Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Nekem miért nincs soha ekkor mázlim?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Matthew Prosac
mais kicsit bwin pókerezek:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

CzGobe
érthetõ 😛 te meg h elfogadtad 😄

eom$

Boconadi
velem már 1 hónapja szarakszik a poker program. Nem hagy nyerni. Ma is kézben volt 10 K. Flopra feljött két tizes. Persze all in -t mondtam mert kevés pénzem volt. Ketten maradtunk. Neki A3. 4-nek feljött egy A. Mondom csak ásszal nyerhetsz. Nem az lett az 5. lap?

Multkor is flössöm volt, a gyereknek pedig szinsor lett. Egy lap kellett a színsorhoz, és persze az jött fel utolsónak. Nincs szerencsém 😞
N0S
preflop all-in ment, keves penzel 😊

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

CzGobe
várta a Jt szegény 😊 nh

eom$

N0S

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Punker
ma én se játszok, inkább iszok és készülök a köv live játékra fejben 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CzGobe
😊 ha megvígasztal ma én is csak mákos-bénák ellen szívok, de csak playmoney-ban 😛 nem merek ma real-ben játszani :-]

eom$

Csacsi
Majd a mai következõ nagy bukásomról képet is tolok be.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Miért...a riverre még volt szín, és nyitott sor outja. már ha a banki esélyt nézzük, akkor is jól állt.

De persze mindenki úgy játszik ahogy akar. Énma bukok, de nem ilyenek miatt.

AA-m J10 ellen. Sorral vesztek

AK J10 ellen. Sorral vesztek

AQ treff : a A7 ellen. Mondjuk ezt nem értem hogy adta meg.

Flop 3treff közte a 7-es, gyerek all in megy....egybõl megadom. és a turn meg a river is 7-es.

Szóval ma minden ellenem van.

Egyszer meg beleszaladtam egy KK-val, az AA-ba. Flop A K 5

All in all in....aztán ennyi.

Szal ma szar napom van.

N1ggA
3-an voltünk. én nyitottam, valaki visszaemelt, a 3. (a nyitott soros) adta. turn után. Na ez volt az indokolatlan

Spread De Love!

Csacsi
Ja, hogy nem a nyitott sor emelt vissza? Azthittem õ emelt. Az más kérdés, hogy riverre eldobja, ha van emelés. Szal szerintem nem játszott rosszul, csak nem jött a sok out közül 1 sem.

N1ggA
river után dobtam volna, szerencsére mindenki checkelt

Spread De Love!

ty 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

VinylToy
Nehéz a másik fejével gondolkodni, mit kellett volna és hogyan.
Sokunk lehet hogy a 8,5-öt dobta volna.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA
fõleg hogy elõtte nyitottak, emeltek is

Spread De Love!

N1ggA
meg turn után illett volna föladni. flop után még tarthatta, de river után már nem

Spread De Love!

N1ggA
lyukas sor az ide kevés, fõleg, hogy más visszaemelt.

Spread De Love!

N1ggA
ha a yourpokercashen csinálod, akkor csak a yourpokercashesek 😊

Spread De Love!

Csacsi
LOL, 9high flushdrawra tartott 8 dollárt, meg sora is lehetett volna. Én is tartottam volna.

Az Absolute pokeren amikor regelek és megadom a számom akkor fel fognak hívni?
Csak mert túl sokmindent nem fogunk érteni egymás szavaiból 😄

HUNtalicska93
szép

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

N1ggA
nem +25, hanem valamivel több, de nem az a fontos

Spread De Love!

N1ggA
Absolute poker NL 0.5/1
kezemben: 8s 5s
flop 8d 5d 6c
4en vagyunk. a pot 3.75$ körül. Elsõ beszlõ vagyok. Nyitok 2$-ral. Mindenki adja!!
turn: Qs
Nyitok 4 dollárral, egyik bedobja, másik emel 8-ig, 1 megadja, én is megadom.
River: Js
Mindenki checkel. Egyik megmutatja: 2d 9d (LOL, 9high flushdrawra tartott 8 dollárt)
Következõ muckol (miazhogy nem volt 9high-a sem?)
Én meg elviszem a potot +25$.

Kiderült mind2 amerikai. Ez egy aranybánya 😄

Spread De Love!

N1ggA
Hú, beültem 0.5/1 -es NL szobába AP-n (nagyon jó, sok az amcsi). Véletlen megadtam egy allin hívást (50$) és véletlen nyertem 😄😄😄 Q9-em volt A10 ellen 😄

Spread De Love!

Punker
hát nagyon ocsmányul nem ment tegnap este, 21-ig számoltam a K-2 / A-3 stb kombinációkat amiket kaptam, a végén berágtam A-6 allin és buktam 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egész jó kis csaj volt ma a sporton a versenyzõk közt 😊

N1ggA
az ilyenek miatt nem szoktam megnézni élõ heads-upban a lapomat, ha nagyvak vagyok, és a kisvak egybõl bedobja. Ha AA-t látnék tuti ideges lennék

Spread De Love!

Sadist
Mivel a vak "emelt a semmirõl", ezért õ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akkor ki mutat eloszor hogyha egesz korben nem volt emelés?
csaka vakot adtak meg
vegicsek
Bizony, az ilyen helyzetek arra késztetik az embert, hogy játsszon meg gyengébb lapokat, de ha belegondolunk, Lehet ez volt az egyetlen alkalom az életében, hogy 3 9-el bejön neki flop-ban a full, a késõbbi pókerrõl nem is beszélve.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

VinylToy
Ja hozzátartozik, hogy vulcan7paul-nak Q6 volt a kezében, mégis Duuker1 vitte a pot-ot K7-tel 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
haver okos, te pedig mázlista 😄

Punker
vasárnap haver dobott 9-3-at, flop 3-9-9, turn 9, river Q így én vittem a kasszát Q-val, haver a földet kaparta mérgében 😊)))))

VinylToy
Volt ma egy ilyen érdekesség is 😄 (nem voltam játékban)

VinylToy
Nyertem Sit&Go-n 12 dolcsit (försztplész), jiippiiijééé 😄

N1ggA
Az enyémrõl regeltél? Amúgy nekem az, hogy lassan jön a rake. Minimum 50 cent rake kell a raked handhez, és abból kell 500.

HUNtalicska93: http://www.yourpokercash.com/?addby=madbeat

Spread De Love!

HUNtalicska93
OFF
CzGobe: Mennyi volt az Nvidia 8800GTS-ed???

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

HUNtalicska93
kaptál pénzt?csak úgy?mennyit?

CzGobe
Absolute Poker-rõl van vmi tapasztalatotok? én ma kaptam meg rá a pénzt, mjd kipróbálom, csak most sokat tanulok érettségimre :-%

eom$

HUNtalicska93
i4poker,és b2b(i4poker-en belül)

aztán nehogy a pakli aljáról ossz! 😄

Punker
hát az elmúlt 1 hét: kedd este (live) dupla pénz lett, szerda (online) bukás, csütörtök (online) kis nyeremény, péntek este (live) dupla bukás, szombat pihenés mert egész nap erdõben voltam 😊, vasárnap este (live) kis nyeremény, hétfõ (online) kb fél dollár nyeremény 😊 aztán megnéztem a pókerarcokat újra, ma este fél 10-tõl live party megint 😊

hát ja az kell de ha egyet is megnyersz akkor mar indulhatsz super micro sit and go-n. en is a 0-ról kezdtem freerollokkal es most van 12 dolcsim
bowden
szia, megkérdezhetem hol játszol freerollt?

HUNtalicska93
szevasztok pókermesterek!és grat NOS!!
nah szóval,tegnap játszottam freerollon,nyertem 6$-t,ma megint elindulok egyen,és ha ma is nyerek akkor,megyek élõpénzes meccsre.Punker tegnap játszottál?

Punker
jaja, hát errõl szól az egész, pár ember lekaszálja a sok kezdõt ebbõl élnek a kaszinók, gondolj bele mennyi amcsi van aki meló után eljátszik mondjuk csak 10$-árt ami ugye neki nem pénz, de ilyen emberekbõl több millió van.