Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 dolláros szatelit a "nagyversenyre" (rebuyos, valszeg ez az én bajom)
kézbe:QJ BB megadás
flop:JQ5 szivárvány szal hawaii, check hagyom kibontakozni a majmokat
egy majom allint mond. hát akkor megadom azért 😄
mutat: AQ jólvan megvagy gondoltam
turn:K
river:10
hát perszeeee!
Ha valaki tudja írja már meg.
Köszi
(nem a csapatos verseny, hanem az egyéni érdekelne)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vmiért nem frissül az octogon nálam!
Az oldalt meg nem találom hogy leszedjem az új verzíót!
Vki linkelje be please!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ilyen helyzetben szerintem jó a checkelés, azt imitálja, hogy megilyedt a sordrawtól meg a flushdrawtól mondjuk drillel vagy 2 párral
Spread De Love!
én is simán belefutottam volna. azért ne attól kelljen már ****nom hogy az ellennek str8flösse van. max az asztali flushdrawtól ijedtem volna be. viszont mindig is lámának tartottam azokat akik river után csekkelnek arra számítva, h a másik hív aztán arra jól ráemelhetnek.
Preflop 1$-t dob be én pedig csak azért szálltam be, mert "Negreanu-lapok" (õ szeret ilyen lapokkal beszállni). Flopra 1$-t hív, megadom. Turnnél lecheck-el, énis. Rivernél lecheckkel, bedobok 3$-t csalogatónak, arra számítottam hogy A-al flöshe van. Elég agresszív játékos volt tehát tudtam hogy a check-kel és végén emeléssel megzavarom (mintha blöffölnék a színre), így aztán rá is hívott úgy, hogy én all-inbe legyek a 23$ dollárommal. Egy dolgom volt: elfogadni. Neki straight, nekem straight flush... Hozzáteszem egy jó játékos ilyenbe nem fut bele, dehát istenem... szeretem az ilyen hülyéket!
Kézben AA és hiába hívok nagyok flop elõtt megadják és miért is ne hullana két pár a balfasz ölébe...
QQ kézben. Flop miért is ne egyszínû JQA ketten is akkorát hívnak, hogy nekem all in. nem adom meg. Persze, hogy elég lett volna a drilem...
Kézben 33 Flopban megvan a 3. hármas. Behívok, megadás neki all in. Riverben meg flush lesz neki...hát a faszom...
Aztán még két apróság...J4 kézbe természetesen eldobom. Flop 44J 😄
Kell ennél több sokk egy napra egy óra alatt?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
kis badbeat ? 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És igen elõtte többször is tapasztaltam, hogy blöff vagy legalábbis fél blöffre megy be. Amikbõl aztán az esetek többségében fortuna mégis kihúzta...persze rövidtávon bárkinek lehet szerencséje.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
55,77,88
46,69
Az õ flush esélyeit nem kell számolni, mert az ász nálad van.
Ha te cselekszel elõször, akkor nyitni kell, mert úgy egyrészt kitúrhatod a potból, másfelõl meg top párod van, és még javulhatsz is egy nut flushre, addig meg fizessen.
Ha meg õ nyit elõször, akkor ha jó a pot odds megadod. Ha esetleg tudod róla, hogy valószínûleg blöfföl (gyakran csak kis párokkal láttad nyerni), akkor rá is emelhetsz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
10 centes asztalon. A bosszantó csak az volt mint mindig, hogy a flop után semmire hívott és a végén mégis bejött neki a középszar lapjára.
Tudom ezért szerencsejáték...
hidd el hogy így is kurvanagyokat kaszálnak hogy a nap 24 órájában vonják a rakeket minden egyes hand után. Plusz felügyeli õket mindenféle játékfelügyelõ szervezet.
Egyszerûen nem érné meg nekik hogy csaljanak, mert az egész pókertermük ( rosszabb esetben hálózatuk) megbukna, és még valszeg milliárdos bírságokat vagy börtönt is kapnának 😊
Így meg szarrá keresik magukat 😊
Hiszen számukra ti csak egymás között áramoltatjátok a pénzt, õk meg csinpegetnek le belõle sok kicsit 😄
Attól függ mennyit hívnak, mennyit emel rá a másik, milyen pozícióban ülsz az asztalnál, mennyit akarsz kockáztatni, ilyesmi.
Kezemben A8 egyszínû.
Flop 578 és a top pár mellett két szín is stimmel.
Rámhívnak. Tartom. Ez helyes döntés úgy általában?
Én annak ítéltem. Aztán persze buktam vele, de mindössze egy késõbb lejött 10 es miatt riverben.
Ma is löki a baromságokat 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
forzajuve: GRAT <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A Balázs állította hogy a 47-sel játszani kell mert ezek jönnek és mindig együtt 😄DD
A másik megint egy kirivó eset volt az egyik játékos kezében K8, a másiknak valami párja volt asszem 10-es, a flop 6,10,8 a turn egy Q volt asszem erre benyögik márcsak Királlyal vagy 8-assal nyerhet 😄DD
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
amúgy wp
mindezt úgy hogy, egyszer belefutottam egy A,A-ba K,K-al kézben és 70$-omba került.
egy kis galéria akit érdekel:
one pair 44$
ace pair 48$
ace pair 51$
one pair 41$
Egyiknél treff 7,8 másiknál treff Q,6
Flop,
treff K, pikk 7, Treff 9
All in...call
turn treff J
Mire megszólal a Balázs, meg a másik hülye, hogy treff 10 jönne, akkor a 7,8 nyerne mert straight flushe van, de a másiknak is az lett volna.
A másik.
5 5 a J Q ellen.
flop 5 J valami,
Turn megint jellegtelen.
És ekkor mondja a játékos, hogy nah még egy Bubit, hadd nyerjek. Nem veszi észre, hogy nem nyerhet. Ebbõl látszik milyen játékosok vannak ott. Nincs tisztában vele, hogy Bubival is veszít. Nah ezek után ez a verseny egy vicc számomra. Bár az elején is az volt. A legelsõ selejtezõn. All-in, All-in. Lottópóker volt. Gyors vakemelés. És a legelsõ vaknak a 10-15 szöröse volt a játékosnál indulásból. Lottópoker volt.
Vivimos por ti, vence por nosotros.