Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
eleve raise... kiraly topparjara (nekem is az van) megadogatja a pot felet mindig... de mar benn van 100K zseton... mar reg 3 szin van... es megadja es megadja... es utana nem fogadja el, hogy leirom neki miert volt szar jatek reszerol a calling station... "ilyen a lapjaras" "meg ez szerencse"
az anyadat azt, te idiota, szinvak vagy?!! (szokasos 1-el kisebb kickerem volt talan)
grrrrr
141-ik/hetezer sokbol... pedig azt hittem, hogy 200-nal mar lesznek jo jatekosok :S
Aztán elmagyaráztam neki legközelebb hijackbõl ne akarjon csapdázni XD Ha emel nyilván dobok. Így viszont elöl gondoltam magam A8o-val így sima push volt szerintem.
az a baj, hogy tul sok hájsztéksz pokert neztem... 😄 legalabb ott van egy kis szinvonal... 😊
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ad2d megad hivas... flop ket diamonds... hivnak nagyot... megadom... turn semmi... hiv egy borzalmasat.. oke felfogtam szetted van... allin (a megadasom)... ofkorsz nincs diamonds... gg mutat ellenfel 999... makoscsibe... ha 2 leosztassal elotte nem makol egy runnert, akkor nem makol be utana :S
(igen megadogattam... annyira biztam benne, hogy online SOSEMnem jon a szinem... hat itt is peches voltam... hany pro bizza az eletet magas flushdrawra... nekik sem mindég jon ugye, hat akkor en mit akarok? 😄)
Tuti cashgamet nyomnék😮O
volt egy nagyon szotlan szemuveges oreg Ur... az befarmolta magat FT-re... es pont bubiban esett ki (7ik) mondtuk, hogy osszedobjuk neki a befizetot, de kicsit tilten volt es koszonte szepen elment... (a CL makolta le, akit irtam korabban ofkorsz 😄)
ha fusizok (a'jtitechjunkie vonalon) es van dugipenzem, akkor viszont elmegyek 😊
17.00 1500 Ft... 57 nevezo" (PeteSilver is volt 😄)
Jatek elejen jol jatszottam, amig el nem szalltak a vakok... elso szunetre sajnos visszaestem kezdo ala' (20K->17K) viszont eleg jo asztalnal ultem... AA-mat,QQ-mat (bar qq-nal x77 volt a flop, de pofatlanul rakerdeztem, fold hegyek) sem tudtam 100%-ig kijatszani 😞
Utana befeszultem, mint atom... olyan "online"-os elmenyeim voltak, hogy lehidaltam... leirom mikkel nyerhettem volna agyon magam:
A3 UTG... short, hosszas vajudas utan dob: flop A3x ofkorsz
66 Middle... vajudas, dob: flop: 6xx
77 szinten...
Doylet kaptam kb 5X: flop neha szett :SSSS
lefogytam 10K korulire... junk hegyek utan: TT allin, megad... JQ... nem jott huhhhh... na akkor mondom visszafeszulok... megint junk hegyek: QK tolom... ketto megad... mutat AT, AJ... felalltam:
flop:K99 turn:x river: Q 😄 3X hizas... feszules ezerrel... volt egy nagyon jol jatszo srac, ultraagressziven tolta... mikor mindenki dobta, ramtolta az allint, persze dobtam (big stackes volt)... mindig viritott egy aszt 😊... kis kihagyasokkal beprobalkozott... tolt egy allint... folehajoltam a kartya fole es elkezdtem mantrazni, hogy kerek KET ASZT! mindenki rohogott... megnezem... INSTACALL!!!! srac elfeheredett 😄 "mid van? mid van?" szerintetek??? showdown: kib*sztam a ket aszt 😄DDDD
na ott megint dupla.... feszules... 1-2 szitu... feszules... es potyogtak az emberek... ofkorsz raise-reraise allin AJ nalam... fold... board AJ... grrr... nembaj.. mert ITM... ott potyogas... feszules es maradt 75K zsetonom... 😄DDDD 3-an voltunk 😄 cl: 700K... 2ik: kb 365K... cl hiv BB*2,5... allin, call: JTs nalam QKo... jon a J turn... gg.... 3-ik!!!! (8850 penz!! jeah 😄)
egy leosztas volt... belevitte a cl a 2ikat szituba... mar nutflushe volt a cl-nek, ugy hogy gg...
Pdfben nekem is megvan, de kb 800 oldalt olvasson el az, akinek két anyja van... pláne úgy, hogy homályos is ráadásul😄D
#27388: Jáááj ne is mondd... ha nem fogom vissza magam, akkor sikerül összetörnöm a kb 4 napos egerem😄D
cesc fábregas