Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Részben ezért, részben meg a lavina után már nem volt vissza út. Ahogy az elsõ allint megadták, már a banki esély igazolt, aztán a következõ emelésnél szintén. 1 ember volt veszélyes a stackedre, õ már akkor rakott allin, amikor már 2 söralátéttel is megadod a maradékot. De csak sor vagy flöss segíthetett rajtad, mindenhonnan verve voltál 😄 az meg jött. Ilyen tornákon tonnaszám látok ilyet, neked legalább nem crap volt a kezedben. Többnyire ilyet agyamentek K3s,Q2s,34s-el viszik 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

PLO/10$ 5 órányi játék és borzalmas fejfájás eredménye: +1$.<#falbav>Mondjuk voltam -50-be is.

sz4bolcs
Nekem volt a legszebb húzólapom 😛

Am meg másképp nem lehet 2x-es turbo rebuyos versenyt nyerni ekkora vakoknál, mint hogy benyomod a double auto rebuyt, megpróbálsz 3-4 embert ilyen lapokkal egyszerre lemákolni, és utána némileg befeszülsz. Minden pár allin, minden szebb suited connector allin szinte mindegy hány ember ellen.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nasim
Sziasztok, egy kis segítségre volna szükségem! Hátha járt már valaki hasonló cipõben és tudja mi lehet a baj. Egy póker számlára szeretnék pénzt utalni, de nem sikerül, az adatokat jól adom meg, mert minden olyan oldalon elfogadja az utalást aminek nincs köze a szerencsejátékhoz.
OTP, és Citibank számláról sem tudok utalni. Több játékszámlámra is próbáltam de nem sikerült sehol. Mi lehet a baj?

petesilver
öööö, hát igen. Tulajdonképpen agyon voltál verve. Minden szakértõ nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy matematikailag +2%-al több az esélyed, ha egyszínûek a lapjaid. Amit itt látunk, az meg a gyakorlat 😄 Nice luck 😄

sz4bolcs
természetesen 😄

szerinted ez jó játék volt tõled?

petesilver
Lesznek érdekes dolgok. Az elsõ handnél a srác túl sokszor pusholt már véleményem szerint semmivel.Kihagyás nélkül a legvégéig lesz az utolsó pár leosztás. Másik srác szintén sokat pusholt már, és egyszer AQ ellen lemákolt K9-el K-s boardon, úgy véltem ideje egy visszavágónak.

sz4bolcs
:ASD wanna be a rockstar

Lammer
most direkt ertsd felre! 😛

Pete: Grat hozza! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

petesilver
Én pénteken idõtöltés gyanánt indultam egy kemény 25 centes 45 fõs sönögön, és hatalmas meglepetésemre megnyertem. Azt hiszem olyan hamar értem a végére FT-n a vége felé, hogy az utolsó pár leosztást berakom ide ha kikerestem, meg átnéztem hogyan kell.

sz4bolcs
Az összejáccás rossz, ééérteeeeem?

Lammer
sajnos suket vagyok hozza... de csak osszejatszottam 63 centbol 1.95-ot... ugy, hogy kozben kiestem ket 10 centes sönögö meg 3 2 centes sönögönol 😄

FL-en a matematika a fontos, nem az agresszivitás 😊
mire mennyi esélyed van és ehhez mennyit kell megadnod blablabla

Lammer
rajottem, hogy imadom a fixes Holdemet 😄
(hazudik)

amugy nagyon gaz ez a fix... hiaba van jo lapod, nincs akkora jelzeserteke a "raisednek"... most csuktam ossze T9-el AA-t... flop top parom volt... emel, vissza, megad... turn 9 😄 emelek, vissza, megad... riveren checkel... hivok... mar szerintem tele volt a toke, mert dafke megadas volt 😄 biztos nem volt ideges... lehet olvasgatnom kellene egy kis fixes tankonyvet... mert megmondom oszinten nem latom neha az ertelmet az agresszivitasnak... (PL,NL-en pofatlan hivok nagyot lazan, itt meg ugye...)

Én rájöttem! Szabolcs vezérli a PS RNG-jét... még, hogy nem csal a terem😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lammer
azert a masodik meleg 😄

sz4bolcs
check-fold ja

Elsõben bátor voltál, oesdket én nem merem így megjátszani. Ha nem jött volna a kártya akkor mi lett volna? 😄 turnon check/fold?

Másodiknál öröm mikor ilyen helyzetben gondolkodás nélkül callolhat az ember 😄
petesilver
Basszus a handjeidet nézve, neked csak megszületni volt nehéz 😄 Másik: a PS-en van ennyi fish? Az életben nem tolnék soha allint TQ-val ilyen flop után sehol, a riverrõl már nem is beszélek mert minek.

Palinko
fõleg a 2. brutál
sz4bolcs
két nagyon fincsi hand:

Nah közben megvotl a tortúra, kiutalták a $71 -emet. Be is regeltem Titanra a Holdem Indicator license bónuszért. Deposit $41 és most várom hogy megjöjjön a license kódom 😄 Maradék $30-omat meg majd eldöntöm hová viszem 😊
Most elküldtem nekik a moneybookers-es screenshotot is. Remélem kifizetik azt a szaros 71$-t 😄
Na ez érdekes... Tegnap ugye kértem Everesten kifizetést. Erre ma kaptam egy ilyen üzenetet:

Üzenet

Ezután ma délben megírtam hogy mivel felfüggesztették a számlám elküldtem a személyim meg a lakcímkártyám beszkennelve. Délután jött a válasz:

Üzenet 2

Most akkor mi is van? Csak várjam hogy kiutalják a pénzem vagy hogy igazoljam a lakcímem? Mert azt írták hogy a nevemre szóló csekket vagy akármit küldjek el szkennelve. Ezzel csak annyi a gond hogy az én nevemre semmi ilyesmi nem jön erre a lakcímemre. A lakcímkártyámon meg egy régi címem van, mivel mióta elköltöztünk nem jelentkeztünk be sehová sem, így a legutóbbi lakcím került a lakcímkártyámra, de ugye már nem ott lakom.

Szóval WTF van most?
sz4bolcs
6max sng

petesilver
Szép! SöNöGö 😊 volt? Stackméretekbõl arra gyanakszom.

annyi hogy teremhez kötött, viszont 600 raked hand lejátszása után unlockolják automatikusan és bármelyik teremnél lehet használni utána 😊
Sõt, most nézem replayere is van 😄 Szóval profi kis progi ez 10MB-ban 😛
Lehet de nekem ez a progi jobban tetszik, pár nincs 10MB és replayeren kívül kb ugyanazt tudja, plusz nem kell adatbázisokkal szívni 😊
az elephant is ingyenes😛
Amúgy a titanpoker nem rossz

Igaz itt már csak Titan Poker jöhetne szóba mert a másik két teremnél már van számlám 😄
Elhiszem hogy BWIN jó de lehet ezzel az ajánlattal többre mennék 😊
Ingyen Holdem Indicator licenset adnak ha regelek és befizetek a honlapjukon keresztül. Jó kis statproginak tûnik...

www.holdemindicator.com
Jéé kaptam 30$ ingyentõkét a Betfairnél PSéktõl😄 Jó az a terem?

Meg pl ezért😄DD
(Th7h)

A faszom kivan már veled😄D Hanyadik royalod ez? Nekem miért nem hagysz meg egyet sem?😄 Úgy kb 80K hand alatt még az ellenfélnél sem láttam soha😄
Am gratu!😊 Teeeee PS huszár!😄

Bwin!!!!
Hogy miért?
Pl ezért😄

6d5d volt nála😄

Úgy néz ki cashoutoltam Everestrõl végre, remélem kiutalják a pénzem. A kérdésem akkor az lenne hogy 71$-t melyik terembe lenne érdemes beinvesztálni? 😄 Bónuszokat / játékosállományt figyelembevéve? Jöhetnek a tanácsok 😄
flop játék már mindegy, az preflop call nem tudtam hova tenni
sz4bolcs
nemtom, elég balfaxul sikeredett. emelni még szoktam pont ennyibõl, callolni nem. Jó játék a push allin lett volna, flopon meg be kellett tenni 2 overlap...

Mint utólag kiderült jó döntést hozott meg. Õ játszott az illetõ személlyel x leosztást, több fogalma van arról, hogy hogy játszik, mint nekünk. Persze fishesnek tûnik, de nem mindegy kinek a hívását adja meg az ember.
nem tudom hány "nevetõ" jelet kell kiraknom egy hsz-be, hogy az illetõk felfogják viccelek, intelligencia kérdése
+ eleve azt se tudják miért írom, mert szabi PS-en nagy royal flush király :-)
+ eleve semmi közük hozzá, ha szabinak nem tetszik majd ír, felnõtt ember nem kell megvédeni
megkérek minden faszjankót elõre, hogy ne szóljon be

szóval szabi az utolsó KQs, miért így játszottad meg? mert érdekes, olyan fishes :-)
(tényleg érdekel)
Hát már többször bebizonyítottad hogy hirtelen indulatú vagy, de tényleg nem kell mindjárt asztalt borogatni 😊 Nem nagyon szokás ebben a topicban az oltogatás, azért járok én is ide mert itt egy normális, segítõkész pókerközösség alakult ki.
éppen most kockáztatta a versenyrõl való kiesését egy faszjankó...turnon allinre tettem, lyuksora volt...a maradék stackje még elég lett volna, dobhatta volna...de nem, call!

A river meg klasszikus...
sz4bolcs
rájöttem, azért nem tudunk békében élni, mert nem jut mindenkinek elég fû.

közgazdász vagyok, nem nyelvtanár + másra is kell figyelnem most...de mindegy
sz4bolcs

sz4bolcs
jertek ide lenyugodni!!! 😄

*urat

vagy a grammar nazit 😉