Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hát most én is sírhatnék hogy AK-val flopon A magas boardon allin mentem AJ ellen és a végén riverre 89TJQ sora lett a srácnak.

De mivel elõtte meg én mákoltam KQs-val AA ellen, mégpedig úgy hogy flopon K lent volt, slow playelte a csóka az AA-ját ahogy csak tudta, limpeléssel nyitott. Én meg KQs-el call a limp után, erre nyitok flopon rámtolja az allint hát mondom azért is call. Virítja az AA-t mondom oké itt végem is, erre riverre leesik a dámám XD

Be is írtam chaten a srácnak hogy ne szidja az anyámat 😄
elvbõl hagytam ott õket, nem bizalmi kérdésbõl 😊

Ha tulajdonos váltás lesz szerintem nem lesz gáz utána velük. 2x nem hinném hogy beleesnének ugyanabba a hibába, szóval nincs különösebb okuk otthagynia a termet a játékosoknak, fõleg ha mindenki megkapja a pénzét amennyi jár neki
inkább azt reméld hogy a ne hagyja ott a játékosok 70%a az FTP-t 😊

amint megtudtam hogy gáz van velük, rögtön cashout és többet nem is fognak látni

jehh...állítólag megvették a full tiltet, remek hír
indul megyek is vissza :-) remélem lesz valami 200-300%-os újrabefizetési bónusz :-P
Skynet85
yep, terjengõs lett az enyém és jah a hud sokat számít...

általánosságban:
függ a floptól, függ az ellenféltõl, függ a zsetonmennyiségektõl

Skynet85
Nem tom anno ,,fénykoromban" midíg azt néztem flop után mi volt az elözmény és mit tudok vele dobatni, és kb mennyivel, ha elözõleg egy izmosabb cbetett megadott és kezünk nem túl erõs, a board meg nem túl sokat változott turnra akkor szvsz érdemes behuzni a kéziféket, mert vszeg floppon kész keze volt, esetleg calling station vmi drawra, és riverre eshet a meglepi fõleg ha nekünk legjobb esetben párunk van vagy magas lap hozzáteszem szvsz, mert tény ha agresszív palyerrel szemben csinálujk egy min bet vagy check után ránk borítja az asztalt.

Ez fasza. Kell az a könyv 😄

BTW egy tegnapi parti jutott eszembe amit bebuktam és érdekelne mi a véleményetek

0.01/0.02$ 10 fõs asztal.

1.79$-al ülök, UTG1-ben QQ-t kaptam.
Emeltem is 0.08$-ra, button kivételével mindenki dobott.

Flop J 5 2, ebbõl J 5 káró

Nyitottam pot értéket, 0.19$-t, button megadta.

Turn 8

Azt hittem színre húz ezért mondom megdrágítom kicsit neki, nyitottam 0,75$-al. Erre õ visszaemelt rám min raisel.

És itt követtem el a hibát szerintem: All-int toltam amit õ szó nélkül callozott márpedig azért mert mutatásnál 55 volt a barátunknál.
Skynet85
Volna egy kérdésem: mennyire szerencsés egy monstert post flop all in tolni cbettel szemben ?

Skynet85
btw ezt elvileg a kis zöld könyv alapján épített scriptel érték el.

Skynet85
bocs jelenleg feladom szinte az összes *.pdf -em megnéztem és semmi... ha ráakadok felteszem vhova.

Köszi, jól jönne 😊
Skynet85
btw search in progress script formámban meg van. 😛 😄 egyébként érdekes filozfiája van pl lazán játszik szinte minden kapcsolodó lapot pre flop és nagyon hamar all int tol post flop néztem leírást, ahol ezzel a stratégiával játszanak. Meggyengíti az ellenfél döntési és itélõ képességét nem tudja hova tenni a játékost mert ezt leszámítva szinte abc pokert tól bet sizeing,cbet minden hasonló, csak van 1-2 érdekes eltérés ami megkavrja a népet van graf ami ha igaz elég szép nyereséget mutat...

Skynet85
😛

bototok<#idiota><#nevetes1>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Skynet85
mármint a zöld

Skynet85
- Phil Gordon - A Póker Kis Zöld/Kék/Fekete könyve ez meg lesz vhol ez a könyv adja a logikáját a botunknak 😄 ha meglelem küldöm a linket.

Breaking News: az AGCC törölte a Full Tilt Poker engedélyét

Az Alderney Gambling Control Commission arról számolt be, hogy törölte a Full Tilt Poker engedélyét.

Az Alderney Gambling Control Commission (AGCC) legújabb sajtónyilatkozata arról számol be, hogy a bizottság törölte a Full Tilt Poker számára kiállított engedélyt.

A teljes nyilatkozat nem hivatalos fordítása:

"Az AGCC bizottsági tagjai azonnali hatállyal és jogerõsen törölték a Vantage Limited, a Filco Limited és az Oxalic Limited Full Tilt Poker (FTP) néven használt mûködési engedélyét. Az engedélyt 2011. június 29-én a joghatóság már hatályon kívül helyezte.

A hat napig húzódó londoni meghallgatások végére az derült ki, hogy az FTP alapjaiban félrevezette azt AGCC-t azzal, hogy mûködése során hozzáférhetõ tõkeállományként prezentált olyan pénzeket is, amelyeket az USA kormánya éppen lefoglalt, vagy a terem valamilyen más okból egyszerûen képtelen volt éppen felhasználni. Sorozatosan megszegte az AGCC elõírásait hamis beszámolókkal, jogosulatlan hitezéssel és jelentõs események bejelentésének elmulasztásával.

A meghallgatások kezdetén, július 26-án az AGCC még határozottan ragaszkodott a nyilvánosság bevonásával zajló meghallgatáshoz, hogy a játékosok és a média is profitálhasson az ott elhangzottakból. Mindazonáltal az FTP zártkörû meghallgatásra beszélte rá a feleket, arra hivatkozva, hogy a kamerák elõtt zajló meghallgatás túl nagy marketingkockázatot jelentene jövõbeli üzleteire, és ezzel játékosai számára is. Hasonló okokból késõbb az 54 nappal történõ elnapolás is elfogadásra került.

Fontos megjegyezni, hogy a korábban elhangzottaktól eltérõen az FTP engedély törlése nem jelenti azt, hogy új vezetõséggel és tulajdonosokkal ne indulhatna újra a szolgáltató. A játékosok és az FTP rendezetlen ügyei a rendõrség és polgári hatóságok hatáskörébe tartoznak. Most, hogy az FTP mûködési engedélyét törölték, a cég már nem tartozik az AGCC joghatóságának hatáskörébe.

A közelmúltban hozzáadott Orinic Limited engedély, amely az FTP pókertermének egyik földrajzilag elkülönülõ alrészlegéhez tartozik, továbbra is csak hatályon kívül marad.

A bizottsági tagok teljes határozata és az ehhez tartozó indoklás itt olvasható el.
Szóval valakinek nincs meg ezek közül valamelyik? 😄 Lehetõleg PDF-ben 😊

- Doyle Brunson - Super System (1,2) (A Póker bibliája, nem tudom 1 vagy két kötet létezik e magyar nyelven)
- Phil Gordon - A Póker Kis Zöld/Kék/Fekete könyve
Csacsi
Légyszíves tegyél már be holdenmanager statisztikát az olyan handekrõl ahol 60 %+ elõnyben voltál.

Kíváncsi vagyok hány %-ban nyerted meg.

És gondolom a csal a pokerstars alá van támasztva több 100.000 leosztásos mintával, amivel bizonyítani is tudod.

Ha meg nincs, akkor ne állíts hülyeséget, aminek nincs valós alapja, és nem tudod bizonyítani.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

most ismerkedek SnG wizarddal
ha valaki tudja, hogy kell egy teljes SnG-t berakni, nem csak egy handet megnézni?
nem tudom mit kell kiakadni, ilyen AQ vs K2, neked is van két élõ lapod és neki is, 1000-bõl 375-ör õ fog nyerni, nem rossz arány
amúgy ha jól játszol mint állítod, akkor te is sokszor be fogod rakni ilyen lapokra (K2, J6) és le merem fogadni téged is callolnak majd AQ-val és néha neked is jönni fog a tuti
+ az meg megint más kérdés, hogy fõleg SnG-ben (9 fõs, SH) a legutolsó dolog, hogy mi a lapod
lehet AQ abban a szituban, nagyon de nagyon könnyû easy fold
Lammer
na.. latod, ez jo kerdes! 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ha csak teszt és nem érdekel, akkor miért idegeskedsz a mákolásokon? 😄 ezt magyarázd meg nekem kérlek

mert most vagy komolyan játszol és érdekel hogy jól is játsz, avagy nem...és nem számít hogy mi lesz hisz csak szórakozás az egész

Lammer
mielott idiotaznal ovasd el megegyszer az egeszet:

tesztelem... mar leszarom a jol kijatszast, mert eloben bizonyitottam onmagamnak, ennyi... pontosan ezert merem teszt gyanant megadni, mert 10 centes...

felfogtad?

bocsánatot kérek elõre, de te idióta vagy

Nem az a lényeg hogy jól játszottad e meg a kezet pókerben?!?!?!
Épp, hogy ez a fontos és nem az, hogy lemákoltak.

és csak úgy halál mellékesen, mi a francot vársz freerollon illetve 10 CENTES (20 forint) tornákon / sng-n?
72ora betolom ellened most így az all int a játék elején és le is mákollak vele ha szerencsém van

Lammer
(ami sztem is jobb mellesleg)

az a gond, hogy eloben nincs freeroll... illetve ugye volt amig volt lurdy... de ott meg ugye kettokor mar sorbaalltal (melozok) hetvegen, meg pihensz inkabb meg kettokor 😄

most sajnos nincs gempa e'lo"re (amit nyertem eddig az meg ment a rezsibe, :S)... sajnos itthon nagyon nem allunk jol anyegin temaban... (PS-en is freebol vertem el a penzt)

Amúgy tisztában vagyok a coinflip fogalmával, ITT leírtam hogy értettem.

Az allinnel meg nincs probléma, csak nem mindegy milyen lapokkal és milyen akciók elõtt/után tolod be.
Lammer
de nem ertitek, hogy nem ez a lenyeg?

leszarom, hogy jo jatek vagy nem... most csak tesztelek... szerintetek miert viszem el a versenyeket jo helyezesekig (altalaban eloben)? pont az ilyen lapokat dobom reraiseban, korai raise utan stb... amugy meg eszrevettem, hogy flop utan nagyon jol megy(altalaban flop utani jatekkal hizok meg eloben is, ott ugye szamit a hatarozottsag, pokerpofa stb), agressziv poziciojatekot jatszok, ahogy kell, ahogy megtanultuk... kibaszott ritkan allinelek... mert ha allinelnek akkor ugye nem tudnek eljutni addig (logic)... csak (on)igazolom, azt amit valamelyikotok irt, hogy legutobb is jobb eselyekkel makoltak le zsinorban boduletes sokszor... ennyi erovel meg is nyerhetnem a hatos lottot 😄 csak az a baj, hogy ez az eletben nem mukodik inverz 😄 meg nem nyertem hatost (3x volt kettesem, meg egyszer 3-asom otos lotton... mondjuk ritkan jatszok nagyon)

ez van... beletorodtem, hogy "nem szeret a szoftver"... 😄

Ez meg a másik hogy AQ-val nem adunk meg allint preflop, sõt emelésre is nyugodtan dobhatod. Most olvasok egy pókerkönyvet és pont az AQ-ról van szó hogy hiába jó lap, emelés ellen sokszor leszel hátul vele.
egyébként ha már ennyire életed az élõ pókerezés (ami sztem is jobb mellesleg):

BPO döntõ HU
98% vs 2% és ki nyert? ;

12% is ugyanúgy bekövetkezhet bármikor, hiába van neked 80% esélyed ha Fortuna úgy dönt hogy megszopat. Kaptam már ki nem egyszer 95.5 vs 4.5% oddsal is. Az odds csak statisztika. Nem kõbe vésett törvény...
AQ-val preflop allincall UTG all in ellenében szar játék már bocsi 😊 lehet hogy a lapod jobb volt, de a játék maga rossz

Lammer
nem is szoktam... normalisabb versenyen dobom (ez ilyen onigazolasos hulyeseg, dafke call stb) 😄

de ugy nez ki, hogy a 2K, 2J jobb 😄

tenyleg uninstall... meg is fogadom, hogy csak is e'lo"t fogok jatszani, ott legalabb "elhiszem", hogy "lemakoltak"... 😊

precision
AQ -val ne menjél allin preflop, mert az egy fos lap... 😊

Bazinga!

Lammer
kojinlip 😊
(azert a 36% messze van tole ugye <#vigyor4>)

Lammer
remelem matekbol azert atmentel!

coin flip jelentese ugye penzfeldobas... ami ugye 50%... ha neked a 35-36 % coin flip, akkor en kertem elenezest! 😄

ja megvan a 9ik!

Hero:
2dJd (kifogom az ilyeneket 😄)

vs

AcQd

board:
8d4d6cQs7d

😄DDDDDDDDDDDDDDDD

pokerstars, imadlak! 😄
(9-ik! 😉

Preflop All-int nem hiába hívják coinflipnek sokszor.
Lammer
btw meg azert eljatszom... (meg egy 10 centes sng)

megvan jelentem a hetedik zsinorban lemakolas az ellenfel reszerol 😄DD

ez mar atomgaz, heronk ugy gondolta, hogy megtamad UTG olleval a hájdzsekk pozimat, nagyon feszes volt az asztal, gondolta ugy is eldobjuk... en megadtam 😄

Hero:
2cKc (<-!!!!!!!!!!!! meleg?)

vs

AhQh

flop:
AcJc3c
turn is club

stbstbstb...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(kinomban mar csak rohogok 😄 remelem megint huzok egy 10-es rossz szeriat, eskuszom most erre gyurok 😄)

Lammer
jajapersze...

"es en nem tudok jatszani?" igen te 😊 sziahello

Lammer
En kertem elnezest, hogy a CSALO(IGEN AZ AKKOR IS) jokerstarson elhuzza a mezesmadzagot az orrom elott es utana jon egy TOK VELETLEN TIZENSOK ZSINORBAN allines badbeatem...

napersze...

erdekes eloben is mindig vagy ITM vagy kozeleben tanyazok... everesten is mindig freeben itmben vagyok... eleg szepen be tudom rakni masokat is rangebe... es en nem tudok jatszani? hagyjuk mar komolyan...

okes nem fogok irogatni... en kerek elnezest... de tenyleg

nem idegesít, csak unalmas
Nyugi van már, hadd nyavalyogjon ha akar, majd megszokja a beateket ahogy én is azt egy idõ után nem fog úgyse linkelgetni 😄 Már én se nyomom be a szar leosztásaimat inkább (nem is tudnám amúgy sem mert a fos Everest handlogja nem kompatibilis a Pokerhandreplays-el), beletörõdök, abbahagyom a játékot egy idõre azt kész 😄 Ezen kár felhúzni magad 😊
Valakinek nincs meg véletlenül magyar nyelven vagy nem tud EBook linket a Doyle Brunson féle Super System 1-2 (A Póker Bibliája?) könyvhöz? Angolul megvan de mivel annyira nem vágom az angolt ezért gondot okoz a megértése, 4000 forintom meg nincs feleslegben hogy meg tudjam vásárolni <#conf>
figyu, sajnállak de kurvára unalmas már a nyavalygásod...hidd el másokat is mákolnak, te is mákolsz stb. stb.
mindenki rakhatná be a hülyeségeit ide, kb. egy ilyen két pár vs színhúzó lófasz, az hogy bejött a flop 35%-a?
a póker ilyen és ha nem tudod elfogadni akkor szevasz
az meg, hogy jössz a élõ pókeres marhasággal, hogy az más, hogy ott jobban jön...ez igaz másabb (de nem a szerencse, RNG miatt)
ott is kutya dolgok vannak én is játszok élõben
Hát jah egy ilyen Stars szerû oldalon talán tudni kéne játszani😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

cashout, kliens törlése, account zároltatása készköszönömlehetelmenni

Ez miért nehéz?
Nem azért nem vagy nyereséges a PokerStarson, mert szivat az RNG, hanem mert nem vagy elég jó. Tanulj, képezd magad és meglátod az eredményét.

'no offense, but this is the truth'

Tournamentjei nagyon szarok Everestnek, Interfacei is. Ebben egyetértek.