Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Nekem már 3-szor is volt!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

vegicsek
7-es stud-ba, of course play money-ban 😉

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

VinylToy
a múltkor pakoltak képet, de ha jól emlékszem a "hosszú" pályafutásom során, talán még a legelején fungames alkalmából volt nekem is.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Boconadi
bekurna 😄

Volt már valakinek Royal Flush neten? (nekem még csak szinsor 😞 )
VinylToy
Azt hittem káró J,K 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punker

naná hogy 10-Q volt nála <#rinya>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Casillas
jaok sry most olvastam lent, hogy az elsõ 5

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
na annyit reklámoztátok ezt a Stepset hogy most elkezdtem, a 3$-ost megnyertem, de fosok hogy kiesek 😊

(pedig ki fogok)

csak az kap pénzt aki megnyeri az 500-ast?

N1ggA
nem

Spread De Love!

REALista
Én most nyertem meg az elsõ szintet majd holnap jöhet a 2. szint!😄

Casillas
gondolom közbe nem lehet kiszállni, vagy igen?
mármint hogy kösöznöm elviszem a 170 dolcsit

xy21
még nem

Sadist
Sport1-en a million tournamentnek lement már mind a 16 része?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CzGobe
Csak mert úgy szokott lenni, hogy 60$ megy a nyereményalapba +10% (6$) megy a kaszinónak 😊
PP-en nem is tudtam, h azokat ingyen próbálhatod újra 😊 ez jó info, thx 😊 akkor én is kipróbálom majd

eom$

VinylToy
A Party Pokeren is van ilyen tournament (Steps) 10-es asztalok.
1. szint (3$) 1-2 helyzett megy tovább
2. szint (10$) 1-2 helyezett megy tovább, ha 3-4. vagy akkor újra próbálhatod ingyen, ha 5-6. akkor a 3 $ próbálhatod újra ingyen.
3. szint (30$) 1-2 helyezett megy tovább, itt is van lehetõség újrajátszani ha megfelelõ helyezést értél el.
4. szint (70$) 1-2 helyezett megy tovább, szintén.
5. szint (170$) 1-2 helyezett megy tovább, újrapróbálhatod magad, a helyezésnek megfelelõ szinten.
6. szint (500$)

1. hely fizet 2000 $
2. hely 1000 $
3. hely 700 $
4-5. hely 500 $

Most nyertem meg a 10$-os szintet, szóval van egy 30$ kuponom, bármeddig felhasználhatom.

Go to 2K!!! 😄

vegicsek
Nemtom ,én is belegabalyodtam 😛...valószínûleg úgy van ahogy te mondod

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

CzGobe
amúgy nem 66$-ért mész, vagy 60$-os kupon? 😊

eom$

desigo
nem egyszerû
vegicsek
Vásárolhatsz 275$-ért, Avagy benevezel 2 dollárét egy Sit 'n Go-ra, és nyersz 10 dolláros kupont
Bemész 11 dolláért (vagy egy 10-es Sit'n Go couponért)egy sitn'go-ra, ahol nyerhetsz egy 60$ kupont.
60$-ért, (vagy 60$-s kuponért) benevezel egy sit 'n go-ra, ahol nyerhetsz
Egy 50K-s kupont.
Ki van találva, mi? <#papakacsint>

desigo
a poker.comon indul 50.000 dolláros freeroll
a regisztrációhoz kell 50KFREEROLL coupon

nem tudjátok,hogy lehet szerezni???
lol

én mindig nagy lapokra jatszottam xD

REAL MADRID

vegicsek
Az jó

N0S
az a lenyege, hogy minel kisebb erteku lapod legyen. legjobb lap 7-es magas. (23457)

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

vegicsek
Én a 2-7 pókert, vagy mi a szöszt nem értem

xy21
Kínai pókerrel hogy áltok?
Szerintem nagyon jó játék😄

desigo
A Badugi lényegét el tudná valaki mondani?

különbözõ szinek kellenek és minél kisebb lapok?
Punker
ismerõs 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

vegicsek
Pff, összvisz 10-en voltunk, szóval csak Sit 'n Go Lett belõle.
Azért 2. lettem.
A Heads up-ban elvesztettem a türelmemet, elvégre egyhuzamba seggeltem 6 órát...

vegicsek
Link, áhh, eléggé privát...
Olyan helyi pókerközösség

N1ggA
van valami link vagy privát?

Spread De Love!

vegicsek
Hátõõ, ezt is 16-17 évesek szervezik.Kaszinó minõségû felszerelés, helybérlés, minden faxa.

CzGobe
jó igen, persze. amúgy én is szeretnék majd 1et szervezni, de majd meglássuk (elõször érettségi 😛 :'()

eom$

vegicsek
Hát kisebb csak inkább privát tournamentekbõl van, azokat helyben kell megérdeklõdni.Kérdezgesd körbe pókeres haverjaidat, másnem szervezz egyet.
Én pl. Szombaton megyek egy 3000-esre.

Bercy
Most megy a S2-õn!
xy21
Ma volt az ismétlés 14:30-tól 😄 LOL

HUNtalicska93
szevasztok!
tegnap lemaradtam az esti pokermiliion-ról a sport1-en,ezért nem tudja valaki mikor lesz legközelebb pokermillion?

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

CzGobe
én keresgéltem (Bp), de minimum 30e-es beülõset találtam :-% ,de olyan naponta van 😛

eom$

Shaman
nah nem olyan "nagy" tornán,csak gondolom szoktak rendezni klubbok,kaszinók stb ilyen kisebb élõ versenyeket.
Annyira sok pénzt nem akarnék kidobni,mondjuk max 5000-es buy-in -û tornák:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

hoppá! lehet utalni Moneybookersrõl a Pokestarsra. ez az egy terem ami még hiányzott a repertoaromból, ezidáig... Már érzem is a pénz szagát <#hawaii> Sunday Million meg hasonló brutál MTT-k hazája nyamiiiiii

REALista
Max. két beülõt bukhattál akkor az nem olyan sok és most buktam el 10 euros beülõt egy AA vs AK csatában!Én voltam az AA...<#kuss>

desigo
udv
az utan erdeklodnek hogy mit jelent a kis es nagyvak es mitol fugg hogy ki az???
sufnituning
150$????<#wow1>

De én csak 0,05$/0,10$ -ban jáccok! Ott azért sztem az már sok! Sajnos!

For sale: thedronewebshop.com

N1ggA
kis gúny volt abban, amit mondtam...

Spread De Love!

N1ggA
Ez a verseny szerintem a 2006os

Spread De Love!

HUNtalicska93
igen,jól játszott Hoivold,de ez a selejtezõ nem volt olyan izgalmas mint az elõzõ nem? én a 35-40 hand körül majdnem elaluttam <#wow1><#idiota>
amúgy ez a tony jones nyerte 2005-ben???hát ma harmatgyenge volt!észrevettétek,hogy korda mindig azt mondta,hogy "Tony Jones a tavalyi gyõztes" de tavaly 2006 volt,õ 2005-be nyert <#szomoru1><#lookaround>

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Csacsi
9 dollárt, 1 hét alatt? Én 150-et vesztettem 1 hét alatt 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

N1ggA
ha kint van a flös miért mondja Korda, hogy nincs semmije, csak egy kicsi esélye a flösre? Váááááá

Spread De Love!

CzGobe
vesztõ széria ellen ninsc mit tenni, ha bízol a szerencsétlenségben, ami elmúlós, akkor addig ne játsz, amíg nem érzed h elmúlt 😛

eom$

desigo
Hoivold elég jól játszott de sokszor volt szerencséje is...