Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy kiröhögtem a gyereket...

sz4bolcs
pfff 😄😄😄😄😄 Én azért nem játszom live cashgamet, mert folyamatosan az itm-et várnám. 😄😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nah majd egyszer, ha már élõ pókerben is lesz akkora arcom, mint online😄D Mondjuk Cashgamenél legalább nem kellene állandóan megkérdeznem, hogy MENNYIAVAK?😄DDD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lammer
aaauuuu ez de fajdalmas lehetett 😄DD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

sz4bolcs
xDDDD

sz4bolcs
Egész biztos vagyok benne, hogy preflop ez egy szomorú és nagyon fájó missclick volt.

sz4bolcs
így kell ezt gyerekek 😄😄😄😄😄😄

Lammer
Konyorgom, miert fogok ki mindig ilyen hobbista faszokat???

eleve raise... kiraly topparjara (nekem is az van) megadogatja a pot felet mindig... de mar benn van 100K zseton... mar reg 3 szin van... es megadja es megadja... es utana nem fogadja el, hogy leirom neki miert volt szar jatek reszerol a calling station... "ilyen a lapjaras" "meg ez szerencse"

az anyadat azt, te idiota, szinvak vagy?!! (szokasos 1-el kisebb kickerem volt talan)

grrrrr

141-ik/hetezer sokbol... pedig azt hittem, hogy 200-nal mar lesznek jo jatekosok :S

OMFG... Ti elhiszitek ezt? XD Eddigi pókeres karrierem legnagyobb mákja 😄

Ebben a szituban szerintetek tényleg én voltam az idióta? Limpel a srác, A8o-val rápusholok a stack/vakméretek miatt, a végeredmény után azt mondja idióta vagyok. Szerintem csak agyvérzést kapott <#hehe>

Aztán elmagyaráztam neki legközelebb hijackbõl ne akarjon csapdázni XD Ha emel nyilván dobok. Így viszont elöl gondoltam magam A8o-val így sima push volt szerintem.

Lammer
nem is fogok!

az a baj, hogy tul sok hájsztéksz pokert neztem... 😄 legalabb ott van egy kis szinvonal... 😊

petesilver
Hááát, szerintem a CG minden szinten ilyen, felkészülés nélkül oda bemerészkedés nélkül nagyon necces bemenni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Lammer
undorito a cash azon a szinten... en masfel orat ultem benn... Te tudod mivel hivtak 6-8X BB-t??? T7 es egyszinu alacsony kapcsolodokkal... anyatokat... Aki teged lekopasztott az ilyen fos lapjaira jottek zsinorban a ket parok, szettek stb... majdnem kitekertem a nyakat... en ugy hullottam el... hogy amit az elejen farmoltam, lefogytam a vakokkal meg 1-2 limp... (megjegyzem a legjobb lapom masfel ora alatt KT!!!)
Ad2d megad hivas... flop ket diamonds... hivnak nagyot... megadom... turn semmi... hiv egy borzalmasat.. oke felfogtam szetted van... allin (a megadasom)... ofkorsz nincs diamonds... gg mutat ellenfel 999... makoscsibe... ha 2 leosztassal elotte nem makol egy runnert, akkor nem makol be utana :S

(igen megadogattam... annyira biztam benne, hogy online SOSEMnem jon a szinem... hat itt is peches voltam... hany pro bizza az eletet magas flushdrawra... nekik sem mindég jon ugye, hat akkor en mit akarok? 😄)

petesilver
Odds kalkulátor szerint floppon 91,09% volt az esélyem a gyõzelemre 😊

petesilver
Életem elsõ élõ cashgame élménye: 50/100,leülök,kérek lapot? persze, CO 105, kiegészítek,nézzük, flop 55J, emelnek 900-ra, én jövök. Nulla CG tapasztalat, floppon drill, mi a tököt kell ilyenkor csinálni? Egyszer élünk alapon allin. Srác megjegyzi hogy nagyon eltalálhatott a flop, de megadja, AJ-t mutat, Turn J. Az az egy vígasztal, hogy ha valaha beteszem még oda a lábam, ennél már csak jobb jöhet 😄

azért a 3. megadódótól az a flop dobás gyönyörû volt :-)
keveset hívtál sztem preflop és flopon, de amúgy jó nagy fasz volt, ennyi :-)
Lammer
JAJA 😊

nem jossz? 😊

Ti is az univerzumban szoktatok játszani? Haverék oda szoktak járni, ma elmentem elõtte és én is akarok már menni haverokkal (ha nem kéne tanulni😄D)
Tuti cashgamet nyomnék😮O

petesilver
Most hogy szinte menden nap benézek, egyre több masszív magos sztorit hallok 😊 Van ugye a hosszú becenévre hallgató, aki 2m2cm és 53-as lába van 😊 Westendben van boltja, napokban 3000-esen volt bubbleboy, és azért nem dobták össze neki, mert hogy nincs rá szüksége 😊 Mondta hogy tényleg nincs, csak hát azért szokás ha már 8 órát ott szívott hogy ITM elõtt kiessen. Azzal a sráccal is jóban vagyok, mert mindig egy asztalhoz sorsolnak, meg sokszor csak ketten játszunk az elején egymás ellen, aki sajnált téged a múltkor, õ akart adni a bubbleboynak, de a többiek leszavazták 😞

Lammer
😞(

volt egy nagyon szotlan szemuveges oreg Ur... az befarmolta magat FT-re... es pont bubiban esett ki (7ik) mondtuk, hogy osszedobjuk neki a befizetot, de kicsit tilten volt es koszonte szepen elment... (a CL makolta le, akit irtam korabban ofkorsz 😄)

petesilver
Nem, az én vagyok egy ideje 😄

petesilver
JAJA 😄 Az asztalnál már jó ideje kis szarok jöttek folyamatosan, 7-es, 3-as minden leosztásnál volt, sokszor több is a boardon, és 18:30 volt. Ez azért fontos, mert 19:00-kor kezdõdött a 3000-es. Kézbe kaptam egy 3-as párt, és elég sok zsetonom volt, amikor allint toltak, és meg adta egy akkora stack mint én. Sokat vaciláltam, és mielõtt döntöttem volna, megkérdeztem mennyi az idõ, mondták fél hét. Mondtam a srácnak hogy elõre szólok, ez szar megadás lesz, de hátha bejön a megérzésem, és vagy duplázom, vagy megyek át a 3000-re. Kérdi, hogy mi a megérzés, mert õ is a pont így van vele, vagy dupla, vagy át 3000-re ( eredeti allin szótlan öreg, az nem társalgott). Mondom jön mindig 3 vagy 7, mondja ez igaz, szóval adtam. Nem jött bakker a hármas 😊 33 vs. AKs vs. JJ, flop QQ8, meg pár szemét a végére, nyert 2 párral a JJ, aki ha nem száll be (átmeneti elmezavar esetén 😊)akkor vittem volna.

petesilver
Hát én tegnap olyan bitang szarul játszottam meg élõben az ász páromat, hogy azt nem volt öröm nézni.22-en voltunk versenyben még a 111-bõl, ante 400, 2000/4000 heten az asztalnál, AA kézben. Slowplayt választottam, hogy azért többet keressek vele, mint ha mindenki dobná, 180.000 zsetonom volt, 10.000-re emeltem, nagyvak adta és a CO is, nagyvaknak volt össz 95.000, CO 53.000, flop J87.Annyira nem örültem, de hát a flop az esetek többségében nem segít alapon allin. Mindketten azonnal adták, nagyvak 88, CO 910 sor. Floppon szarrá voltam verve, T:3 R:J a nagyvak aki már felvette a kabátját közben fullosodott, és visszaült a nagy stack mögé 😞 Megjegyzem: a srác az elõzõ 2 órában dobogatott és csak allint tolt, folyamatosan duplázott, ez már a második AA volt amit kinyírt 😊 Szüneten mondtam is neki, hogy én nem megyek ellene ha allint mond, mert nyeri az összeset. A gond az volt hogy itt én toltam 😊

sz4bolcs
juj.. ez annyira szomorú sztori, élõben legalább nincs ilyen:

Lammer
azert, nem 😊)

ha fusizok (a'jtitechjunkie vonalon) es van dugipenzem, akkor viszont elmegyek 😊

sz4bolcs
Te minden nap "e'lo"' versenyeket nyomsz? 😄

Lammer
jah... 2X ultem egy asztalnal a kesobbi gyoztessel... minden embert ugy ejtett ki (ha szin kellett, akkor az jott riveren, ha AK-val callolt par ellen, akkor river A stb... sor nuts minden), hogy MINDENe bejott (ellenem is)... a hab a tortan amikor az ultrafeszes 4ik jatekost is allinra hivta... AKo vs AJs... persze riveren potyog az 5ik treff neki ... es sorolhatnam... ha asz volt lennt szinbol, akkor K-val tarolt.. ha semmi akkor A flush... hihetetlen volt 😊)) nem csak online "van ilyen" 😊

Lammer
Mai e'lo" elmenyek:

17.00 1500 Ft... 57 nevezo" (PeteSilver is volt 😄)

Jatek elejen jol jatszottam, amig el nem szalltak a vakok... elso szunetre sajnos visszaestem kezdo ala' (20K->17K) viszont eleg jo asztalnal ultem... AA-mat,QQ-mat (bar qq-nal x77 volt a flop, de pofatlanul rakerdeztem, fold hegyek) sem tudtam 100%-ig kijatszani 😞

Utana befeszultem, mint atom... olyan "online"-os elmenyeim voltak, hogy lehidaltam... leirom mikkel nyerhettem volna agyon magam:
A3 UTG... short, hosszas vajudas utan dob: flop A3x ofkorsz
66 Middle... vajudas, dob: flop: 6xx
77 szinten...
Doylet kaptam kb 5X: flop neha szett :SSSS

lefogytam 10K korulire... junk hegyek utan: TT allin, megad... JQ... nem jott huhhhh... na akkor mondom visszafeszulok... megint junk hegyek: QK tolom... ketto megad... mutat AT, AJ... felalltam:
flop:K99 turn:x river: Q 😄 3X hizas... feszules ezerrel... volt egy nagyon jol jatszo srac, ultraagressziven tolta... mikor mindenki dobta, ramtolta az allint, persze dobtam (big stackes volt)... mindig viritott egy aszt 😊... kis kihagyasokkal beprobalkozott... tolt egy allint... folehajoltam a kartya fole es elkezdtem mantrazni, hogy kerek KET ASZT! mindenki rohogott... megnezem... INSTACALL!!!! srac elfeheredett 😄 "mid van? mid van?" szerintetek??? showdown: kib*sztam a ket aszt 😄DDDD

na ott megint dupla.... feszules... 1-2 szitu... feszules... es potyogtak az emberek... ofkorsz raise-reraise allin AJ nalam... fold... board AJ... grrr... nembaj.. mert ITM... ott potyogas... feszules es maradt 75K zsetonom... 😄DDDD 3-an voltunk 😄 cl: 700K... 2ik: kb 365K... cl hiv BB*2,5... allin, call: JTs nalam QKo... jon a J turn... gg.... 3-ik!!!! (8850 penz!! jeah 😄)
egy leosztas volt... belevitte a cl a 2ikat szituba... mar nutflushe volt a cl-nek, ugy hogy gg...

sz4bolcs
helloszia 😄

sz4bolcs
Azért ilyenkor a river check utáni mutatásnak (mikor mindenki látja, mivel adogatta) van egy bukkakee feelingje, ami engem mindig kárpótol. 😄

Én azért vettem, mert szükségem volt valami rendszerezettebb, átfogóbb dologra, mert a cikkek is jók, meg a videók, de azért ezt mégis csak egy profi írta😊) Egyébként én pont azt olvastam, hogy sokak szerint túl feszes😄 Majd kiderül😊 Rossz nem lehet.

Pdfben nekem is megvan, de kb 800 oldalt olvasson el az, akinek két anyja van... pláne úgy, hogy homályos is ráadásul😄D

#27388: Jáááj ne is mondd... ha nem fogom vissza magam, akkor sikerül összetörnöm a kb 4 napos egerem😄D

Az GG... Az ilyenek után nem szoktam bírni megállni hogy valamit ne szóljak be az ehhez hasonló mocskosul nagy fisheknek :X De csak azért mert ilyenkor szinte mindig eldurran az agyam 😄 Még meg kell tanulnom túllépni az ilyen bad beateken
Nekem PDF-ben van meg de az tudom hogy nem ua. meg azt nem tudom akárhol olvasni. Jó kis könyv csak nekem túl "bonyolult", meg kicsit talán LAG-osnak tûnt, ami sokkal rizikósabb/bevállalósabb játékstílust taglal. De egyértelmûen tele van olyan dolgokkal amiket a "tréner" oldalak nem taglalnak vagy csak magasabb szinten.
sz4bolcs
phil helmuthos logoval... gg...

Palinko
nekem tetszett.
Nekem is tervbe van véve. Majd véleményt írhatnál róla 😊

cesc fábregas

Megvettem a Dan Harrington-Bill Robertie Cashgame 1-2-t^^

én se dobok sose, csak most kattant a progi a Pokerstarson arra, hogy ne nyerjek semmivel és ilyenkor minimalizálom a veszteséget :-) már láttam a setet ami riverren fullá erõsödik :-P
sz4bolcs
jó, de én azt csak viccbõl írtam. Nem láttam a sorom. Normál esetben ez nálam turnön, meg riveren is allin, akármi jön.. 😄😄

ilyen handeket sose dobok el 😄 nincs flössveszély, ha paráznék akkor inkább megpróbálnék minél olcsóbban terítésig menni de kész sort semmi esetre nem dobnék, fõleg úgy hogy tudom mennyit blöffölnek átlagosan
hát én is KQ láttam mindenhol :-)
sz4bolcs
És a végén kimutatja az ászpárt preflop limpelés után... biztos azt akarta jelezni a show carddal, hogy ennél nagyobb emelést is megadott volna, és mennyire szarul játszottam........

sz4bolcs
Nem mondod, hogy józan voltál, és teljesen fitt?

de lemerem fogadni, hogy otthon meg üti a gépet, hogy köcsög PS csal, meg direkt dobta a 10 turnre stb. stb. azon meg el se gondolkozik, hogy borzalmas amit csinált
nekem is volt egy hasonló a múltkor :-) annyira borzalmasan játszanak, hogy simán kiszorítanak

sz4bolcs
😛

kispórolta magának azt az 515-öt a kis smucig...
sz4bolcs
starson is terjednek a pokerrobotok???

Én meg már rá voltam kényszerülve a pushra ekkora stack mellett, hiába volt elõttem raise, ilyen lapra vártam hogy pusholhassam befelé