Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írtam a bwinnek... válasz:
Köszönjük levelét.
"A regisztráláskor Ön a számlavezetéshez a HUF devizát választotta a bwinen. A pókerprogramnál azonban, mint a legtöbb online pókerszolgáltatónál, dollárban (USD) folyik a játék.
Ezért minden alkalommal, amikor pókerezik, a bankszámla egyenlegét dollárra (USD) váltják át. Ez a folyamat automatikusan és költségek levonása nélkül történik. Az alkalmazott devizaárfolyamot a bankunk állapítja meg és havonta egyszer változtat rajta a hónap elsõ napjaiban. Számláján a különbséget az árfolyam változása okozta.
Vállalatunk a tõzsdén van jegyezve és a deviza átszámításnál a bankunk által kibocsájtott árfolyamokat vesszük figyelembe. Ezenkívül sajnos nem szolgálhatunk további felvilágosítással. Amennyiben az aktuális árfolyammal akadna kérdése kérjük forduljon egyenesen bankjához, ahol minden bizonnyal szívesen továbbsegítik Önt.
Ha az árfolyam változik, a pókerkliens egyenlegén a dollárban kijelzett összeg is módosul. bwin honlapunkon azonban ellenõrizheti, hogy egyenlege a megadott pénznemben nem változott."
EZ KEMÉNY!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
azért az az ász pár 3 -as kickerrel nem allines kártya, fõleg ha volt kint 2 szín is, azért mert számolni kell azzal, hogy rengeteg olyan player van aki flushhúzóra megadja az életét is, és ha lejön akkor annyi... de még ha ezt nem is veszed figyelembe, az a 3 -as kicker harmatgyenge egy allinhez
Bazinga!
Viszont most Anyum accjaval (leszarom pereljetek be 😄) a mai 300-ason->
olyan reg lattam jo lapot, mar kezdtem fogyni... (elotte meg sajnos elb*sztam egy leosztast) A3: flop A, allin... szinvaros megadja (nagyzsetonos)... river szin esik... gg
7768 ('sszem) -> 51-ik hely... eljen 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Atneztem Anyukamhoz... megtetszett neki a PKR, hogy lehet karakterrel bizbaszolni meg minden (no" 😄)
5 dolcsis freeroll... mar 3BB-nyi zsetonja sincs, viszont 60-tol fizet es meg voltak 65-en... (1406 indulo)
meg 2 leosztas es nagyvak...
reg nem kapot jo lapot...
A9o mondom NE!!! de o" tolja! 😄
ellenfel A2o
river???
aki kitalalja az nyert egy virtualis NDK-s turmixgepet 😄DDD
<#idiota>#idiota>
Majd ha már stabil nyerõ vagy egy bizonyos szinten ahol megfelel neked a játék, akkor elkezdheted a PLO-t, de akkor is csak kiegészítésként szerintem. Amikor már beleuntál az NLO-ba, 1-2 rövid session erejéig.
Nehéz váltogatni a játéktípusok között.
Kicsit fáradt vagyok, ez szerintem meg is látszik, de remélem értitek a lényeget 😊
Köszönöm elõre is!
cesc fábregas
Érdekesség hogy 3 versenyen indultam, mindháromszor akkor estem ki, amikor ugyan az az 1 osztó megérkezett az asztalomhoz 😄 Háromból 2X osztott K-t az ellenfelemnek. AQ-val megadtam egy emelést, floppra 36Q jött, Allin raktak, adtam, AK volt nála, river K. A6s-el tartottam egy 3000-es hívást, flop A69, hívtam 7000-et, allin rakott egy csajszi, mert nem volt szíve eldobni a KK-t. Éééés mit oszt turnre az osztósrác? Újra egy K-t, így szett ellen kiestem floppon két párral. Ránézésre semmi nagy különbség nincs online vagy élõ között, ugyan úgy lehet szívni mindkettõvel 😄
Mission Impossible 2010: PRO Class
Most 68$-om van.
Meg most a bwinét is egészen megszoktam... Tetszik, hogy TÉNYLEG elõre ugrik az ablak, nem úgy, mint PPnél, tetszik, hogy F1-F2-F3-al lehet fold-C/C-Raise-lni, nah meg az is nagyon tetszik, hogy nincs várólista, így aki szemfüles, az hamar tud játszani😉
Full Tilten volt ugye számlám, rajta 65$-al mikor bezárták.
A zárás miatt kaptam Everestre másik 50$-t ami most 60$-on áll és stagnál.
Meg most elindultam egy másik pókersuliban aminek a tõkéjét Chilipokerre kértem, így oda fogják mindig folyósítani az aktuális bónuszaimat, tõkéimet. Ez a terem sem tûnik rossznak eddig, a szoftvere is egész jónak mondható, legalábbis Everestéhez képest.
BTW Full Tiltnél még mindig nem láttam jobb szoftvert
És pont az ilyen 45-90 fõs SnG-ket hiányolom mint Full Tilten mert azoknak a díjszerkezetük is arányosan jobb volt, jobban megérte 1$-al beülni 45 fõs 17$ díjú lehetséges elsõ helyért mint 10 fõsön 5$-os elsõ helyért. 17$-ért szívesebben kockára teszem a pénzem több ember ellen mint 5$-ért 😊 Én legalábbis így vagyok ezzel 😊 És Everesten sajnos elég gyérek az 1$-os SnG-k ebbõl kifolyólag mert csak 10 fõs van vagy 18-as de az 6max-os, ami nekem megintcsak nem megy ahogy cash gameben is csak full ring asztalokon tudok nyereségesen (nullszaldósan XD) játszani, 6max-on mínuszos inkább a játékom sajna. Tanulnom kell rengeteget 😄
röviden: irány az 1$-os SNG-k világa...ott aránylag már normálisnak mondható a játék!!
A 10 centeseket nem komoly pókereseknek találták ki, hanem azoknak akik csak szórakozni akarnak. Mivel te bankrollt szeretnél építeni, ezért hagyd a játékpénzezést. Okosan, odafigyelve játssz és akkor nem bukod el a rollot (illetve lehet elbukod, mert rossz szériát fogsz ki...de akkor újratöltöd és legközelebb fentebb is fogsz jutni)
Ha cashgame, akkor bwin, ott még én is nyereséges tudtam lenni cashgameben, és ez nagy szó. 😄
Jah és tudom ajánlani a bwin-t! Nekem bejövõs!😉 (bár sok idõm nincs mostanság játszani...)
Szóval kicsit irigykedek is, és elkeseredtem hogy nekem nem nagyon lesz ilyenem, jelen állás szerint legalábbis XD
Everesten sztem nincs is értelme SnG-zni, túl szarok a díjszerkezetek legalábbis mikrótéten. Csak 10 fõsök vannak, vagy 18 fõs 6max. Nagyobb létszámú SnG egyáltalán nincs. Be szoktam ülni a 0.10+0.10 -es versenyre ami rebuy+addonos de az kabaré ami ott megy. Elindul a verseny és 15 percel kezdés után már az elsõ 20 játékosnak 20,000+ zsetonja van, én meg még egy handet nem tudtam játszani azalatt... Plusz olyan lapokkal végigkísérnek és általában le is javulnak turn és riveren hogy a fejemet fogom. Hiába játszok feszesen, a lazább játékosok egyszerûen kijátszanak, kiblöffölnek, levernek feljavult szemét lapokkal. Már tényleg nem tudom mi lenne a helyes stratégia ilyen mikrotétes SnG/MTT -ken. Cashgameben ugyanez van, pont tegnap kíváncsiságból megnéztem Roycash MSS hand review videóját, ott õ is mondta a videó végén hogy NL2 NL5 alatt nem nagyon lehet normális pókert játszani mert egyszerûen annyira sok ezen a téten a tudatlan játékos hogy nem nagyon van helyes stratégia ezekre a limitekre. És ugye ahhoz hogy ezeket a stratégiákat normálisan lehessen alkalmazni nem arra van szükség hogy tele legyen az asztal fishekkel, hanem max 1-2 fish/asztal lenne a helyes arány. Mert ha már több kerül be a potba valahogy, akkor igen nagy az esély arra hogy valamelyiknél jobb kéz lesz showdownnál mint a tied. Legalábbis bizonyos termekben. Everesten pl. sztem nagyon sok fish van. Mondjuk ott a feszes játék valamennyire helytáll meg nem vagyok nyomás alatt a vakok emelkedése miatt. De a feszes játék sokszor ahhoz vezet hogy fél órán keresztül csak a fold gombot nyomkodom mert nem kapok játszható kezet. Ez ellen igaz ott lenne a többasztalos játék de pókerszoftver nélkül meg elég nehéz több asztalon readelni egyszerre. És ez így csak ahhoz vezet hogy stagnálaok 60$-on, nem tudok nyerni. 1$-os vagy akármilyen SnG-ket meg nem is játszok inkább mert sztem abból hamar bankroll bukó lenne 😄 Nem tudom még mindig hogy mire álljak rá és mibõl próbáljam kihozni a maximumot. Cash gameben csak ingadozok, SnG/MTT egyelõre nálam mínuszos pókerjáték csak, sosem jutok pénzbe szinte. Ha meg igen akkor épp hogy visszakapom a beülõmet. Egyszer sikerült 1$-os SnG-t nyernem, 3x lettem második, aztán ennyi. Igazából az elejét végigjátszom feszesen, aztán mikor már elérek a középsõ szakaszba ahol magasabbak a vakok/ bejönnek az antek befeszül kicsit a játékosállomány ugye, onnantól kezdõdnek a gondok nálam. Ha feszesen játszok, szemét lapok jönnek általában ugye, megesznek a vakok meg az antek. És emiatt hogy nyomás alatt vagyok kénytelen vagyok elõbb utóbb elkezdeni lazábban játszani, de mikor 10-15BB vel allin megyek duplázás reményében általában mindig dominálva vagyok már vagy preflop, vagy lejavulnak ahogy írtam.
Hiába olvasok könyveket/cikkeket, nézek elemzéseket. Elemzésekkel csak az a baj hogy hiába akarok belõle tanulni, szinte biztos hogy nem ugyanaz a szituáció fog elõállni az adott kézzel amit a videóban lát az ember.
De nem adom fel, próbálom képezni magam. Csak néha tényleg el tanácstalanodok 😄
Azt szeretném kérdzlezni,hogy milyen pókerszettet ( elég csak a zseton,kártya van) tudnátok ajánlani? Olyan 5-6-7 ezer körül gondoltam lehetõleg 11,5 g-os vagy nagyobb zsetonok legyenek 😄.
Csak mutatom, hogy lehet nyereségesen játszani úgy is, hogy 'csal a terem'..
ehhez hasonló lehetett a board: 89T X Q vagy 9TQ X 8
(más flopon max lyuksorra adhatta meg az all int, ami nem vmi okos döntés...ezért gondoltam erre a két variációra)
Nem is tudtam, hogy ide is vagy regelve(es eleg regen)! Udv!
Holnap megyunk 1500-os versenyre, jossz? (universum)
Na es akkor egy durva leosztas partypoker big game tévés online quali... mit erezhetett... en minimum sirva fakadtam volna... svedbol odaig utazni... es egy leosztas...
kivancsi vagyok a velemenyetekre (bemutatkozas stb) 😊
szegeny...
+ sztem sokan az FT-rõl a PS-re mentek, mert szeretik ha nagy az oldal és nem kell várni sok mindenre és hát a PS így FT után eléggé gáz, pl: én simán visszamegyek a szoftver miatt
Rush miatt meg úgy is visszafognak jönni sok fish is
+ ha csinálnak remek promókat + újrabefizetési bónuszt vagy 200%, csak a **** fognak elveire hagyatkozni, kétlem hogy ne futtatnák fel újra, lehet nem lesz a régi de egy nagy oldal lesz sztem
en amikor megkaptam a to"ke'met partypokeren(50$) pontosan ilyen ultraagressziv jatekkal toltam fel 160 dolcsi fele... oszt volt valami egesz jo kapcsolodo lapom (talan szinben?)... jott a flopon a ket parom... allin... megad deepstack gyorsan... (open-ended) termeszetesen esett a sor neki 😄 most mar vicces... akkor nagyon fajt 😞 persze lathato volt a dolog, mondon ket par, post flop full agression, nesze neked 😄
van egy pokercimbim aki meselte, hogy 6K live MTT... lejott turnon a sora... persze szepen kijatszotta addig (pre-flop 3bet, flop hivas ahogy kell, stackje miatt turn allin)... ket par megad... river fullosodik ellenfelnel... daaaang... pffff... meg meg is jegyeztek neki, hogy lam-lam nem csak online "van ilyen" 😄