Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mission Impossible 2010: PRO Class
én azt nem értem, hogy a francba ér el valaki 20%-os ROI-t micrón, egyszerûen nekem nem megy, jó kicsi a minta de az a kurva RNG nem engedi
7433 indulo... 100-ik hely... ugy, hogy meg volt kb 80K zsetonom... megadtam egy raiset K9-el (untam)
5-en benn... flop: 23K
elso hiv 4K (ettol egnek all a hajam.. akkora potra BB-t hivni lol) 2 megad...
allin... mindenki dob... egyedul az asztal chipleadere idozott el nem is keveset... eeees megad.... showdown... ofkorsz:KT
gg... minden jott b*ssza meg turnon meg riveren, csak 9 nem... amugy 78 😄
viszont! mivel eleg regota ultem benn... egy eszrevetel, rengeteg allint lattam es MINDEN esetben(tehat jobb mutatasnal) is elverzett a kis zsetonos... hmmmmm
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
matekját, filozófiáját is értem, csak konkrétan ilyen példa sehol se találtam
Ha alacsony vakszinten AK-m van..és az ellenfélnél tuti 22 van, akkor is el kell dobni.
Olvasson mindenki utána az ICM-nek. Sokkal kevesebb a nyereséged azzal, hogyha felduplázol az elején, mintha eldobod, és megmarad a zsetonod. Hosszútávon nem nyereséges egyik játékosnak sem.
A lényeg, hogy itt a zseton nem egyenlõ pénzzel, szóval a dupla annyi zseton nem egyenlõ dupla annyi nyereséggel. Arról nem is beszélve, hogy ez csak egy flip.
Szóval easy fold, ha akarsz valamit is keresni SNG-ben.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
9 fõs sng-n a gyõzelemre kell hajtani
lehet hogy most kibukok, de legközelebb duplázok és igencsak kedvezõ esélyeim lesznek ezután
pénzügyileg is jó befektetés ez
szóval az a kérdés, hogy kockáztatsz-e egy flipbe 50 BB stacket az SnG elején és a kiesést
azért írtam, hogy 9 fõs SnG, mert ott azért máshogy mûködnek a dolgok
floppon el kell dönteni, hogy bevállalod a flush húzot, ha igen jó a chek-raise all-in sztem
hat igen... 😞 Egyebkent azon agyaltam, hogy "igazi" jatek 12K es felette van... 12K, 28K, 36K, 50K-s versenyeken van szvsz jo jatek... az alatt... minden junkkal jatszanak :S
Btw... meg mindig nem tudom kiheverni, hogy 3X indultam 3K kozeli versenyen es MINDIG buborek... komolyan mondom... es a legbosszantobb, hogy amikor shorty voltam buborekban kaptam KhTh-t... egy elozo leosztasban felhizott 4-es (!!!) allinbol a srac ramemelt Dealerbol 3X... es ott idot kertem.... .... kertem, hogy mutassa meg, ha en is foldolok... JcTc... omg... eskuszom ott "estem" ki igazan... mekkora egy feszesbalek vagyok 😞
Tetszik az élõ játék, mert online kezdtem, és sokszor vagyok úgy, hogy ilyen is csak egy kurva online osztáskor történhet meg 😄 Hát de hát nem! Q2-dobó, aztán fullom lett volna, 400-as BB-nél 2400-as button emelést CO megad Q3s-el, és full floppon. De egy öregember mellettem egy óra alatt három leosztást játszott meg QJ, A4 és 44 lapokkal. Ebbõl az elsõ kettõ floppon full volt, a harmadik gyengén kezdett, mert floppon csak szett volt, de turnön már észhez tért és pókerré javult 😄
Amit nehezen hittem el, azok olyan ütközések voltak, ahol kint volt ugye mindegyik pl. 7-es boardon vagy kézben, de élõben is sûrû. Legjobb volt amikor hárman egymásnak feszültek élõben, mindhárman Q10-et tartva kézben 😄
2 heads up-ban voltam
1, kb. mind2 6000 zseton, 600 a BB, nyomom a preflop all-ineket ezerrel :-) gyerek beírja chatbe, hogy "nice style", nem tudom mit vár preflop játékot?! :-D
2; hasonló felállás 10-12 vaknyi stack mind2, pusholok ezerrel. Ott meg azt írja be a másik srác angolul, hogy "gyenge, más nem tudsz csak all-inelni" :-)
természetesen, hagytam õket abban a hitben, hogy igazuk van
KK
😄DD vitte a limpeket 😄
Turelem: Check, 7 oran keresztul ment J.S. Bach Orchestra a fulembe, imadom de mar unom 😄
Jo dobasok: Check, szamtalan jo dobasom volt, de tenyleg...
Tulmatekozas, check: Minden boardon flusht meg sort latok, sokszor vittem volna, bar parszor...
Mar csak egy kis szerencse kellene a vegjatekban...
Amit meg kellene tanulnom ami online megy: preflop agresszio flop utan cbet... ez valahogy eloben nem megy, szetizgulom magamat 😄 Eloben is szepen rangebe tudom rakni az embereket... Az volt a baj az AA vs JJ szituban, hogy kesobb mondtak a tobbiek, hogy a srac nagyon bamulta a lapjait es vacilalt rajt, hogy mit csinaljon vele... FIGYELNI KELL (ha kell 7 oran at)! apro jelzesek, amik eloben segitenek!
Azért a nagyon feszességnek is van átka: a 8-ason ülõ ember semmit, de tényleg semmit nem játszott 1 és háromnegyed órán keresztül. Aztán egyszer emelt egyet, ekkor még mindenki olyan gyorsan dobott ahogy tudott, majd rá 10 percre emelt még egyet, gomb adta. Flop 10Q7, ultrafeszes allin, gomb adta, AQ volt az allin, gombról 1010, és ultrafeszes kiesett. Shortyként sírtam volna legszívesebben, amikor tolni kellett volna, de egymást követõ 4 leosztásban kézben kint volt az ászpár, csak nem nálam 😊
Ezt vihette volna flop után ha agresszív.
A gyõzelem erõt mutat, a gyõzelem harc nélkül: rátermettséget. Ez szerintem igaz a pókerre is, bár valami nagy hadúr okos mondása volt 😄