Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mission Impossible 2010: PRO Class
haromszor kapok egymas utan cashben... Doyle-t...
ofkorsz, persze utana van ket parom es sunyi AA agyonver szettel... persze...
QQ (mar megint, elotte azt csuktak ossze)
raise/reraise/allin
visszatesz allinre... mutat JJ
perszebaszdmeghogyjonaBUBI...
komolyan mar....
A BOLONDOK PARADICSOMA AZ OKOSOK POKLA !!! Ezt soha, semelyik pókeres ne felejtse el egy pillanatra sem! 😄
volt olyan, hogy a nyerõ kezet csavarták ki a kezembõl
flop sorom volt + flush húzó lent volt 2 fish végig callozott, riverre megjött a 3 szín és úgy beindultak, ment a re-raiselgetés, a linejuk tiszta fishes callozunk végig csak passzívan, amikor jön a tuti emelünk
kiszálltam, mondom egyiknél tuti ott a nuts, erre mutatnak valami second párt, meg top párt :-)
Allin Pre Push:
Allin Pre Call:
Allin Floppon:
Allin Turnön:
Allin Riveren:
Flösshúzóval Push:
Flösshúzó ellen Push:
Kézben párral:
Ezen kívül színkód. SNG-nél meg csak annyi a lényeg hogy REG vagy sem. Ha több asztalon tolja, akkor reg, attól semmi extra nem várható, feszes, no set no bet, nagy lapokkal push vagy pre allin call. A többi baromra kell vigyázni csak.
Ezt semmilyen szoftver nem mutatja ki,vannak akik soha nem olvasták el hogyan helyes játszani, mi a helyes SNG stratégia. Egy dolgot tehetsz: színekkel jelölöd az összeset, akivel játszol, így utána nem kell malmoznod mire számíthatsz. A héten kezdtem jegyzetelni, hát bazi sziszifuszi, de idõvel jó lesz majd. Mondjuk új asztal, berakni a sablont 8 emberre ok. De valamelyik este 1 perc alatt 5 asztalra berakott, na akkor mondtam neki hogy *??§#ß$#/ mire körbejelöltem mindet, új asztal jött 😄
mert az, hogy fish lehet éppen azt jelenti, hogy ráragadt a call gombra preflop is :-)
pont ilyennel szívtam SnG-ben meg amikor írtam ide a fórumba,kb 15BB-vel 77-el BB-ben, Button fish limpel (VPIP/PRF ilyen 60/2 volt), SB dob, mondom pusholom sztem dobja a szutykát, hát K8o-val callozott és kiestem :-)
Mezei freerollon sokkal feszesebben játszom, mint ezeken, mert különben kicsinálnak any2 lappal.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Soha nem felejtem el egy superturbó videóban volt, hogy mondta a srác: ha látod hogy limpel vagy csak megad: strigula a neve mellé, valószínûleg fish, 2 strigula után told rá az allint any2 😄
kb. simán lehet ilyen lapokra is tenni ezt a játszmát, a re-raise all-in 99, calloló A10s, utolsó megadó , 67s :-)
most az ideális eset volt, hogy mindenkinek "jó" lapja volt, de micron rebuyon sztem ez a ritkább, ilyen 4 all-innál min. 2 ember szutykot tart
De. Feltételes esélyt is kell számolni, ami itt adott, mert valamikor gyanítható allin megy,ami tudunk is hogy mennyi: 2777 marad neki. Így a feltételes esély 26568/2777= 9,5:1 ehhez gyõzelmi esély 1/10,5 ami olyan 9% vagy is eljutottunk a söralátétig, ami any2.
Ha barmok és bármivel tolták: veszélyes a variancia miatt. Ha mind nagyágyúval tolta be, még jobb, mert egymást blokkolják azonos lapokkal, vagy párokkal kézben szett kell a javuláshoz aminek kisebb a valószínûsége. Mondjuk itt minden volt, keresztbe blokkolták egymást és az egyetlen valószínû jött be látva a kezeket: a flöss.
39,096,288,000 games 64.137 secs 609,574,629 games/sec
Board:
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 29.425% 26.25% 03.18% 10260858024 1243187076.00 { JJ+, AKs, AKo }
Hand 1: 29.425% 26.25% 03.18% 10260858024 1243187076.00 { JJ+, AKs, AKo }
Hand 2: 29.425% 26.25% 03.18% 10260858024 1243187076.00 { JJ+, AKs, AKo }
Hand 3: 11.725% 11.31% 00.41% 4422309336 161843364.00 { KJs }
Azért a JJ+ AK hand rangektõl távol voltál a jó megadással.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ugye? a döntéseket mindig úgy kell meghozni, hogy nem látod az ellenfél lapjait
na ezért is beszélnek a profik mindig rangekrõl, nem lapokról
3 ellenfél játékosát mindegyiket teheted a lapok kb. 6-7% (amúgy simán rosszabbra is néha), hisz ez turbo rebuy micro (pl: "jó" játékosoktól soha nem fogsz 1 limpelõ, 1 emelõ és 1 re-raise allinelõ után JJ-val callozni + ezután még AKo-val is)
szóval ezekkel csinálhatják ezt, 1010+, AJo+ AJs+
na ez ellen a rangek ellen 3 ellenfél ellen kb. közel 20% van a KJs-nek ha jól számol a program
Range szoftverek
angol is jó
inkább a preflop raise volt necces sztem, pont azért ami történt mögötte még rengetegen ültek
majd gyujtok meg hozza es megyek makolni a Sunday Storm idiota hiperes selejtezojere (300 kezdo, rebuy, egybol ante, 6-os asztal, mindenki allinel szinte 😄)...
ha hiszitek, ha nem... de meg 1 honapja kb, amikor volt egy nagyon rossz szeriem ugye, pont elotte indultam egy ilyenen... 300 nevezobol 3-4 rebuyjal eljutottam a donto asztalra... mivel annyi rebuy volt, hogy egyenesen 3 volt a tovabbjuto (minden 700 FPP utan) es a negyedik hely 6XX baromi sok pontot nyert... persze Shortstackkent jutottam be... kivartam turelmesen, mig 2 kiesik... es utana ment a csiki-csuki... ofkorsz negyedik lettem :S
(a nyeremenybol nagyobb pontos selejtezos satellitekre ultem be es pont ott kezdodott "veletlen" az antimak sorozatom... kezdesnek egy asz szett egy beeso asz full kiesessel (1-el jobb volt a kickerem, neki dobta) es egyeb nyalanksagok)
hatha, megint... 😄
NL kicsi asztal:
JJ CO pozi 3X BB call
XX SB megad
flop:T9valami...
hivok ugye mert kell, pot felenel 1 centtel tobbet 😊
visszatolja a stackje felet (ja igen kizspenzes volt) enmeg berakatom vele a maradekot...
persze, hogy T9-et mutat offba(ezt nem ertem, csak en gondolom rossz megadonak a 3X hivast jobb pozibol, mint o"?)
leszivtak... maradt kapem 62%-a... itt nagyon elkenodtem... egyebkent mindenre gondoltam, csak 2 parra nem (sorhuzo esetleg, szet gondolataval is eljatszottam, meg paraztam megnagyobb top partol)
tudom nem volt egeszen jo jatek reszemrol, de szerintem az ove" flop elott megrosszabb volt 😞 foleg, hogy kispiiizes volt es bekockaztatott...
nyah... utana meg a beulesem+5 centre feltornaztam magamat a szokasos agressziv jatekommal es kiultem... 😊
fene vigye...
de bejött...grat hozzá