Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, én mondjuk nem szólok semmit, mert az elsõ 50et egy éjszaka alatt elbuktam, de a 2. 50est (igazából 70et, mert annyit csináltam belõle 3 nap fél-fél óra játékkal) csak jó lapokkal vesztettem el, amit hát az ellenfél faszmákjának tudok be...
sok sikert! 😛
eom$
én 0.05/0.10 ben játszok. lehett hogy fáradt vok pókerezni suli után és azért van 😄 de lehet egyszerûen hülye vok 😊 Punker te merre szoktál játszani?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
most a party poker mezõnye az erõs,vagy én vok teljesen hülye?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A profi játékosok is mindössze az osztások 15-20%-át játszák meg.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Profi asztalnál természetesen én is feszesebben játszom.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Én például soha nem indulnék el offsuit 9,7-el.
Egy alacson suited connectorral is csak akkor indulok el ha sokan játékban vannak(ezáltal nõ a várhatõ nyeremény tehát matematiakilag megéri), vagy ha schooling megy az azstalnál(bár onnan inkább elmegyek mielött megõrülnék).
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
mailt szentem véletlenül töröltem, el tudnád küldeni erre ([email protected]) a címre még1x? thx
eom$
Ez kb. 10 perce történt:
Nálam:A6
Ellenfél:KQ
Flop:3A6
Ellen hív 2 eurot én all int/8euro/ mondok persze megadja.
Turn 10
River J<#kuss>#kuss>
A10 kezben floppra jon AKA.
Vegul kiderult a gyerekne K9 a kezeben Turnre K, Riverre K.
Szepen megszivtam az asz fullal. 😞
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
#1252 -Ezt könyvbõl is meg lehet tanulni 😛, hidd el, ott minden le van írva!
eom$
Pl.: 6-os asztalnál, ha mi vagyunk a kisvakok, és a nagyvak kivételével mindenki bedobja a flop elõtt, akkor egy unsuit 9, 7 -essel is esetleg érdemes magadni a plusz fél vakot, míg ellenben a 9, 7 kaki lap.
És akkor nem kell tanalópénzt fizetni.
Sok lappal a gamblerek indulnak el 😉 (bár a sok is relatív fogalom)
Spread De Love!
kérdés:
Mennyi kezet játszunk a no limit karrier elején?
3-6%
8-14%
20-30%
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Pénzben is (most jön a második 50e$ 😞) meg természetesen zsetonban is, neten is meg haverokkal is
eom$
eom$
na szóval én flösh re tippelek
ja ha még aktuális akkor: SlyThug
ma ismét megpróbáltam 2.szorra sem sikerült a kvíz,legközelebb már tényleg elolvasom amit írnak... de szerintem elég furcsa amit kérdeznek,mert eddig azt gondoltam,hogy képes lennék ilyen egyszerû dolgokat helyesen megítélni,de úgy tûnik,hogy nem vagy nem az oldal érdekei szerint