Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
flop: 2A2, turn:A (már benn votlam 20 dodóval), river: 2, all-in, all-in, buktam cirka 30 dolcsit
szép játék a póker
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
eom$
Spread De Love!
eom$
Ismerõsöm leszedte a TILT nevû sorozatot,ami a Vegasról és a pókerrõl szól. Megnéztem vagy 2-3 részt. annyira nem nagy durranás,de egy-két ismerõs arcot fel lehetett fedezni,mármint ismert póker játékosokat. (plédul Daniel Negrenau,vagy hogy írják)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
azok olyan ász fulltól kezdõdnek...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Spread De Love!
Amúgy jól ment ma. .10/.20 fix limiten +6$ 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ÉN tegnap regeltem a Partypoker-ra és a kvízt csak holnap fél 7 tõl lehet csinálni!!
HA az meg van akkor hogyan tudok szerezni még így pénzt??
eom$
50$+100$ 5000rh után party pokeren
http://www.pokerstrategy.org.uk/about/?referer=illnino
Nagyon tetszik párszór használni fogom 😄
Egyébként az ellenfélnek azért van sokszor mákja mert bekapcsolva hagyta az "auto muck(autó mák)" gombot 😊
Én sit&go-ztam, na ott elsõnek lenni mûvészet szentem, én képtelen vok rá, nincs türelmem a kb 10-10ezres pénzbõl 1200as BBnél nyerni, amúgy 2.nak lenni nem pálya...
eom$