Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
9-9 kézben, full lett belõle 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CzGobe
nekem nem jött, na mind1

CDPokeren 400%os bonuszt akarnak adni nekem 20$ depositra, tisztára pitiánerek! :-]

eom$

VinylToy
ma már megoldottam, várom a lóvét 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

CzGobe
én is úgy csináltam, mint n1gga, csak én nem töröltem, csak rátelepítettem^^

eom$

VinylToy
ez a partypoker

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

HUNtalicska93
milyen progesszal játszol?

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

VinylToy
Ha ötödszörre játszom ezt el akkor sem mûködik :C

N1ggA
nekem is mindig ez van. én úgy oldottam meg, hogy kitöröltem az egészet, és letöltöttem a honlapról újra

Spread De Love!

VinylToy
Absolute Poker kliensem egy fél órája próbál liveupdatelni, de nem csinál semmit ilyenkor mi van? Tanács?

N1ggA
igaz. Mákja volt, hogy nem volt ásza akkor 😊

Spread De Love!

CzGobe

eom$

desigo
poker.com-on

$50 Freeroll - PL Holdem - 1500-ból 9-ik lettem
életem elsõ igazi nyereménye 1.50 $

<#buck><#buck>
N0S
world series of poker

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

miaza a wsop??
N1ggA
mákod volt, hogy nem volt ásza 😊

Spread De Love!

sufnituning
Ez ma reggel történt:

For sale: thedronewebshop.com

N1ggA
bitos német volt 😊

Spread De Love!

N1ggA
vagy 5 euros

Spread De Love!

N1ggA
igazából szerintem nem biztos hogy ennél a flopnál a 66 az egy allinkártya, fõleg hogy 1 euros sng, meg én nem is emelnék vele pre-flop, fõleg 1 euros sng-n. Amúgy mivel 1 euros sng, megadta az allinedet, végülis egy 4-essel nyer, meg ászzal is 😊

Spread De Love!

N0S
5 euros sng

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Punker
1000$? mert ha nem akkro csak simán leszarja a játék pénzt......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

N0S
66 kezbe, preflop beemelek 1000-et, egy srac adja. flop: 835 emel 1200-at, all-in megyek megadja. nala kezbe A2 (!!!) turn: 4 river mar nem tudom mi. az ilyeneket en sem ertem.. mire adja meg preflop 1000-et.. azt hiszi az ilyen, hogy van nala egy asz, es akkor mar milyen hejjde kib*szott jo lapja van? eszem megall..

Palinko
megnézem
Csacsi
Semmi közöm hozzá. Iwiw-en kaptam én is a linket. Nem tudom mi alapján kaptam, de mind1. Jelentkeztem is egybõl. Vmi tagsági díj van. Valami 3000 Ft...meg 18 felett kell lenni.

De itt megvan minden. Bár most olvasom, hogy már csak ma lehet jelentkezni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Palinko
ok! ha nem te szervezed akkor nem reklám...
Csacsi
Nem tudom reklám-e de priviben leírhatom a címet....még holnapig lehet jelentkezni...ha érdekel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Palinko
ja az ilyen ingyenes pókerversenyek érdekelnének 😊
Csacsi
Majd az Underground ingyenes pókerversenyen játszom. Remélem megnyerem A TV-t.

Csacsi
Jah és egy ilyen fax miatt újabb 30 dodo mínusz. Asszem mos tnem játszok 2 hétig...mert minden ellenem van.

Csacsi
Nem....színe lett....már csak azt nem értem, hogy preflop hogy volt képes megadni egy 3500-as all int a maga 4200-ával.

Soha nem értettem ezeket az embereket...és mindig õk nyernek...és azthiszik tudnak játszani. Mert, hogy az A K hívott, az egy dolog.

Nekem 9-es tercem volt, A K-nak A-a. K 3 meg vitte a 10.500-as bankot színnel.

REALista
A K3!Floppra jött egy 3-as majd riverre még egy.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csacsi
Találjátok ki ki nyert.

A pikk K pikk
9 treff 9 kör
K treff 3 treff

Én voltam a 9 9

Punker
7-es volt lent az asztalon 😊

Csacsi
Azért akkor egy hatos hazavágott volna mint a szél 😄

Punker
5-A -ból sorom lett, nyertem vele 33 centet <#vigyor2>

Csacsi
Persze....voltam én is szerencsés. Da ha azt veszem, akkor nagyobb arányban vesztek jobb lapokkal gyengébbel szemben, mint fordítva.

Remélem érted.

Palinko
a bwin sokkal jobb mint a party poker. szerintem ...
N1ggA
Sok játékos mindig csak a nagy veszteségekre panaszkodik, mint pl én, meg te. De biztos mákoltál te is, arra meg nem emlékszel, mintha természetes lenne. Ugye? 😊

Spread De Love!

Csacsi
És ez kihat az egész hétre? olvasd a #1713-at. Az is a héten volt.

VinylToy
Péntek13

Csacsi
Mai termés : KJ kézben, flop : K J 5, emelnek rám, all in megyek, megadja nála K,10 turn : 10 , river 10.

Másik : A K Szív kézben emelek a nagyvak ötszörésével mindenki dob, csak egy vki nem nála 6 5 szívbõl.

Flop : 3 8 9 szív majd egy 7 treff, és végül egy 7 szív.

Straight flush. Vesztek

És ilyenek voltak egész héten.

Online -250 dollár a héten.

élõben meg olyan 40.000 Ft mínusz.

Asszem ez nem az én hetem.

Palinko
játékpénzt hogy kell az accounthoz adni?
Matthew Prosac
lehet szemezgetni:
póker galériám

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

N1ggA
😄

Nekem tetszik 😛

Spread De Love!

Matthew Prosac
nem tudok velük mit csinálni hülye bwin beújított.
ocsmának ocsmány..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Csacsi
Tényleg. A színek fel sem tûntek. De szerintem is undorító. Nem tudnék így figyelni. Milyen már ez? Mintha gyp-seknek lenne, hogy meg tudják különböztetni a treffet, meg a pikket 😄

Lol

N1ggA
Élõben is 4 színûvel játszunk 😛

Spread De Love!

N1ggA
Én is 4 színû kártyát használok, meg szerintem elég sokan 😊

Spread De Love!

Punker
mik ezek az ocsmány szinek? 😊

N1ggA
örültél volna ha az egyik bemutatja a KT-et mi? 😄

Spread De Love!