Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD

Én meg imádom a bwint!😄
5c4c volt nála:

JhTh:

Viszont azt nem értem, hogy miért nem menti a hand history a muckolt handeket... elvileg CGben meg lehet nézni a showdown handeket mindig... Furcsa még, hogy amit nem muckol, a replayer azt se mutatja meg😄

Csacsi ez ellen lehet valamit csinálni? (ha jól emlékszem te CGzel bwinen😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
elért a downswing, minden 70/30-at elbukok... Bizonyára az a karmám, hogy 100 dolláros sng-ken nyerjem vissza (-Isildur1) <#idiota><#idiota><#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs

Palinko
OMFG
Legyen igazad!😊)
A szoftver mondjuk picit gagyesz amúgy és a holdem managerrel is veszekedik😄 Viszont az asztal kinézet szép kontrasztos😊

Detréééé! Tényleg nem mutatja😄 Am AcTc volt nála😄

sz4bolcs
áttrolloltál? <#idiota><#idiota>

am... abc poker.. mindent kifizetnek.

én szerencsére már nem játszom ott 1 hete... a versenyek iszonyat trágyák.

Palinko
meg tekerem ha nem flösshúzóra rakta be 😄 vagy QJ

kár hogy nem mutatja
Hmm-hmm

Áttrolloltam Bwinre😄D

Picit meg kell szokni, hogy itt felesleges blöff 3betelni és abszolúte abc pokert kell játszani, de asszem menni fog😄D

Van aki játszik itt? Úgy emlékszem nagy divatja volt pár hónapja nálatok nem?😄

Palinko
mert tiszta szerencsejátékos
sz4bolcs
Volt? Nem volt. Õ is tudta, hogy nincsen.. és mégis callolta.

sz4bolcs
bebaszva játszani ..az valami olyasmi lehet, mint amikor én cashgamelek. <#idiota><#idiota><#idiota>

Palinko
ha tudnám hogy mi van nála persze én is allin tolnék, csak az a baj hogy nem tudod lehet nála millió jobb lap mint az A8
Amúgy gondolkodtam már rajta, hogy feltöltök NL 25re pénzt, mert pl múltkor is bebszva játszottam aztán kissé lekunkorodott a rollom😄 De nem... betartjuk a BRM-et!😄

sz4bolcs
Végülis tudod, hogy jó vagy.. ugyanúgy kapsz két lapot minden körben, mint a többiek + játszhatsz egy csomó magyar proval.. tökre megéri. 😄

Flegma!😄

sz4bolcs
nekem pont fordítva: "MAXIMUM 1 óra lesz.... a suli" :ASD

..csináld azt, mint Isildur Befizetsz 2000et, és egybõl high stake sngk... 😄😄

Sajnos ezzel én is így vagyok... most dizni volt minden, mert halasztottam egyetembõl és így ráértem... de hétfõtõl folytatódik a móka és MAXIMUM 1 óra lesz suli mellett pókerrel foglalkozni... ami azt jelenti, hogy vagy tanulom, vagy játszok:S Esetleg hétvégéken egy picivel többet is megengedhetek majd... ááá faszom... miért nem vagyok már egy Tom Dwan szinten és akkor szerintem nem is gondolkodnék az egyetemen😄D

sz4bolcs
Most nézem, hogy 60-40% ?? egy két alacsonyabb lapu suited connector ellen? 😄 Máskor ilyen csicska lapokkal akkor bátrabban allinelek. 😄

sz4bolcs
Azér figyelitek... "pénz meg abból van, amit ÖSSZEJÁCCOM" xDD Zárolják is az accomat...

Aham... hát nekem sajnos max napi 1 órám lenne rá, és akkor már jónak mondom a dolgot 😄 Mondjuk most pénzileg sem állok úgy, hogy erre tudjak szánni... költözés, stb... majd egyszer 😊

Palinko
azért tegyük hozzá az allin sem volt a legokosabb húzás.
sz4bolcs
Na az ilyeneknek viszont úgy beleépíteném a fejét a monitorba...

sz4bolcs
És ismét behúztam 38 dollárt :ASD
De õ volt eddig a legkellemetlenebb ellenfél, akivel 6maxosokon találkoztam... nagyon szép grafikonnal..
...de ...kivégezve 😄 Az elsõ linkelt hand valami eszméletlen brutális

sz4bolcs
Bár most nézem.. preflop callhoz képest nem is volt olyan szar ez a donkbet.

sz4bolcs
csodálkoztok a magas profiton... Ez pl. egy 7 dolláros 12es verseny:

sz4bolcs
Starson még a 90es knockout jó micro limiten, azt a mezõnyt ami ott össze szokott gyûlni még egy csoport gyp-s gyerek sem übereli.. maréknyi szárított lepke.. 😄

én nagyon ajánlom a több asztalos SnG-ket, 27, 45 fõs, sima normálokat
mikrotéten egy sima ABC pókerrel jó zsebpénzt össze lehet harácsolni
sz4bolcs
Egyetemista vagyok egy kurvára szociális szakon, meló nincs, pénz meg abból van, amit összejáccom, ami reményeim szerint a közeljövõben több lesz, mint amit a diplomámmal (ami jelenleg kétesebbnek tûnik, mint havi $500-at összegrindelni😄) kereshetnék.

Szociális élet az wtf? Sör/foci/meccsnézés megvan, barátnõt meg rövid idõn belül lecserélném egy harmadik gitárra, ha lenne. 😄

Az igen 😄 És te mit dolgozol ha szabad kérdezni, hogy ennyi idõd van a pókerre? Pontosabban van szabadidõd / szociális életed ez mellett? 😄

sz4bolcs
cashgame=statikus shit

sz4bolcs
Asszem olyan 6 órát játszom amikor nem kezdek bele komolyabban mtt-kbe. Mostanában nem olvasok stratégiai cikkeket, úgy érzem, hogy ezen a limiten verem a mezõnyt, és nincs szükség a játékomon változtatásra, de mondjuk tegnap is elég sokat böngésztem bankroll managementes cikkeket mert sejtésem szerint túl kis kockázatot vállalok, próbálom belõni, kikövetkeztetni, hogy mi az a roll, amivel újabb szintet tudok lépni úgy, hogy még ne tilteljek be egy bukó szériától.
Mivel eléggé tiltelõs vagyok.. vagyis voltam... próbálok kiiktatni minden nagyobb ingadozást és ennek a leghatékonyabb módja a jó br management.
Inkább motiváló írásokat olvasok, amik kicsit nagyobb, de még ésszerû kockázatvállalásra ösztönöznek.

sng és fõleg a többasztalos sng nagyon más, mint a cashgame, más képességek kellenek hozzá. Én cg-ben masszív bukó vagyok, utálom, ahogy a dollárocskáim ott hevernek az asztalon, régebben amit nyertem sng-ken azt cashgamen szórtam el. SnG-n a játéknak ritmusa van, azt kell meglovagolni, amit én imádok, nagyon jó érzés ahogy a játékom idõrõl idõre változik, ahogy növekednek a vakok és változnak a stackméretek.

Tudtam amúgy hogy ez lesz 😄 Nem kellett volna cashoutolni. Most meg egyetem + munka mellett örülök ha lesz idõm egy sörre. Azon gondolkoztam, hogy belevágok a sng-ba. Szerintetek mennyire érdemes CG-s tapasztalattal? ÚGy hallottam nagyobb a variancia.........

Napi hány órát foglalkozol a játékkal és ebbõl mennyi a tanulás / játék arány? Nagyon szeretném újra elkezdeni, de egyszerûen nincs rá idõm 😞

sz4bolcs
Heroic harcban sikerült is legyõznöm 😛

sz4bolcs
Am azért checkraiseltem, hogy esze ágába se legyen bedobni a lapjait, amég nem látom a színsoromat <#idiota><#idiota><#idiota>

sz4bolcs
egy csodálatosgyönyörûhandecske

sz4bolcs
Találtam pokerakadémián egy topicot, ahol arról beszélgetnek, ki hogy kezdte, meddig jutott.... az egyik srác beírta:

"3000 forinttal (kezdtem) az expecten ha jól emléxem, táblázattal a monitor szélén.
azóta rengeteget fejlõdtem, mostmár excelben van a táblázat pl..."

😄😄😄

sz4bolcs
Am az milyen durva már.. ma olvastam Isildur1-rõl, befizetett 2000 dollárt, 3 hét alatt csinált belõle milliót.. Fasza bankrollmanagementet használhatótt.... 😄
Én meg itt kényeskedek, hogy 1k dollárral nem érzem magam teljesen komfortosan 7 dolláros versenyeken. 😄

sz4bolcs
Nem használok elemzõ progit, top sharkban meg lehet nézni? (Sz4bolcs1985 pokerstars)

Csacsi
Az a baj...hogy annak néz ki....ROI alapján többet tudnék mondani..

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
mutatok hotrunt

ez hotrun <#idiota><#idiota><#idiota>

sz4bolcs
2 asztalos 6maxosok. 😄
Am meg ez itt a végén egy a nagyon meredek ugyanaz, mint 0 játéktõl 250-ig, csak azért ilyen meredek, mert a bankrollom miatt limitet léptem fölfele... Akkor is hotrun?

Csacsi
Hidd el Hotrun. Fõleg, ha ezek nem egy asztalos 6max játékok, akkor meg pláne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Mit gondoltok?: Ez egy hotrun, vagy én vagyok a 6maxos sng-k új Isildur-ja?

Palinko
igen így az elõzmények tudatában teljesen érthetõ.

nekem is volt pár allinem ma, igaz zyngán sng be, 300 8000 re álltam vesztésben headsupban, mikor mindég allin hívott én meg megadtam K 7, Ax lapokkal, végül legyõztem 😄
sz4bolcs
így kell stackelni KKval 😄😄

sz4bolcs
am meg visszatértem kicsit tornapokerezni... lehet, hogy nem sokáig 😄😄 O>>>>

nem bírom az ilyeneket, 6maxoson meg viszonylag kulturáltan játsszák a pokert.

sz4bolcs
Ha sokat headsupozol, és találkozol hiperagresszív ellenfelekkel akkor majd megérted. 😊

Mondjuk ismerni is kéne az elõzményeket, srác nagyon agron játszott, és elég trükkösen, sokat 3betelt és checkraiselt, szal tudta, hogy nyomás alá tud helyezni, de én tudtam, hogy õ tudta ezt, és mivel bent volt egy rakás zsetonom a potban, úgy gondoltam, hogy az esélyeim is igen jók egy allin callhoz. Szal egy coinflip volt az elképzelésem, és az is lett.. szerencsére az én javamra.

Palinko
de miért mentél A7 el allin? 😄