30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ntex #27590 Azt hittem negyedszer is meglesz...
UTG1-ben jön kézbe a KK. emelek standard 4BB-t, középről rámtolják a stacket... Mondom most ha ennél is AA lesz abbahagyom a pókert :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!33 volt nála :) -
ntex #27589 Chilin tegnap óta harmadszor szaladok AA-ba a King Pairommal... -
#27588 egyszer volt szinsorom... azt is elvittek nagyobb szinsorral :DDDD
-
#27587 Mert azt már senki nem hinné el. :D -
xxxpaulxxx #27586 Miért nem 7?:S -
#27585 Nemár. Csak én makkolok össze havonta 1-et? :D Múltkor valami 20 percen belül volt két royalom. (Aztán vettem egy 6os lottot, de csak 5 találatom lett.) :( :D -
xxxpaulxxx #27584 Tudod... svájci frank és társai... muszáj teperni:D -
#27583 ELETEMBEN sem eloben senemsosem online meg egy deka royalom sem volt :D
meg itthon sem "konyhaszintensenem" :(
neked meg gondolom ikszedik, makosteszta -
#27582 ha most gonosz lennek (realis?)
- utkozes hegyek, pipa
- 4 rebuy megvo't ájszink, pipa
-
#27581 Nem akkor lenne logikus, hogy már meglenne a fizetés, és mindenki kétmarékkal szórná? :D -
xxxpaulxxx #27580 Hát nem hiába... hónap eleje van, oszt' a fizetés meg sehol:DD -
#27579 ilyet még nem láttam $3-as rebuyoson :D:D:D:
-
#27578 Nem. Elfelejtettem :D -
xxxpaulxxx #27577 Te meg egy mázlis pókerkocka vagy!:D Gratu!:) -
ntex #27576 :D
-
xxxpaulxxx #27575 No mától újra SH-zok:)) Picit beleuntam már a FR-be... nem mintha akkora pro lettem volna belőle, de egyszerűen tényleg unalmas hosszútávon... ez meg jóóóóval pörgősebb:)
6-8 asztalról vissza 2re:DD -
ntex #27574 Megmutattad legalább neki hogy mid volt? :D -
#27573 wooohoooo :D Már nem számolom...
-
Joekey78 #27572 Dehogynem!!!!!
Egy nagy FISH vagy Czimbi ( Lammer):D :D :D -
ntex #27571 Nem vagy fish ha nem első limper voltál és nem túl korai pozícióból :) -
#27570 mai elmenyek (ambator megigertem, hogy nem megyek a turbo 500-as versenyre de...*)
szoval... 59 indulo... 6 fizet... szokasos FT-n vagyok es 9-ik... es igen a legjobban nem is az faj, hogy szarabb lapokkal makolnak(usual)... hanem nem jatszottam ki 2-3 szitut amit egyaltalan megeltem... mert a lapjaim 95%-a 24 es a 48 tartomanyban mozgott (!!!) egesz verseny alatt...
ket momuntum ami eleg volt, hogy beessek az FT-re :)
AJ hivnak egy jooo nagyot, mert egy nagy zsetonos akart elzavarni egy elotte tiltre kerult jatekost, mivel dobott en csak call... (bar donkcall, mert stackem 2/3a benntvann) flop lejon: Kxx
ahogy az oszto szetteritette a lapot mar azonnal be is dobtam hanyagul a maradekot (elo" szitu elonyei ugye)... idokeres style... bamulom a flopot (ahogy a videokban a prok :D)es dob... J mutat :P
nuts:
Ac5c: csak limp(!!! mekkora fish vagyok omg eloben)
megadjak sokan...
flop: Clubvalamixx -> mindenki check... turn Club :D 3000 hivas, gondolkozom, megadom, mellettem is(!!!)... flop: Club :DDDD
allin a kis maradekot... mellettem instacall... mutatas mellettem ket clubs K magas :DDDDDD
de azert jo volt, mert *ingyen volt (meg lognak nekem gepszerelesbol, azokbol meg elbohockodok 500-as MTT-n meg)
jah es igen, most kapaszkodjatok meg! 2 nappal elottem... ugye EU asztalok 10 jatekos... mivel feszesJani vagyok, dobom a treffKlof*sz(kopirajt Petesilver)... 9 jatekos(lol? jatek elso vakszint) mindenki szennecsekkeli a boardot... es 5 azaz OT trefff... ES SENKINEL NINCS TREFF!!! fogom a fejemet omg! :D eees osztoztak :D -
xxxpaulxxx #27569 Megjelentaholdemmenedzserkettődemégarrasincspénzemhogyápgrédeljekrá!!!!négy:D -
ntex #27568 Ne vedd már ilyen komolyan, Szabolcs szokott hülyülni :) -
#27567 bocs :) -
#27566 ne veszekedjetek mar! :) -
#27565 Látom szeretsz okoskodni.Mi sem bizonyítja jobban, hogy egy bekövetkezett tényt megmagyarázol máshogy fölöslegesen kötekedés gyanánt. Segítek, mi a különbség. Tény: törnön flössöm volt, tudod az kézben kettő és a boardon 3 ugyanolyan szín és minta egyben. Namármost. A turnön flössből egyenesen következik, hogy csak akkor jöhet létre ha a floppon flösshúzó van. Ugyanakkor a floppon flösshúzóból nem következik egyenesen, hogy turnön flöss. Ezért fogalmaztam így, és ezért volt az odaírva hogy turnön. Lehet ez a magadfajának LOL, de ezt dolgozd fel magadban idővel. Nem igazán értem minek kötsz bele abba amit írok, ugyan is nem építő jellegű, csak kötekedésjellegű fölösleges okoskodás. Viszont megoldható a gond, nem írok ide többet, nem fogok tovább vitatkozni egy taknyos kötekedő hülyegyerekkel. Részemről téma lezárva. -
#27564 Ha ez neked keménykedés, akkor te háttal ülsz a moziban. Mindegy , menj vissza mákolgatni, ahhoz értesz. -
#27563 "Persze amikor utána shortyként T7s-el bementem, floppon jött 2 szín, allin toltam, egyike volt a két megadónak, turnön már flössöm volt, ami ki is tartott, akkor nem szövegelt hogy tudta, egyértelmű volt a flöss" -
#27562 Édesistenem, olvasd már vissza hogy ki a tököm keménykedett? Amikor flösse volt X nek, Y oktatott hogy river után egyértelmű volt hogy flösse van. Én mondtam Y-nak, hogy mutatás után kibickedik, nem, nem egyértelmű.Lejött a flössöm, az csak egy kényszerallin volt, egy szót sem szóltam. Amikor később négyen mutattak, és az asztalon 4 káró volt, de nem talált el senkit, akkor szóltam Y-nak, hogy látod mennyire nem egyértelmű hogy flösse van valakinek, még akkor sem, ha 4 szín van lent. Ennyi. Hol a picsába olvastad te ebből a történetből hogy én keménykedtem?? De komolyan.Kiváncsi vagyok nagyon, mi a retekből jutottál el a keménykedésig. -
#27561 najolvanmostmarnelegyeltelhetetlenNA! :D -
#27560 de a szemétláda keresztülhúzta a terveim a káró6osával :D:D:D -
#27559 megszületnivótnehéz :D
-
#27558 ne hidd, hogy online feszesebben játszanak :D
Csak amiatt mertem ezt megcsinálni, mert 3 másodpercet gondolkodott emelés előtt, tökre éreztem hogy be tudok dobatni 10espárt még így is.. -
#27557 de amugy gu'dzsa'b! :) -
#27556 na ez az a leo amit eloben nem merek megcsinalni, mert hiaba van backdorom egesz jo highal, meg open-endedem... eloben mar egy 9-es parral ugy lecalloljak, hogy csak porzik es semmi sem jon :S -
#27555 again
-
#27554 gondolkodási idejéből számoltam ki, hogy nekem bizony itt van fold equitym :D:D
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/3767859 -
#27553 Most nem erről van szó, hanem hogy a srác, akiről az előző történet szól a kész flössére keménykedett, te viszont a színhúzódra. Nem egy kategória. -
ntex #27552 Ja persze SnG-ben vagy MTT-n. CG-ben szerintem húzóra így játszani igen igen overplay illetve gamble -
ntex #27551 Színhúzós flopon én is így játszok pozícióból nut flösshúzóval a kezemben ha senki nem mutat erőt. Akkor ha elég zseton van bent betolom, és elég jó lesz a fold equity, így sokszor el is dobják, vagy esélyem van arra hogy behúzzam a nut flösst (az ellenfél meg a fullját a két párjára )