világból, de ezt bepróbálom csak hát mindent elölrõl kezdeni, cikkek , videók
DE full tilt újranyításáig bele kell húzni, hogy ki tudjam pörgetni a 200% újrabefizetési bónuszt hamar :-D
kisvakban T7s -el kiegészítek 4 limper után. Flop TTQ
Nyitok fél potot, egy megad többi fold
Turn A
Megint fél potot nyitok, megad.
River 7
Tehát a final board: T T Q A 7
Betolom a maradékot. Ellenfél call.
Ellenfél mutat: ATo...
de tökre nevetséges, 2 bukó fullal meg nut flush-el
mi a fasszal ne fékezzek? Royal flushel?
lehet áttért a pdf ek világába 😄
microlimiten a minibet általában lopási kísérlet, mert nem mernek naggyal lopni és gondolják kicsit sem adod meg 😄 vagy csak nekem vannak ilyen példáim?
(amúgy szerintem eddig jól játszom, itt mondjuk QQ-val estem ki AT ellen buborékon)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ami még érdekel egy részletes leírás, hogy ha több terem van hogyan kezelem?
nem akarok új adatbázist, aztán váltogatni mindég az autó import filokat. de 1 zagyvát sem akarok.