Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a sport1 te nagytehetségû 😊

desigo
dáma pár AK ellen
kemény😊
Sadist
Ha akartok egyet sírni sport klubot nézzétek. Sikerült néhány fisht összeválogatni, meg kommentátori székben balázs is bebüntet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lemaradtál bro! MadBeat már lenyúlta a bizniszed, de azé GL

Sziasztok! Ha érdekel benneteket $150 dollár befizetés nélküli bónusz a PartyPoker-re vagy 200%-os befizetési bónusz a Titan Pokerre, kérlek, látogassatok el erre az oldalra és ha tetszik az ajánlat, regisztráljatok rajtam keresztül: http://www.freeweb.hu/holdem/index.html

Ha van valami kérdés, arra is szívesen válaszolok.

Nyerõ lapokat!

Payne
Én többször csaptam már az asztalra, hogy nem adtam meg hasonló szituban 😊
Most is bedobom az ilyen lapokat 95% ban kb.
Nem régen bemákoltak és egy K5 bõl K pokerem lett 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

sufnituning
Tudom én azt jól, és ha legközelebb ilyen helyzet adódik, megintcsak el fogom dobni, csak most pont bejött volna! Dehát ez benne van a pakliban! 😄

For sale: thedronewebshop.com

A pokerstars-on magyar freeroll este 9-tõl.

Sadist
Csak azt nem veszed figyelembe, hogy a másik 99 esetben meg a nagy büdös semmit floppoltad volna...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

VinylToy
Király nyolcas kézben flop 8AK ilyenek nekem is szoktak lenni, de hát az ember megpróbál ésszel játszani, és nem belemenni minden sz..ba 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

sufnituning
Ma nagyon benyaltam! Preflop J5, ráemelnek, aztán megint emelés, én erre eldobtam. Flop: 5 5 J áááhh, nem voltam ideges!!!!! Hát de ez van 😄

For sale: thedronewebshop.com

ilyen 10K-s verseny engem is érdekelne. helyileg hol volt ez? akár privibe is jöhet.

vegicsek
Pff nekem szimplán jóvá írták

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

AntiHero
És mennyit kell érte játszani?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

vegicsek
Csak szólok, hogy most party pokeren van 10 dolcsi bónusz

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Shaman
Hiszen ez lehetetlen,Korda ATYÁNK megmondta párszor,hogy a végén már nem jönnek sosem a dámák :-pppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ez nekem is nagyon ismerõs sajnos. Rendeszeresen kifogok olyanokat akik mindennel bentmaradnak és olyan szerencséjük van, hogy az elképesztõ.
Mindig azzal biztatom magam, hogy hosszútávon ezeknek nem fog menni. 😊

Pedig nem játszott rosszul 😊

Punker
tegnap sit&go 6 fõs asztal elsõ lapom 10-10 emelek 300-ig (1500 kezdõ zseton volt) másik figura ráemel, 3-an maradunk, flop-ra 2 párom van, mind 3-an all in, erre kiderült hogy a 3. csóka aki csendben csak tartott mindent J-J-t kapott kézbe, úgyhogy elsõ körben kiestem 10-10 a J-J ellen, az ilyet utálom nagyon, ja és a manusznak aki elkezdett emelegetni stb semmije nem volt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csacsi
Az tény, hogy tanulni kell belõle, de ebbõl nem lehet tanulni, mert 100 ilyen leosztást 85%-ba megnyernék, és 100 %-ba ugyanígy játszanék.

Tegnap volt kemény. Voltam 10.000 ft-os second chance versenyen. Nem játszottam még ott ahol voltam.

Kezem K K. emelem a vak nyolszorosát kisvakként. Ketten tartják. Flop J 7 9 Egybõl all in megyek. Egyik tartja, másik eldobja. Aki tartja annál 10 8-as volt. Flop sora. Az asztalnál mindenki mondta utána hogy vigyázzak vele, mert mindenre játszik, és 10-bõl 9-szer kiesik elsõként, viszont abban az 1 esetben általában megnyeri.

Utána nem sokkal. Aki, elvitte 10 8-al a K K-mat. Emeli a vak háromszorosát. Én megadom egyszínû Q J-ra, meg jön a nagyvak is.

Flop J 5 J

Checkel mindenki.

River 8.

Az öreg csóka emel 320-ig. Én All-in megyek (itt már 4 színem is volt), a kis vak eldobja. Az öreg gondolkozik egy csomót. mindenki vágta, hogy J-m van. Az öreg megadja. Mutatja Q Q. MEgnyugszom, mert fogom a Q-ját. Mondom 2 %-a esélye van.

River Q.

Szóval kb 1,5 óra alatt kihulottam. És az a legrosszabb, hogy nem szídhatom magam, mert nem játszottam meg rosszul a lapjaimat. Egyszerûen az öregnek olyan lapfolyása volt, hogy hihetetlen.

Utána néztem egy darabig. Vak ötszörösi emelésre, ment 7 3-al és nyert.

Szóval a tegnapi nem az én napom volt. Szal most 1 hét pihi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Casillas
Partypoker:

Error (9001): Unable to login. Please contact our Customer Support team.

egész nap ezt írta ki, volt már valakinek ilyen?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Punker
nem voltam ott nem tudok rá mit mondani, a veszteségen nem dühöngni kell hanem tanulni belõle.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csacsi
Mondj már olyan szitut, mikor a K 9 all in lap...nem egy színbõl flop elõtt. Ha bankot akarok vinni, és szarul állok, akkor all in megyek flop elõtt. Nem csak emelek úgy, hogy még marad 500-am.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mukika
Biztos õ is ismeri...😊

Punker
lehet simán csak ki akart emelni, vagy másokat, vagy úgy gondolta blöff emelésed van.....

Csacsi
Arra sosem mondok rossz játékot, ha elviszik az A A-t K K-val.

Mert az benne van, és értelmes, hogy visszahív, mert erõsnek hiszi magát. De én elsõ pozicióbol hívok nagy vak ötszörösét, logikus, hogy párom van, de legalább A K A Q-m. Erre visszahív egy All int K 9-re, és nyer. Ez idegesít, nem az, ha értelmes lapokra megy all in...és bejön neki szerencsével, mert ez benne van, de hogy valaki ész nélkül játszik. Az zavar.

Csacsi
De ez nem freeroll, hanem 10 dolláros sit & Go.

Csacsi
Azért ha nem 1000-es cash gamet játszotok 10-20-as vakokkal, akkor nem nagyon vannak. Max olyan, hogy a nagyvaknak két párja van flopba 2 5-el, de emelés nélkül ezzel nincs baj.

Ahová én járok ott is vannak mázlik, de értelmesen játszanak az emberek.

Például K 9-re nem hívnak vissza, egy nagy vak ötszörösi emelését.

vegicsek
Igen, fõleg a freerollokon megy az, hogy gyakorlatilag az elsõ negyed órában fél asztal all-in.

Punker
nekem kb 1hónapja az összes live bukás, az online jobban megy amúgy liva-ban még csúnyább dolgok is vannak néha 😊

Csacsi
Asszem ma hagytam abba az online pókert. Csak élõben, és csak komoly tétet játszom mátol.

7 7 all in megyek, K 4 tartja, és jön a király.

A A emelek kapok egy reraise all int K 9-re, és jön a 9 9.

Ilyet élõben ki mer megcsinálni mondjuk egy 15.000-es freeze outon, vagy egy 10.000-es second chance versenxyen.

Online lottópoker megy.

Punker
szeretem az ilyeneket 😊

Loogan
A jövõ héten pótoljuk, most nem megy. Good luck!

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
gyere este játszani szülinapodra iszunk 1-et!

AntiHero
LOL<#idiota>

Loogan
A szimpatikus fiatalembernek három párja van. 😄

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker

mostanában mindig ilyenekbe futok bele 😞

Boconadi
köszönöm
N1ggA
T2 is verte volna 😊

Spread De Love!

Sadist
A legjobb ötöt. Az pedig a 8-as póker A kickerel, aztán 8-as póker K kickerrel és így tovább.

Punker
5. lap dönt elméletielg, szal ha valakinél A van akkor vitte szinte biztos 😊

Boconadi
ilyenkor mit kell nézni? A pókert vagy a full-t?
AntiHero
BOSS-on szoktatok játszani?

Tegnap azt csináltam hasonló szituban és AA ba szaladtam bele 😊

AntiHero
Jó az:_)

Punker
ilyenkor kell preflopp és flop után nagyot emelni 😊

Szar egy helyzet 😊

Boconadi
de durva. Én neten még sosem láttam. Suliban jött volna ki, csak a gyerek eldobta a 10-es treffet még flop elõtt.
xy21
Nekem még nem volt😞
De volt már Pókerem😄 Ásszal

vezérszuszu
HEHE!NEKEM is volt már 1 x már régebben belinkeltem!