Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
4-es pókerem lett 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

castor
tegnap AK-ra buktam úgy hogy a csávókámnak 4,2-e volt
flop: 2A2, turn:A (már benn votlam 20 dodóval), river: 2, all-in, all-in, buktam cirka 30 dolcsit
szép játék a póker

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Nem számít nekik és bíznak a jó szerencséjükben.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Valaki mondja el, hogy mi értelme van kis téten ésszel játszani, amikor már 2 napja AA KK AKs lapokkal vesztek ilyen 28 meg 49 lapok ellen. Ma pl nálam KK valamelyik fasznál 28o én emelek az a fasz meg megadja. Végül rivernél drillje lett és szépen elbuktam egy rakat pénzt. Tudom, hogy van ilyen, de nekem már 2 napja ez megy. Ha freerollon megadnak mindent akármilyen szar lapra az egy dolog, de pénzes játéknál mi a faszért???

CzGobe
Na ja, seperc alatt össze lehet szedni a 100k-ból akár több millát (egyszer 1,9ig sikerült, ott meguntam 😛, de hát AA, AKs-ed lapokkal nem volt nehéz 😄)

eom$

N1ggA
Miután a napi elvárt nyereményemet elértem, kipróbáltam poénból a playmoneyt. 5000-et ültem be, 15 perc múlva 153000-el száltam ki. Ugye milyen ügyes vagyok? Hát végülis a 10,9s preflop az allin. Nem?<#buck>

Spread De Love!

CzGobe
velem is volt már olyan h benéztem 😛 igaz play money-ban, 70.000-re azt hittem h 7.000 és re-raiseeltem 😛 buktam is...

eom$

N1ggA
A10x108-nál AA ellen badbeat, és nincs vita 😊

Spread De Love!

Klárika meg....egyáltalán egy nõt oda ültetni...

Szerintem egy jó kis sorozat! Persze ha valaki csak a poker miatt nézi akkor nem. Egyébként én ajánlom megnézésre!

Shaman
Egyébként én is néztem Klárikáéket tegnap,hát nem volt egy nagy szám...

Ismerõsöm leszedte a TILT nevû sorozatot,ami a Vegasról és a pókerrõl szól. Megnéztem vagy 2-3 részt. annyira nem nagy durranás,de egy-két ismerõs arcot fel lehetett fedezni,mármint ismert póker játékosokat. (plédul Daniel Negrenau,vagy hogy írják)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
10-es full sztem nem bad beat...

azok olyan ász fulltól kezdõdnek...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

N1ggA
MadBeat thinks that it was a Bad Beat

Spread De Love!

zaki
Bazz, véletlen elfogadtam egy allint 1ik freeroll versenyen, 10-8 volt a kezemben, csávónál AA... Végülis kiestem, flopban feljött egy A meg 10-es, turn 10, river 8... 😄

N1ggA
Tényleg Klárika volt. Pedig nem hittem el. Szar is volt. Mindkettõ féltékenykedett 😊

Spread De Love!

vezérszuszu
Hát srácok!!!
Szerintem ez a komment nem volt vmi ütõs, de majd belejön!

Casillas
na, klárika-time oo)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Azért mert nekem az jött le a hozzászólásodból, hogy a haverjaid rögtön ki veszik az 50$-t, esetleg többször is regelnek.

Amúgy jól ment ma. .10/.20 fix limiten +6$ 😊

CzGobe
Ezt miért kaptam?

Én amúgy nem szeretem Kordát^^ dehát ízlések és pofonok...

eom$

Punker
eurosport-on szerintem jó a közvetítés.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ugy mint az összes többi jómadár 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

REALista
Palik meg hogy jön a Pokerhez?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Loogan
Inkább Palik Laci. 😊

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

ajajjjj... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zaki
😄DDDD

Nacsa Olivér kellene a Korda mellé! Az qrva jó lenne... 😄DDDD

de jó se 😄

vezérszuszu
Klárika + Korda!!
Kiváncsi vagyok milyen lesz.
Korda ott van tehát rossz nem lehet😄

zaki
Biztos, hogy õ lesz, Sport1en már volt is reklám.

Casillas
de.
ma este 21.00

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Bercy
Játszol utána PP-n. 5000 raked hand után kapsz 100$-t.
vezérszuszu
HALI!
ÉN tegnap regeltem a Partypoker-ra és a kvízt csak holnap fél 7 tõl lehet csinálni!!
HA az meg van akkor hogyan tudok szerezni még így pénzt??

REALista
Tõlem sem kértek még személyit!😄

De ezzel kurvára nem érsz el semmit ha rögtön kiveszik az 50$-t, max annyit, hogy majd megint nem regisztrálhatnak a magyarok egy darabig. Neked ebbõl semmi elõnyöd nem származik csak akkor ha az akit beszerveztél játszik is az 50$-al.

Punker
majd az elsõ közvetítés után nyilatkozunk 😊

N1ggA
Biztos, hogy nem Klárika lesz.

Spread De Love!

CzGobe
Jó, csak kérdeztem, mert én még akkor regeltem, amikor még nem kértek személyit 😛, csak hát akiknek ajánlom az oldalt (van egy pár...) õk szóltak h el kell küldeniük a személyijüket...

eom$

Igen, én el is küldtem jött is a pénz(lakcím kártyáról is küldj)
CzGobe
Nektek kért személyi másolatot, ahhoz, hogy utalja az 50 $-t?

eom$

zaki
Ehh, nem ír senki sem arról, hogy a Sport1en Horvát helyett Klárika lesz majd Gyuri Bá kommentátortársa? 😄DDDD

neked nem, de nekem jól esne😄 , ha már megosztottam veletek 😄
ugye nem baj ha a referer utáni részt kiveszem a linkbõl? az nekem nem kell oda 😊

Üdv
50$+100$ 5000rh után party pokeren

http://www.pokerstrategy.org.uk/about/?referer=illnino
N1ggA
partypoker, az ingyen 50$ miatt. Sajnos bet365-ön elvesztettem 100$-t.

Spread De Love!

desigo
a poker.com-os -pókerrõl vélemény?
ti hol szoktatok játszani?
REALista
VÉGREEE!Két hete folyamatosan szivatnak a lapok, legalább 50 eurot buktam el legtöbbszõr riverre lejövõ lapok miatt!Erre ma beütem 10 euroval egy 0.10/0.20-as asztalhoz mjad 2 óra játék után 95 euróval álltam fel!!!<#vigyor3><#vigyor3>

Bercy
Ezt a szót, hogy "faszmák" felírtam.
Nagyon tetszik párszór használni fogom 😄
Egyébként az ellenfélnek azért van sokszor mákja mert bekapcsolva hagyta az "auto muck(autó mák)" gombot 😊
Punker
buborékban lenni is nagy kihívás már, úgy szívtam meg final table-nál AA-val mint a huzat.....

CzGobe
az egész jó szentem 😊
Én sit&go-ztam, na ott elsõnek lenni mûvészet szentem, én képtelen vok rá, nincs türelmem a kb 10-10ezres pénzbõl 1200as BBnél nyerni, amúgy 2.nak lenni nem pálya...

eom$

Palinko
na ma játszottam freerollt,hogy egy kicsit felmérjem magam,nem tom,hogy menyire jó ez ilyen célokra,de 2500 indulóból 170-edik lettem. nekem tetszik 😊