Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mivel elõtte meg én mákoltam KQs-val AA ellen, mégpedig úgy hogy flopon K lent volt, slow playelte a csóka az AA-ját ahogy csak tudta, limpeléssel nyitott. Én meg KQs-el call a limp után, erre nyitok flopon rámtolja az allint hát mondom azért is call. Virítja az AA-t mondom oké itt végem is, erre riverre leesik a dámám XD
Be is írtam chaten a srácnak hogy ne szidja az anyámat 😄
amint megtudtam hogy gáz van velük, rögtön cashout és többet nem is fognak látni
indul megyek is vissza :-) remélem lesz valami 200-300%-os újrabefizetési bónusz :-P
függ a floptól, függ az ellenféltõl, függ a zsetonmennyiségektõl
BTW egy tegnapi parti jutott eszembe amit bebuktam és érdekelne mi a véleményetek
0.01/0.02$ 10 fõs asztal.
1.79$-al ülök, UTG1-ben QQ-t kaptam.
Emeltem is 0.08$-ra, button kivételével mindenki dobott.
Flop J 5 2, ebbõl J 5 káró
Nyitottam pot értéket, 0.19$-t, button megadta.
Turn 8
Azt hittem színre húz ezért mondom megdrágítom kicsit neki, nyitottam 0,75$-al. Erre õ visszaemelt rám min raisel.
És itt követtem el a hibát szerintem: All-int toltam amit õ szó nélkül callozott márpedig azért mert mutatásnál 55 volt a barátunknál.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az Alderney Gambling Control Commission arról számolt be, hogy törölte a Full Tilt Poker engedélyét.
Az Alderney Gambling Control Commission (AGCC) legújabb sajtónyilatkozata arról számol be, hogy a bizottság törölte a Full Tilt Poker számára kiállított engedélyt.
A teljes nyilatkozat nem hivatalos fordítása:
"Az AGCC bizottsági tagjai azonnali hatállyal és jogerõsen törölték a Vantage Limited, a Filco Limited és az Oxalic Limited Full Tilt Poker (FTP) néven használt mûködési engedélyét. Az engedélyt 2011. június 29-én a joghatóság már hatályon kívül helyezte.
A hat napig húzódó londoni meghallgatások végére az derült ki, hogy az FTP alapjaiban félrevezette azt AGCC-t azzal, hogy mûködése során hozzáférhetõ tõkeállományként prezentált olyan pénzeket is, amelyeket az USA kormánya éppen lefoglalt, vagy a terem valamilyen más okból egyszerûen képtelen volt éppen felhasználni. Sorozatosan megszegte az AGCC elõírásait hamis beszámolókkal, jogosulatlan hitezéssel és jelentõs események bejelentésének elmulasztásával.
A meghallgatások kezdetén, július 26-án az AGCC még határozottan ragaszkodott a nyilvánosság bevonásával zajló meghallgatáshoz, hogy a játékosok és a média is profitálhasson az ott elhangzottakból. Mindazonáltal az FTP zártkörû meghallgatásra beszélte rá a feleket, arra hivatkozva, hogy a kamerák elõtt zajló meghallgatás túl nagy marketingkockázatot jelentene jövõbeli üzleteire, és ezzel játékosai számára is. Hasonló okokból késõbb az 54 nappal történõ elnapolás is elfogadásra került.
Fontos megjegyezni, hogy a korábban elhangzottaktól eltérõen az FTP engedély törlése nem jelenti azt, hogy új vezetõséggel és tulajdonosokkal ne indulhatna újra a szolgáltató. A játékosok és az FTP rendezetlen ügyei a rendõrség és polgári hatóságok hatáskörébe tartoznak. Most, hogy az FTP mûködési engedélyét törölték, a cég már nem tartozik az AGCC joghatóságának hatáskörébe.
A közelmúltban hozzáadott Orinic Limited engedély, amely az FTP pókertermének egyik földrajzilag elkülönülõ alrészlegéhez tartozik, továbbra is csak hatályon kívül marad.
A bizottsági tagok teljes határozata és az ehhez tartozó indoklás itt olvasható el.
- Doyle Brunson - Super System (1,2) (A Póker bibliája, nem tudom 1 vagy két kötet létezik e magyar nyelven)
- Phil Gordon - A Póker Kis Zöld/Kék/Fekete könyve
Kíváncsi vagyok hány %-ban nyerted meg.
És gondolom a csal a pokerstars alá van támasztva több 100.000 leosztásos mintával, amivel bizonyítani is tudod.
Ha meg nincs, akkor ne állíts hülyeséget, aminek nincs valós alapja, és nem tudod bizonyítani.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ha valaki tudja, hogy kell egy teljes SnG-t berakni, nem csak egy handet megnézni?
amúgy ha jól játszol mint állítod, akkor te is sokszor be fogod rakni ilyen lapokra (K2, J6) és le merem fogadni téged is callolnak majd AQ-val és néha neked is jönni fog a tuti
+ az meg megint más kérdés, hogy fõleg SnG-ben (9 fõs, SH) a legutolsó dolog, hogy mi a lapod
lehet AQ abban a szituban, nagyon de nagyon könnyû easy fold
mert most vagy komolyan játszol és érdekel hogy jól is játsz, avagy nem...és nem számít hogy mi lesz hisz csak szórakozás az egész
tesztelem... mar leszarom a jol kijatszast, mert eloben bizonyitottam onmagamnak, ennyi... pontosan ezert merem teszt gyanant megadni, mert 10 centes...
felfogtad?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem az a lényeg hogy jól játszottad e meg a kezet pókerben?!?!?!
Épp, hogy ez a fontos és nem az, hogy lemákoltak.
és csak úgy halál mellékesen, mi a francot vársz freerollon illetve 10 CENTES (20 forint) tornákon / sng-n?
72ora betolom ellened most így az all int a játék elején és le is mákollak vele ha szerencsém van
az a gond, hogy eloben nincs freeroll... illetve ugye volt amig volt lurdy... de ott meg ugye kettokor mar sorbaalltal (melozok) hetvegen, meg pihensz inkabb meg kettokor 😄
most sajnos nincs gempa e'lo"re (amit nyertem eddig az meg ment a rezsibe, :S)... sajnos itthon nagyon nem allunk jol anyegin temaban... (PS-en is freebol vertem el a penzt)
Az allinnel meg nincs probléma, csak nem mindegy milyen lapokkal és milyen akciók elõtt/után tolod be.
leszarom, hogy jo jatek vagy nem... most csak tesztelek... szerintetek miert viszem el a versenyeket jo helyezesekig (altalaban eloben)? pont az ilyen lapokat dobom reraiseban, korai raise utan stb... amugy meg eszrevettem, hogy flop utan nagyon jol megy(altalaban flop utani jatekkal hizok meg eloben is, ott ugye szamit a hatarozottsag, pokerpofa stb), agressziv poziciojatekot jatszok, ahogy kell, ahogy megtanultuk... kibaszott ritkan allinelek... mert ha allinelnek akkor ugye nem tudnek eljutni addig (logic)... csak (on)igazolom, azt amit valamelyikotok irt, hogy legutobb is jobb eselyekkel makoltak le zsinorban boduletes sokszor... ennyi erovel meg is nyerhetnem a hatos lottot 😄 csak az a baj, hogy ez az eletben nem mukodik inverz 😄 meg nem nyertem hatost (3x volt kettesem, meg egyszer 3-asom otos lotton... mondjuk ritkan jatszok nagyon)
ez van... beletorodtem, hogy "nem szeret a szoftver"... 😄
BPO döntõ HU
98% vs 2% és ki nyert? ;
de ugy nez ki, hogy a 2K, 2J jobb 😄
tenyleg uninstall... meg is fogadom, hogy csak is e'lo"t fogok jatszani, ott legalabb "elhiszem", hogy "lemakoltak"... 😊
(azert a 36% messze van tole ugye <#vigyor4>#vigyor4>)
coin flip jelentese ugye penzfeldobas... ami ugye 50%... ha neked a 35-36 % coin flip, akkor en kertem elenezest! 😄
ja megvan a 9ik!
Hero:
2dJd (kifogom az ilyeneket 😄)
vs
AcQd
board:
8d4d6cQs7d
😄DDDDDDDDDDDDDDDD
pokerstars, imadlak! 😄
(9-ik! 😉
megvan jelentem a hetedik zsinorban lemakolas az ellenfel reszerol 😄DD
ez mar atomgaz, heronk ugy gondolta, hogy megtamad UTG olleval a hájdzsekk pozimat, nagyon feszes volt az asztal, gondolta ugy is eldobjuk... en megadtam 😄
Hero:
2cKc (<-!!!!!!!!!!!! meleg?)
vs
AhQh
flop:
AcJc3c
turn is club
stbstbstb...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(kinomban mar csak rohogok 😄 remelem megint huzok egy 10-es rossz szeriat, eskuszom most erre gyurok 😄)
napersze...
erdekes eloben is mindig vagy ITM vagy kozeleben tanyazok... everesten is mindig freeben itmben vagyok... eleg szepen be tudom rakni masokat is rangebe... es en nem tudok jatszani? hagyjuk mar komolyan...
okes nem fogok irogatni... en kerek elnezest... de tenyleg
mindenki rakhatná be a hülyeségeit ide, kb. egy ilyen két pár vs színhúzó lófasz, az hogy bejött a flop 35%-a?
a póker ilyen és ha nem tudod elfogadni akkor szevasz
az meg, hogy jössz a élõ pókeres marhasággal, hogy az más, hogy ott jobban jön...ez igaz másabb (de nem a szerencse, RNG miatt)
ott is kutya dolgok vannak én is játszok élõben
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez miért nehéz?
Nem azért nem vagy nyereséges a PokerStarson, mert szivat az RNG, hanem mert nem vagy elég jó. Tanulj, képezd magad és meglátod az eredményét.
'no offense, but this is the truth'