Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
CHILIPOKER (iPoker hálózat)
POKER LOCO (Ongame hálózat)
POKER MAMBO (Entracion hálózat)
Egyiket sem ismerem, nem tudom milyen a játékosállomány, stb.
http://sportgeza.hu/poker/2011/09/21/ket_eve_csak_veszit_a_legbenabb_pokeres/
Bazinga!
Bár 27 fõsnél 20BI simán benne van.
Nekem volt egy 35 BI-es bukószériám 6max SNG-ben.
Szóval kitartást, ha jobb vagy kiderül úgyis...ha meg rosszabb, akkor az is 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
max annyit tennék hozzá, hogy ez az ellened mindig lejön riveren az ellenfélnek nem teljesen igaz... mármint, a negatív élmények sokkal jobban megragadnak, mint a pozitívak... azt nem jegyzed meg amikor nem jön le riveren az ellenfélnek a lap, ilyen egyszerû 😊 és/vagy azt sem jegyzed meg, amikor neked jön le riveren a nyerõ lap
Bazinga!
szoval az ember hiaba kattan ra a strategiai reszere, hiaba csodalkoznak ra eloben is masok, hogy soxor eltalalom mije van... jon-jon-jon es jon az ellenfelnek ami kell!!! ezt ugy hivjak, hogy szerencsefaktor es hiaba fogsz az eleted vegeig tanulni a pokert, ha a fejem tetejere allok, akkor sem leszek ilyen teren ugy nez ki szerencses 😊
*sztori csak erdekessegkepp... En altalaban eloben nem birok nem dumalni az asztalon 😊 valahogy mindig osszecimbizek par emberrel es persze amikor egy versenyen ott ulsz fel kilenc ota (soforod es egyben legjobb baratod meg a tesoja is ott drukkolnak felalmosan) es hajnali fel haromkor lemakolnak buborekban (kell tolni, mert a vakok mar megettek, nem tudtam volna kiulni sajnos) akkor ugy elgondolkozol, hogy elejen meg midgemben hiaba jatszottal jol, ha ugy is lemakolja amikor bubi vagy egy alacsony kezpar a magas kezparodat 😄DDDD
Masnap delutan visszamentem es a dealelt nyertessel eleg szepen kielemeztuk mit rontottam es hogyan akkor a donto momentumban (igaza volt)... de o" is belatta, hogy sajna a szerencsefaktort nem lehet megqrni 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
inkább arra lennék kíváncsi, hogy 1,5$ és 3,5 $ ekkora különbség lenne?
vagy egyszerûen , így indítom a szintet? visszanézegettem a handeket 1-2 hibán kívül (ami benne van sztem) nagyobbakat nem láttam
kicsit visszaesett az önbizalmam, lehet a szintlépést még szoknom kell újra
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
és egy komoly downsinggel kezdtem, ami végül is belefér csak nekem ilyen még nem volt se a PS, se a Full tilten
20 beülõnyi minusz, inkább azért idegesít mert egybõl egy ilyennel indítok? legjobb helyezés 2db 3. hely, de inkább semmi nagyon.
simán benne van sztem ilyen 27 fõs, 45, 90 stb. indulósokon DE ami inkább zavar, hogy a játékommal lenne a baj? ennyi különbség lenne a 1,5$ és 3,5 $ között? valahogy nem hiszem?! vélemény?
átnéztem az összes sessiont 3,5$-on és az preflop all-ines partykat kijegyzeteltem, végig nem mentem, mert sok lett volna csak a fontossabbakat 60-40% már nem néztem
szóval flipek, volt 18 db ebbõl nyertem 6
80-20%, amikor én voltam elõnyben, 7 db volt, nyertem 3
70-30%, amikor én voltam elõnyben, 29 db és nyertem 11 belõlük
vélemény? nyomjam tovább és tudjam be a pechszériának? nem tûnik nehezebb mezõnynek, bár a final tabelen mintha feszesebbek lennének már, bár az nekem jó, mert lopkodok (bár az nem teszik, hogy inkább calloznak mint a resteal)
bankrollom bírja, belefér simán
amit a FT is lemûvelt, felháborító
Teljesen fölösleges ezen vitázni, mégis az utolsó oldal csak errõl szól😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
DE attól még nyereséget lehet termelni, több ismerõsöm is bizonyítja
+ nem vagyok, egy no. 1 de még nekem akarták magyarázni a hülyeséget és tanítani
Amúgy abc poker... azt te se gondolod komolyan, hogy a "sulikban" ezt tanítják... Te tényleg végigtoltad a pokerstrategy suliját? Mert akkor tényleg nem mondanál ilyeneket... Én se abc pokert tanultam... sõt... most pár hete a Bwinnél játszok és ott abc pokert KELL játszani... és AZ NEHÉZ😄 Legalábbis egy (többnyire) gondolkodó játékosnak... de ott így kell játszani... kevés cbet, semmi blöff3bet, blöffölni alig, blöff indukálásról ne is álmodj (legalábbis nl10en ezt vettem észre).
Biztos a bwin és csal és biztos azért választják annyian és az sem véletlen, hogy a halállománya legendás😊
Persze... sportfogadások miatt, de épp ez az, ami nekünk jó. A teremnek nem kell belenyulnia a dologba... ahogy máshol sem.
Ok... máshol nehezebb jónak lenni... igen. Máshol okosabb játékot kell játszani, máshol sokkal több a regulár. Ilyenkor mi a teendõ? JOBBNAK KELL LENNI! Átlagon felüli tudással kell rendelkezni. Ki kell használni mások hibáit... de persze ez már egy sokkal nehezebb mûfaj és ilyenkor jön be az emberi lustaság, avagy "csal a terem"...stb
Kérdés, hogy miért nem jön mindenki a bwinhez? Hát ezen gondolkodtam és azért annak is meg van a hátránya, hogy ilyen idióta játék folyik itt. Az ember hajlamos ellustulni, mert õ "VERI A LIMITET"... onnantól kezdve nincs több elemzés, nincs több tanulás... és õ se lesz jobb játékos... csak azt hiszi.
Ellenben a "komolyabb" termekben lehet, hogy nem leszel olyan nyereséges, de rá leszel kényszerítve a tanulásra.
Néhány évvel ezelõtt állítólag sokkal több hal volt mindenhol... most már rengeteg reg van. Ez minek köszönhetõ? Egyre több emberhez jut el a póker, egyre több helyen hirdetnek az oktató oldalak (mert nekik ugye ez jó pénz, ha te rajtuk keresztül játszol), egyre több emberhez jutnak el a különféle stratégiák.
Ezért kell jobbnak lenni, mint az átlag, ezért nem szabad lustulni, ezért kell rendszeresen foglalkozni a játékoddal... másképp mindig a termet fogja okolni az ember, ha épp kikap...
Mert a másik véletlenül se lehet jobb játékos...
Mert mi istenek vagyunk...
😊
Szorgalom, fegyelem, kitartás és alázat... és ez nem csak a pókernél van így... SZERINTEM😊
es a fejem tetejere allok, akkor is statisztikailag borzalmas kulonbseg van pl. egy allint megad/kezdemenyez szitunal nalam online vs elo" viszonylatban! peches vagyok? lehet... de szinte csak online???
cocococ... toredeke az elo" versenyeknek amiket lenyomtam az onlinehoz kepest es megis sokkal tobb sikerelmenyem volt eloben... :S
most lehet nagy újdonságot mondok, de nem a regektõl, meg a valamit is tudoktól jön a pénz, hanem a fishektõl, ezért lehet megélni belõle, mert abban igazad van, ha mindenki ugyanazt játszaná és optimálisan, csak forogna a pénz, de szerencsére a játékosok nagyrésze fish, aki néha bemákol de hosszutávon bukó
A stattal nem azt akartam bizonyítani hogy csal a terem, hanem hogy az abc poker azért menõ a poker suliknak mert szinten tartja a raket, az álltal hogy szinte mindenki ua. játsza. Ahogy azt már írták, hogy csal a terem vagy sem sose fogom bizonyítani senki más sem, de mivel porfit orintált a dolog azért elgondolkoztató nem ? Az 1 milla hand oda a régi vinyóval együtt, hiszed vagy sem ez van.
Örülök, hogy jól megy neked és fejleszted magad, mint írtam becsülöm azokat akik még több energiát esetleg pénzt tudnak beleõlni és nem lankadnak valamint azt is írtam, hogy marhára nem ebbõl akarok megélni nem is terveztem sose.
Mielõtt abba hagynám a témával való foglalkozást, azt még megjegyzem hogy fulltilt is nagyon sokáig ,,tiltotta a botokat", de azért éveken keresztûl az egyik legnagyobb vezetõ bothálozat botjainak befogadó helye volt, azután tett tényleges lépéseket miután picit rászáltak a teremre. Ezt csak azért, hogy lásd nem angyalka egyik terem se, hanem profit orientált és hogy ezt hogy érik el....
Részemrõl téma zárva.
Gondolom az az 1 millió leosztás már nincsen meg, ami alapján állítod, hogy jól játszol, de csal a terem.
-Valamint eleinte nem 7-8 órát kell játszani, hanem 4-5 órát tanulni 32 órát játszani. Ha már ennyi idõd volt, akkor simán mûködhetett volna a dolog.
Én is 50 dollárral kezdtem. Most épp NL200-ra készülök fellépni 50BI-nel, úgy hogy közben azért vettem ki pénzt rendesen. És ezt bõ 2 év alatt sikerült elérnem.
És még ma is ott tartok...hogy legalább annyit elemzek, mint amennyit játszom.
Ha nincs meg az alázat, csak azt látod, hogy ebbõl meg lehet élni, az már régen rossz.
Nem mondom, hogy nem lehet belõle megélni, de egyáltalán nem könnyebb mint máshol középvezetõként dolgozni.
Néha sokkal több a stressz, mint a jókedv. A lényeg, hogy ezt nem olyan, hogy "bemegyek dolgozni", elvégzem a munkám, és majd jön egy nap.
Nem ez készülök a munkámra, dolgozok, leellenõrzöm jól dolgoztam-e, dolgozok, átnézem a napi heti teljesítményem, és majd jön egy másik nap.
Szóval úgy látszik én szerencsés vagyok, mert az én irányomba csalnak a termek.
#26632 : Azért nem, mert élõben sokkal kevesebb leosztás látsz mint online.
Csak egy példa(múltkori élõ versenyem egyik leosztása) AA vs KQ....flop Q x x , turn Q river K.
Ez benne van élõben is, online is.
" de azert az gyanus, hogy online ha allin szitu van, akkor borzalmas a statisztikam"
Gondolom ezt is alá tudod támasztani konkrét számokkal.
Mondjuk 100.000 leosztás alatt 20.000 alkalommal vesztettél overpárral kisebb pár ellen?
Nah jó szerintem hagyjuk a témát... mert már kurvára unalmas:/
#26634 Teljes mértékben egyettértek vele, azzal kis megjegyzéssel, hogy
,,1. nem csal a terem
2. ha csal is, úgyse tudod bizonyítani
3. ha csal is, úgyse tudsz ellene mit tenni"
tételezzük fel, hogy csal csak poén kedvéért, akkor semmit se érsz a játékod fejlesztésével.
Tanuljátok meg végre:
1. nem csal a terem
2. ha csal is, úgyse tudod bizonyítani
3. ha csal is, úgyse tudsz ellene mit tenni
Inkább a saját játékotokat fejlesszétek és ne kenjétek rá másra a lustaságot / hiányosságokat. Nyerni lehet és pont.
2-3 óra alatt jó ha kaptam egy-két párt kézbe(ami így értékelhetõ),s annyi.
S mindig ez van,szóval aki játszik élõben is,tud különbséget tenni,peace.
Glory, Glory Man. United!
SnG-t is és CG-t is
A másik válfaja a gyorsan meggazdagodni vágyoknak a tekkerek akik kezdetben egy pokertrackertõl vagy holdem managertõl várnak csodát, de a jellemhibákat ezek álltal is csak keveseknek sikerül kijavítaniuk, a többiek x+1. alkalommal is mengézik ,,jah igen már megint". A prob tekker rájön nem akar õ 7-8 órát ülni a gép elõt beruház arra a botra amire már szintén x+1-en elõfizettek így most a bot fogja termelni a racket + a villany számlát mert stat alapon, ha full ringen 9 bot játszik (ismerek ilyen termet) akkor valség alapján a részesedés hosszútávon egál, csak úgy mint az ABC pokeresek körében.
Aztán úgye vannak azok a botok amik nem az egyzeri eladásból élnek hanem ténylegsen képesek pénzt kereseni(õket nem veszed meg sehol) az által, hogy nincs jellem hibájuk, tõbb milla kezet játszik végig egy teszt alatt és elég komoly AI van mögüttük nem pusztán matekos if+then utasítáok tömkelege, hanem komoly adat feldogozó és adatbányász, majd azokból építekzni tudó utasítások.
Elismerésem a kitartó pokeresek felé fõleg azok felé akik letudják vetekezni a jellem hibájikat 0%-ban hajlamosak tiltelni és egy több hetes down swing után is vigyorogva ül le pokerezni de ebbõl kevés van és õk sem biztos, hogy valaha is kersenk majd anyi pénzt mint amit elvárnak a befektett idötõl és tanulástól. Azonban ha vki csak hobbyként csinálja az okés én is tolom mai napig, szivatom a2-vel az ak-t mikor utg-ben elmeli a standard 4bb-s nyitást én meg poénból megadom és a flopp a2x majd röhögök az ss játékos anyázásán. 😄
(mellesleg 50$ból vagyok majdnem 500on... és ez sokkal több is lehetne, csak idõnként kell a lóvé;D)
Elismerem van a pokernak az a szintje ahol már érdemlegesen fejlõdsz, de az többe kerül mint egy 50 dodos bankroll, mezei játékos sose jut el addig, a hangzatos poker sulis jelszavak ellenére sem.(igen kivétel erõsíti a szabályt ismerek olyat akinek még is siekrült, de ez pusztán a nagyszámok törvénye se több se kevesebb)
A termekrõl meg annyit, hogy ha majd megtekinthetõ lesz a forráskód elhiszem, hogy nincs machinálás, addig meg szintén lehet fishezni, sõt akkor sem mert egy dolog amit látok meg egy másik ami fut a szerokon.
Sokat foglakozok manapság poker botokkal éppen egyik haverral kezdtünk neki egy onine db-bõl dolgozó ai-s pokerbot írásának, ami nem csak banki esélyt néz és valséget hanem, ha van readje db-bõl akkor azzal is kaklkulál arra leszek majd kíváncsi, ha elkészûl és nem abc pokert fog játszani, mit teljesít majd vmi azt súgja meglepi lesz...
DON sngkben gondolkodok mert a pókersuli ahol vagyok most olyan feladatot szabott rám, hogy ne CG zem össze a raket, hanem mással. gondoltam a SH CG bõl egy Don 6max lenne a legjobb váltás. csak most egyenlõre nem tudom hogy merre induljak nézelõdjek a témában. emígy 1$ os, vagy ha találok alacsonyabbat akkor azon indulnék.
ha lenne pár jó linked, vagy akár pár jó tanácsod megköszönném!