Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
naná hogy 10-Q volt nála <#rinya>#rinya>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(pedig ki fogok)
csak az kap pénzt aki megnyeri az 500-ast?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
mármint hogy kösöznöm elviszem a 170 dolcsit
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
PP-en nem is tudtam, h azokat ingyen próbálhatod újra 😊 ez jó info, thx 😊 akkor én is kipróbálom majd
eom$
1. szint (3$) 1-2 helyzett megy tovább
2. szint (10$) 1-2 helyezett megy tovább, ha 3-4. vagy akkor újra próbálhatod ingyen, ha 5-6. akkor a 3 $ próbálhatod újra ingyen.
3. szint (30$) 1-2 helyezett megy tovább, itt is van lehetõség újrajátszani ha megfelelõ helyezést értél el.
4. szint (70$) 1-2 helyezett megy tovább, szintén.
5. szint (170$) 1-2 helyezett megy tovább, újrapróbálhatod magad, a helyezésnek megfelelõ szinten.
6. szint (500$)
1. hely fizet 2000 $
2. hely 1000 $
3. hely 700 $
4-5. hely 500 $
Most nyertem meg a 10$-os szintet, szóval van egy 30$ kuponom, bármeddig felhasználhatom.
Go to 2K!!! 😄
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Bemész 11 dolláért (vagy egy 10-es Sit'n Go couponért)egy sitn'go-ra, ahol nyerhetsz egy 60$ kupont.
60$-ért, (vagy 60$-s kuponért) benevezel egy sit 'n go-ra, ahol nyerhetsz
Egy 50K-s kupont.
Ki van találva, mi? <#papakacsint>#papakacsint>
a regisztrációhoz kell 50KFREEROLL coupon
nem tudjátok,hogy lehet szerezni???
én mindig nagy lapokra jatszottam xD
REAL MADRID
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azért 2. lettem.
A Heads up-ban elvesztettem a türelmemet, elvégre egyhuzamba seggeltem 6 órát...
Olyan helyi pókerközösség
eom$
Én pl. Szombaton megyek egy 3000-esre.
tegnap lemaradtam az esti pokermiliion-ról a sport1-en,ezért nem tudja valaki mikor lesz legközelebb pokermillion?
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Annyira sok pénzt nem akarnék kidobni,mondjuk max 5000-es buy-in -û tornák:-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
az utan erdeklodnek hogy mit jelent a kis es nagyvak es mitol fugg hogy ki az???
De én csak 0,05$/0,10$ -ban jáccok! Ott azért sztem az már sok! Sajnos!
For sale: thedronewebshop.com
amúgy ez a tony jones nyerte 2005-ben???hát ma harmatgyenge volt!észrevettétek,hogy korda mindig azt mondta,hogy "Tony Jones a tavalyi gyõztes" de tavaly 2006 volt,õ 2005-be nyert <#szomoru1>#szomoru1><#lookaround>#lookaround>
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spread De Love!
eom$