Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
eom$
eom$
Valaki nem tud abban segíteni, hogy hogyan kell pénzt PartyPoker számláról átutalni bankba???
Fontos lenne...
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
eom$
És haggy kérdezzem meg hogy a pacific pokernél hogy mutatják az idõt a magyarhoz képest?mer most este nyolckor is kezdõdnek reggel 9 órás meccsek😄 és így nem tok freerollt nyomni.
benevezel; leülsz az egyik asztalhoz, ha benn maradsz míg a többiek lassan kiesnek, akkor kellõ számú kiesõ után átülsz egy másik asztalhoz/hozzád ülnek át, majd a végén beérsz a buborékba (aki a buborékban van, már biztosan kep valamennyi pénzt, végsõ helyezéstõl függõen); ha megnyered sok pénzt kapsz (a többiekhez képest) 😛
eom$
Amúgy köszi, és szívesen fogadok még ötleteket, hogyan tehetném még jobbá a játékot. Díjazáson gondolkodom még. Elsõ 60%, második 25%, maradék a 3-5 helyezetteknek egyenlõen. Bírálatok, javaslatok?
eom$
Valaki elmagyarázná nekem hogy müxenek ezek a freerollok???
Mindent!
Elõre is THX
hogy õszinte legyek, BASSZAMEG
Spread De Love!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
eom$
amúgy ti mennyibe szoktatok játszani?én csak haverokkal max.1000be,mikor mennyien...
erre írtam, hogy minek csinálna valaki fake rf képet...
(ettõl függetlenül tuti van, aki csinált már, na õ lehet érdekes személyiség -.-')
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Tuti megnyerném a bad beat-et! :-p
Elvileg lehetséges kijön annyi lap,hogy egyiknél royal,másiknál ász poker.
én:AA
ellen:KQs
asztal:AAJ10s
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Azóta nem pókerezek már egy hete 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de a legnagyobb: royal flushöm volt!!!! már turnnél elég erõs színem volt de riverre meg lejött a royal,igaz csak vakot meg egy kis aprót nyertem vele de akkor is...fel se fogtam...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
eom$
És az a legjobb amikor élõben játszotok. Valaki nagyot hív vagy éppen megad(mert nem tudja felmérni az esélyeit és a lapjait) és riverben lejön neki az 1etlen lap ami jó neki a pakliból. Aztán osztja, hogy nem tudunk játszani bezzeg õ bla bla...