Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hívást simán megér, énis beszéltem velük telefonon, teljesen korrekt segítõkész ügyfélszolgálatuk van, és az azonosítás után a pénzkivétel is sokkal gyorsabb lesz 😊
nem kell ezektõl félni, meg magasan hordani az orrodat, érted vannak nem ellened 😄
milyen asztalon játszol, cash vagy sitngo ?
For sale: thedronewebshop.com
eom$
ez hetekkel ezelõtt volt, azóta se jártam arra (pontosabban nem enged fel), telefonálni meg nem fogok....
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Spread De Love!
Spread De Love!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
(87. lettem 2000-bõl)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Fish (hal)
Egy gyenge játékos.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Spread De Love!
For sale: thedronewebshop.com
Spread De Love!
Szerinted mióta van ez a pokerstrategy-s dolog, aki idejár már biztos megcsinálta, de azért jó próbálkozás volt. 😄
Origin ID: sole2k9
Regisztrálj ITT
Tanulj meg stratégikusan pókerezni saját költségek nélkül és váltsd ki a 150$ bónuszt a PokerStrategy-töl!
A piacvezetõ a pókeroktatásban:
A PokerStrategy a világ legnagyobb pókeriskolája! A tagjainknak ingyen teljeskörû Texas Holdem oktatást nyújtunk. Minden kezdõ kap tõlünk 150$ induló pénzt, amellyel elkezdheti a pókerpályafutását. Saját pénzt tehát nem kell befizetnetek. A kínálatunk teljesen ingyenes és kötelezettségektõl mentes. Nem vesztek magatokra semmilyen anyagi vagy jogi kötelezettséget.
Több mint csak tanulás:
A PokerStrategy tananyagot bocsát rendelkezésetekre, mellyel lépésrõl lépésre megtanultok eredményesen pókerezni. Kizárólag matematika-statisztikai és pszichológiai elvekkel dolgozunk, melyek hosszútávon nyereséges játékot biztosítanak. Ezért a tipikus szerencsejátékosok nem tartoznak a célcsoportunkhoz. A stratégia cikkeken és táblázatokon kívül élõ coachingot nyújtunk eredményes profikkal, tanvideókat, kézelemzést és még sok mást.
Nagy pókerközösség:
Érdekel a póker? Vitaplattformot kínálunk, ahol pókerérdeklõdésûek ezreivel beszélgethetsz. Találhatsz játékosokat a szomszédságodból privát játékhoz, beszélgethetsz a nagy versenyekrõl vagy errõl s arról. A nagy közösség természetesen abban is segít, hogy eredményes játékos legyél. Tanácsokkal mindig támogat.
A PokerStrategy elõnyei és szolgáltatásai:
- Ingyenes oktatás saját pénz befizetése nélkül. 150 dollár kezdõ pénzt kapsz tõlünk ajándékba!
- Nagyterjedelmû minõségi tananyag magyar nyelven fixed limit és no limit holdem témában.
- Profi élõ coaching hivatásos játékosokkal minden limiten.
- Részvétel az exkluzív jutalom-akcióinkon.
- Ingyenes elemzõ és adatbank program (PokerTracker és PokerAce)
- Nagyvonalú bónuszok tapasztalt játékosoknak.
- Hozzáférés a vitafórumainkhoz.
- Részvétel szemináriumokon és még sok más!
Regisztrálj a Partypokeren a kvíz kitöltése elõtt és írd be a bonusz kódot: T150!
Origin ID: sole2k9
Bár szerintem számozott zseton hülyeség, jobb a sima számozatlan, mert az ugyanúgy használhatod cashgamehez, mint tournamenthez és kevésbé lesz megtévesztõ.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Zsetonkészletet vennék!
300 db-osat, számozott legyen!
Tudtok nekem segíteni ebben!
Ti milyennel játszotok?