Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erdekes?
egy dolog nem tetszik az everestben... a borzalmas interface... libaboros vagyok tole, annyira nem szimpi :S (meg sajnos nem fed le olyan szeles tartomanyban (ingyenes mtt-sng-fizus mtt rangeben), mint a nagy rivalis jokerstars)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
esakkorisesakkoris!
A9 ket par... vs szinhuzo allin...
es igen! ledobja riverre neki!!! L-E-D-O-B-J-A
SOKADIK nekem nem dobja vs ellenfelnek ledobja koreografia...
pokerstars uninstall egy idore...
(megint kezd alakulni az allines negativ statom!!!! 😄D most nem szamolom, de 5-6ik zsinor!)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Mellesleg... ezután a kép után rinyáljatok😄DD
COOOOOOOOLER
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
short stack vagyok, elõttem allint tol a chip leader, AK egyszínre meg kell adnom...
55 -öt mutat az AK egyszínnel szemben, flopon lejön neki két db 5 -ös 😊
azt hittem rosszul látok... pedig a riveren még flushöm is lett, de hát a póker ellen az hangyafingnyit sem ér... így kiestem és lemaradtam 1 -el a fizetõs helyrõl
Bazinga!
AQo-t kapok MP-ben. elõttem egy limper. emelek 0.08-ra. 5-en megadják utánam.
POT: 0.43$
Flop: 9h Th Kd
elsõ beszélõként checkeltem, utánam nyitott a csávó 0.10-et, 4 megadta, jó oddsokat kaptam sorra, hát én is megadtam...
POT: 0.93$
Turn: Jd
hát le is jött a sorom, egybõl nyitottam POT méretben, a mellettem ülõ megadja, többi dob.
POT: 2,79$
River: Td
Betolom a maradék zsetonom, 0.76$, utánam megadja.
Mit mutat? Treff 9 T...
azon kivul, hogy halalra raiselte magat, minden 1-es alkalommal amikor o" beszelt??? hmmm? 😉
Kivéve a HORSE-os versenyt.
Ha 2000 volt a vak..és anyukádnak 10.000-es stackje volt, akkor nem nézünk floppot. Push flop elõtt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
1 orai jatek utan amikor mar ugye nem kicsik a vakok sem...
AA-mat osszecsukta egy T8... sorral... normalis???
ez mar atomgaz...
persze, hogy koreb***a a sort... mert miert nem???
ez mar tenyleg vicc -.-
beemeltek neki... allinre vagta magat flopon (KK2) nala: AKo
ellen mutat: AA...
ehhhh...
Kedvence a H.O.R.S.E.
jokestars... sundayra selejtezo...
HATEZERSOK jelentkezo... megnezem, hol tart... wow benn van a legjobb 300-ban... na kicsit melleultem...
mar csak 170-en voltak hatra kb.
kicsit lefogyott kb 10K zseton... omaha HI/LO BB:2000
kez: KK7A ... mondja is, hogy magasra jo lesz 😊 mondom emelj! persze az asztal chipleadere megadja...
flop X(nem emelexem)9K
ok reraise... allin...
mutatas: sracnal K9... eeeeees esik a szine riveren...
gg... szegeny elment a kedve neki is egy kicsit...
tegnap elott kb a soknyolcezerbol ugye 72 jut tovabb... pusholnia kellett a vegen... es kb. 78-ik lett... 😞((
Jönnek a lapok sorban: 245 3 6
Ezek tényleg érzik mikor kell megadni egy pusht?
nem hiszitek el... az elso sessionben(szunetig) kb X handbol x/3 alkalommal kezparokat kaptam... de ilyeneket:
55 (2X egymas utan!!),33, 22, 44, 77, JJ, TT...
persze szituacio mindég szar volt... :S
egyszer tudtam vinni! ratoltam hugomra TT-vel kisvakbol nagyvakra 😄 (mellettem huzott kettovel cetlit... csak kozben kieses miatt lett egy gap)
huuuuu... dejo... jo nap volt! viszont 58-bol elvittem kb 14-ik helyig... csak gaz, hogy nem fizet :S
(olyan lapokkal vittem, hogy le sem irom, mert kitagadtok! direkt forditva jatszottam... szar lapokkal mentem be es lesorosodtam, meg ilyenek 😄 46-om osszecsukta szitubol KK-t meg ilyenek 😄)
(ezt is irtam)
buborek... 66 vs 44 allin-instacall...
jott a 4... szek felrug... elkoszon, kimegy... szar, ott uldogelsz keso delutantol es hajnalban mehetsz haza ures kezzel, es annyira remegsz az idegtol, hogy azt ki sem lehet szavakkal fejezni (szerencse, hogy nem en vezettem)...
nem is olyan reg (visszaolvasol ott van) volt ugye az antimak szeriam...
JJ (me) vs 88
river:8... ggnoreplz
33 -ra allint tol az ügyeletes chipleader (SNG -n), 3x annyi zsetonja volt mint nekem, de irtó laza egy fish volt, szóval KK -ra szívfájdalom nélkül megadtam
természetesen nem talált el senkit a flop, a turn sem, és törvényszerûen riveren jött le a 3 -as
DzsókerSzar, én így szeretlek! 😊
Bazinga!
http://allthatpoker.net/index.php?site=regisztracio&barat=palinko
"nem szívesen küldözgetem az irataimat idegeneknek (pláne idegen cégeknek"
a személyi számodat nyugodtan letakarhatod, a többi infót rólad pedig egy sima közösségi portálon is ki lehet deríteni
Regisztrációnál az ajánló személyhez eldöntheted hogy beírsz-e vagy sem 😊
Ha beírsz "ntex" -et írj 😊
szóval inkább otthagytam, valahogy nem szívesen küldözgetem az irataimat idegeneknek (pláne idegen cégeknek)... egy telefonos check is elég lett volna, felhívnak, hogy én vagyok e az aki, vagy ilyesmi
Bazinga!
Viszont ami nem tetszik így elmondásod alapján, hogy eredmény orientáltak... szerintem az oktatás nem errõl szól, de mind1😊
Egy linket azért mutatsz?😊
Szóval egész jó ez a pókersuli. Egy 1000€ tõkét adó pókersuliról van szó, bár sok újat nem mutatott eddig amit anyagokat felvonultatott, viszont a felépítése tetszik. A legjobb az benne hogy nincs idõhöz kötve, akkor csinálom amikor akarom. 4 iskola van benne (Elemi, Általános, Középiskola, Egyetem), az elsõnek most értem a feléhez. Az aktuális szintedet egy kezdõkéz jelzi. 23s a legkisebb osztály, a szín a típust jelenti, nálam KÕR-bõl vannak a lapok ami a Cash Game-t jelzi. Még igazából nem döntöttem el mire specializálódok, még 1 ponton tudom majd változtatni, de MTT (vagy SNG, ez is kérdés még ha nem CGs leszek) és CG között vacillálok, a negyedik a FIX Limit ami nálam kiesett. Minden lecke után "szintet lépsz" és nõ a kickered 😄 Miután elérted a 2A-t megkapod az elsõ párt 22s ami vizsgafeladat (Egyszerû volt, szimplán el kellett indulnom egy freerollon, helyezés nem számít). Ha megvan osztályt lépsz és jön a 32s és minden pár egy egy vizsgát jelent.
Eddig a kékkel jelölt fejezeteken vagyok túl 😊 Most 33s-ben kicsit összetettebb a vizsgafeladat:
"A feladat teljesítéséhez a következõ eredményt kell elérned (az alábbi 3 változat közül bármelyik 1 teljesítése elegendõ):
1. Három egymást követõ freerollon, amin elindulsz, érj be a mezõny elsõ felébe (pl 100 indulóból, elsõ 50-be)
2. Két egymást követõ freerollon, amin elindulsz, érj be a mezõny elsõ negyedébe (pl 100 indulóból, elsõ 25-be)
3. Érj ITM-be egy freerollon (egyszerûbben érj pénzbe)"
Le kell jegyeznem a verseny adatait amiken indultam (dátum, verseny neve, indulók száma, elért helyezés). Mondjuk ezeket nem tudom utólag hogy ellenõrzik le hogy valóban részt vettem-e a versenyeken és nem csak kamu eredményeket adok meg. Mindenesetre eddig egy verseny pipa, elsõ negyedében benne vagyok az indulóknak, más kérdés hogy hogyan: szokásos freerollos fish mákolt le, AQo-val CO-ban standard 4BB-re emelek egy UTG limper után, limper megad. Flop 2A2, betelek, UTG call. turn 7, tolom az allint, kapom a callt és az ellenfelem mutat egy A2o-t... -.-' maradt 190 zsetonom amivel elvergõdtem addig "féltávról" hogy bekerültem az elsõ negyedbe az indulók számához képest. Ezalatt poén, volt egy allinem 9Ts-el BB-ben és feleztem egy 9To-val 78TJQ boardon...
Tehát ez az oktatási rendszer tetszik, élmény csinálni 😄...
Szóval az Elemi Iskola fejezetei:

As4d volt nála