Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, van ilyen is, de itt most kb 40 dolcsi mínuszról van szó...
Írtam a bwinnek... válasz:
Köszönjük levelét.

"A regisztráláskor Ön a számlavezetéshez a HUF devizát választotta a bwinen. A pókerprogramnál azonban, mint a legtöbb online pókerszolgáltatónál, dollárban (USD) folyik a játék.

Ezért minden alkalommal, amikor pókerezik, a bankszámla egyenlegét dollárra (USD) váltják át. Ez a folyamat automatikusan és költségek levonása nélkül történik. Az alkalmazott devizaárfolyamot a bankunk állapítja meg és havonta egyszer változtat rajta a hónap elsõ napjaiban. Számláján a különbséget az árfolyam változása okozta.

Vállalatunk a tõzsdén van jegyezve és a deviza átszámításnál a bankunk által kibocsájtott árfolyamokat vesszük figyelembe. Ezenkívül sajnos nem szolgálhatunk további felvilágosítással. Amennyiben az aktuális árfolyammal akadna kérdése kérjük forduljon egyenesen bankjához, ahol minden bizonnyal szívesen továbbsegítik Önt.

Ha az árfolyam változik, a pókerkliens egyenlegén a dollárban kijelzett összeg is módosul. bwin honlapunkon azonban ellenõrizheti, hogy egyenlege a megadott pénznemben nem változott."

EZ KEMÉNY!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

precision
az a baj, hogy te allin mániás vagy 😄 az esetek 80% -ban preflop allint mondasz az átlagosnál jobb lapokra és az esetek 80% -ban el is bukod, mert ilyen a coinflip 😊
azért az az ász pár 3 -as kickerrel nem allines kártya, fõleg ha volt kint 2 szín is, azért mert számolni kell azzal, hogy rengeteg olyan player van aki flushhúzóra megadja az életét is, és ha lejön akkor annyi... de még ha ezt nem is veszed figyelembe, az a 3 -as kicker harmatgyenge egy allinhez

Bazinga!

Lammer
😄DD On nyert!

Viszont most Anyum accjaval (leszarom pereljetek be 😄) a mai 300-ason->

olyan reg lattam jo lapot, mar kezdtem fogyni... (elotte meg sajnos elb*sztam egy leosztast) A3: flop A, allin... szinvaros megadja (nagyzsetonos)... river szin esik... gg

7768 ('sszem) -> 51-ik hely... eljen 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

petesilver
2-es? 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

Lammer
(lol elnezte... 1 cent... az elso 70 fizetett 😄DDD)

sajnos ez ilyen, a póker egy igen nagy része szerencsejáték
Lammer
(ja es stilszeruen 61-ik lett <#zavart2> rutintalansag? lehet, de ezen mar rohogtunk, komolyan 😄)

sz4bolcs
olyankor van, amikor beülsz cashgamelni, aztán kilépsz, és olyankor nem jelenik meg egybõl a számlán a pénz..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lammer
hehe... en mar kezdek hinni minden hulyesegben... az ember erosen szugeral, hogy az ellenfelnek az egy francos gagyi elo" lapja ne parosodjon...

Atneztem Anyukamhoz... megtetszett neki a PKR, hogy lehet karakterrel bizbaszolni meg minden (no" 😄)

5 dolcsis freeroll... mar 3BB-nyi zsetonja sincs, viszont 60-tol fizet es meg voltak 65-en... (1406 indulo)

meg 2 leosztas es nagyvak...
reg nem kapot jo lapot...
A9o mondom NE!!! de o" tolja! 😄

ellenfel A2o

river???

aki kitalalja az nyert egy virtualis NDK-s turmixgepet 😄DDD

<#idiota>

Én azt ajánlom neked, ha kezdõ vagy az NLO-ban, akkor ne kezdj bele rögtön másikba is.

Majd ha már stabil nyerõ vagy egy bizonyos szinten ahol megfelel neked a játék, akkor elkezdheted a PLO-t, de akkor is csak kiegészítésként szerintem. Amikor már beleuntál az NLO-ba, 1-2 rövid session erejéig.

Nehéz váltogatni a játéktípusok között.

Üdv! No limit Hold'emben még csak most bontogatom a szárnyaimat, de tegnap gondolkoztam és arra jutottam, hogy a késõbbiekben a Pot limit omaha is érdekelne. Nos mivel most a No limit Hold'em az elsõdleges és arra akarok több idõt fordítani, mennyire lenne jó ötlet belevágni a Pot limit omahába is? Vagy, ha elõbbiben elérek egy bizonyos szintig, akkor elkezdeni a PLO-t?
Kicsit fáradt vagyok, ez szerintem meg is látszik, de remélem értitek a lényeget 😊
Köszönöm elõre is!

cesc fábregas

Csacsi neked szokott olyat csinálni a Bwin, hogy eltûnik bizonyos mennyiség a rollodból, majd késõbb elõkerül?

petesilver
Tegnap kipróbáltam életemben elõször az élõ pókert.Kérem szépen ugyan az a kabaré folyik mint online, innentõl kussolok hogy csalik a szájt. Láttam K2-vel Királypókert,Q3-al fullt AA ellen, Q8 fullt flöss ellen,egy srác 30000-bõl 20000-et elbukott 5 olyan leosztásban ahol mind az ötször floppon nyílt végû sora volt, de egyszer sem jött be, majd A3s allint adta A6, és nyert volna riveren 3-al, de addigra már flösse volt, AK preflop allin vs. 1010, jött a K, AQ preflop allin vs. JJ, AQ-nak full etc... Legtöbbet az osztókat szidták, de mint a bokrot, és persze páran egymást is 😄

Érdekesség hogy 3 versenyen indultam, mindháromszor akkor estem ki, amikor ugyan az az 1 osztó megérkezett az asztalomhoz 😄 Háromból 2X osztott K-t az ellenfelemnek. AQ-val megadtam egy emelést, floppra 36Q jött, Allin raktak, adtam, AK volt nála, river K. A6s-el tartottam egy 3000-es hívást, flop A69, hívtam 7000-et, allin rakott egy csajszi, mert nem volt szíve eldobni a KK-t. Éééés mit oszt turnre az osztósrác? Újra egy K-t, így szett ellen kiestem floppon két párral. Ránézésre semmi nagy különbség nincs online vagy élõ között, ugyan úgy lehet szívni mindkettõvel 😄

petesilver
Everest szerintem a kevés játékos miatt (meg ahogy azok játszanak) elég hulladék. Ott egy dolgot érdemes játszani szerintem: DON. De arra is várni kell. Én el szoktam bohóckodni DON-on, szupermikro téten 😄 Ettõl függetlenül csak itt esett meg eddig, hogy 3-at zsinórban nyertem egymás után 😊

Pedig úgy éreztem ezt meg fogom most nyerni, de megint rá kellett jönnöm hogy ez nem az a nap lesz... 😄

Most 68$-om van.
Hihetetlen, ~90 fõs MTT-n 3. helyen estem ki, 11,58$ -t nyertem úgy hogy az 1/3-ától végig chip leader voltam a döntõ asztal 5. kiesettjéig, a formám megint megmutatkozott: AQ-val pusholtam Q25 boardon egy lazán lopkodó csávóra, 34s-el megadta flopon és sora lett Q2556 boardon 😄
Az biztos! Meg nekem a starsé is tetszik amúgy (ezt most Sanyi miatt mondom, akinek tudom, hogy nagyon nem jön be😄)

Meg most a bwinét is egészen megszoktam... Tetszik, hogy TÉNYLEG elõre ugrik az ablak, nem úgy, mint PPnél, tetszik, hogy F1-F2-F3-al lehet fold-C/C-Raise-lni, nah meg az is nagyon tetszik, hogy nincs várólista, így aki szemfüles, az hamar tud játszani😉

Mozogni sajnos nincs lehetõségem mert ingyen tõkékbõl játszom.

Full Tilten volt ugye számlám, rajta 65$-al mikor bezárták.
A zárás miatt kaptam Everestre másik 50$-t ami most 60$-on áll és stagnál.

Meg most elindultam egy másik pókersuliban aminek a tõkéjét Chilipokerre kértem, így oda fogják mindig folyósítani az aktuális bónuszaimat, tõkéimet. Ez a terem sem tûnik rossznak eddig, a szoftvere is egész jónak mondható, legalábbis Everestéhez képest.

BTW Full Tiltnél még mindig nem láttam jobb szoftvert
Nem, a 0.10-es az naponta van 20:00 körül, késõi reges MTT, 100$-os nyereményalappal. plusz a vásárolt addonok növelik a nyereményalapot szóval általában az elsõ helyért olyan 50$ körüli összeg szokott járni. Egy 0.10+0.10$ -os beülõért szerintem az igen kecsegtetõ összeg hogy bepróbálkozzon az ember 😊 Csak hát tényleg mondom kabaré ami ott megy, nem egyszer láttam olyat hogy ahol kezdtem asztal, elsõ 4-5 körben 2-3 kivételével mindenki allin ment minden alkalommal, és 2-3 embernél koncentrálódtak a zsetonok, majd el is tûntek az asztaltól mert összekerültek a többi nagyobb zsetonos emberrel szóval az asztalok nagy részénél ez történik és ezért van az hogy 10-15 perccel kezdés után már az elsõ húsz embernek 20-25.000 zsetonja van mikor az átlag 2-3K 😄

És pont az ilyen 45-90 fõs SnG-ket hiányolom mint Full Tilten mert azoknak a díjszerkezetük is arányosan jobb volt, jobban megérte 1$-al beülni 45 fõs 17$ díjú lehetséges elsõ helyért mint 10 fõsön 5$-os elsõ helyért. 17$-ért szívesebben kockára teszem a pénzem több ember ellen mint 5$-ért 😊 Én legalábbis így vagyok ezzel 😊 És Everesten sajnos elég gyérek az 1$-os SnG-k ebbõl kifolyólag mert csak 10 fõs van vagy 18-as de az 6max-os, ami nekem megintcsak nem megy ahogy cash gameben is csak full ring asztalokon tudok nyereségesen (nullszaldósan XD) játszani, 6max-on mínuszos inkább a játékom sajna. Tanulnom kell rengeteget 😄
60$-d van és 0,1es sng-ket játszol?

röviden: irány az 1$-os SNG-k világa...ott aránylag már normálisnak mondható a játék!!

A 10 centeseket nem komoly pókereseknek találták ki, hanem azoknak akik csak szórakozni akarnak. Mivel te bankrollt szeretnél építeni, ezért hagyd a játékpénzezést. Okosan, odafigyelve játssz és akkor nem bukod el a rollot (illetve lehet elbukod, mert rossz szériát fogsz ki...de akkor újratöltöd és legközelebb fentebb is fogsz jutni)

sz4bolcs
Ha sng-t akarny nyomni, akkor csak PS...
Ha cashgame, akkor bwin, ott még én is nyereséges tudtam lenni cashgameben, és ez nagy szó. 😄

petesilver
Hát sajnos a kettõnek nem sok köze van egymáshoz, csak ideális földön. Egy dolog matematikailag és ICM alapján jó döntéseket hozni, és más dolog nyerni is velük sajnos.

lehet szarul fogalmaztam :-) tudom használni a Wizardot, szte remekül is játszom még sincs semmi haladás ennek ellenére, ok hosszútáv csak nem tudom gyõzöm-e kivárni :-D
Légy alázatos!😊 Jó lesz ez! Egyesek a te helyedben már rég feladták volna, te ezért leszel majd jó😊 De az biztos, hogy el kell döntened mit akarsz játszani...
Jah és tudom ajánlani a bwin-t! Nekem bejövõs!😉 (bár sok idõm nincs mostanság játszani...)

És ezt a wall of textet bevallom õszintén azért írtam mert pl. ilyen grafikonról mint amit Szabolcs mutatott be sztem én csak álmodhatok 😄

Szóval kicsit irigykedek is, és elkeseredtem hogy nekem nem nagyon lesz ilyenem, jelen állás szerint legalábbis XD
Ja és remélem hogy majd ez a pókersuli amit csinálok valamit javítani fog a helyzetemen végre. Jelenleg Dan Harrington és Bill Robertie féle kétkötetes Hold'em Cashgame könyvét olvasom. De ebben is sokminden másképp van, sokkal lazább játékra ösztönöz (BSS stratégiája szerint) mint amit PS-en olvas az ember a cikkekbõl. Majd meglátjuk.
Bocsi elõre is a wall of textért...

Everesten sztem nincs is értelme SnG-zni, túl szarok a díjszerkezetek legalábbis mikrótéten. Csak 10 fõsök vannak, vagy 18 fõs 6max. Nagyobb létszámú SnG egyáltalán nincs. Be szoktam ülni a 0.10+0.10 -es versenyre ami rebuy+addonos de az kabaré ami ott megy. Elindul a verseny és 15 percel kezdés után már az elsõ 20 játékosnak 20,000+ zsetonja van, én meg még egy handet nem tudtam játszani azalatt... Plusz olyan lapokkal végigkísérnek és általában le is javulnak turn és riveren hogy a fejemet fogom. Hiába játszok feszesen, a lazább játékosok egyszerûen kijátszanak, kiblöffölnek, levernek feljavult szemét lapokkal. Már tényleg nem tudom mi lenne a helyes stratégia ilyen mikrotétes SnG/MTT -ken. Cashgameben ugyanez van, pont tegnap kíváncsiságból megnéztem Roycash MSS hand review videóját, ott õ is mondta a videó végén hogy NL2 NL5 alatt nem nagyon lehet normális pókert játszani mert egyszerûen annyira sok ezen a téten a tudatlan játékos hogy nem nagyon van helyes stratégia ezekre a limitekre. És ugye ahhoz hogy ezeket a stratégiákat normálisan lehessen alkalmazni nem arra van szükség hogy tele legyen az asztal fishekkel, hanem max 1-2 fish/asztal lenne a helyes arány. Mert ha már több kerül be a potba valahogy, akkor igen nagy az esély arra hogy valamelyiknél jobb kéz lesz showdownnál mint a tied. Legalábbis bizonyos termekben. Everesten pl. sztem nagyon sok fish van. Mondjuk ott a feszes játék valamennyire helytáll meg nem vagyok nyomás alatt a vakok emelkedése miatt. De a feszes játék sokszor ahhoz vezet hogy fél órán keresztül csak a fold gombot nyomkodom mert nem kapok játszható kezet. Ez ellen igaz ott lenne a többasztalos játék de pókerszoftver nélkül meg elég nehéz több asztalon readelni egyszerre. És ez így csak ahhoz vezet hogy stagnálaok 60$-on, nem tudok nyerni. 1$-os vagy akármilyen SnG-ket meg nem is játszok inkább mert sztem abból hamar bankroll bukó lenne 😄 Nem tudom még mindig hogy mire álljak rá és mibõl próbáljam kihozni a maximumot. Cash gameben csak ingadozok, SnG/MTT egyelõre nálam mínuszos pókerjáték csak, sosem jutok pénzbe szinte. Ha meg igen akkor épp hogy visszakapom a beülõmet. Egyszer sikerült 1$-os SnG-t nyernem, 3x lettem második, aztán ennyi. Igazából az elejét végigjátszom feszesen, aztán mikor már elérek a középsõ szakaszba ahol magasabbak a vakok/ bejönnek az antek befeszül kicsit a játékosállomány ugye, onnantól kezdõdnek a gondok nálam. Ha feszesen játszok, szemét lapok jönnek általában ugye, megesznek a vakok meg az antek. És emiatt hogy nyomás alatt vagyok kénytelen vagyok elõbb utóbb elkezdeni lazábban játszani, de mikor 10-15BB vel allin megyek duplázás reményében általában mindig dominálva vagyok már vagy preflop, vagy lejavulnak ahogy írtam.

Hiába olvasok könyveket/cikkeket, nézek elemzéseket. Elemzésekkel csak az a baj hogy hiába akarok belõle tanulni, szinte biztos hogy nem ugyanaz a szituáció fog elõállni az adott kézzel amit a videóban lát az ember.

De nem adom fel, próbálom képezni magam. Csak néha tényleg el tanácstalanodok 😄
sz4bolcs

??? 😄
sz4bolcs
A súly a megbízhatóság jele. Ha nem mûködik...

Sziasztok!
Azt szeretném kérdzlezni,hogy milyen pókerszettet ( elég csak a zseton,kártya van) tudnátok ajánlani? Olyan 5-6-7 ezer körül gondoltam lehetõleg 11,5 g-os vagy nagyobb zsetonok legyenek 😄.
sz4bolcs
Ez csak sng 12 playerestõl 180-ig. Nekem is volt most hét közepén ilyen bad beat sorozatom, el kell viselni, azt ennyi...

Csak mutatom, hogy lehet nyereségesen játszani úgy is, hogy 'csal a terem'..

sz4bolcs
nem. Az sng profitom annyi. Veszegettem le pénzt + nyomtam kb. 40 180as rebuyos turbot (3,5 dollárost), ami megtépázta a rollom, de azt a scheduled grafikon mutatja, nem az sng. A rollom maradt ~$1000

petesilver
Az szép. El sem tudom képzelni hogy lehet PS-en így feltornázni SNG-vel, ha csak nem MTT is van benne, amivel beértél az elejébe. Én pár hónapja ahogy SNG-nél "magasabb" téten elkezdtem feszesen játszani, sorozatban buktam el a QQ,KK,AA kezekkel runnerek ellen, vagy pont a gyengébb pár szettezõdött, ha jól emlékszem egymás után 8 AA halt meg sorozatban.

2.4k a rollod?

sz4bolcs
hmm?

petesilver
Pokerstrategyn vannak SNG videók, jó pár közülük elemzés, ahol használják az SNG Wizzardot, és ha jól emlékszem van egy ami nagyjából elmagyarázza a mûködését is.

kurva jó program ez a SnG Wizard bár tökre nem értem, e szerint szinte tökéletesen játszok matematikailag, bankrollom meg szépen megy lefelé :-)
petesilver
Hja, akkor úgy oké 😊 Azt hittem a végére a boardot írtad,azért nem állt össze sehogy sem 😊 Thx!

nem 89TJQ volt a board, hanem ez volt az ellenfelének a végsõ kombinációja

ehhez hasonló lehetett a board: 89T X Q vagy 9TQ X 8
(más flopon max lyuksorra adhatta meg az all int, ami nem vmi okos döntés...ezért gondoltam erre a két variációra)

petesilver
Ezt reggel sem tudtam összerakni, most sem megy. Itt szerintem az AK-nak lett sora, nem az AJ-nek. Vagy háttal ülök a moziban.

petesilver
Hali! Hogy ne mennék, megdumcsiztuk! Érdekes lesz életem elsõ élõ pókere, de hát el kell kezdeni egyszer ezt is 😊 Gondolom regisztrálnom kell elsõ alkalommal, így idõzítésbe számítsátok bele azt is.

Lammer

Lammer
Szia Pete!

Nem is tudtam, hogy ide is vagy regelve(es eleg regen)! Udv!

Holnap megyunk 1500-os versenyre, jossz? (universum)

Na es akkor egy durva leosztas partypoker big game tévés online quali... mit erezhetett... en minimum sirva fakadtam volna... svedbol odaig utazni... es egy leosztas...

kivancsi vagyok a velemenyetekre (bemutatkozas stb) 😊

szegeny...

petesilver
Csak érdekesség, milyen sûrû az online termekben a durva ütközés. Egy hete Partyn kiestem Q9-el, flop:JQ9 mivel freeroll, azonnal allin toltam, ketten adták, mindkettõnek K10 volt a kezében. Az érdekes azonban: pár napja ugyanitt ugyan azon a freerollon flop: JQ9, ketten allin tolták, mindkettõnek a kezében K10 volt 😊

petesilver
Érdekes lesz, hogy hány régi FT Pro lesz ha újraindul újra FT Pro. Érdekességként: sajnáltam hogy bezárt, mert 3 nagy teremre csináltam meg a saját kártyákat, hogy egységes legyen ha játszom PS, FT, Party, és messze a FT szoftvere oldja meg a legprofibban, lementem hídba mikor kiderült hogy okos vektorgrafika az egész. Én nem félek hogy ne futnának fel. Ömleni fognak az online hírek, vélemények,ha rendben lesz, megy majd mindenki vissza, elvileg már most mindenhol tanulva a jelenségbõl senki nem hagy bent sehol hatalmas BR-t.

meglepõdnék ha elmennének, majd pont a fanatikus szerencsejátékosokat fogja érdekelni ilyen hülyeségek, pókerjátékosok nagyrésze úgy is az (beszélek nem eggyel, olyan hülyeségek érdeklik õket, hogy beszarás)
+ sztem sokan az FT-rõl a PS-re mentek, mert szeretik ha nagy az oldal és nem kell várni sok mindenre és hát a PS így FT után eléggé gáz, pl: én simán visszamegyek a szoftver miatt
Rush miatt meg úgy is visszafognak jönni sok fish is
+ ha csinálnak remek promókat + újrabefizetési bónuszt vagy 200%, csak a **** fognak elveire hagyatkozni, kétlem hogy ne futtatnák fel újra, lehet nem lesz a régi de egy nagy oldal lesz sztem
Palinko
csak tudnám kinek éri meg, mert a játékos bázis sem biztos, a név is le van járatva egy új felfuttatásával többre mennének szerintem.
Lammer
Mostani agressziv post-flop utani jatekom is ezen alapul, bar van egy fajo emlekem, hogy miert hagytam abba a tulzott agressziot(amit irsz strat)
en amikor megkaptam a to"ke'met partypokeren(50$) pontosan ilyen ultraagressziv jatekkal toltam fel 160 dolcsi fele... oszt volt valami egesz jo kapcsolodo lapom (talan szinben?)... jott a flopon a ket parom... allin... megad deepstack gyorsan... (open-ended) termeszetesen esett a sor neki 😄 most mar vicces... akkor nagyon fajt 😞 persze lathato volt a dolog, mondon ket par, post flop full agression, nesze neked 😄

van egy pokercimbim aki meselte, hogy 6K live MTT... lejott turnon a sora... persze szepen kijatszotta addig (pre-flop 3bet, flop hivas ahogy kell, stackje miatt turn allin)... ket par megad... river fullosodik ellenfelnel... daaaang... pffff... meg meg is jegyeztek neki, hogy lam-lam nem csak online "van ilyen" 😄

Lammer
Ez az AA limp eleg gaz... tulajdonkeppen sajat magat gyilkolta meg... SB/CO/HJ-nal siman lehet 89 es siman limpelhet ugye az is 😄 tul sokat akart keresni es a mohosaga olte meg... (jo tudom csurgott a mak riveren, de ugye rosszul jatszotta ki)