Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Am meg másképp nem lehet 2x-es turbo rebuyos versenyt nyerni ekkora vakoknál, mint hogy benyomod a double auto rebuyt, megpróbálsz 3-4 embert ilyen lapokkal egyszerre lemákolni, és utána némileg befeszülsz. Minden pár allin, minden szebb suited connector allin szinte mindegy hány ember ellen.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
OTP, és Citibank számláról sem tudok utalni. Több játékszámlámra is próbáltam de nem sikerült sehol. Mi lehet a baj?
Pete: Grat hozza! 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mire mennyi esélyed van és ehhez mennyit kell megadnod blablabla
(hazudik)
amugy nagyon gaz ez a fix... hiaba van jo lapod, nincs akkora jelzeserteke a "raisednek"... most csuktam ossze T9-el AA-t... flop top parom volt... emel, vissza, megad... turn 9 😄 emelek, vissza, megad... riveren checkel... hivok... mar szerintem tele volt a toke, mert dafke megadas volt 😄 biztos nem volt ideges... lehet olvasgatnom kellene egy kis fixes tankonyvet... mert megmondom oszinten nem latom neha az ertelmet az agresszivitasnak... (PL,NL-en pofatlan hivok nagyot lazan, itt meg ugye...)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Másodiknál öröm mikor ilyen helyzetben gondolkodás nélkül callolhat az ember 😄
Üzenet
Ezután ma délben megírtam hogy mivel felfüggesztették a számlám elküldtem a személyim meg a lakcímkártyám beszkennelve. Délután jött a válasz:
Üzenet 2
Most akkor mi is van? Csak várjam hogy kiutalják a pénzem vagy hogy igazoljam a lakcímem? Mert azt írták hogy a nevemre szóló csekket vagy akármit küldjek el szkennelve. Ezzel csak annyi a gond hogy az én nevemre semmi ilyesmi nem jön erre a lakcímemre. A lakcímkártyámon meg egy régi címem van, mivel mióta elköltöztünk nem jelentkeztünk be sehová sem, így a legutóbbi lakcím került a lakcímkártyámra, de ugye már nem ott lakom.
Szóval WTF van most?
Amúgy a titanpoker nem rossz
Ingyen Holdem Indicator licenset adnak ha regelek és befizetek a honlapjukon keresztül. Jó kis statproginak tûnik...
www.holdemindicator.com
(Th7h)
Am gratu!😊 Teeeee PS huszár!😄
Hogy miért?
Pl ezért😄
6d5d volt nála😄
+ eleve azt se tudják miért írom, mert szabi PS-en nagy royal flush király :-)
+ eleve semmi közük hozzá, ha szabinak nem tetszik majd ír, felnõtt ember nem kell megvédeni
szóval szabi az utolsó KQs, miért így játszottad meg? mert érdekes, olyan fishes :-)
(tényleg érdekel)
A river meg klasszikus...
vagy a grammar nazit 😉