Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CzGobe
ja, olyankor kell hamar eldobni és nem tartogatni a 1-2 dolcsikat 😛

eom$

Palinko
értéklem az öszinteséged,de szerintem a pech miatt is (valamire kell fogni) pl AK,9Q.... erõs lapokkal megyek és be is szoktam rá fizetni az erõsebb 0,5 dolcsis vaklicitet és akkor általában mindég üres flop jön fel egészen riverig....
CzGobe
😊 inkább a második
jó, én mondjuk nem szólok semmit, mert az elsõ 50et egy éjszaka alatt elbuktam, de a 2. 50est (igazából 70et, mert annyit csináltam belõle 3 nap fél-fél óra játékkal) csak jó lapokkal vesztettem el, amit hát az ellenfél faszmákjának tudok be...
sok sikert! 😛

eom$

Palinko
jaja ez jó tanács.
én 0.05/0.10 ben játszok. lehett hogy fáradt vok pókerezni suli után és azért van 😄 de lehet egyszerûen hülye vok 😊 Punker te merre szoktál játszani?
Punker
talán kis tétben kéne kezdeni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Palinko
mostanában party pokerezek,most keztem rendes pénzel és valahogy nem megy ez nekem. na kezdjük elsõ nap hülyeségbõl 15 dolcsit el lõttem az 50 bõl amit befizettem... de még aznap vissza is nyertem mind... tegnap 15 elrepült ma 5 és már kezdek félni,hogy kifogyok...
most a party poker mezõnye az erõs,vagy én vok teljesen hülye?
REALista
Ma minden órában indul egy 1000 dolláros freeroll a NordicBet-en!!!Bárki regisztrálhat!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sadist
Nyílván pozició függõ, hogy mire érdemes megadni. Érdemes átböngészni néhány táblázatot, hogy pl. 1v1-ben mennyi esélye van egy 97-nek. Ha magasabb, mint a pot odds, akkor nyílván érdemes megadni. Persze ez is csak hosszútávra érvényes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
8-14%
A profi játékosok is mindössze az osztások 15-20%-át játszák meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Loogan
Így van. De itt arról volt, szó, hogy amíg tanul az ember hogyan kezdjen.
Profi asztalnál természetesen én is feszesebben játszom.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Bercy
Más a kezdõ stratégiánk. Ennyi.
Én például soha nem indulnék el offsuit 9,7-el.
Egy alacson suited connectorral is csak akkor indulok el ha sokan játékban vannak(ezáltal nõ a várhatõ nyeremény tehát matematiakilag megéri), vagy ha schooling megy az azstalnál(bár onnan inkább elmegyek mielött megõrülnék).
bazz

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

CzGobe
PartyPoint növekedésérõl van táblázat. aszem minden 20 játszott 0.25/0.50es játék után kapsz 1 pontot, vagy vmi ilyesmi 😊 (ha a vakokkal lejjebb v feljebb mész, csökken/növekedik a kapott PPok száma)
mailt szentem véletlenül töröltem, el tudnád küldeni erre ([email protected]) a címre még1x? thx

eom$

Casillas
azér kíváncsi lennék mire adta meg :|

Vivimos por ti, vence por nosotros.

REALista
Engem meg már majdnem egy hete szopatnak a lapok!
Ez kb. 10 perce történt:
Nálam:A6
Ellenfél:KQ
Flop:3A6
Ellen hív 2 eurot én all int/8euro/ mondok persze megadja.
Turn 10
River J<#kuss>

Palinko
jajj ez gyilkos
[Jakuza]
Szep lappal kaptam tegnapelott ki.
A10 kezben floppra jon AKA.
Vegul kiderult a gyerekne K9 a kezeben Turnre K, Riverre K.
Szepen megszivtam az asz fullal. 😞

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Palinko
mik azok a party point? nem értem hogy fog az nõni. megkaptad a mailt? válaszoltam a tiédre...
Punker
a többi játékos reakcióját könyvbõl az életben nem tanulod meg, LooGan-ét meg miután bevett 2 sört az isten se ismeri ki 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CzGobe
Én (csak ott a neten)
#1252 -Ezt könyvbõl is meg lehet tanulni 😛, hidd el, ott minden le van írva!

eom$

Palinko
a party pokeren ki szokott garázdálkodni?
Loogan
Általánosságban fejeztem ki a dolgot. Kis játékrutint csak akkor tud felszedni, ha a maga bõrén tapasztalja az ember. Rengeteg minden függ rengeteg mindentõl, és ez csak könyvekbõl olvasva nem tanulható meg szerintem.
Pl.: 6-os asztalnál, ha mi vagyunk a kisvakok, és a nagyvak kivételével mindenki bedobja a flop elõtt, akkor egy unsuit 9, 7 -essel is esetleg érdemes magadni a plusz fél vakot, míg ellenben a 9, 7 kaki lap.

Bercy
Nem egyszerübb egybõl elfogadni, hogy mik a jó induló lapok?
És akkor nem kell tanalópénzt fizetni.
Sok lappal a gamblerek indulnak el 😉 (bár a sok is relatív fogalom)
Loogan
A lehetõ legtöbbet. Sokat bukunk majd, de a tanulópénzt meg kell fizetni.

Bercy
Ez a választott indulási stratégiátol is függ.
Szerintem általában 8-14% a jellemzõ.
N1ggA

Spread De Love!

N1ggA
ahogy jön, a jó kezeket

Spread De Love!

r4f1

kérdés:
Mennyi kezet játszunk a no limit karrier elején?
3-6%
8-14%
20-30%

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

CzGobe
lol, szégyenlem magam :-%
Pénzben is (most jön a második 50e$ 😞) meg természetesen zsetonban is, neten is meg haverokkal is

eom$

Boconadi
Hát én csak játék zsetonba merem nyomni. Ha kártyával nyomnám anyum kiherélne. (Persze ha buknám; ha nyernék nemtom<#idiota>)
REALista
Alap!

Punker
hát persze, anélkül sz@rt se ér 😊

Boconadi
ti igazi pénzben nyomjátok? <#wow2>
12346
*kifejezések sry:c

CzGobe
micsoda kifelyezések! 😄D

eom$

Bercy
az
N1ggA
mi az a pocket pár?
amikor a kezedben van a pár

Spread De Love!

Bercy
Amikor pocket párral van drilled.
CzGobe
Amúgy felírtam a kérdéseket és a válaszaimat, ha vkit érdekelne, kérje el! (bár én nem tom: mindig ugyanazokat a kérdéseket teszi fel?)

eom$

CzGobe
LoL, elsõre sikerült 😛 nem hiszem h 100%, de sikerült 😄 büszke vok 😊)

eom$

Palinko
hát ezért buktam meg én 3szor (igaz az elsõ kettõnél el sem olvastam a dolgokat,mert gondoltam tisztában vagyok vele,mivel már kemény 1 hónapja játszok játékpénzben...)
na szóval én flösh re tippelek
CzGobe
"Melyik kéz a legerõsebb?

a flös
a sor
a szet"
Mi az a szet?

eom$

Palinko
még asszem az én számomra sincs 😊
CzGobe
Beírtalak, van számodra vmi haszna amúgy? 😛

eom$

Sadist
Rohadtul mindegy, hogy kevés ember nyer sokat, vagy sok ember keveset, õk úgyis leveszik a nyeremény x részét. Tök mindegy, hogy mennyit nyernek a játékosok, õk fixen leveszik a potból a saját részüket.

Palinko
ja csak nem értem,hogy miért lenne az oldalna érdeke...
érdemes elolvasni amit írnak és aszerint játszani ugyanis az oldalnak is az az érdeke mint neked, mégpedig, hogy minél több pénzt nyerj
Palinko
én ugyanazt írtam
REALista
Na én is beregisztráltam! Profilnál a Party pokeres Bejelentkezési névhez és a Screenname-hez ugyanazt kell írni???

Palinko
ja ok csak nem tudtam hírtelen hová akarod beírni
ja ha még aktuális akkor: SlyThug
ma ismét megpróbáltam 2.szorra sem sikerült a kvíz,legközelebb már tényleg elolvasom amit írnak... de szerintem elég furcsa amit kérdeznek,mert eddig azt gondoltam,hogy képes lennék ilyen egyszerû dolgokat helyesen megítélni,de úgy tûnik,hogy nem vagy nem az oldal érdekei szerint